Torsdag19December!

Hejsan!

Igår onsdag så var jag ledig från praktiken blev en sväng på stan träffade Ida, fixade sista julklapparna och förköpsbiljetter till annandagen. Är taggad på utgång var hur länge sen som helst jag var ut, var nog på halloween... jag som brukar typ gå ut varje helg.. Känns konstigt att inte ha vart ut så ofta.. 
 
Iaf blev även ett benpass på gymmet på kvällen.. Så har världens träningsvärk nu.. Men det är ju en skön känsla.. Var tänkt att jag skulle kliva upp imorse och dra på gymmet innan praktiken.. Men lyckades inte så bra med det.. fick sjukt ont i magen igår kväll kändes som när jag åkte på blindtarmen så trodde ju att jag skulle måste åka in.. men det hade iaf gått om innan jag drog iväg till praktiken.. Snacka om tur.. Var ju tvungen att gå in och läsa om det ens var möjligt att åka dit igen och tydligen är det 20% risk inom 2 år att åka dit igen om man bara gick på antibiotika vilket jag gjorde.. men jag hoppas det bara var nå annat som spökade.. Vill fan inte ligga på sjukhus nu vid jul och nyår.. 
 
bild på min rumpa och ben igår innan gympasset!
 
Iaf nu känns det som sagt bättre.. Imorrn är jag färdig utbildad undersköterska.. Känns helt underbart!
 
Nu gäller det bara att fixa sig nå jobb har sökt flera stycken nu så bara hoppas det nappar nånstans.. 
 
Iaf så har jag 2 extra jobb tills vidare fixade deligeringen på det nya extrajobbet idag.. och har sagt några dagar jag kan jobba så lite pengar kan jag iaf tjäna..Men hoppas ju verkligen jag lyckas få nån tillsvidare tjänst snart..
 
Nu är det dags att borsta tänderna sen sova ska upp 7 imorrn för att tvätta sen ska jag va på praktiken 8.30..
 
Pusshej!
//Jenny

Måndag16December!

Hejsan!
 
Efter praktiken i fredags blev det hem och packa sen åka iväg till Brände. Där blev det lax och potatis till middag, sen tog vi det bara lugnt hela kvällen.. 
 
Lördagen blev det julbord med familjen i Uttersjöbäcken, sen hem och bara ta det lugnt med familjen och kolla på så mycket bättre...
 
Söndag åkte jag, mamma, pappa, Linnea och Elin till Skellefteå och julhandlade.. När vi kom hem till Brände igen så blev det att fika lite sen hem till Umeå..
 
 
Idag har jag hunnit med praktik 9-15. Cyklade på praktiken idag.. Blev blöt som fan eftersom det började regna där vid 14 tiden.. Så var bara att skynda hem när jag hade slutat och ta av sig alla blöta kläder.. Vilade ett tag innan jag och syrran for och gymmade... Blev bröst, mage och vader idag.. Lyckades pumpa på med 130kg på vadmaskinen som man står i.. så lär inte kunna gå så bra imorrn..men det är bara skönt...
 
 
Snart kanske magrutorna vill bli synliga!
 
Efter det blev det att snabbhandla lite på Ica. och när jag kom hem blev det att käka lite sen börja laga matlådor tilll praktiken.. Blir ju både lunch och middag på praktiken imorrn har 9-21 pass.. Så imorrn hinner jag inte med något gympass men det får gå ändå..
 
Näe nu ska jag ta och lägga ifrån mig datorn och försöka sova så jag tar mig upp imorrn..
 
Pusshej!
//Jenny

Torsdag12December!

Hejsan!
 
Hunnit med 12-21 pass idag på praktiken, hann även med tvättid 7-10 innan det. Gick ändå rätt fort dagen/kvällen idag.. Var i väg på musikcafé på kvällen där det var ett hårdrocksband som spelade.. Inte direkt favvomusiken men det dög iaf.. Nu har jag hunnit ta fram matlådan ut frysen ska bara lyckas packa med den imorrn.. Har även kommit på vad jag ska ge Linnea i julklapp så nu är nästan alla julklappar fixade.. känns så himla skönt att ha nästan alla klara i tid..
 
Imorrn blir det 9-15 pass sen hem till läggan och packa sen hem till Brände och fixa middag.. sen göra klart sista uppgiften till specialpedagogiken.. sen ska ju gosa med mina favvotjejer, saknar dom massor!
världens finaste tjejer! <3
näe, ska ta och kika på dagens avsnitt av julkalendern sen blir det att sova..
 
Pusshej!
//Jenny
 

Tisdag10December!

Hejsan!
 
Tiden verkligen springer förbi är nu inne på fjärde veckan på praktiken.. imorrn blir det ett lång pass från 9-21.. det som är mest negativt är att jag inte kommer hinna träna.. har inte  hunnit bli en morgon människa än så att gymma innan praktiken kommer inte ske.. Så blir tyvärr en viloveckan från och med idag.. Men får ta igen det med långa promenader hemma i Brände med min älsklingstjejer.. blir skönt att komma hem en sväng var ett tag sen.. Blir iaf julbord med familjen plus respektiv på lördag, är så taggad är typ det ändå positiva med vintern.. 
 
Eftersom tiden bara springer iväg så kom jag på idag att jag inte har så lång tid på mig att fixa sista uppgiften så kommer måsta ta med mig datorn hem till Brände och försöka fixa uppgiften.. Men det ska nog gå om jag bara anstränger mig..
 
Igår var jag och syrran och julklappsshoppade, har fixat det flesta julklapparna är bara några en stycken kvar men tror Linnea fixar det imorrn. Sen måste jag ju köpa nått till Linnea, men tror faktiskt jag kommit på det.. 
Blev tyvärr lite shoppning till mig själv oxå, även fast jag försökte att inte spendera pengar på träningskläder eller stickat så är det så himla svårt när man väl är på affärerna.. har försökte undvika att fara på massa klädaffärer den senaste tiden bara för att jag inte ska spendera alla pengar..
Men som sagt är ju grejer som jag använder så..
 
Körde ett ben- och rumppass idag på gymmet, kände mig svag som tusan med körde på och känner redan träningsvärken krypa sig på.. en helt underbar känsla.. nu eftersom det blir en lugn vecka från gymmet så kanske jag får köra lite träning hemma istället.. Finns ju oendligt med övningar man kan göra + att jag måste strecha och köra rörlighet.. så har ju vad jag måste göra iaf..
 
måndagens träningsbild!
 
 
Älskade legday!
 
Näe, dags att försöka sova så jag pallar 9-21 passet imorrn..
 
Pusshej!
//Jenny

Söndag8December!

2:a advent!
 
Idag blev det var 3:dje veckan på praktiken avklarat nu är det bara 2 veckor kvar. Hade min praktik helg vart riktigt lugnt och skönt. slutade för 1 timma sen nu är jag hemma och ska fika lite kvällsfika sen ta en varmdusch innan jag ska sova.. Älskar verkligen att ta en varmdusch innan jag ska sova speciellt när jag vart ute och frusit.. Igår blev det en sväng till stan på praktiken och det blåste kallt som tusan så var rädd att jag skulle bli förkyld men lyckades klara mig från det än så länge iaf.. Så nu är det bara att hoppas jag slipper undan.. 
 
Idag var även min lärare förbi på praktiken och vi gick igenom mittbedömningen osv.. gick bara fint, bara hoppas jag lyckas få bra betyg i kurserna. 
 
Näe nu ska jag ta mig nå kvällsfika är hungrig.. 
 
Längtar till imorrn då blir det att gymma igen har haft en vilohelg pga praktiken.. Är så taggad!
 
Pusshej!
//Jenny

Tisdag3December!

Hejsan igen!
 
Ibland får jag ett litet sug att skriva här men är inte så mycket som händer i livet just nu men kan ändå ha kul att ha kvar och gå tillbaka och kolla.
 
