23 Augusti

Inte skrivit sen i torsdags.

Hade som sagt träning på kvällen, var med på allt de körde så kändes skönt. Men blev sjuk efter träningen för att det var så kallt på kvällen.

Fredag 20 augusti for jag och Linnea till stan blev Droskan på kvällen.

Lördag 21 augusti kom mamma, pappa och Elin till stan, vi for och köpte tallrikar på expo och for på massa andra affärer oxå. Sen åkte vi hem och gjorde ordning maten blev tacos. På kvällen så såg vi "Remember me" en bra film,  ni som inte sett den se den.

Söndag 22 augusti Linnea hade match borta mot mjövallen och den slutade 0-0. Gjorde inte så mkt mera igår.

Måndag 23 augusti

Idag klev jag upp vid 1 kanske det var, låg och drog mig när jag vaknade förjaghade sjukt ont i halsen osv. Men klev upp och käkade och sånt. Sen har jag hunnit städa hos Chilli och vart ut med hundarna. Nyss så var jag och mamma och la i laddaren i bilen så att den ska gå köra imorrn, blir att fara och tanka senare så jag tar mig till stan imorrn. Då blir det att fixa i lägenheten och fara och köpa lite grejer.

Har inte så mkt pengar att köpa för så blir att snåla väldigt mkt nu innan jag börjar plugga. För måste ha pengar till böcker osv. Men har skickat in csnpapperna så hoppas man får bidrag snart, lr det kanske inte blir förrän i slutet av september.. Har inte så stor koll, men måste försöka hitta ett helg jobb lr nått sånt så att jag kan betala hyran.

Hade tänkt gymma idag men blir nog inte eftersom jag är förkyld och hostar väldigt mkt, kan typ inte sova på nätterna. Så får ta det någon annan dag helt enkelt.

Just det är sista sommardroskan på fredag oxå, någon som ska dit? ;)

Nu ska jag gå till Linnea och kolla lite grejer.

Världens finaste hund :D

Hare bäst, pusshej!
//Jenny


19 augusti

Onsdag

Hade skrivit ett inlägg nyss och när jag skulle publicera det så dog datorn...
Så får försöka skriva igen det jag minns.

Ifall klev upp vid 12 tiden, förra veckan klev jag upp vid 9-tiden men nu har jag börjat kliva upp senare igen.. Hatar det.. borde verkligen kliva upp i tid. Snart börjar universitetet så måste kliva upp. Så ska försöka att stiga upp i tid, så jag hinner göra saker på dagarna.

Har suttit och kollat på bilder från studenten idag, är typ det enda jag gjort.

Nu ska jag hitta på något annat och börja tagga för fotbollsträningen som är i Brände kl.19.

Kanske blir att hämta lillasyrran i Åkullsjön senare.



En bild från studenten.
pusshej!
//Jenny


18 augusti

Onsdag

Mamma kom och väckte mig vid 11kanske det var,för att hundarna hade smittit ut så var tvungen att försöka få in de. Tog ett tag, men tillslut sprang Ditte in i hundgården, så nu är de där inne.

Har hunnit äta frukost och nu sitter jag är och skriver. Måste försöka fara ut och springa idag sen kanske köra lite styrka efter löppasset. Ska kolla om Linnea och Elin vill följa med. Ska ta ett distans pass idag tror jag, efter som jag mest kört intervaller.

Imorrn är det fotbollsträning som gäller hoppas de har några bra övningar som jag kan vara med på.

Får se vad dagen annars har att erbjuda.
Måste typ plocka in svarta vinbär annars kommer fåglarna att käka upp de. Då blir mamma inte så glad.

Pusshej!
//Jenny


17 augusti

Tisdag

Igår gjorde jag typ inte så mkt på dagen, kl. 17.00 åkte jag, mamma, Elin, Linnea och hundarna till Skellefteå för att Elin hade match mot Myckle, matchen slutade 2-2.

Hundarna skötte sig inte lika bra igår som de gjorde i söndags. Busan skällde på typ allt och alla och drog hela tiden. Hoppas bara att hundkursen vi ska gå kommer hjälpa.

Så såg min dag ut igår.
//Jenny


16 augusti +

Uppdatering

Gick och plockade röda vinbär med Linnea, vi plockade rent en hel buske blev ca. 19 liter tillsammans fast då är de orensade. Linnea satt ute på altan och rensade 4 liter. Jag följde med mamma och Elin till Ånäset och handlade ist orkade inte rensa.

Till middag blev det rester idag, sen efter ett tag efter maten drog jag, mamma och elin ut med Ditte och Busan på en längre promenad.

Nu är jag hemma och gör ingenting, ska kanske fika snart sen blir det väl att gå i säng, så man tar sig upp i tid imorrn.

Kanske skriver ett inlägg innan jag går i säng om jag har något att skriva vill säga.


DITTE <3



BUSAN <3

//Jenny


16 Augusti

Måndag 16/8

Klev upp efter 9 någongång idag.. Käkade frukost,sen har jag suttit vid datorn och kollat runt.

