Torsdag30Augusti!

Hallå alla!
 
Hade som första redovisningen i Voms1 igår, gick faktiskt helt okej. Även fast jag vet att jag måste börja snacka mera så lärarna vet att jag kan grejerna.
 
Efter redovisningen så snackade vi i gruppen hur vi ska få gruppen att fungera tillsammans osv. blev massa tjaffs och grejer, så rektorn blev inkallad. Men idag gick detmycket bättre med gruppen och alla verkar ändå ta grupparbeterna mera seriöst nu. Så det känns faktiskt bra. 
 
Idag började vi 8.30, hade voms 1 föreläsning om kommunikation till kl.10. Sen 2timmars rast innan vi började med föreläsningen i medicin 1 om cellen, vävnader och organ till kl.14.
 
Efter föreläsningen träffades vi i gruppen och gick igenom alla uppgifter vi har och bokade redovisning osv. Så nästa gång vi i gruppen ses är på måndag kl.10. 
 
Så imorrn ska jag försöka läsa kapitlet som vi ska läsa i voms1 inför uppgiften vi ska göra på måndag så att jag får vara ledig i helgen.
 
Imorrn ska jag även ner på stan å lämna igen 3 filmer och sen kanske gå en sväng på stan innan jag och syrran har tvättid 13-16. Sen på kvällen blir det utgång för min del på Lokal. 
 
Ska kolla på en film innan jag somnar.
 
Sov gott allihopa!
 
Please ta mig tillbaka till Turkiet nu!
 
//Jenny

Tisdag28Augusti!

Hallå!
 
Idag är det ingen vanlig dag det är faktiskt min lillasysters 18årsdag! Helt sjukt att min älskade lillasyster Elin redan hunnit bli 18år!! Usch känner mig fan gammal ju..
 
Men Grattis Elin min bästa lillasyster! Hoppas du haft en underbar födelsedag utan att jag vart och hälsat på.
Och jag hoppas du bjuder på tårta när jag kommer hem nästa gång.
 
 
Hade kursstart i Medicin1 idag efter det blev det att snacka lite med min grupp sen ner på stan och träffa Caroline och Carlos sen skjutsade jag dom till Alejandros dagis sen hem. 
 
Har pluggat rätt mycket till redovisningen som vi har imorrn 10.30-11.30. Efter det får jag se om vi ska stanna kvar på skolan eller om man får fara hem och plugga själv.
 
Ska kika om jag hittar nån film att kolla på innan jag ska sova.
Pusshej!
//Jenny

Måndag27Augusti!

Hej!
 
Idag fick jag min julilön på kontot så har betalat hyran, bensin och teliaräkningen så det är gjort.
Känns skönt att jag har kvar rätt mycket pengar efter räkningarna. Men pengar går tyvärr åt väldigt fort.
 
Jag hoppas jag får csn-bidrag snart så jag har lite inkomst nu medans jag pluggar. Skulle vara grymt skönt om jag klarar mig på bidraget under den här utbildningen. 
Annars måste jag ta lån men det känns som det ska jag bara göra i nödfall.
 
Hade kursstart i Voms1 idag från 10-10.30 ungefär. Sen stannade min grupp kvar på skolan och fixade klart mind-mapen till redovisningen som vi har på onsdag. 
 
Efter vi var klar cyklade jag hem i regnet så var riktigt blöt när jag kom hem så kastade bara av mig alla kläder å la mig i sängen för att jag höll på frysa ihjäl.
 
Har nu hunnit käka middag och skrivit och läst på alla orden vi ska ha till kursstarten i Medicin1 imorrn.
 
Ska plugga lite till på det innan Linnea kommer hem då blir det att dricka lite te för halsen så den blir bättre.
 
Men kommer knappast bli frisk om jag ska hålla på cykla när det regnar och sen typ sitta i dom blöta kläderna på skolan.
 
Får se imorrn om jag cyklar eller kör bil, men ska skaffa parkeringsintyg så jag får parkera billigt. Men känner mig fan lat att köra bil menmen vill inte bli mera sjuk.
 
Imorrn efter kursstarten ska min grupp stanna på skolan och gå igenom voms1 uppgiften så vi kan den tills på onsdag.
 
Chefen svarade på mitt mail idag så kommer få arbetsintyget imorrn eller på onsdag jag hoppas det blir mera än 6 månader så jag får validera äldreomsorgspraktiken, kommer känns grymt skönt då.
 
 
 
//Jenny

Helgen den 24-26Augusti!

Gokväll alla, hoppas ni haft en underbar helg!
 
I fredags hyrde jag och syrran film på hemma kväll så spenderade kvällen framför hunger games och prot x och massa nötter, godis och kladdkaka. 
 
Lördagen drog Linnea på match tidigt så var hemma själv men drog till Grisbacka och fick min punktering fixade så är nådigt nöjd nu. 
 
Var riktigt fint väder i lördags så drog till öbacka och satt mig vid älven ett tag men kändes rätt ensamt så drog till Caroline och Alejandro. Var riktigt trevligt och måste göras oftare. Blev bjuden på middag vilket var gott och skönt att slippa att ensam. 
 
