Augusti30

Fredag 28augusti

Hade naturkunskap på morgonen blev att svara på frågor om ekologi, sen på idrotten blev det genomgång om hajken, sen så kollade jag på medans några körde nån lek, minns inte vad det hette :P

På svenska fick vi en uppgift vi ska redovisa v.37 måndag, man ska beskriva en naturbild. Jag kan inte redovisa så ska bara skriva den så utförligt som möjligt. På avspänningen blev det att "sova", sen efter den lektionen slutade vi, så jag och annicka hann med 14,05 bussen, fick springa lite men det funka.

Hem blev det att käka sen fixa min lillasyrras tårta, eftersom hon fyllde 15år. Den blev riktigtgod, kan lägga in bild sen när jag lagtöver bilderna.

Lördag 29augusti

Var till Bygdeå och handlade inför kvällen, Annicka var hit vi såg film, åt massa. Annicka åkte hem vid 11, sen vid 12 tror jag det var gick jag och la mig.
 

Söndag 30augusti

vaknade vid 10, klev upp vid 11 käkade frukost, sen har jag sett tv och suttit vid datorn, har oxå sovit en stund.

Nu ska jag gå och fika, ikväll blir det att åka till Burträsk och se match min systrar ska spela, så det ska bli nice :)

//Jenny 


Augusti27

Torsdag 27augusti

Åkte in med 6.45 bussen, gick till  gymmet cyklade ungefär 30 minuter, sen körde jag ben, och lite mage. Sen kl.9 ungefär så gick jag och väntade på Ida utanför Gammlia. På fotbollen körde jag baksidalår på den stora bollen, körde även lite rygg och balansplatta. Sen strechade jag också. Slutade tidigare från fotbollen pga. fotografering. Blev gruppbild + enskild. Hatar verkligen att ta kort, men näst sista gången, bara studentkortet kvar nu.

På naturkunskapen kollade vi på mjölkört, svarade på frågor.

På matten gick det hur dåligt som helst, hatar verkligen läraren fattar inget av hennes förklaringar, blir bara less. Vill ha matten men man kunde ju fått en bättre lärare, som kunde förklara iaf. Men man får ju inte alltid som man vill.

Gick tidigare för att hinna med bussen. Hemma blev det blodpudding med lingonsylt och keso riktigt gott.

Halv 7 var det träning i Brände, höll i uppvärmingen, Annicka hjälpte till, blev en passningskvadrat.

Kl.8 slutade träningen och nu ligger jag i sängen och kollar runt på datorn. Snart ska jag fika lite sen blir det att sov antar jag ifall ingenting annat kommer i vägen vill säga.

Nu har jag inge mera att skriva.
tänkte lägga in en bild men kom på att de är på min andra bärbaradator, så det sketsig.

Får bli nån annan dag.

//Jenny


Augusti26

Det har hänt ganska mkt sen jag skrev sist, lite uppdatering här från de senaste dagarna

måndag 24augusti

Hade avspänning & stresshantering på morgonen, körde några lekar. Sen hade jag hål till fotbollen, så jag och Annicka drog till Campus och låg där i typ 1,5 h tror jag det var om inte mer, så brände mig i ansiktet och läpparna.
På fotbollen körde jag rehab, sen efter blev det att duscha på skolan efter det lunch. Sist på dagen hade jag svenska men där blev det att först skriva på så jag fick skåpet, sen gå till läromedsbiblioteket och hämta ut alla böcker, sen hämta ut dator. Efter det slutade jag, så hann med 15.30 bussen.

På kvällen blev det match utvlaget mot ljusvattnet blev vinst 3-1. Efter det åkte jag hem fikade sen blev det PB.
Sen gick jag i säng.

tisdag 25augusti

Hade egentligen sovmorgon men orkade inte ta en senare buss, så åkte in på morgonen, var med på Amandas lektion i organisation & ledarskap. Sen blev det avspänning & stresshantering, där var det teori, skrev om olika sorters stress och orsaker osv.

Religion hade jag efter, där gick vi först igenom svenskan, sen skulle vi skriva och svara på några frågor till läraren sen fick vi sluta och då hade vi lunch, kycklingsallad.

Sen 12.40 började naturkunskapen, där jobbade vi med massa frågor. På matten så fick vi massa tal vi ska räkna. Gick 10min tidigare för att hinna med 15.30 bussen.

Hem från bussen övningskörde jag och det gick bra. Hemma åt jag sen började jag med matten men lyckades somna. 

