Onsdag19Februari!

Hejsan!
 
Var ju som sagt i Brände från lördag-Söndag. Em kom även och hälsade på och sov över på lördag natt, var riktigt trevligt. Var iväg på söndagkväll och körde triceps som jag inte hann på fredagen och intervallöpning. 
 
Måndag var jag tvungen att åka förbi min mormor och se till att hon tog medicin osv. Sen igår åkte jag förbi för att hjälpa henne med hennes papper. Var där i några timmar. Efter det åkte jag och Em och kollade träningskläder på Inter sport, hittade nya träningstights som dessutom det dessutom var någon kampanj på så det var ju nice.
 
Sen blev det hem och käka med syrran sen gymmet för att träna ben och rumpa.. Kan säga kom dit efter 20 och var hur mycket folk som helst där.. Blev lite småless på att vänta men tog iaf igenom passet trots att det tog tid..
 
Idag har jag hunnit tvätta 7-10 sen har jag tyvärr sovit trots att jag hade grejer att göra.. Men ska ta tag i dagen nu istället, bättre sent än aldrig..
 
För ett tag sen ringde chefen från Bygdeå och meddelade att jag fått grav.vik nu så det känns ju underbart börjar jobba på schema den 10mars så inte så länge kvar...
 
Äntligen säger jag... börja få pengar varje månad...
 
Näe, nu ska jag skynda mig, ville bara skriva att det är bekräftat nu om jobbet..
 
instabilder!
 
pusshej!
 
//Jenny

Torsdag13Februari!

Hejsan!
 
Sitter och väntar på att klockan ska gå, ska snart iväg och jobba på Teg. Jobbar från 15.00- 9.00 imorrn. Men får ju sova från 23.00-6.00 så det är ju skönt.. Bara hoppas det inte blir nå uppstigningar. 
 
Iaf har inte gjort mycket idag bara sovit och tagit det lugnt och fixa allt jag ska ha med mig till jobbet.
 
Tar vilodag från träningen idag pga sjukaste träningsvärken i hela kroppen. Laddar upp för ett grymt rygg och triceps pass imorrn istället. 
 
Jobbar till till 9.00 imorrn sen hem och packa ihop all tvätt och börja städa. sen blir det gymmet efter 16 nångång när syrran kommer hem.
 
På lördag blir det att åka en sväng till Brände och fira lillebrorsans brud som fyller år. Gott med tårta var ett tag sen man åt det.
 
Annars blir det nog bara en lugn helg.
 
Näe, nu måste jag börja klä på mig så jag hinner till jobbet i tid. 
 
Lite instabilder hinner jag lägga in.
 
 
 
 
 
 
Hare bra, pusshej!
 
//Jenny
 
 

Fredag6Februari!

Hejsan, uppdateringen har avstannat igen, hade ju en period när jag uppdaterade rätt flitigt.
 
Får försöka ändra på det och uppdatera oftare.
 
Sen sist jag skrev så har jag hunnit ha första jouren på långgatan och det gick bara fint, trots att det var oskönt att inte få sova i sin egen säng..
 
Sen har jag föröks fixa jobb så förhoppningsvis så har jag fixat mig ett vik på 1 år. Bara hålla tummar och tår på det är så sugen på att få jobba och tjäna pengar varje månad så jag och syrran kan flytta. Det är prio 1 just nu, en större lägga.
 
 
Yogan gick bra i början men nu har jag tyvärr jobbat varje gång det vart mjukyoga.. vilket är lite synd kände verkligen att yogan gav så mycket.. Måste ta tag i den igen. 
 
Utgång har det var nästan varje helg. Lillasyrran var med för två helger sen och det var hur kul som helst.. Måste göras om helt klart. 
 
Har jobbat väldigt mycket i Bygdeå senaste veckorna, men det är bara bra. Gött med pengar.. Har även fått löneökat, vilket känns kanon bra..
 
Träningen flyter, ökar vikterna nästan varje gång.. känns även som att tekniken börjat bli bättre och bättre.. Jag är så nöjd över mina framsteg med träningen.. 
 
Förra helgen var jag hem till mina föräldrar och Ditte och Busan min favvo-tjejer. Gick på långpromenad och bara tog det allmänt lugnt.. Jobbade 16-21 på lördagen i Bygdeå men det var ju inte så farligt pass, hann ju umgås med mamma, pappa och hundrarna ändå.
 
I veckan så har jag jobbat måndag, tisdag och torsdag. Idag hade jag tvättid 7-10. Sen var jag hur trött som helst så har städat och sovit. 
 
Nu väntar jag på syrran ska duscha klart sen ska vi åka och handla lite på strömpilen inför ikväll. Det blir den lugn kväll med film och gotta med Linnea och Em.
 
Imorrn däremot blir det gymmet för rygg och tricpes, kör på en vilodag idag och laddar upp för imorrn istället sen på kvällen blir det utgång med Linnea och Em, är taggad!
 
Näe ska kanske fixa mig så vi tar oss i väg nångång.
Bjuder på instabilder:
 
Hare bra, pusshej!
 
//Jenny

RSS 2.0