31JuliTisdag!

Hejsan!

Jag jobbar på som vanligt snart är semesterperioderna slut då blir det ledigt 1 veckan innan jag börjar plugga. Så jag hoppas det kommer vara varmt och fint så man kan ta vara på lite soltimmar och umgås med familjen och vänner.

I helgen var jag på LNLP i Lövånger vilket var jätteroligt. Kom inte hem förrän 7 på lördagmorgonen bara ör vi var tvungna att åka förbi Skellefteå för att lämna lillebrorsan och hans kompisar.

Så nu blir det lugnt med festandet ett tag, helgen kommer spenderas i Brände med familjen och på jobbet i Bygdeå. Sen kanske jag ska försöka följa med och plocka hjortron och blåbär men får se är inte så bra på det.

Nu ska jag käka lite sen sova så jag tar mig upp i tid imorrn så jag tar mig till jobbet. Jobbar bara till 14.45 så ska försöka hinna på gymmet imorrn men även en sväng till min mormor.

Ha det bra, Pusshej!
//Jenny

24JuliTisdag!

Hejsan!

Uppdateringen är inte på topp just nu. Jobbar nästan varje dag och när jag inte jobbar sover jag eller hittar på nått annat. Känner att mina inlägg inte skulle vara så intressanta om jag skrev varje dag eftersom det inte händer så mycket roligt heller. Tyvärr så har det ju inte vart någon riktig sommar i år heller så kan ju säga att jag inte förlorar så mycket soltimmar när jag jobbar hela sommaren. Vilket känns bra!

Idag jobbade jag bara till 14.45 så ta en powernap nu sen ska jag fixa middag och efter det ska jag åka förbi min mormors lägenhet och hämta lite grejer sen åka förbi henne med det.

Sen blir det kanske att träna lite hemma idag så jag tränat nått idag iaf. Hinner typ inte förbi Iksu. Måste sova eftersom jag jobbar imorrn.

Hoppas ni har det bra ni tappra själar som kikar in varje dag även fast jag är sämst på att uppdatera.

Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0