Onsdag 26augusti

Åkte in med tidiga bussen för att hinna gymma innan skolträningen, men när jag kom till gymmet så såg jag att de inte öppnade förrän kl.10 på onsdag, så fick sitta och vänta tills ida kom, då gick till skolan, sen gick vi till Campus. Där körde jag enbensböj 3*30, det var sjuktjobbigt.

Sen blev det att gå tillbaka och duscha, sen lunch. Efter det hade vi religion, där körde vi "hetastolen" värderingsövningar hatar verkligen det, usch.
Sen på Projektarbetet så gjorde vi inte mkt, lyssnade bara på vad Katarina och Stefan sa. Sen så försökte jag, Annicka, Ida och Em att komma på vad vi ska göra.

Efter det så åkte jag och Annicka med Lina till stan. Hon tog körkortet idag, så grattis igen till dig :D

Idag när jag kom till Ånäset blev det att fara och hämta väskan jag ska ha på hajken och en löpstege. Sen hämta lillebrorsan vid e4an, handla sen övningskörde jag hem idag igen.

Hemma blev det att äta lasagne, hur gott som helst och nu sitter jag här vid den nya bärbaradatorn och lyssnar på musik.

Nu ska jag typ räkna lite matte så jag inte ligger efter :P

//Jenny

Augusti23

Söndag 23augusti

Tog sovmorgon imorse, klev upp vid 11.30 tror jag det var. Sen åt jag frukost, borsta tänderna. Sen så har jag hunnit packa in kläder i garderoben, ska städa idag, måste dammsuga och dammtorka, annars lär det aldrig bli av.

Vet inte om det blir att kolla på herrarnas match eftersom bilen har gått sönder så tar mig nog inte dit. Men får se det löser sig säkert.

Nu ska jag städa.
 
skriver kanske ikväll.

Kan inte sommaren vara året om,så man kan sola och vara ute, utan att frysa?

En bild från juni i år.

//Jenny

Augusti22

Lördag 22augusti

Vaknade kl.8 men steg upp kl.8.30, blev att tvätta håret sen äta frukost och göra mig klar. Sen blev det Skellefteåhamn och Guldvallen. De mötte Rönnskär railcare och vann med 2-0, det var riktigt bra tkr jag. Nu har de en match kvar och den är mot Fromheden borta så de har bokat buss. Den är den 5, så blir att fara och kolla på den. Efter matchen blev det att åka hem. till middag blev det grillat och potatisklyftor, var riktigt gott.

Nu snart blir det att fara ut och cykla med syrrorna, måste passa på att cykla medans det går ute, det är inge roligt att cykla inomhus på en träningscykel. Man kommer som ingenstans. Cyklar man ute måste man cykla för att ta sig hem, därför känns det bättre att cykla ute får då måste man kämpa för att ta sig hem, cyklar man inne kan man bara kliva av när man inte orkar. Är man ute och cyklar så kan man ju inte direkt stanna och börja gå tkr då jag iaf. Så jag cyklar hela tiden när jag är ute och cyklar. 1 mil lr mer tror jag att det är, måste kolla med bilen nångång, så jag får exakt sträcka.

Ska fara innan det blir förkallt.

Här är en bild från i somras när jag brände mig på ryggen.


Och en annan bild är när det ser ut som jag lyser :P


//Jenny

Augusti21+

Smakade kräftor idag, och det var ju hur svårt som helst att skala, tkr inte det var så kul att det skulle ta sån tid att skala. Så min syrran fick hjälpa mig att skala, haha. Ska nog aldrig äta det mer, bara om jag får färdig skalade ;)

Jag åt oxå köttbullar man blev ju inte direkt mätt på det lilla man fick från kräftan. Som sagt för lite mat, för så mkt arbete tkr jag att det var.

Sen blev det att övningsköra till Ånäset, vid kyrkan sen körde pappa till Sikeå, sen när vi kom till kyskan igen fick jag köra. Första gången med blåbussen och det gick bra. Så blir nog fler gånger, hade tänkt köra med golfen men det läckte vatten så blev inget av. Men nu kan jag köra med blåbussen vet jag iaf ;)

Nu blir det att fika sen gå i säng, ska upp imorrn tidigt ska nog hinna duscha innan jag ska till skelleftehamn på match.

Gonatt & sovgott!  ;)

//Jenny

Augusti21

Fredag 21augusti

Idag på morgonen ringde mamma till idrottsmedicin, så när jag hade provtagning och skulle träffa narkosläkaren blev flyttat till den 2 september istället för den 3. Så nu kan jag vara med på hajken.

