Januari31+

Uppdatering från ikväll.
Förresten åt ju kycklig till middag och det var gott.  Efter det gymmade jag, typ vid 7 och det gick bara bra.

 Sen så blev det att se Mamma mia, den var bra tkr jag faktiskt.

Och nu har jag bestämt mig för att gå och lägga mig lr ska se One Tree Hill först en stund sen ska jag sova så jag tar mig upp imorrn kvarti9, sen blir det träning och efter det löpning måste ju sova så jag pallar av löpningen.

Sen ska jag kanske fixa en persolig almanacka oxå ska fråga mamma om jag kan få den i tidig födelsedags present ;)

Men nu ska jag gå upp å borsta tänderna sen blir det OTH.

Skriver imorrn.

//Jenny


Januari31

Nu är det redan sista januari, tiden går ju hur fort som helst,  hinner ju knappt med haha.

Men iaf igår var jag och Linnea på trafikskolan vi skulle anmäla oss, men det var ingen där så vi orkade inte vänta, så vi gick på stan ist lr Linnea hämtade ut pengar sen var hon och köpte nå vitaminer lr nått sånt på apoteket, sen gick vi till Ica Bågen och köpte godis och dricka. Och åkte hem med halv4 bussen.

Fick tillbaka min mobil igår men tydligen så har de tagit min memory stick, lr så gav de det till min bror när han lämnade in den. Så det kanske är han som slarvat bort den, det skulle inte förvåna mig. Men iaf den har då funkat skitbra, de skaffade nån ny programvara och hoppades att den skulle funka.

Hemma så gjorde vi hemmagjord pizza hur gott som helst, mamma hade gjort pizzasallad oxå skitgott.

Hos Annicka igår käkade vi marängswich lr hur det stavas, hur gott som helst.  Annicka fick ett kladdkakas doftljus och en chokladrulltårta av mig och Linnea. Hade iaf sjuktroligt igår skrattade hur mkt som helst lr alla skrattade typ åt mig :/ haha. Kom typ hem vid 1 kanske, jag minns inte.

Idag har jag inte gjort någonting, lr jag började städa lite i mitt rum men orkar inte dammtorka det tar så himla långtid. Men jag kanske städar imorrn efter träningen. Jag har inte städat på jättelänge. Sen efter maten ska jag ut å gymma, sen funderar jag på att se Mamma Mia, ska se om den är så bra som alla säger.  Annars ska jag nog se One Tree Hill 4, den kom ju igår. Lr så sparar jag den till nästa helg. Jag hinner ju aldrig se på skoldagarna kommer ju hem så himla sent å då ska jag ju göra läxor osv.

Innan jag går ut och gymmar ska jag käka kyckling, hoppas att det kommer vara gott.

Men nu ska jag kanske fixa lite i mitt rum innan det blir mat, så skriver kanske senare ikväll annars blir det imorrn.

//Jenny

Januari30

Nu ska jag dra till Annicka och fira henne kanske skriver senare ikväll.
//Jenny

Januari29+

Gårdagens inlägg.
Ja då var det snart fredag igen haha. Gymmade ben ikväll och det gick bara bra. Imorrn blir det att vara med på fotbollen på skolan är sjukt taggad. Kan ju hoppas att jag slipper få dåliga pass för då går det ju åt pipsvängen.


Imorrn fyller ju Annicka 18år!  Inte så länge kvar tills jag blir 18 heller, tiden går ju så sjukt fort. Sen så hoppas jag att min och Linas plan funkar, det kommer bli skitskoj isånnafall haha.

Slutar 12.50 imorrn men tydligen så ska jag och syrran dra till trafikskolan öst på stan och anmäla oss och sånt så kommer inte hinna med 5över2 bussen,kommer måsta åka hem halv4 känns ganska surt. När jag typ ändå gången slutar tidigt en fredag. Men lika bra att göra bort det för mamma och pappa vill ju att man tar körtkortet snart. Så de slipper köra hela tiden, kan ändå förstå att det är jobbigt. Men jag är ju så sjukt nervös kommer ju knappast våga köra med nån jag inte känner. Men tror ändå det kommer gå bra, lr kan ju hoppas.

Det här skulle jag lagt in igår men datorn stängde av sig och jag fick inte igång den så nu kommer gårdagens lr kvällens inlägg.
//Jenny


Januari29

Idag fick jag massage av Annicka på morron, hon lyckades ju finna av där vars jag är råkittlig men det funkade ändå rätt bra. På italienskan så hade vi läxförhör först det gick väl rätt bra men har några fel som jag kom på direkt efter, det suger ju, men inget att göra nått åt. Sen så såg vi klart filmen på engelskan, jag var så hungrig så jag mådde dåligt hade köpt en macka och juice innan lektionen men den var så himla torr och konstig, men åt lite av den iaf. Sen 20 min innan lunchen skulle vi se Barack Obama´s tal som var 20 min. Till lunch var det spagetti och köttfärssås, inte direkt det godaste tkr verkligen inte om skolans köttfärs. Sen så klaga alla på hur lite jag äter men det är väl bättre jag tar lite och äter upp det än att jag ska kasta bort det.Men det verkar de inte tycka. Sista lektionen så hade vi historia det gick väl så där men jag fattar inte så mkt. Slutade iaf kl3, kändes bara bra det.

Efter jag har ätit middag idag så ska jag ut och gymma lr när jag vilat maten ett tag, blir ett ordentligt gympass så att jag fortsätter bygga muskler.

Jag hoppas att mitt högra knä är bättre imorrn så att jag kan vara med på fotbollen, vill verkligen det, är sjukttaggad. Men det är redan bättre, så det känns kanon.

Sen imorrn slutar jag 12.50 känns sjukt bra nu när det fredag. Iaf  så ska jag kolla om jag ska hjälpa till med maten nu.

Skriver senare.

//Jenny

Januari28

Idag:

Nu är jag hemma åkte hem med 5över2 bussen. Nu snart ska jag fixa historian sen måste jag plugga på italienskaorden som är till imorrn. För kl7 har jag fotbollsträning så kommer knappast göra nått efter den.

Men idag på engelskan såg vi på filmen "snatch" tror den hette så, tkr inte att den var speciellet bra, men den funkade. Sen fick jag tillbaka booktalk grejen oxå jag fick G på skrivningen och VG på pratgrejen. Känns riktigt skönt, trodde seriöst att jag skulle få IG men det gick riktigt bra.

