Lördag28Februari2015

Hejsan!
 
Ser att det är några som har vart in och kollat på bloggen rätt nyligt. Den är inte uppdaterat sen i april förra året, kan säga att det hänt en hel del grejer sen dess. Tänkte försöka uppdatera lite nu och då om jag orkar och har tid.
 
Har jobbat på hemtjänsten till sista oktober förra året, vart "arbetslös" i en månad men jobbat extra, inskolat mig som personlig assistent, sen fått ett vikariat på sjukhuset på kirurgcentrum i december, urolog/kirurgavdelningen 75% som jag har t.om. 31/8-15. Sedan får vi se vad som händer efter det och vart jag hamnar. 
 
Min mormor gick bort i januari, hade begravning för henne den 20 februari. Mycket tråkigt och ledsamt men var nog skönt för henne att få somna in och slippa plågas av att inte trivas att bo någonstans osv. Var en mycket fin begravning med närmaste släkten. Mormor du är saknad, vila i frid! <3
 
 
 
Träningen har gått bra i början på året men nu har jag åkt på en riktigt dryg förkylning som vägrar ge med sig. Men tänker nog åka och träna lite senare, har sådan abstinens efter att ha vilat så länge. Träningen gör så att jag mår bra och är på bättre humör.
 
Linnea min storasyster fyllde 25år i söndags så det var vi ut och firade med några tjejkompisar förra lördagen. Riktigt mysig och trevlig kväll hade vi på Allstar. Sedan bjöd hon på fika på söndagen. I födelsedagspresent av mig, syskonen, mamma och pappa fick hon pengar till toughest race här i Umeå, så hon och jag ska va med i det och jag ångrar mig redan att jag lovat att vara med kommer gå skitdåligt för mig.. Men vad gör man inte för sina syskon ;)
 
 
 
Nu ska jag försöka hitta på något på min lediga helg. 
 
Ha det bra, pusshej!
 
//Jenny
 
 

RSS 2.0