Söndag13April!

Hejsan!
 
Tiden verkligen springer iväg. Har haft en mycket lugn jobbvecka i veckan. Jobbade onsdag 12-21, torsdag 7-16 och fredag 7-14 och ledig helg. Helt underbart. Tyvärr så har träningen gått sådär i veckan.. klev upp i onsdags och gymmade innan jobbet var pigg och hur taggad som helst. men sen när jag kom hem från jobbet på tordagen så la jag mig och sov till kl.23 och borstade tänderna och la mig och sov till 5.20 klev upp och åkte på jobbet. Fattar inte varför jag ska vara så jävla lat.. Men bara ta nya tag till veckan.. Men har ju den här söndagen på mig att träna. 

Så ska försöka väcka syrran och kolla om vi ska åka snart och träna.
 
Till veckan är det en lugn vecka igen med jobb. Jobbar tisdag, onsdag och torsdag sen ledig i 3 dagar.
 
Näe, kliva upp och käka sen dra iväg på Iksu och träna.
 
Senaste instabilderna:
 
Pusshej!
 
//Jenny

Torsdag3April!

Hej!
 
Har tagit det lugnt med träningen eftersom jag åkte på världens förkylning förraförra fredagen. Men nu tror jag att jag är fit for fight igen. Var och gymmade i måndags och kändes helt okej. Skippade gymmet i i tisdags och igår pga lathet och förkylningen. Men nu ikväll ska jag iväg och är såå taggad! Vill komma igång med träningen igen, blir så less på mig själv att jag ska lägga mig och sova när jag kommer hem från jobbet eller att jag inte kliver upp innan jag ska på jobbet och tränar.. Menmen ska försöka ändra på det vill ju träna, känner mig lat/"tjock" när jag inte tränar.. Så skärpning på hög nivå.. och jag behöver verkligen träna, mår ju som bäst när jag håller igång med träningen. Sen det jobbigaste som finns är ju att måsta börja om med träningen när man vilat för länge... Så blir träning ikväll sen tyvärr så hinner jag inte träna nått mera i helgen pga jobbarhelg. Men får starta seriöst på måndag då.
 
Igår så mailade jag till bostaden angående att få flytta in tidgare än den 1 juli. Hon hörde av sig och sa att dom försöker få tag på killen som står på lägenheten men har inte lyckats ännu. Så nu gäller det att hålla tummarna att dom får tag på honom vill ju så gärna flytta in tidigare. Om det blir så, så flyttar vi in den 15 juni.
 
Näe, ska skynda och byta om sen fara på gymmet. Ska hem till Brände ikväll eftersom jag ska va i R-fors kl. 11 imorrn för att ta kort till jobbet. Så tänkte att det var smidigast att sova hos mamma och pappa då. Sen får jag se om jag sover där hela helgen bara för att slippa sova helt själv. Fast spelar ju ingen roll spenderar änså mest tid på jobbet. 
 
Senaste instabilderna:
 
Nu ska jag iväg på Iksu, hoppas verkligen det är lite folk.
 
Pusshej!
 
//Jenny

RSS 2.0