Sen hade vi fotboll på Nolia, tkr inte att det gick speciellt bra för mig, jag måste skärpa mig fast det är ju inte så lätt när man får dåliga pass, brukar ju bli så att man slår dåligt själv då oxå. det suger. Men får hoppas att träning på fredag kommer gå bättre. Vill inte vara sämst, men är ju det just nu, åhhhh!

På matten så räknade jag och Annicka jättemkt, i slutet blev det fullfart, räknade enda till 3049. Och vi skulle räknat till 3042 så ligger ju lite före nu det känns bra det.

Men nu blir det att göra historian och italienskan innan jag ska äta och åka på träning.

Skriver kanske ikväll.

//Jenny


Januari27

ja det var rättså slapp dag idag hade badminton på idrotten, det blev inte med 1:orna. Efter det blev det småföretagandeA, den lektionen var rättså slapp,han snackar så man typ somnar. Lunchen så var det soppa, det suger ju för man blir inte mätt på det. Och det har vart typ soppa varje vecka nu efter jullovet :S Men kan ju hoppas att det blir bättre mat imorrn. Hade svenska sen och det gick rätt bra. Hade ingen historia idag ska bara läsa några sider och svara på några fråger tills på torsdag.

Men nu ska jag dra och äta. Skriver senare ikväll.
//Jenny

Januari26+

Ja då var redan måndag över, och jag ska snart sova.
Såg Prison Break ikväll det är så sjukt bra, längtar jättemkt tills nästa avsnitt, bara att taggar nästa måndag då, visst Annicka? ;)
Näe men nu ska jag lägga mig å sova så att jag tar mig upp imorrn, ska jag tydligen ha idrott med 1:orna, kan ju hoppas att det blir nått roligt. Men iaf ska då jag vara med, så att jag slipper gå ut å gå, haha
Skriver imorrn.
Gonatt, sovgott!
//Jenny


Januari26

Gymmade på fotbollen idag, jag och Jennifer körde först ben, armar och sen rygg. Jag känner redan träningsvärken i armarna. Träningsvärken i benen kommer att komma senare. Jag körde ordentligt det verkligen brände i benen.Hur skön..T som helst. Nu är det bara att jag fortsätter såhär så kommer musklerna snart.

Jag åkte hem med 12 bussen idag, riktigt skönt att sluta tidigt.

Nu ska jag träna på italienskaläxan och räkna lite matte tror jag.

Skriver senare.

//Jenny

Januari25+

Jadå var snart söndagen över, helgen går så sjukt fort. Har inte gjort så mkt i helgen mest vart hemma och tagit det lugnt + så har jag ju vart på fotbollsträning.
Iaf lyckades jag tillslut göra klart mitt träningsprogram. Jag ska börja med det imorrn, hoppas att det kommer att funka. Är sjukt taggad på gym nu bara för att jag inte gymmat på en hel vecka. Så hoppas att jag inte kommer tappa sugen nu när jag börjar igen, det vill jag verkligen inte.
Jag ska gymma 3ggr i veckan hoppas att det räcker men det borde det göra efter som att jag tränar fotboll 2ggr på onsdag + fredag + söndag + att jag har löpning oxå minst en gång i veckan och det måste ju göra så att man bygger muskler oxå lr jag hoppas det. för jag känner att jag inte har tid och ork att gymma 4ggr i veckan jag känner att det blir för mkt. Så jag hoppas helt seriöst att 3ggr kommer att räcka. Annars kommer jag att tappa sugen på att gymma rätt fort.
Men bara att jag ser till att följa träningsprogrammet så kommer det nog funka..
 
Imorrn har jag 2 lektioner svenska från8.20-9.10 och fotboll från9.50-11.10 sen slutar jag, så troligtvis åker jag hem 12.05. Känns jätteskönt att sluta tidigt.

Men nu ska jag lägga mig och sova. skriver imorrn.
Gonatt, sovgott!
//Jenny

Januari25

Imorse skulle jag kliva upp kvarti9 men gick inge vidare, snozade lr vad det heter till 5över9, men jag tog mig iaf iväg till träningen. Damträningen gick rättså bra idag, vi slapp springa idag kändes bra det iaf.

Sen hade ju jag,Annicka & Ida våran sista träningen för småbarnen, det känns bra att ha gjort bort ledarskapen men kommer typ sakna att träna de. För de var hur roliga somhelst, ibland lite dryga men så är man ju när man är liten.

Idag måste jag lägga ner tid på mitt träningsprogram, det måste jag helt seriöst fixa så att jag inte gör kvällen innan jag ska gymma varje gång. Jag måste ha nått att följa, annars kommer det att gå åt pipsväningen med det. Kan ju hoppas att syrran har tid. Måste göra ett riktigt muskelbyggade träningsprogram, bara att göra och lägga på vikter ordentligt så att jag inte fegar då kommer jag aldrig lyckas bygga. Knäet är ju stabilt nu det saknas ju bara muskler så det är bara att komma på ett bra sett att bygga på. Och hoppas att det funkar. Vill ju börja vara med och spela snart.

Iaf imorrn blir det gym på Gammlia när jag har fotboll, jag måste ta vara på gymtiderna jag kan få i stan. Jag orkar inte köpa ett gymkort, det är så himla dyrt. + att jag har ju ändå bra gymgrejer hemma, jag använder mest gymmet på gammlia på måndagar bara för att variera. För det är ju inge kul att gymma på samma ställe hela tiden. Lr jag tkr iaf inte det. Så imorrn ska jag köra ett ordentligt gympass, jag har ju inte gymmat på en hel vecka pga förkylning. Men nu har jag blivit friskare så nu ska jag gymma ordentligt, så att jag börjar bygga muskler. Kanske blir ett löppass på 40min imorrn när jag kommer hem,lr jag får se om jag ens kommer orka ett löppass jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Menmen det ser jag imorrn.

Nu kanske jag ska äta mat snart, tror att det skulle bli hamburgare, sjuktgott. 
Ska dra nu och kolla om maten är klar. Skriver senare.
 
//Jenny

Januari24+

Uppdatering från ikväll:
Blev så att jag käkade kladdkaka och drack milkshake, hur gott som helst.
Imorrn blir det fotbollsträning och röra bort det, haha. Jag hoppas att det inte blir löpning imorrn,känner verkligen inte taggen för det.... Är inge kul om man inte är taggad, blir väl att göra det bästa av det iaf. Men är bara det att jag känner mig så sjukt dålig, när man ska springa i grupp+ att jag inte har så bra kondis.
Fast det beror kanske på att jag inte tränat upp den och det är ju mitt eget fel... Menmen bara att jag kämpar och springer och hoppas att jag inte är sämst.

Nu ska jag lägga mig och försöka fixa lite med mitt träningsprogram innan jag ska sova, hoppas att det kommer bli bra.