Har även hunnit gymma för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt och dricker vatten. Har tänkt lägga in bilder på bloggen men har inte tagit några nya bilder än, får försöka gå ut i det fina vädret och ta bilder kanske.. Måste plocka in hallon och röda vinbär innan de blir dåliga. Jag och Linnea har tänkt ta med bär till lägenheten och ha i frysen.

Kanske blir att gå en långpromenad med hundarna lite senare, så de får röra på sig oxå.

Igår så var hundarna hur snälla som helst när de följde med på matchen, blev verkligen nöjd så snälla de var.
Var även sjukt varmt igår så har fått världens fulaste bränna. Matchen igår mellan Nysätra och Ljusvattnet slutade med vinst 3-1.

Inte länge kvar till universitetet, är nervös.. Men har ju Linnea så känns ändå ganska lugnt.

Nu ska jag fortsätta dricka vatten,kanske gå och kolla om någon vill plocka hallon och vinbär med mig.. Anars får jag hitta på något annat.

Lite bilder:






Åhh, så små mina älsklingar Busan och Ditte har varit <3

Lite gamla bilder har som sagtinte tagit några nya än.

Pusshej!

//Jenny



15 Augusti

Har inte skrivit på några dagar.. Men har inte hänt så mkt heller...

Torsdag 12/8

Gjorde inte så mkt på dagen, hämtade Elin på kyrkogården vid 16-tiden for och beställde pizza till henne och Linnea.. Efter det for vi hem och gjorde oss klara sen ner till Ånäset hämta pizzorna och hämta Linnea.. 17.15 åkte vi iväg till  Bureå jag, Linnea och Elin åkte med Tilda.. Matchen slutade 0-2 till Nysätra, så ännu än visnt blev det.
Sen kom vi hem ganska sent så gjorde inget mera den dagen.

Fredag 13/8

Klev upp vid 9-tiden for och cyklade med Linnea medans hon sprang. Sen blev det att käka frukost och göra sig klar jag och mamma for utanför Lövånger någonstans och köpte en hundbur att ha i bilen med 2 dörrar. Så vi for hem och fikade lite sen for vi till Ånäset och gick med hundarna. Gjorde typ inget mera den dagen, visste inte ens om att det var fredag den 13. Märkte inte av någon otur heller, så det var skönt.

Lördag 14/8

Klev upp och duschade och for till Ånäset med mamma och Elin och gick med hundarna för att lära de. Gick riktigt bra tog drygt 30 min. fortare en dagen innan.

När jag kom hem så somnade jag vid tv och Elin fixade maten, hemmagjord pizza. Senpå kvällen åkte mamma och pappa på dans så jag och Elin var ensamma hemma vi kollade på tv, åt vattenmelon, kladdkaka och glass. Sen vid 1 kanske det var så la vi oss för att sova.

Vid 3-tiden på natten så knackade Linnea och Daniel på mitt fönster för att jag skulle öppna dörren tillde och Mikael som hade vart i Bjurholm.

Söndag 15/8

Idag så klev jag upp vid 9 käka frukost, efter det duschade jag och gjorde mig klar för att fara till Flarken på fotboll. Jag, mamma och Elin gick runt Flarken med hundarna så de skulle vara lugna under matchen, det var de verkligen. Nyästra vann med 3-1mot Ljusvattnet.

När vi kom hem så blev det korv och mos till middag,nu ligger jag i sängen och gör inte så mkt.

Hare bra,pusshej!

//Jenny


11 Augusti

Träningen igår gick faktiskt bra, har träningsvärk idag, vilket är en skön känsla.

Idag blir det att gymma, sen ska jag fixa och kanske bada Chilli så hon blir ren och fin. Måste även städa mitt rum, kanske ska passa på nu medans det är mulet ute. Ska även döda alla jävla flugor jag i mitt rum, blir fan tokig på de.

Ska nog ta tag i städandet,så jag hinner innan jag ska hämta min lillasyrra.

Skriver kanske ett inlägg senare ikväll.
Pusshej!
//Jenny


10 Augusti

Tisdag

Gymmade inte igår, så får bli imorrn ist. Har fotbollsträning ikväll, så orkar inte gymma innan lr efter den.

Har suttit och försökt fylla i csn-papperet och kollat igenom schemat. Schemat ser riktigt bra ut väldigt slappa dagar, är typ ledig varje fredag. Vilket känns skönt.

Kl.16 slutar lillasyrran så ska hämta henne då. Sen ska jag skjutsa ner Linnea på jobbet kl.18.15 och kl.19.00 är det träning så blir lite små stressigt. Men det löser sig :)

Har inget nytt att skriva, nu ska jag gå och kika lite på tv innan jag ska fara.

Hare bra, pusshej!
//Jenny


9 Augusti

Torsdag den 5- Söndag den 8 Augusti.

Petter kom på torsdagen på förmiddagen så var barnvakt åt han hela helgen.

Lördagen så var jag, Linnea och Daniel och körde backintervaller. På söndagen så hade jag och Linnea fotbollsträning i Brände. Medans vi hade träning var mamma och Elin och lämnade honom.