Idag hade jag min första lektion 9.15, idrott. Han snackade lite i början sen körde vi en grej, sen blev det att svara på några frågor, sen så snackade han igen, efter det blev det en "tävling" mellan 3 lag. Var inte med orkade inte pga knäet. Sen körde vi en till lek, sen slutade vi. Då blev det hål till lunchen kl.11. 11.40 hade vi svenska, blev info om np i början, sen fick vi tillbaka textanalysen vi gjorde i slutet av 2:an. Fick bara G på den, men det är ju bättre än IG. Men hade velat haft bättre.
Vi fick oxå en läxa man skulle göra 3 och 3. Jag var med Lina & Ida, vi gjorde klart den. Efter svenska så hade jag och Annicka avspänning & stesshantering, hade bara info. Sen slutade vi, jag hann med 14.05 bussen.

Ikväll blir det att prov äta kräftor, de andra i min familj och några till ska äta surstömming och det tkr jag inte om. Så blir att prov kräftor, annars om det inte är gott får jag hitta nått annat att äta.

Hoppas det är gott.


har inget mer att berätta, pusshej.

//Jenny

Augusti20

Torsdag 20augusti

Idag vaknade jag 5.30, steg upp och gjorde mig klar för att gå ut till bussen som går ungefär 6.30 till Ånäset, där blev det 6.45 bussen till Umeå. På skolan var det först samling i aulan, sen kl.9.00 var det samling i klassrummet. Sen så hade jag hål, efter 11 gick vi och åt. Sen 12.15 blev det NKb, sen 14.10 maC, där så blev det att börja jobba på engång, läraren är hur dryg som helst kan inte förklara, blir less.... Kommer inte klara kursen om hon ska vara lärare, ville ju ha Per-Erik ju. Menmen man får ju aldrig som man vill.

Iaf så är det bestämt att hajken är den 3-4 september, så jag måste kolla om jag kan byta min tid till blodprovstagningen och narkosläkaren. Annars går det nog lösa. Måste hinna vara med på hajken, vill inte direkt göra den med nån randomklass direkt. Men det löser sig nog, får jag hoppas.

Imorrn blir det idrott 9.15, så blir tidiga bussen, tar inte med ombyte för vi skulle tydligen bara snacka om hajken. Efter idrotten imorrn blir det lunch till 11.40, då det blir svenska sen kl13.10 är det avspänning & stresshantering sen slutar jag 14.10.

Nu ska jag gå och fika sen blir det att gå och lägga mig i tid så jag tar mig upp imorrn.


En bild på mig och mina syskon från -94.

//Jenny

Augusti19

Tisdag 18augusti

 Vaknade kl. 6.00, klädde mig packade ihop sängen hos mormor, käkade frukost, borstade tänderna och gjorde mig klar. Kl.7.20 började jag gå till körskolan. Var där ungefär 7.50. Kl.8.00 var det legitimationskontroll. Sen omkörningsteori till 8.30. Sen bar det av till Hörnefors. Jag körde andra halvan till Hörnefors, väl där blev det legitimationskontroll igen, sen halkbaneteori, sen 10.30 ungefär bled det lunch ute vid statoil, åt panerad torsk med potatis. sen 11.30 ungefär var vi tillbaka på halkbanan, då blev det att sätta sig i bilen och fixa stolen och speglarna. Jag började på bana 4. Sen kl 13.30 ungefär blev det konsekvenshallen, fick se en film där en bil krockade i olika hastigheter. Sen fick man sitta i en bil som tippade åt sidorna sen uppochner. Sen var det slut, då blev det att åka tillbaka till Umeå.

Sen åkte jag 15.25 bussen till Bygdeå, hoppade av och väntade tills mamma slutade.

På kvällen blev det att åka till Skellefteå, Norvalla utv.laget hade match mot Sunnanå, blev förlust 2-0. Sen hem och fika, sen såg jag BB. Men råkade somna var nog för att jag steg upp vid 6 på morgonen.



Onsdag 19augusti


Idag klev jag upp 12.30 ungefär, blev att se tv, sen äta frukost. Sen har jag suttit vid datorn. Snart ska jag hitta på nått annat.

Senare ikväll blir det att fara ut och cykla sen rehaba. Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Imorrn börjar skolan, måste stiga upp kl.5.30. Känner inte taggen direkt. