väldigt seg uppdatering

hejsan,orkar inte skriva allt som hänt sen senast...

Nu har jag fixat så jag jag har internet på datorn i lägenheten, innan så hade Linnea bara på sin dator så bl.a därför jag inte uppdaterat så himla bra.. En annan orsak är att jag verkligen inte haft tid.. det tar så himla mkt tid att plugga. Man måste typ plugga 24/7, vilket inte är min grej riktigt. + att är på engelska vilket inte är min starkaste sida.. Trodde inte kursen skulle bli så svår som den varit hittills... Har velat hoppa av flera gånger, men kan inte göra det måste ha ett jobb isåfall, och det är ju inte direkt lätt fixat.. Helst vill jag göra ingenting, men heller jobba en plugga.. Jag tycker att frå gymnasiet till universitetet ärett jättestort hopp,hur mkt plugg som helst på en och samma gång.

Har tenta nu på lördag den 2, sen kommer tenterna eftersom hela tiden... Men ska försöka gå hela kursen och göra mitt bästa, vill ju verkligen bli bättre på engelska, det är ju därför jag går kursen.. Men får helt enkelt se hur det slutar.

Måste iallfall söka jobb för jag tänker inte plugga på universietet nästa år.

aja nu måste jag börja läsa "The God of Small Things" som är på 340sidor som ska vara utläst nästa tisdag :O kommer typ inte hinna det.... Jävla skit..

ska försöka uppdatera oftare nu när jag har internet.

men hare bäst pusshej!


4 september

Tiden går ruskigt fort just nu.. Tyvärr så har jag inte bloggat på ett tag men det är för att jag inte har någon dator lr internet i stan. Så har inte kunnat.

Universitetet började i måndags den 30:e, hade lite info-dag. Sen på tisdag var det typ samma sen på onsdag den 1 hade vi ett diagnostisktest i grammatik och ett vokabulärtest, som inte gick så vidare bra. Men det var bara för att vi ska se hur vi ligger till.

Iaf på torsdagen så hade vi en föreläsning om litteratur, den delen känns verkligen dryg måste jag säga. ska läsa en bok varje vecka och ha seminarium på det, känner verkligen inte taggen för det.. Men bara att göra sitt bästa.

De har delat upp klassen i 2 grupper jag och Linnea är i grupp A.

Det har hänt väldigt mkt nu när man börjat på universitetet är en väldigt stor skillnad från när man gick i gymnasiet.

Måste börja söka helgjobb typ.. Sen vill jag ha jobb efter jag gått den här kursen för vill inte läsa på universitetet efter det. Vill jobba istället.

Nu ska jag hitta på något annat.

Pusshej!
//Jenny


RSS 2.0