27: de

Hejsan!
Nu blir det iväg och jobba 18.00-21.00. Imorrn blir det 7-12 och 18.00-21.00 sen på torsdag blir det 7.45-14.45 sen bär det av till Umeå och lägenheten.
Har inte uppdaterat mycket nu när jag bott hemma i Brände men har inte haft så mycket att berätta.
Men när jag kommer hem till lägenheten ska jag ta kort på alla nya saker och lägga upp här på bloggen.
Pusshej!
//Jenny

20:nde

Hejsan!
Idag har jag typ inte gjort mycket skulle kliva upp med mamma 8.30 men sov till typ 12 kanske. Har hunnit starta en tvättmaskin som ska hängas alldelens strax även hunnit sett lite OTH och duschat.
Nu ska jag hänga tvätten sen blir det att noppa ögonbrynen så man ser ut som en människa.
Ikväll är det jobb i Ånäset 18.00-21.00. Skriver kanske ett inlägg ikväll.
Pusshej!
//Jenny

Måndag 19:de

Hejsan!
Sjuktkass på uppdatera här på bloggen.
Har jobbat i Ånäset men även i Bygdeå. I fredags blev det att åka in till Umeå för att handla julklappar med Linnea. Elin kom även in till stan på kvällen och då Såg vi "Drive" Em följde oxå med. Sen sov vi i lägenheten.
På lördagen ringde de från Bygdeå blev att jobba 16.00-21.00 men innan det han jag och Elin fara på Strömpilen och shoppa lite. Sen blev det att skynda för att hinna med 15.25 bussen från Nus. Vi gick även och köpte en sallad på Umeå östra resecentret. Gick bara fint att jobba.
I söndags sov jag nästan hela dagen.
Idag blev det jobb 8.00-17.00 sen kom pappa och min lillebror och hämtade mig med lastbilen så jag slapp vänta tills mamma kom till Ånäset, hon slutade 5 i Bygdeå. Och hon har inte kommit hem än.
Ska försöka uppdatera med bilder och sånt.
Saknar att träna på IKSU. Längtar tills jag flyttar tillbaka till Umeå vill kunna gymma.
Pusshej!
//Jenny

Måndag 12 December!

Hejsan, en vecka sen sist!
Borde verkligen skäpa mig med uppdateringen.
Förra veckan jobbade jag onsdag och torsdag i Bygdeå. Fredagen blev det utgång med massa brudar, lördag tog jag det bara lugnt. Söndag blev det julbord på Lufta med familjen. Och nu har jag "flyttat hem" till Brände för att jobba i Ånäset på hemtjänsten. Bra att tjäna egna pengar och få lite rutin i vardagen.
Idag har jag vart på långpromenad först med Busan 1h sen med Ditte. Var riktigt skönt förutom att jag hade mina nya springskor och fick skavsår på båda hälarna, men bara att härda. Sen råkade jag även ta sönder grinden vi har till köket, smidig som jag är.. Menmen inget man kan göra nått åt. Så nu försöker mamma hitta en ny.
Men måste säga att de vart riktigt duktiga de har faktiskt inte vart ute i hallen någonting idag.
Imorrn ska jag försöka hinna med långpromenad så de får motionera litegrann vilket de behöver även bra för mig eftersom jag inte hinner gymma nått nu när jag är i Brände.
Imorrn jobbar jag 14.45-21.00 i Ånäset.
Ska försöka sova nu.
Pusshej!
//Jenny

Tisdag!

Hejsan!
Tvättid kl 10-13. Hunnit städa i köket sen ringde de från hemtjänsten i Bygdeå så blir att jobba kväll 16.00-21.00 sen hem och sova i Brände. Åker in till Umeå imorrn någongång.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, ska åka till Nus kl. 15.06 så måste skynda mig så jag inte missar bussen från Nus till Bygdeå som går 15.25.
Skriver när jag har tid!
Pusshej!
//Jenny

Stadium!

Så nu är jag hemma efter att ha vart och shoppat på Stadium!
Handlade hur mycket som helst, har tänkt ta bilder och lägga in här på bloggen så ni får se vad jag handlade.
Nyss åkte mamma, Daniel och Elin hem nu väntar jag på att Linnea ska komma hem!
Pusshej!
//Jenny

Måndag!

Hejsan!
Har vart på jobbcoach möte idag kl.13-14. Sen har jag inte gjort så mkt, hade tänkt dra på IKSU med Linnea men hon ligger och sover så får bli nån annan dag istället. Ikväll blir det att shoppa på Stadium, är riktigt taggad på att får köpa lite nya grejer.
Nu ska jag kika om det hänt nå intressant på datorn.
Pusshej!
//Jenny

Helgen!