Gonatt, sov gott.
//Jenny


Januari24

Igår så sov jag hela kvällen till typ 2, då gick jag och borstade tänderna sen sov jag vidare till typ två idag.

Så jag har inte gjort så mkt idag. Nu funderar jag på att antingen göra milkshake lr kladdkaka, lr syrran får göra jag orkar inte...

Sen imorrn blir det att kliva upp i tid har träning kl10, sen efteråt kanske vi ska springa, känner inte taggen direkt. Sen ska jag, Annicka & Ida hålla i våran sista träning för småbarnen. Vi har inte planerat nånting, det känns ju inte direkt bra. Kan ju hoppas att vi hinner planera imorrn innan. Känns bra att vi gjort bort det sen. Behöver man inte tänka på det sen.

Jag måste göra ett träningsprogram snart, skulle gjort det igår men då sov jag ju..... Skit jag måste verkligen göra det tror jag ska ta hjälp av syrran, hon verkar vara bra på sånt.

Men nu ska jag dra å kanske göra milkshake ;)

//Jenny

Januari23

Nu är det redan helg, den här veckan har gått fort. Hade italienska imorse fick veta att jag fick 90av100 på provet känns mkt bra det var ett starkVG. Sen hade jag massage, jag fick en jättebra massage av Annicka. halv11 fick klassen käka lunch. Sen hade vi fotboll bussen skulle gå 11 men det komme typ halv12 till gympan. så vi blev sena.

Fotbollen gick bra jag var med när de skulle hålla bollen inom laget medans 3 som hade gulavästar skulle jaga. Men jag är sjukttaggad på fotboll nu. Hoppas att träningen på söndag kommer gå bra. men jag tkr inte det är kul att spela inomhus.
Men nu ska jag kolla om det finnns nått kul att göra.

//Jenny


Januari22+

Nu funderar jag starkt på att snart gå och sova, men jag måste packa fotbollsgrejerna och borsta och sånt innan jag ska sova och det brukar ta ett tag för mig att gå upp för att borsta. Men nu ska jag göra det jag känner att jag måste sova. Fast jag har redan sovit idag, jag lyckades somna efter maten.
Men jag skriver imorrn när jag kommer hem från skolan Tänk ändå att det är helg imorrn. Känns riktigt skönt, veckan gick riktigt fort.
Men nu ska jag packa.

Gonatt!
//Jenny

Januari22

Redan torsdag imorse hade jag massage, då massageade jag Annicka så imorrn ska hon massagea mig.

Sen hade jag italienskaprovet och det gick ju rätt bra, bara hoppas på MVG; men tror kanske inte jag får det.

Np-testet listening på engelskan gick ju åt fanders. Kommer seriöst få IG. Blir bara less fattade ju ingenting.

Rättskunskapsredovisningen hade jag idag på hålet och det gick väl bra, men fick bara G i betyget, men inte så mkt att göra nått åt, det är mitt eget fel bara för att jag sumpade chansen pga första provet, det suger.
Sen på historian så gjorde vi klart affischen om konservatism sen så redovisade vi det.

Sen slutade jag för dag så åkte hem med halv4 bussen.

Jag har funderat på att räkna matte lr just ja kom på att jag ska göra ett träningsprogram för mitt knä som jag ska följa ordentligt, så jag bygger muskler nu efter jag vart sjuk en vecka.

Igår hade jag ju träning med laget, det gick bra men det sög pga dålig kvalla på träningen bara för att det typ var 5 damlagsspelare resten småungar. Seriöst vissa av de har typ vart med på hur många träningar som helst men inte fan kan de övningarna lr slå en vanlig jävla bresida hur svårt kan det va att han lite kraft på bollarna. Men det är bara att jag taggar skolträningen imorrn, de brukar vara roligare övningar på de. Kan ju hoppas att de kör nått jag kan vara med på.
Nu ska jag försöka fixa det.

//Jenny

Januari21

Imorse så hade jag Np-testet på engelskan, kan inte säga att det gick bra, fattade ingenting av det. Tkr det var jättesvårt, men är väl bara att hoppas att det kommer gå bättre och att det riktiga Np kommer vara lättare.

Sen hade jag fotboll, jag och Lina stod och passa i början sen körde vi lite olika grejer med typ pilatusbollen och utan.

Matten gick jättebra, jag tkr det är kul med matte bara för att det går skitbra, jag har värsta perioden så matten är typ lätt, lr jag fattar vad jag gör. Kan ju hoppas att denna period som går bra nu fortsätter typ hela året nu,skulle vara kanon. Jag har ju haft värsta sura åren nu innan kan ju hoppas att de vänder nu till det bättre, och det ser ju redan bättre ut.

Om 1h börjar lagträningen,och jag ska vara med känner verkligen taggen. synd bara att storasyrran inte ska vara med. men bara att hoppas på söndag.

Idag när min mamma och min bror hämtade mig i Ånäset, när vi var på väg hem så hittade vi en liten hund som var och sprang på vägen så vi bestämde att ta hem den och ringa polisen.Men efter ett tag när mamma ringt runt lite så hittade vi ägaren till hunden.det var ju rätt skönt, fast jag hade gärna behållit hunden, den var ju hur lugn som helst och fin.

Men iaf ikv när jag kommer från träningen blir det att plugga till italienskaprovet och duscha.

Nu ska jag dra och göra mig klar inför träningen, hoppas att träningen kommer gå bra.

Skriver kanske ikv innan jag ska sova.

//Jenny


Januari20+

Ja nu har jag sett Tv, men inte har jag pluggat för innan jag såg Tv så sov jag. Bara för att jag är förkyld och har sjukt ont i tänderna när jag biter ihop pga av bihålorna.

Varför
kan jag inte bara bli frisk så jag kan börja gymma och träna fotboll. Jag har inte gymmat sen onsdag förra veckan för att jag blev sjuk efter det. Förut brukar jag gymma ändå fast jag var sjuk, men jag känner att om jag skulle gymma nu skulle jag inte kunna ge allt och då skulle inte träningen ge något, så därför känns det som att jag måste försöka bli frisk lr friskare än vad jag är, sen ska/måste jag ta tag i träningen på allvar igen.

Längtar verkligen till jag kan träna igen, då ska jag ha fixat ett ordentligt träningsprogram för mitt knä, så att vikterna är bra så att musklerna kommer fortare. Jag ska ta hjälp av min syrra hon är riktigt duktig på att göra träningsprogram. Bara att låta fantasin flöda och att våga lägga på vikterna så kommer det att gå bra. Och att se till att träningsprogrammet inte blir för långtråkigt, jag tappar lätt suget för saker när det blir långtråkiga.

Ska fixa det här nu så att jag kan spela fotboll, längtar sjuktmkt till sommaren då ska jag spela. Vill spela nu!!!

Imorrn så måste jag betala 350:- för dressen som man får köpa från skolan det är sista dagen att betala, och jag har typ inga pengar hemma, hade helt glömt bort det. Måste titta med mamma om jag får låna pengar. Men det löser sig nog. Jag ska betala åt syrran oxå för hon är sjuk, har typ smittat henne,(sry)

Nu har jag funderat på att gå och fika sen måste jag packa fotbollsgrejerna till imorrn och sen ska jag lägga mig och plugga italienska ett tag sen sova så jag tar mig upp imorrn, tänker inte missa bussen.

Imorrn: har jag Np-test reading, sen fika i matsalen, fotboll sen lunch, matte och det är sista lektionen. Den slutar 13.50 så jag hinner hem med 14.05 bussen. Fan vad skönt.

Men nu ska jag gå men skriver imorrn när jag kommer hem. Och då blir det att plugga det sista inför Italienskaprovet, vill verkligen få MVG på provet men jag får inte ha för högt mål blir bara besviken om jag inte klarar av det.

//Jenny


Januari20

Imorse var jag sjuktseg klev upp jättesent, jag höll på missa bussen men som tur va hann min mamma upp på gården och vinka så bussen fick lov att backa tillbaka. hade inte vart för mamma hade jag inte tagit mig till Ånäset.

På idrotten imorse bestämde jag mig för att inte vara med utan titta på så att jag kanske skulle kunna vara med på fotbollen imorrn ist. Men då bestämmer läraren att vi som inte var med skulle gå promenad och ta kort på "REX".

Men tydligen vara det bara jag och Annicka som gick. fyfan vad sur jag var/är för det, varför ska bara vissa behöva gå. 
Kul att gå ut å gå om jag får hostattack av att typ gå inomhus sakta, då att gå utomhus när det är kall luft och allt är ju den smartaste idén, lr så inte. Men iaf aldrig förut på idrotten har någon behövt gå på promenad men idag bara för att man själv är sjuk så MÅSTE man det, helevete så förbannad jag är på det...... Men imorrn på fotbollen ska jag vara ombytt, har lärt mig en läxa att alltid vara ombytt ändå fast man typ är hur sjuk som helst.... Jag hoppas att allt löser sig jag vill inte gå omkring och vara sur och må dåligt för det här, vill/orkar inte lägga energi på det egentligen. Men ibland så når man en gräns när allt spricker och man orkar inte ta mera skit, lr kanske inte skit men orkar helt enklet inte med hur man blir behandlad.

Efter idrotten hade jag småföretagande A och lärarn snackar på som vanligt, kan ju hoppas att jag lär mig nått det är ju det viktigaste. Men idag kände jag mig helt lost, bara för att jag var sjuk förra lektionen.. det hatar jag mest med att vara sjuk, men bara att ta igen.

Svenskan jobbade jag och Annicka på bra, hann rätt mkt.

Sen sista lektionen var historia den flöt på bra, gick riktigt fort. vi jobbade med ideologierna konservatism, liberalism och konservatism. Sen delade hon in oss i grupper jag hamnade med Annicka,Hanna och Pernilla vi hade om konservatism. Vi skulle göra en affisch om det och det gick väl bra, vi skulle få fortsätta att jobba med det på torsdags lektionen.
Förresten på bussen hem så lyckades jag glömma mina vantar (som jag gjort själv )där jag först satt,å jag vågade inte gå å kolla om de var där sen eftersom det satt folk där. Men som tur va så vågade Annicka gå fram å titta så hon hittade de. Jag tkr det var jättesnällt,  så Tack Annicka, om du inte hämtat de så hade jag vart utan mina vantar.

Det här är typ sammanfattningen av min dag än så länge. Och som ni ser så har typ det inte vart en så bra dag, började med att jag höll på att missa bussen sen på idrotten så var jag tvungen att ta en promenad. Sen att jag höll på att glömma mina vantar som jag gjort själv,på bussen. Kan ju hoppas att det inte händer nått ännu värre ikväll. Jag skriver senare ikv, nu ska jag dyka ner i italienskaboken och plugga&plugga så att jag kommer kunna allt sen när jag är klar.

//Jenny


 


Januari19

Imorse på morgonen så hade jag svenska, höll på med "svengelskan" gjorde inte mkt jag & Annicka, pga läraren var asseg på att hämta papperet vi skulle få. Men bara att se till att jobba imorgon i datasalen och hoppas att vi hittar det vi behöver, så kommer det nog gå bra.

Sen efter det hade vi fotboll på Gammlia för min del blev det att titta på eftersom jag är jätteförkyld och för att jag hostar jättemkt bara jag typ rörmig lite. Så jag ska vila tills jag är frisk så att jag kan börja träna hårt med gymningen och löpningen så snart som möjligt. Jag är taggad på att  träna och röra på mig, men jag tror faktiskt att man inte ska säga att man är taggad för då lyckas man typ bli sjuk, och det är ju inte direkt kul.

Men bara att se till å äta stark mat och allt som gör att man typ blir lättare frisk så kanske försvinner det, lr kan ju hoppas det iaf. Efter fotbollen gick jag och Annicka tillbaka och käkade, det var typ tacobiffar med ris och nån starksås, jag tkr det var gott + att såsen var ju stark så det kändes ju bra haha.

Efteråt gick vi och hade matte 10över12-prick1, och det gick faktiskt bra. Jag känner att jag förstår det här kapitlet. Kanske känner mig bra nu när jag fick VG på förra matteprovet. Jag tror det gav mig hopp att jag kanske klarar av det.

Italienskan så bestämdes det att vi som inte hade gjort provet ska göra det på torsdagen, så nu har ja längre tid på mig att plugga.

Idag hade jag första teorin på massagen, tkrdet gick bra vi gick bara igenom 13skelettben som vi ska kunna på svenska och latin. så nu ska jag försöka plugga lite varje dag. Nu är det bara att tagga torsdag/fredag när vi har praktiskt och ska massera varandra, lr vi ska vara 2&2. jag hoppas jag inte är sjukt då kommer jag inte kunna vara med....

Måste plugga på italienskan jag har ju fått till torsdag på mig å jag ska inte skjuta upp det nå mera.
IKVÄLL ÄR DET PB! Skriver kanske senare, hare fint!

//Jenny


Januari18+

Gårdagens inlägg som jag inte hann lägga in, så det kommer nu ist.

Seriöst jag måste komma på bättre rubriker men jag kommer verkligen inte på några bra. Men de jag får duga lite längre, tills min hjärna orkar anstränga sig för sånt.

Iaf förra inlägget blev långt och dampigt, vilket kanske inte är så kul att läsa men jag använder den här bloggen för att skriva av mig och om jag har negativagrejer på hjärna måste jag få släppa ut.

Min grej med att somna i tid den gick ju inge vidare, kan ju hoppas att det fixar sig inom en snar framtid.  Jag vill det iaf,men det jag vill verkar ju inte funka så bra. Jag är sjukt taggad på att spela fotboll men nu har jag ju lyckats bli sjuk.. Så måste ju se till att bli frisk.. Så att jag kan börja gymma igen. Får duga för ikväll. skriver imorrn.

//Jenny

Januari18

Uppdatering kanske, det är läge för var ju ett tag sen.

Fredag:  Så blev det ingen skola för mig jag vaknade vid 5 & mådde inte bra var hur förkyld somhelst.Så bestämde mig för att vara hemma hade ändå bara 2lektioner lr 3 egentligen men jag hade lix inte kunnat vara med på badet om jag åkt till skolan.
Hade italienskaprov på morgonen men det ska jag kolla om jag får gör imorgon(måndag) ist. Sen hade jag småföretagande kl14.30-15-40 så då hade jag måstat sitta på skolan hur länge som helst om det är ju inte direkt kul om man är döförkyld.
Så låg hemma i sängen typ hela dagen hade ont i tänderna, kunde inte äta. Och får sjukt dåligt samvete när jag inte äter,känns som att jag tappar alla muskler jag byggt upp, blir bara besviken, ÅHH!!!

Lördag: Var jag oxå hemma tog det lugnt bara. iaf så klarade jag av att äta lite, vilket är framsteg. På lördag hade jag planerat att jag skulle gymma men det gick ju inte nu när jag var sjuk, å det suger ju vill ju verkligen gy

mma 3ggr i veckan minst och inte lyckas jag med det.... Lr jag brukar ju gymma när jag är förkyld men den här förkylningen är mkt värre än vad jag brukar vara.. Sen på kvällen såg jag film "Barnhemmet" med mina syrror trodde faktiskt att den skulle vara hemskare, menmen det gick att se.

Söndag: Idag vaknade jag typ 9 men klev upp 20över och jgorde mig klar för träningen men jag hade bestämt mig för att inte träna pga förkylningen, men tänkte att om jag skulle ångra mig hade jag kläderna på mig, fast mamma sa i bilen att det var bättre att jag försökte bli frisk ist. Och det är det ju oxå. Men iaf efter det hade jag, Annicka & Ida nästsista träningen med småbarnen. gick väl bra förutom att jag var tvungen att fixa uppvärmingen, och jag hade förra veckan att jag tyckte att nån skulle ta uppvärmningen, och jag ville ta tekninkbanan och att nån skulle ta avsluten och vi hade ju gjort upp det där...... Men ändå så tar vissa inget jävla ansvar hur jävla svårt kan det vara?! Ändå så får den som gör minst, mest jävla beröm hur fan kan det vara rätt?! blir bara så förbannad... Glad att det är sista gången nästa gång, fast kommer sakna barnen det är jätteduktiga. Det är inte de det är fel på.
Okej ni får ta att jag är lite förbannad, men blir så less för att vissa säger att jag är en fripassagerare men vafan är den själv då, ÅHHHHH!!! men iaf nu vet jag vem jag kan jobba med och vem som är den riktiga fripassageraren.
Bara att bita ihop nästagång och ge järnet, fan att de som gör minst ska ha beröm. Jag hade nästa velat vara hemma, men jag hade ändå velat vara där så jag kunde se hur vissa skulle klara sig där, hahaha....

Och det blev ett rätt långt inlägg så det får väl duga, fick skriva av mig lite och det är ju skönt.. Men nu måste jag snart plugga på italienskan,om jag orkar. Men jag skriver kanske senare.


 

Hare!
//Jenny


Januari15

Imorse vaknade jag upp och var hur förkyld som helst, har jätteont i halsen, rethosta och huvudvärk. det här året har jag redan vart sjuk 2 ggr, jag brukar inte vara sjuk, så det suger ju fettmkt.... Har tagit 2 alvedon bara för att jag hade hur mkt huvudvärk som helst när jag kom hem så efter det så la jag mig och sov...

Nu har jag vaknat igen och måste plugga till provet imorgon och det kommer inte gå bra.. Och provet imorgon har jag på morgonen sen efter det har jag hål sen fotboll och har bad men jag kommer inte orka gå dit om jag känner mig så här så då har jag bara en lektion sen på eftermiddan kl 14.30-15.40 och det känns inge kul kommer måste åka kvartöver4 bussen hem... så jag har funderat på att inte åka till skolan imorgon men vet inte eftersom jag vi ju göra provet för vet ju inte när jag ska göra det annars.. Åh har besluts ångest för jag vad ska jag göra på skolan i flera timmar helt själv.

Nu måste jag verkligen börja plugga på italienskan, kommer inte ta in det jag pluggar på men bara att jag gör mitt bästa helt enkelt.

Så skriver kanske ikväll om jag har tid.
//Jenny


Januari14+

Idag så hade jag "booktalk" på morgonen med Annicka, Lina & Amanda.Gick åt helvetet för mig :/ Suger på engelska totalt...

Iaf efter det så hade jag fotboll lr vi hade bad så jag valde att springa i vattnet & det gick faktiskt bra :)

Sen hade jag matte och det var sista lektionen efter drog jag och min syrra och gymmade på Gammlia blev ben för min del.  Och nu om ett tag ska jag ut på ett löppass och känner att det inte kommer att gå nå bra, pga att jag har sämst kondis + att det är kallt ute så kommer inte kunna andas.. Men bara att tagga för jag ska ju förbättra kondis kan ju hoppas att jag lyckas med det haha. Efter det ska jag göra milkshake, så hoppas jag gör bra ifrån mig på löppasset så att jag förtjänar det. Men iaf idag så har jag tränat hårt eftersom att jag först sprang i vatten, sen gymma och nu löpa, så det känns som att jag har gjort bra ifrån mig idag lr kommer göra. Och jag har träningsvärk i hela kroppen vet inte om jag har det från fångarna på fortet lr om det är från i måndags när jag gymmade, men det är skönt med träningsvärk då vet jag iaf att jag gjort nått så att jag bygger muskler vilket det är jag vill..

sen måste jag träna på italienskan ikv oxå så att jag bara inte pluggar imorrn då kommer det gå åt pipsvängen meddet provet vilket jag inte vill, vill ha jättebra så att jag får bra betyg.Kan ju hoppas att jag klara av att plugga efter löppasset lr om jag är typ död när jag kommer tillbaka...

hoppas lillasyrran ska med vill verkligen inte springa själv lr kommer springa med storasyrran först men hon springer ifrån mig, å jag tkr inte om att springa själv.. så hoppas verkligen.

