29 mars

I lördags åkte jag och Linnea in 12.05, vi gick bara på stan köpte en subwaymacka sen gick vi till mormor och åt den. Efter det så duschade jag mig och gjorde mig klar för kvällen. Vid 6 tiden kom Victoria, Caroline, Gisela och Petter sen vid 7 tiden kom min familj och hundarna. Vi fikade smörgåstårta och vanlig tårta, hur gott som helst.

Efter det blev det för mig och Linnea att göra oss klara för krogen krogen, sen fick vi skjuts av mamma och pappa dit upp. Måste säga att det verkligen sög på krogen krogen, ska aldrig bara gå ut med Linnea.

Iaf så tog vi taxi till Max e4an, käkade sen gick vi hem till mormor. Sov 2 timmar klev upp halv 9 gjorde oss klara, käkade frukost sen så gick vi till bussen typ 9.30. tog 10 bussen hem.

Hem så somnade jag och sov till kanske 6 på kvällen, sen så käkade jag middag och gick och la mig och vaknade 12 och packade träningsgrejerna sen så borstade jag tänderna och gick och la mig igen.

Måndag

Klev upp 6 gjorde mig klar och åkte in till stan, jag, Linnea och Annicka for och gymmade på morgonen på simhallen. Sen 11.10 så började fotbollen. Körde lite löpningar sen så körde jag, Annicka, Amanda och Pernilla lite passningsövningar.

Sen blev det att duscha efter det äta med Ida och Em. Sen åkte jag 14.05 bussen hem.
Hemma har jag städat mitt rum, inte gjort så mkt mera. Borde plugga matten men fattar verkligen ingenting :S

Blir ett IG på provet imorrn, blir så irriterad på gamm-jävlakärringen, kan hon förfan inte gå i pension nu TACK! :S
Aja ska försöka mig på matten ett tag men lär somna...

Hare bra, pusshej!

//Jenny


26mars

Dålig uppdatering, men har verkligen inte haft tid att blogga.
I tisdags så gymmade jag och Linnea efter matten slutade kl.15.30 så vi åkte hem med 19.15 bussen så vi kom hem innan 9 på kvällen. I onsdags kom jag hem 5 men for på lagträning och höll i den så kom hem sent på kvällen. Igår så for jag och Sandra till Ida efter skolan, så blev 19.15 bussen igår med. Så har kommit hem sent varje kväll i veckan typ. 

Idag höll jag, Ida, Annicka och Em i idrottslektionen vi hade innebandy. Det gick bra fick iaf bra betyg på det och det är ju det viktigaste :P haha

Efter idrotten väntade jag, Ida och Annicka på Linnea sen gick vi och åt lunch på skolan. Efter det gick jag, Linnea och Annicka på stan kollade balklänningar, bikinis och lite nadra grejer, efter det gick vi till simhallen och gymmade ben. Sen bastade vi, efter gjorde vi oss klara och gick till bstn och åkte hem med 17.25 bussen. 

När jag kom hem blev det att äta middag, sen har jag suttit med pa-rapporten. Den var inte riktigt färdig men skickade in den ändå eftersom jag inte kom på nått att skriva. Är lix bara första utkastet så får ju feedback på det.

Just det idag kom min nya datakabbel till min andra bärbaradator, så nu kan jag använda den oxå :D

Nu ska jag gå och kolla vad alla i min familj gör, sen blir det kanske att se klart New Moon.

Imorrn blir det stan och shoppa sen gymma, sen kl.18.00 blir det att fira min mormor som fyller 85 idag. Sen imorrn kväll blir det krogen krogen med Linnea.

blev ett långt ointressant inlägg..
//Jenny


22 mars

Idag har jag suttit med pa-rapporten sen jag klev upp kl.10. Har skrivit teori delen måste kolla igenom och fixa. Sen måste jag skriva ihop allt annat också. Men har ju fler dagar på mig, ska ju in på fredag.

Imorrn blir det tidiga bussen in och snacka med idrottspsykologi läraren om betyg, den kursen slutar ju snart. Känns så himla skönt :D
Sen på nkn blir det fixa klart arbetet som ska in och redovisas på torsdag. Matten blir det att räkna som vanligt, förra lektionen hann jag med 1 tal. Så hoppas på fler den här gången för har prov snart.

Nu ska jag försöka mig på pa-rapporten igen.
Pusshej!
//Jenny


21 mars

Igår städade jag mitt rum, sen åkte jag till Ske-å och handlade sen blev det att se Linnea spela match. De förlorade med 5-1 mot Klutmark/Medle, var Dm-match.

Efter match åkte jag, mamma, pappa, Linnea och Elin och kollade på Daniels lägenhet. Den var nice, jag har fått lov av mamma att låna den iaf jag och några ska gå ut i Ske-å nångång. Iaf efter vi vart där och kollat och fikat så åkte vi på coop och handlade lite grejer som vi behövde, sen åkte vi hem. Hemma så blev det att fika sen gå i säng.

Idag vaknade jag vid 10, klev upp och käkade frukost, gick ut med Busan. Fick även min voddler inbjudan idag så har hunnit se en film där, har även hunnit sova en stund. Sen så fikade jag och for på träning, hade tänkt göra lite övningar men blev inte så, snackade med Ida istället. Hemma blev det att gå ut med Ditte sen så har jag käkat kyckling och rotsaksgratäng, hur gott som helst.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska se New moon ikväll, köpte den filmen igår. Ska duscha och raka benen innan jag går i sängen. Imorrn när jag vaknar blir det att börja med Pa-rapporten. Måste bli färdig med den. Vill göra bort den så det är gjort. Men lär bli i sista minuten jag kommer sitta med den ändå.

En bild på mig och min syrra innan utgång på x3m.


1 April blir det 60-dagarsfesten på Corona. Vilka ska dit? ;) 

//Jenny


18 mars

Jag är väldigt dålig på att uppdatera, måste skärpa mig..

Iaf ska berätta lite vad som hänt sen sist.

Tisdagen
Hade jag idrottspsykologi prov på morgonen, kan inte direkt säga att det gick bra, men hoppas på G. Sen blev det elevhandledartid, syon var där och informerade om infodagen på universitetet. Efter det hade jag Nk, gjorde inte så mkt, hade ingen dator med mig. Sen hade jag hål till 14.10 då matten började, var på hela lektionen. Efter det gick jag och Linnea och gymmade på simhallen. Vi åkte med 19.15 bussen hem. Så kom hem rättså sent. Hemma blev det att se DH sen käkade jag lite tacos oxå.

Onsdagen
Åkte in med tidiga bussen och gick till Nolia, kollade på draggen när de tränade medans jag väntade på att träningen skulle börja. På träningen körde jag lite grejer med Lina sen sprang jag lite oxå. Mina vader har börjat tåla mera nu och det känns underbart. Var asdrygt när jag bara behövde springa en liten bit sen så gav vaderna upp. Men nu är det bättre. Sen blev det att duscha sen åka till skolan, käka lunch, Nk ett tag sen blev det att gå till körskolan för att ha körlektion. !2.25-13.25 hade jag körlektion körde landsväg, på- och avfarter och fickparkering. Nina tyckte att det gick jättebra, sen så sa hon att jag kan alla grejer det är bara för att jag blir så nervös som allt blir sämst. Men hon sa att om jag kör som jag gjorde på de 2 andra lektionerna så kommer jag boka uppkörningen snart. Åkte iaf hem efter det. Hemma gjorde jag inte så mkt.


Torsdag
Idag har jag vart på universitetet hela dagen. Hann inte äta frukost på morgonen så jag, Linnea köpte varsin currymacka. Var och lyssnade på "att studera i Umeå" först kl. 9 sen kollade jag, Annicka och Frida på idrottsrelaterade program, sen följde jag med Frida på lärarutbildningen. Sen gick jag och Annicka till Linnea och vi gick och köpte en macka. Sen satt vi oss och käkade och snackade. Vid efter 1 gick jag och Annicka ut till busskuren och väntade på bussen. Hemma har jag inte gjort nånting, hade tänkt skriva på parapporten men orkar verkligen inte. Är så himla drygt, första utkastet ska in nästa fredag.
Vet inte vad som kommer ske ikväll, lär ju somna framför datorn snart, som vanligt.

Igår var det hur fint väder som helst, idag var det typ snöstorm.. Kan inte sommaren komma nu?!




SOMMAR NU, TACK!
//Jenny



15mars

Dags att sova, men tänkte berätta vad som skett idag. Hade idrottspsykologi på morgonen gick igenom lite nya grejer till provet imorrn. Känns som att jag inte kan nånting.. Blir bara less, har vart på alla lektioner och antecknat allt så borde kunna lite iaf, tycker jag. Bara hoppas på det iaf.

På fotbollen idag körde jag lite utfall, sen var jag med Amanda och Jennifer och körde lite passningar och bolla.

Sen blev det att äta lunch med Em och Jennifer. Tog 2 bussen hem, skulle plugga hemma men somnade så pluggade ingenting.. Blir att läsa lite imorrn, sen hoppas på turen :D

Imorrn har jag:
Idrottspsykologi prov, handledartid, Nk, Hål, Matte
Sen blir det att gymma med Linnea.

Nu blir det att sova, gonatt, sovgott!

//Jenny


13/3 lördag

Igår åkte jag, Linnea & Annicka in med 12.05 bussen. När vi kom till stan gick vi till simhallen och gymmade. Ett väldigt bra tag.

Efter bastade vi en stund, men bastun sög eftersom det var bara torrbastun som funka. Efter bastun blev det att duscha och klä sig.