Hejsan!
I fredags blev det Allstar med Linnea, Tilda, Annicka och Ida G. Spårade totalt blev efterfest hos Gillewård shottade för mkt så var sjuktbakis dagen/kvällen efter.. Haha men fick skylla mig själv. Så helgen har inte existerat ens har typ inte gjort någonting alls. Men var lite med mamma, pappa och Elin igår när de var i stan. Sen skjutsa de hem mig och Linnea. Då somna jag en stund, eftersom jag var sjukttrött hade inte sovit nått alls. Sen kom Em hit vi for och kika på lite futsal sen till Ica och köpte nått att äta sen till läggan och kolla på "Så mycket bättre" och snackade.
Sen vid 12 drog hon då var jag pigg vet inte riktigt när jag somnade men kan lova att jag total däcka och vaknade inte förrän kl.16 idag hahah.
Söndag
Blev att käka korv med bröd till middag sen har jag och Linnea hunnit baka lussebullar. Sen kom Em hit en sväng oxå. Så nu blir det att sova, imorrn har jag möte med jobbcoachen kl.13.00.
Måste fixa klart mitt cv och personliga brev tills det + några andra papper oxå. Så ska kliva upp så jag hinner det innan mötet.
Nu ska jag kika på julkalendern sen sova.
Gonatt!
//Jenny

Fredag

Hejsan!
Idag klev jag upp vid 11. Sen fixade jag mig och drog ner på stan 12.45 för att käka lunch med Linnea. Tog även med fikat till henne.
Blev att lägga undan ett par skor på Stadium. Så på måndag ska det shoppas för fullt. Längtar verkligen till att få köpa lite nytt nu innan jul.
Var på clas ohlssons och köpte ett träningsarmgrej till min iphone så jag kan lyssna på musik när jag tränar.
Nu väntar jag på Linnea som slutar kl. 17 sen ska jag börja fixa middagen idag blir det lax och potatisklyftor.
Idag blev en träningsfridag men cyklade från stan så lite motion har jag ändå fått. Fick iaf mjölksyra i låren som fan uppför svingen kan jag lova. Men det är ju skönt efteråt.
Btw igår kväll la jag en intresseanmälan på en 3a här i stan, jag är fruktansvärt sugen på en större lägenhet. Idag när jag loggan in på hotmail så visade det sig att jag var 3a på lägenheten vilket var fettnice. Men tvyärr har jag inge jobb så kan inte tacka ja till den eftersom den är rätt dyr.. Men jag är sjuktsugen på den. Skulle vilja vinna 1miljon så hade jag kunna tackat JAAA på direkten... Den var en nyproducerad på Geografigränd.
Nu ska jag checka om mobilen passar i grejen jag köpte. Måste kanske vänta på Linnea är kass på engelska så fattar inte riktigt bruksanvisningen.
Pusshej!
//Jenny

Middag!

Hej igen!
Nu slutar Linnea så jag ska börja med maten typ nu, idag blir det pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Sen efter middagen blir det att dra till IKSU och gymma. Är taggad på träna, jag är även nöjd för jag har börjat se resultat av träningen, vilket är ett +. Älskar att träna med friavikter, resultatet kommer fram mycket fortare då och träningsvärken märker man av mera.
Jag kan även berätta om katten som skrämde livet av mig på promenaden. Jag är som sagt rädd för katter men även så är jag lättskrämd som få, flyger rakt upp för ingenting. Jag kollar alltid bak någongång då och då när jag är ute och går själv lyssnar på musik så hör inte direkt mycket sen inbillar jag att jag hör saker... Är typ livrädd för allt möjligt. Känner mig verkligen som en mes måste jag säga. Usch, fattar inte heller varför jag är så sjukträdd av mig, men har alltid vart det.  Iaf så kikade jag just bak såg ingenting sen när jag kollade ner till vänster ser jag en liten grå kattunge vid mina fötter, kan säga att flög rakt upp och hjärtat slog hur hårt som helst. Höll på dööö, sen började katten följa efter mig, fick världens panik.. Och var tvungen att ringa till min syrra och berätta vad som just hade hänt.. Kunde inte gå utan att prata med någon så rädd blev jag. Som tur va så slutade katten följa efter mig efter ett tag.
Åhh, jag är verkligen världens mes!
Men kommer nog alltid vara rädd för katter mer lr mindre..
Så här ser jag typ katter aggresiva!
Bild lånad från google

Blev ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa.
Pusshej!
//Jenny



Fika!

Hej igen!
Nu sitter jag i bäddsoffan och ska strecha och fika medans jag kikar på OTH.
Det  blev en fruktsmoothie, lite fun light saft, päron i skivor, 2st wasa delikatessbröd med ost och lite sötmandlar.
Bäst att börja strecha, blev 1h promenad i regn. Blev även ihjälskrämd av en katt. Ni som känner mig vet att jag är livrädd för katter....
Pusshej!
//Jenny

Dagens promenad!

Hejsan, ska kila på en promenad nu, skriver när jag kommer tillbaka.
Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0