Idag blev det lite sovmorgon som alltid när man är ledig.. Sen diskade jag undan och laga till lite frukost/lunch innan jag åkte iväg till Iksu och körde axlar/bicepspasset från förra veckan som aldrig blev av.. Gick riktigt bra fick till passet bra, hade vilat tillräckligt länge.. Vill inte ens gå från gymmet när jag var klar trots att armarna var helt slut.. Hade samlat på mig bra med energi när jag vilat så länge.. Men nu känner jag att jag måste skärpa mig älskar verkligen att träna och mår så himla bra av det.. Är verkligen dagens höjdpunkt..
 
 
 
Fick äntligen tag på min lärare idag efter många försök så nu är det inbokat när hon ska besöka på praktiken.. Blir på söndag.. 
 
Sökte ett jobb idag, så nu ska jag verkligen bara söka och söka och hoppas att turen är på min sida.. 
 
Näe, dags att sova så jag tar mig upp till praktiken.. Imorrn är det 9-21 pass, så lär vara helt slut när jag kommer hem.. Men är ledig på torsdag och fredag, så är inte så farligt.. och då blir det gym för hela slanten är sååå taggad! och att äntligen få träna med syrran igen, det bästa som finns hon peppar och puschar mig verkligen..
 
Min bästa vän och träningskompanjon!
 
 
 
 
Älskar dig!
 
Pusshej! 
//Jenny

Måndag2December!

Hejsan!
 
Idag hann jag duscha, laga middagen jag tog med på praktiken, handla sen i väg till praktiken.. På måndagar är det rätt lugnt där så var ett rätt slappt pass. Slutade kl. 20 åkte hem och diskade.. Skippade gymmet idag eftersom det skulle blivit jättestressigt att hinna gymma innan dom stänger. Så får ta axlar och bicepspasset imorrn som jag egentligen skulle ha gjort i fredags men kände mig som sagt inte så kry då... Så bara att ta igen det imorrn så att jag hamnar i samma takt som syrran igen.. 
 
Imorrn är jag ledig så då blir det att fixa uppgiften om Fragile X, försöka på tag på min lärare som ska komma förbi på praktiken, laga lite matlådor till praktiken och förstås hinna en sväng på gymmet, kanske ska försöka mig på ett spinningpass på kvällen.. är rätt sugen på det faktiskt men får se hur jag känner mig... är hemma själv imorrn eftersom syrran åker iväg till Luleå.. känns lite läskigt ändå har inte vart själv här på år och dar.. Men får som sagt försöka sysselsätta mig..
 
Måste även ta tag och söka jobba för nu är det inte länge kvar.. Vill ha jobb så fort som möjligt så man kan börja leva.. Känner mig så begränsad när man inte har en ordentlig inkomst.. Så bara att ta tag i sökandet så kanske snart har man något jobb..
 
Nu ska jag kolla nån film eller nått sen blir det att försöka sova..
 
Pusshej!
//Jenny

Söndag1December!

Första advent!
 
Tiden bara springer förbi, redan första advent.. Har hunnit med det 2 första veckorna på praktiken redan.. Imorgon måndag så börjar 3 veckan så är bara 3 veckor kvar innan jag är utbildad.. Har praktiken och en uppgift kvar som jag måste fixa klart.. men ska ta tag i den uppgiften på tisdag när jag är ledig.. försöka fixa klart den så jag bara behöver koncentrara mig på praktiken och göra bra ifrån mig där..
 
Hinner inte så mycket det dagar som jag är på praktiken 9-21, men bara att försöka fixa och planera så jag hinner träna och sova ordentligt...
 
I helgen har jag bara tagit det lugnt och sett film och sovit typ.. men kände i fredags att jag var helt slut och mådde inte alls bra.. Så skippade gymmet då.. Kände att det var ett bra val hade inte ätit speciellt bra och dessutom cyklat på rätt mycket på praktiken.. så hade fått lite motion ändå.. 
Men nu är jag så grymt sugen på att träna, har vilat alldelens för länge.. Får ju träningsabstinens..
Så förhoppningsvis hinner jag träna imorrn efter praktiken..
 
 
Trivs riktigt bra på praktiken trots att vissa av passen är rätt långa..
 
Nu blir det att försöka sova så jag tar mig upp och duscha imorrn sen hinna handla och laga middag som jag kan ha med till praktiken...
 
//Jenny
 

RSS 2.0