Sen skyndade jag mig upp på Mariehem till Carro. Vi gick ut med Iva, käkade pizza och gjorde oss klara, jag gick ut med Iva igen. Sen så skyndade vi till bussen. Hoppade av vid Iksu och gick till Krogen Krogen. Där mötte Carlos oss och tog hand om Iva. Jag och Carro gick in på Krogen krogen. Där inne var det fullt ös, typ gamlingar eftersom det var liveband där. Men märkte inte av de så mkt.

Vi dansade mest hela tiden.

När det var slut tog jag och Carro taxi till Mariehem, somnade vid 5. Klev upp efter 9 och gjorde mig klar. Gick ut till bussen 25 över 10. 

Hemma packade jag upp och gjorde mig klar för lagträning. Jag joggade med de i början sen körde jag lite saker själv. Sen var Annicka med mig och hoppade häck, körde stegen. Sen i sluten var jag med när de körde styrka.

Efter träningen blev det att äta gomiddag. Nu ligger jag i sängen och har skickat in handlingsplanen. Borde plugga till provet jag har på tisdag i idrottspykologi, men orkar inte..

Ha det bra, pusshej!
//Jenny  


11mars

Har inte bloggat så mkt senaste dagarna, men nu ska jag försöka samanfatta det viktigaste.
Blev inte att fara ut och löpa söndagas eftersom det blev halt ute och dåligt väder.
På måndag så åkte Gisela och Petter hem.
I tisdags så åkte jag in till stan 9.20, gick på universitetet och väntade på Linnea. Sen gick vi till simhallen och gymmade. Efter det gick vi till Ida lämnade grejerna sen gick vi 3 till stan och köpte förköpsbiljett till corona 100-dagarsfesten. Sen gick vi till lägenheten gjorde mat och gjorde oss klara.

Efter ett tag kom Daniel dit, var där ett tag sen gick han för han skulle jobba dagen efter så han orkade inte följa med ut.

Så blev jag, Linnea och Ida som for ut. Vi missade första bussen från stan, så tog en buss som gick 22.15 ist.

Det var jättekul ute, var många som man kände som var där.

Efter så stod vi ett bra tag utanför corona och väntade på Linnea som var seg ;) men hon fixade skjuts av Robin, så vi slapp gå från Corona till Haga.

När vi kom till lägenheten så kom Daniel efter ett tag och sov där, sen hade han bara gått utan att säga nått.

Vi vaknade vid 9 tror jag, då blev det att diska och dammsuga. sen packa ihop. Mamma ringde och sa att hon halkat så hon var tvungen att fara in på akuten. Så vi slapp åka buss hem. Så vi och 2 killar drog på megazone och åt. Mikael följde oxå med. Efter det så åkte jag, Linnea, Ida och Mikael till lägenheten och hämtade grejerna, sen for vi och hämtade mamma på akuten. Hon har fått en spricka i handleden så hon har gipsad hand nu. 

Sen for vi på frasses så mamma fick äta nått. Vi andra tog en milkshake. Sen åkte vi hem. Blev att kolla på lagträningen igår. 

Idag skulle jag försöka göra klart handlingsplanen men gick inge vidare... Fattar inte hur jag ska göra, måste göra klart imorrn. Sen måste jag in till stan och gymma oxå :P

ett långt inlägg. Ska försöka uppdatera oftare, så det inte blir så långa inlägg. 

pusshej!

//Jenny 


7mars

I fredags blev det tjejkväll med Ida, Annicka och Michaela.
Ida sovöver till lördagen, då kom Victoria, Patrik, Gisela och Petter. 
Ida åkte hem på lördagen.

Idag har jag inte gjort mkt.. Snart ska jag och Gisela gymma. Sen blir det att göra några andra övningar.

Har inget roligt att skriva.
Imorrn ska jag nog ut och jogga ett tag och köra lite backintervaller. Om jag får tid till det.

ska gå nu. Pusshej!
//Jenny


1mars

Måndag 1 mars

Hade idrottspsykologi 8.20-10.00 idag. Skrev mest av tavlan, sen fick vi en loggboksfråga som jag inte fattade.
Efter den lektionen gick jag, Annicka & Lina och fikade. Sen skyndade jag mig till Sportsmedicin för biodex styrketestet.

Det är inge fel på mitt knä nu, det är bara det att jag har förlite muskler för min kroppsvikt. Så blir att gymma 2ggr i veckan TUNGT i 6 veckor. sen 3 ggr i veckan ska jag köra lite andra övningar.

Blir ett nytt test om 6 veckor igen.  Tills dess blir det att gymma hårt.

Efter det gick jag till Nus och tog 13.15 bussen hem. Hemma har jag hunnit göra klart suggestionsbandet och skickat in den.

Så nu ikväll kan jag ta det lugnt.

Ska kolla vad simhallen i Umeå tar för ett 2 månaders gymkort.

//Jenny


RSS 2.0