Måndag 9 Augusti

Idag klev jag upp och skjutsade Elin till jobbet, sen hem och vänta tills jag skulle skjutsa Linnea till jobbet. Har sett tv och vart med hundarna mest hela dagen. Är ju sjuktdåligt väder ute, så går ju inte direkt göra någonting ute heller.

Snart blir det middag, lite sen.. Men det gör inget.

Ikväll kanske det blir att gymma, imorrn är det fotbollsträning igen. Sjuktskönt att den är i Brände, mkt bättre plan än B-plan i Flarken och Ånäsets plan. Sen blir det väl några löppass i veckan oxå ifall jag orkar och om vädret vill.

Måste få bättre kondition och snabbhet, så bara att träna och träna så kommer det.

Ska kolla om någon av syrrorna vill gymma. Annars blir det att göra det själv som jag alltid gör.



Världens sötaste, som jag var barnvakt åt :D
//Jenny


3-4 augusti

Igår 3/8 Tisdag

Så städade jag hela dagen typ.

Idag 4/8 Onsdag

Borde städa mitt rum, men orkar inte för tillfället. Kändes mera lockande att sitta vid datorn. Men ska ta tag i städandet senare.

Ikväll blir det kanske att se lillasyrranss match i Ånäset. Annars händer det inte så speciellt mkt i mitt liv just nu.

Solen vill inte titta fram idag, igår var det sjukt varmt ute 30+ typ hela dagen.
Känns att sommaren är påväg bort och att hösten kommer, vilket känns väldigt surt... Vill ha sommar året om, är så trist när det blir mörk och kallt på kvällarna.

Nu ska jag hitta på något annat, kolla vad hundarna gör.
Hare bra,pusshej!

En bild från förra sommaren tror jag
//Jenny


2 augusti

Idag klev jag upp sent som vanligt. Men har ändå hunnit ganska mkt ändå.

Har vart ute på promenad med båda hundarna samtidigt 2ggr idag, sen har jag lekt med hudarna på baksidan.

Har börjat städa lite i mitt rum, tvättat mina sängkläder och en mörk tvätt.

kl.20.00 for jag och Elin och körde backintervaller 3*10 st. Var riktigt skönt efter åt.

Måste försöka få upp snabbheten och konditionen så jag kan börja träna mera fotboll snart, vill börja spela nu...

Men bara att satsa sönder på det viktiga bitarna så kommer allt annat sen :)

Ska försöka sova och kliva upp i tid imorrn, så jag hinner göra något på dagen. Kanske hinner sola lite så jag blir lite brunare.




Ditte & Busan världens bästa hundar!

Har inte tagit några nya bilder så tog några gamla från datorn.

Ska sova nu. Gonatt,pusshej!
//Jenny


1 Augusti

Dålig uppdatering, jag vet.

Från förra fredagen den 23-30 var jag barnvakt åt Gisela och Petter. Så spenderade mina dagar att ta hand om de, så hade ingen tid till att blogga.

Fredag den 30 juli
Åkte jag, Linnea och Gisela till Robertsfors, Linnea skulle kolla sin fot. Hon fick akut remiss till röntgen i stan. Gisela fick pencilin mot svinkoppor, så fick fara på apoteket och hämta ut det.

Sen skyndade vi hem Linnea skulle tvätta kläder och packa sen for vi till stan.

I stan lämnade vi bilen och sprang upp i lägenheten och hängde tvätt, sen tog vi cyklarna till Nus och röntgen,  gick väldigt snabbt där. Sen for vi på ica på Ålidhem och köpte mat.

Sen fixade vi maten och gjorde oss ordning för kvällen. Lillmatte kom och hälsade på så snackade med han, kl.23.15 cyklade jag och Linnea iväg till droskan. Där träffade jag många från gamla klassen och massa annat trevligt folk, hade sjuktroligt.

Sen drog vi på max, kollade när de andra käkade sen kom det värsta äckliga fullegubben typ 50 + och börja ragga på mig... Fyfan så jävla äckligt det var..

Iaf så cyklade jag och Linnea till lägenheten efter det och sen så somnade vi väl någongång.

31 juli lördag

Körde jag hem vid 16 tiden,kom hem 16.45 typ då blev det middag sen såg jag, Linnea och Elin New moon på kvällen. Funderar på att fara och se 3:e filmen på bio, någon som är på? :P

1 Augusti söndag

Idag fyllde min lillebror 18 år, fan vad tiden går fort.

Klev upp ganska så sent idag, blev att duscha sen göra sig klar sen fara och kolla på matchen mellan Morön- Nysätra som slutade med förlust 2-0 vilket var väldigt surt...

Sen for jag, mamma,pappa, Elin och Linnea och hämtade Daniel sen for vi och käkade i Ske-å. Efter det for vi hem, jag gymmade sen så firade vi Daniel.

Nu ska jag sova, vi ser ju om jag skriver imorrn.

Gonatt,pusshej!

//Jenny


RSS 2.0