Nu ska jag typ snart börja göra mig i ordning, så jag skriver senare ikv lr imorrn får se omjag har tid sen.

//Jenny


Januari14

Fattar inte lyckades inte idag heller att lägga mig i tid. Men det är väl bara att försöka ännu mera.

Iaf idag så hade jag idrott på morgonen, vi hade fångarna på fortet med 1:orna, det gick inte såbra för mitt vi klarade 2 stationer, men vi klarade av svaret från de 2 ledtrådar vi fick.

Sen hade jag småföretagande det var första lektion och lärarn babblade på om sin barndom osv höll seriöst på att somna. Men helt ärligt han verkar ändå bra, lr iaf när det gäller planeringen. Kan ju hoppas att han är bra på att lära ut, har ju hört från syrran att folk har somnat på hans lektioner. 

Svenska så håller vi ju på med det där grupparbetet och det går väl framåt.

Historian hade vi redovisning om revolutioner,jag och Jennifer hade om rumänska och det gick väl sådär för mig, jag SUGER verkligen på att redovisa och jag HATAR det. Men iaf har då gjort bort det nu.

Sen när jag kom hemså skulle jag plugga italienska men jag lyckas somna, jag vet inte vad jag ska göra så jag inte somnar... Jag har ju lyckats så himla bra enda tills nu. Får fan dåligt samvete när jag vaknar sen när jag vet att jag kunnat plugga den tid jag sovit... Menmen får se till att inte det blir en vana att sova.

Imorrn på engelskan så har vi booktalk, ska snacka om boken som man läst, känner inte taggen,men en fördel har ju fårr välja grupperna själv det känns bra. Bara det att jag känner mig jättedålig på engelska+att  jag fattar boken men suger på att förklara den, men hoppas att det går bra iaf + vi ska spela in på band.
Nu ska jag lägga mig och sova så jag tar mig upp imorrn det blir 10i7 bussen, så måste kliva upp halv6.

skriver imorrn.

Gonatt!

//Jenny


Januari13

Ja nu är det som en ny dag lr vad man ska kalla det, iaf hade ju sagt att jag skulle lägga mig tidigt på veckorna men fattar inte vad det är som är så himla svårt att gå och lägga mig i sängen för att sova :O Kan ju vara för att jag inte kan somna på engång.

Iaf måste försöka bättra mig på den fronten, men nu ska jag lägga mig och sova så skriver jag imorrn när jag har tid.

Gonatt!

//Jenny

Januari12

Sammanfattaning av dagen.
Skola idag, åkte in 10i7 från Ånäset som vanligt. Det är rättdrygt att pendla varje dag, men vad ska man göra när man inte får tag på nån lägenhet. 
 
Iaf hade svenska på morgonen, där håller vi på med typ språksociologi om det nu hette så har ingen aning faktiskt &språkhistoria. Jobbar med grupparbeten som ska redovisas vecka5,jag jobbar med Annicka&Lina vi håller på med svengelska.

Sen så hade jag fotboll på Gammlia, och då passade jag på att gymma, det blev ben känns riktigt skönt nu efteråt, jag kommer ha träningsvärk imorrn lr jag har redan börjat fålite så kommer att vara mkt imorrn å det känns ju viktigt att få det, blir riktigt nöjd över mig själv när jag får träningsvärk då känns det som att jag tränat rätt lr vad jag ska säga.
 
Sen gick jag och kollade en stund på när de andra spelade sen skulle vi upp till guldrummet och snacka med Calle (han är så himla virrig.)   jobbigtvirrig, haha. Idag hade han iaf inte byxorna felväg.

Sen var jag tvungen att skydda mig å duscha så att jag skulle hinna äta innan matten. Jag var sjukt hungrig oxå,och det var korv och makaroner,skolans korv är typ gröna, mår typ illa av att kolla på den så blev inte mkt till lunch inte. Men överlevde dagen ändå fast jag var hungrig. Tur det.

 Efter matten hade jag italienska och efter det första lektionen på massagekursen, lärarn gick bara igen massa grejer sen så slutade vi, det verkar ändå som att det kommer bli kul,lr får väl hoppas iaf, att den man ska vara med inte är sjuk när vi har massage, haha. Men på torsdag och fredag ska lärarn vara borta så har sovmorron på torsdag och blir hål på fredag. det känns ju skönt.

Men imorrn på gympan ska vi tydligen ha nått som kallades "fortet" om jag minns rätt, har ingen aning om vad det är,kan ju hoppas att det är kul.
 
Åhh ikv är det Prison Break längtar :D Så nu ska jag kolla om jag ska fixa nått för imorrn, så skriver ikv innan jag ska sova om jag har tid annars blir det imorrn. Men hare fint!

//Jenny



Januari11+

Ja, jag har ju inte direkt bra rubriker att komma med, men det får duga tills jag kommer på nån bättre.

Ska skriva ett kort inlägg. så att jag kan sova snart.

Iaf nu innan jag lägger mig och ska sova så måste jag skriva upp vad jag ska träna imorrn på gymmet, vet inte riktigt om det blir att gymma på Gammlia lr hemma det får jag se imorrn. Men hoppas Gammlia vill verkligen använda lite maskiner där ifrån oxå det är inge kul att gymma på samma ställe hela tiden tkr jag iaf det blir lite långtråkigt i längden.

Men jag hoppas verkligen att min syrra vill gymma med mig på onsdag fast vill inte förstöra hennes PAtid heller... åh känns som att man skulle haft en kompis som alltid verkligen kunde ställa upp hela tiden utan att dens tid skulle gå till spillo... Men verkar som att det inte finns såna personer i världen, men kan ju alltid drömma.

Iaf så måste jag verkligen satsa på mitt gymmande nu, å jag känner verkligen taggen oxå hoppas bara att jag inte tappar suget för det... Men jag känner jag ska ta vara på försäsongen nu och göra det bästa av det. och hoppas att det blir bra nu.


Men nu ska jag fixa inför imorrn, Gonatt!
Skriver imorrn när jag kommer hem från skolan.
//Jenny


Januari11

Uppdatering kanske?

Somnade ganska sent igår vara bara tvungen att se OTH, men klev upp vid 9 &  gjorde mig klar för att åka & träna...
Träningen gick bra tkr jag, saknar fotbollen hur mkt som helst vill bara börja spela, men musklerna saknas fortfarande & nu när jag vart sjuk så känner jag hur dåligt jag vart på gymma den här veckan, bara 2 ggr....skulle ju måste gymma 4ggr men känner att jag inte har tid med det...får dåligt samvete när jag inte gymmar minst 3ggr i veckan... Men det är bara det att jag har tappat suger helt för att gymma lr inte helt kanske men det är inge kul att gymma själv, hatar det... Men måste väl klara av det... Och det som inte är bra är att nu när jag börjat vara med på de grejer jag känner att jag kan vara med på så är det ju så mkt roligare än att gymma så vill ju hellre göra det än att gymma... Men jag måste verkligen bygga upp det sista nu så att jag kan vara med i sommar & spela fotboll vill ju verkligen det. Vill kämpa om en plats i laget & förtjäna den kunna vara med & spela älskar ju verkligen att spela fotboll. Vill ju oxå kunna spela på skolan & få bra betyg vill inte rehaba alla åren det skulle ju verkligen suga...
Men nu ska jag se till att GYMMA så jag verkligen kan känna att jag inte är svagare + måste jag tror på mig själv. Jag vet att jag kommer komma tillbaka till fotbollen. Och vill att det ska ske nu....

Men iaf med fotbollen ska vi börja träna onsdagar kl.7 oxå + att man ska springa blir tydligen så att jag & Linnea får springa här hemma känns hur skönt som helst hade inte klarat av att springa med alla i Ånäset. att känna hur dålig kondis jag har + att känna pressen att inte vilja vara sämst av alla de som är där & springer..Linnea är det lugnt om hon springer ifrån mig för hon har alltid haft & kommer alltid ha bättre kondis än mig, haha  bara för mig att inse...

Ja sen idag så hade jag, Annicka& Ida våran andra träning med småbarnen och idag och Calle var där.  träningen gick så där kunde ha gott bättre med jag var sjukt nervös för att göra fel osv. Men fyfan vad gör HAN kan inte fatta han har fan ingenting där att göra... höll på att brinna av varje gång han öppnade sin mun åhhhhhh!!!! kan man bli mera förbannad på en person?! det är fan inte han som ska hålla i träningen fattar han trögt lr?!  Pratar inte om Calle utan en annan person....... Klara inte av han fattar inte vad han har med de träningarna att göra....

aa det där var då ett litet "RAAAR" från idag då haha.

Aa nu ska jag gå och kolla vad Linnea håller på med sen kanske jag skriver ikv innan jag ska sova.

//Jenny



 


Januari10

Förlåt att jag inte uppdatera, men igår så vaknade jag typ 20ifem av att jag höll på att spy så skyndade mig till toan :s så jag har typ haft magsjuka vet inte om det var det lr inte menmen nu mår mkt bättre :D men jag hatar verkligen att spy & alla klagar på hur jag spy haha :P lr hur jag leverom när jag spyr rättare sagt haha lr?

Men imorrn är det träning och tänker träna vare säg vissa vill lr inte haha.. sen så är det träning för småbarnen och calle skulle visst dit så dår är det bäst jag är där så jag får betyg.
 
Men nu ska jag lägga mig och se OTH sen sova för imorrn måste jag kliva upp 9, för 10 är det träning

Men skriver imorrn hare fint.

//Jenny


Januari8++

Började se OTH idag hur bra som helst men såg inte så mkt somnade :/ bara för att jag frysit hela dagen + att jag hade ont i huvudet, men blev bättre efter jag sovit :)
Iaf har planerat in att se OTH på lördag för då har jag ändå inget planerat.
Blir så himla besviken på mig själv skulle börja lägga mig 22.00 på veckorna men inte lyckas jag med det ens första gången, måste ändra på det.. På måndag får jag se till att det blir så lr näe förresten då börjar Prison Break om, det var uppehåll en vecka haha, det är hur bra som helst och Wentworth Miller är ju inte lite snygg heller.



 Bild på han ;)

Nu ska jag lägga mig & sova så jag tar mig upp halv6 imorrn.
Gonatt!
//Jenny

Januari8+

Imorse var jag ju & tog en spruta (Twinrix), har ganska ont i armen men det går väl över snart.
Sen åkte jag till skolan där fick jag veta att Italienresan typ blir av i mars. Det känns kul, är taggad har ju aldrig flygt förut så det ska bli kul. Men kommer vara nådigt nervös när vi väl är i sthlm.
Idag på historian så fixade jag & Jennifer det sista så nu är vi klara med arbete känns riktgt bra faktiskt. Nu är det bara seminariumet kvar å det är väl nästa vecka nångång. bara att börja tagga för det.

Men idag när jag komme hem så ligger One Tree Hill säsong 3 på min säng är så sjukt taggad på att se:D ska nog göra det snart, men bara det att om jag börjar så kommer jag inte sluta förns det är slut ... och vill inte att det ska ta slut förns jag har nästa säsong oxå haha...

Imorron ska min bror lämna in min mobil som jag fick i julklapp för den stänger bara av sig själv hela tiden.. så kan ju hoppas att de fixar det. 

Sen är det skola imorrn oxå har italienska på morron sen hål, lunch, fotboll (sjukt taggad) och sist rättskunskap och har redovisning skillnader mellan äktenskap & sambos. Men det är sista rättskunskapen så måste väl göra bra ifrån mig på den vill ju såklart ha bra betyg.

Men nu ska jag se OTH skriver kanske innan jag ska sova ;)

//Jenny





 


Januari8

NU drar jag till Robertsfors och ska ta spruta, sen åker jag till skolan.
Skriver ikv
//Jenny

Januari7+

Sammanfattning av dagen


 

Jag klev och gjorde mig klar sen åkte jag till Umeå, först åkte vi på Ersboda och kollade på stadium och hm och kappahl( vet inte hur det stavas) och for på rusta och köpte mera skivvikter så att jag kan gymma hemma, sen så åkte vi till nus för Elin skulle till läkarn 13.20 och 13.40 till sjukgymnasten men hon fick inte komma in till läkarn förns typ 10över2 så det tog ju rättså lång tid hos läkaren sen skulle hon till sjukgymnasten och det tog oxå ett himla bra tag var klar nångång efter 3 tror jag. Sen var jag skit hungrig så vi for först & hämta nå lastbilsdäck på nått ställe sten för vi till mormor & fika :D

sen efter det for vi på maxi & först åt vi sen gick jag&Elin och kolla på typ alla affärer & köpte lite grejer, medans mamma&pappa handlade. Sen åkte vi hem.

Jag gymmade ungefär kl.21.00 idag rätt sent fast det är skönt då kanske man somnar fortare lr det sa iaf linnea :P och det gick hur bra somhelst kommer inte ha lite träningsvärk imorrn.... Men det är hur skönt som helst då vet jag iaf att jag bygger muskler och det behöver jag.

Det har var typ min dag.

Imorron börjar skolan, å det känns inge kul är verkligen inte taggad.... Vill ha lov ett tag till. Skellefteå börjar på Måndag.. :O det hade vart skönt vill jag lova.. Men iaf imorron kl8.30 ska jag vara i Robertsfors på vårdcentralen & ta spruta sen ska mamma skjutas mig till sikeå, så 9.20 går bussen till Umeå. Så kommer missa italienskan imorrn på morrn, men får hoppas att det inte är nå viktigt då. :P

Men nu ska jag sova. Gonatt.

//Jenny


Januari7

Sry skulle skrivit imorse men hade inte tid...

Men ska ut & gymma nu, men skriver senare ikv.

//Jenny

Januari6+

Idag har jag inte gjort mkt alls har legat framför TV & tittat på massa program b.la One Tree Hill jag älskar verkligen den serien, kan seriöst se hur mkt somhelst av det, blir aldrig less :P Men jag är bara på säsong 3 har äntligen beställt den, så den kommer väl snart.. Längtar hur mkt som helst tills den kommer. Kommer nog vara fast klistrad framför TVn då haha.
Iaf duschade för ett tagsen och nu börjar klockan bli mkt så ska snart sova. Om jag kan somna brukar ju ta ett tag att somna... jag vill bara kunna lägga mig i sängen på kvällen & somna direkt. Gud så skönt det skulle vara. :)

Jag har jättelätt för att somna när jag kommer hem från skolan... Men jag ska se till att ändra på det nu när det är ett nytt år, för att om jag sover när jag kommer hem från skolan så förlorar jag massa pluggtid & den tiden måste jag ta vara på behöver den verkligen.. Och får bara dåligt samvete sen när jag får dåligt på prov och läxor :/

Imorrn ska jag till stan med mamma, pappa & lillasyrran. Hon ska till läkarn och sjukgymnasten, så jag passa på att följa med, tänkte köpa lite kläder om jag hittar nått. (har lite svårt med det) :/

Nu är det här 3:dje gången jag försöker lägga in det här inlägget.hoppas det funkar nu :D
Iaf skriver imorrn innan jag åker till stan.
Hare fint! ;)
//Jenny

Januari6

Nu är det en ny dag med ny möjligheter, men tror ni jag lyckades stiga upp i tid? :O näe det gjorde jag ju inte, steg upp kl14 :/ blir så besviken på mig själv... jag skulle ju klara av det att stiga upp i tid, fattar inte varför det är så svårt att stiga upp..

Men när skolan börjar om då måste jag stiga upp i tid så att inte mamma behöver tjata på mig hela tiden, vill inte att hon ska behöva göra det. Jag mår bara dåligt av det..

Jag har funderat på att jag ska ta vara på de lovdagarna som är kvar och sova lite längre ;) men vill inte det egentligen för jag hinner inte göra nått på dagen då.

Iaf nu ska dra & kolla om det finns nått å göra här hemma :P

skriver sen
//Jenny

Januari5++

Ja nu sitter jag här igen verkar som att jag inte gör annat än att sitta här & skriva haha :P
Men tänkte bara skriva att nu har jag läst klart "Make Lemonade" vet inte riktigt om jag förstått allt i boken men kan ju hoppas för när skolan börjar igen då ska jag snacka om boken, :/ sen ska jag skriva en analys om den :/ kan ju hoppas att det går bra ;) vill verkligen att allt i skolan ska gå bra för jag vill ha bra betyg :D

Nu ska jag se film med lillsyrran, vet inte riktigt vilken än :P
skriver kanske senare vilken film det blev ;)

// Jenny

Januari5+

"NYÅRSLÖFTE"
Jag har aldrig haft nått nyårslöfte, för jag skulle aldrig lyckas hålla det, skulle bara bli besviken på mig själv.

Men i år ska jag försöka att:
*Stiga upp tidigt.
*Lägga mig i tid på skoldagarna (22.00, lr iaf försöka.)
*Göra läxorna & plugga till prov i tid.
*Följa träningsprogrammet ordentligt (så att jag kan börja spela fotboll fulltut snart) saknar fotbollen hur mkt som helst... :(

Det här ska jag klara av under 2009 för att må mkt bättre & jag tror att det kommer gå mkt bättre i skolan om jag klarar av att hålla det här. :)

För  förut så planerade jag inte när jag skulle plugga & sånt sköt bara upp det tills dagen innan så allt blev bara skit :/ får dåligt samvete efteråt :/ & det suger :( Så jag hoppas verkligen att jag håller det här nu för allt skulle vara mkt enklare då. :)

//Jenny


Januari5

Igår natt läste jag  "Make Lemonade" så nu har jag bara 37sidor kvar,  :D känns hur skönt som helst ;) 
kunde inte sova igår heller, somnade efter 3 nångång :S

Idag:
Följde jag med mamma till Ånäset & handlade vid 12.
Och för ett tagsen var jag & gymmade så nu har jag gjort bort det för idag, vilket är bra då kan jag bara ta det lugnt ikv ;P

Nu ska jag gå & fixa mimosasallad :)

skriver mera sen.

//Jenny

Januari4

Nu har jag skaffat blogg, har velat fram och tillbaka om jag ska skaffa det lr inte men blev så att jag gjorde det tillslut. här kommer jag skriva om fotbollen, skolan och allt möjligt som händer i mitt liv.

Idag steg jag upp halv elva, åkte till Annicka halv12 för att hon, jag och Ida skulle hålla i våran första ledarskapsträning med -97,-98&-99. Var hur nervös som helst att det inte skulle komma några och att de skulle var hur stökiga som helst, men det kom 19st och de var faktiskt riktigt duktiga. Träningen gick jättebra tkr jag eftersom det var första gången.Och det var hur kul som helst :D Nu är det bara att tagga nästa söndag ;) + att lagträningarna dra igång då :D

Nu måste jag läsa Make Lemonade innan jag ska sova, för den ska vara utläst när skolan börjar och jag har inte kommit långt :S suger ju att man ska behöva göra läxa på lovet. :/

//Jenny


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0