Sen på kvällen blev det nykter utgång med Linnea och Annicka först Rex men det sög där så vi gick till Tc istället och avslutade kvällen på Teg. Sen när vi åkte hem så blev vi stoppade av polisen för nykterhetskontroll. Och det gick bara bra sån tur va.
 
Nu ska jag dricka upp mitt ingefärs te sen sova så jag tar mig upp imorrn har kursstart på Voms 1. Sen ska vi i gruppen göra klart inför redovisningen som vi har på onsdag.
Hoppas jag vaknar med någon röst imorrn.
 
Gonatt och sov gott!
//Jenny

Torsdag23Augusti

Hejsan!
 
Idag har jag hunnit vara på skolan 13-15.30 sen diska medans Linnea fixade middagen som blev kyckling och broccoligratäng. Var riktigt smarrigt. Efter middagen skyndade jag till min mormors lägga och fixade lite grejer sen drog jag till mormor och snackade med henne i några timmar. 
 
Nu är jag hemma och väntar på att min mamma ska ringa tillbaka så vi kan fixa mitt csn. Vill ha pengarna nu. Så förhoppningsvis får jag pengarna rätt så fort ifall man gör rätt.
 
Lönen kommer inte förrän måndag och är riktigt besviken på lönen redan såg jag trodde jag skulle få mera men tvyärr.. När man inte fick jobba speciellt mycket..
 
Åh, just det måste maila chefen nu kom jag ihåg.
 
Vad händer i helgen??
 
Pusshej!
//Jenny

Tisdag21Augusti!

Hallå!
 
Idag började jag kl.9. Vi hade grupprocess hela dagen, kändes helt okej. 
 
Efter det drog jag hem och sen ner till stan och köpte 2st böcker. Nu ikväll har jag även beställt utbildningspaketet som vi måste ha till hjärt&lungräddningens kursen. Kommer gå pengar som fan till böcker osv. men det är nog värt det i slutet ändå. Så bara att satsa.
 
Imorrn börjar jag kl.9 igen då blir det genomgång på datorn. Sen har vi introduktion på medicin 1 och voms 1. Efter lunch är det studieteknik sen kl. 15 ungefär har jag mentorstid. Måste kolla upp om csn osv. så att jag kan ansöka så jag får nå pengar. 
 
Näe, bäst att skynda sig och sova även fast jag sovit en sväng redan. Känner mig trött men tror att vädret har med det och göra.
 
Gonatt&sovgott!
//Jenny

Måndag20Augusti!

Hejhej!
 
Idag var första dagen på komvux. Kändes riktigt bra bara hoppas jag håller kvar motivationen så jag får bra betyg.
Fick litteraturlistan så måste ner på Åkerbloms imorrn och köpa några böcker som jag ska ha på onsdag redan. Sen ska jag ha mitt mentorsamtal på onsdag efter kl 15. Så får då veta hur mitt schema kommer se ut.
 
Ska skynda och fika upp min macka och mjölk sen ska jag borsta tänderna sen skynda i säng, tänkte bara jag skulle uppdatera hur dagen vart.
 
Har även hunnit med ett gympass nu ikväll. Vilket kändes underbart måste ta tag i träningen nu, den gör att jag blir piggare och mår så mycket bättre.
 
Näe, dags att skynda sig. 
 
Hare bra!
//Jenny

Helgen som varit!

Hejsan!
 
I fredags såg jag snabba cash 2 med Linnea och Elin sen blev det utgång med Linnea, Amanda, Jennifer och några fler på Allstar. 
 
Lördagen så städade jag och Linnea läggan sen på kvällen blev det utgång på Tc. Så nästa helg blir det en lugn helg för min del ska bara ta det lugnt kanske drar hem till Brände en sväng annars tar jag bara en lugn hemma helg. Om inte någon är sugen på att hitta på nått? 
 
Idag så har jag tagit det väldigt lugnt drog till Baloo grillen för att få tillbaka mina nycklar som jag lyckades "tappa" bort igår. Sen gick vi ner till T3arena och kikade på Msks herrar spela mot Örebro. Sen gick vi förbi ok å köpte en burgare sen förbi min mormors lägga och hämtade bilen och for hem. 
 
Nu har jag sovit i några timmar så ska ta mig någonting innan jag ska somna om igen för imorgon börjar allvaret.
 
Måste verkligen ta tag i mitt liv så jag orkar med att plugga. Måste äta bätte å träna. Så från och med imorrn börjar jag. Önska mig lycka till, för det lär jag behöva.
 
 
2 bilder från i helgen!
 
Tänkte bara skriva att nu har ju sommarvärmen kommit vilket är kung!
 
Pusshej!
//Jenny

16:de

Hejsan!
Har hunnit vara förbi min mormor i 1h drygt sen har jag bara hunnit käka middag så skippar Iksu idag men kör på med plankan istället. Ska snart göra mig klar för att skjutsa Linnea till Msk-arena och kika på hennes match. Tyvärr får jag kolla själv eftersom ingen kunde följa med.

Men det funkar ju oxå.

Hare fint, pusshej!
//Jenny

Torsdag16Augusti!

Hej!
 
Gick jättebra att kliva upp 9.. Nej, fan så kass jag är men tar nya tag imorrn. Bara att göra det bästa av dagen nu istället så jag hinner det jag ska.
 
Ska ringa till min mormor och kolla om hon ligger kvar på Geriatriken lr om hon flyttats. Ska hälsa på henne sen ska jag börja städa lite i läggan och hinna till Iksu och träna. Ikväll har Linnea match på Msk-arena så ska nog dit och kolla.
 
Dags att käka frukost/lunch.
Sen blir det en dusch.
Hare bra, pusshej!
 
//Jenny

Onsdagen15!

Hej igen!
 
En snabbuppdatering om dagen som vart innan jag ska sova.
 
Dagen blev inte som planerat. Klev inte upp å käkade nått även fast jag är vaken.. Fattar inte varför jag inte kan kliva upp och äta när jag vet att jag behöver.. Blir nådigt less på mig själv..
 
Klev upp vid 16 och fixade middag blev lax, potatis med ägg och grönsaker. Efter middagen blev det en promenad runt Umeå på drygt 2,5 timma. Kändes i benen men skönt var det. Sen när jag kom hem körde jag och syrran plankan *3 så länge vi orkade. Efter det blev det återhämtningsmål och vi kollade på tv3 dokumentären. 
 
Nu ska jag sova så jag tar mig upp senast 9 imorrn vill inte gå miste om fler fina dagar som jag gjort nu tillräckligt. Måste dessutom få ordning på min dygnsrytm så jag klarar av att börja plugga nu på måndag och klarar av att hålla igång träningen så den ger nå resultat. 
 
Gonatt å sov gott!
 
//Jenny

Onsdag15Augusti!

Hejsan!
 
Idag var det egentligen tänkt att jag skulle följa min syrra till tandläkarn sen hälsa på mormor en sväng men tydligen skulle mamma å pappa in till stan så blev inte att följa med Elin till tandläkaren. 
 
Men ska kanske förbi min mormor senare idag och sen blir det Iksu ikväll om inget annat dyker upp.
Borde hinna dit blev inget pass igår så ska dit senare.
 
Pusshej!
//Jenny

Gårdagen14Tisdag!

Hej!
 
Igår blev det regestrering på Viva komvux, var där från 12.20 till typ kl.15. Så tog x antal timmar men nu är jag iaf inskriven där så blir att börja på måndag.
 
Sen på kvällen blev det utgång på Rex med Linnea&Ida. 
 
Pusshej!
//Jenny

Måndag13Augusti!

Hej!
 
Idag har jag hunnit handla på Maxi och legat ute i solen och försökt få lite färg på min alldelens för bleka kropp. 
 
Till middag idag blev det potatisbullar, bacon, lingonsylt och grönsaker.
 
Snart ska jag byta om för ett träningspass på Iksu, är taggad var ett tag sen jag var där. Måste skärpa mig med träningen speciellt nu när jag köpt nya springskor som måste användas. Men nu har jag slutat jobba så bara att ta tag i livet och börja med träningen.
 
Pusshej!
//Jenny

10-12Augusti!

Hejsan!
 
Helgen har sprungit förbi men så är det ju när man har roligt.
Fredag gick jag, Linnea & Annicka ut på TC nyktert. Sen på lördagen for vi ner på stan och gick där ett tag innan vi gick till The Studio med Ida & Tilda. Där blev vi sminkade och fotade vi köpte en gruppbild tillsammans.
 
 
Efter vi var klar där gick vi och åt på Ronyas sen for vi till mig och Linnea och gjorde oss klara och började förfesta innan det blev utgång på TC. 
 
Kom inte hem förrän sent då blev det lite efterfest sen somna vi.
 
Igår gjorde inte jag speciellt mycket hann med att uppdatera min i-phone. 
 
//Jenny

En Liten Bildbomb!

 
//Jenny

9AugustiTorsdag!

Hejsan!

Skrev ett inlägg innan jag åkte i väg till mormor med min mamma och pappa men det publicerades inte. Så ger det ett nytt försök.

Imorgon är min sista arbetsdag på min schemarad från semestervikariatet. Sen är jag ledig en vecka innan jag börjar plugga.

I sommar har jag mest bara hunnit jobba och slappa lite. Har som sagt hunnit med stadsfesten i Ske-å, öltältet i Ånäset och Lnlp i Lövånger. Har inte hunnit bada någonting i år förutom när jag var i Turkiet då men det räknas inte.

Känns ändå bra att jag har jobbat båda perioderna i sommar med tanke på att sommaren inte riktigt vart någon sommar så har inte direkt gått miste om någonting.

Måste somna i tid idag ska och jobba 7.45-14.45 imorrn sen ska jag på sjukhuset till min mormor. Har även tvättid imorrn 16-19, ska hinna städa och diska i läggan då oxå.

Ska lägga in lite nya bilder som jag tagit sen i juni. Har tvyärr inte lagt in dom på datorn förrän idag.

Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0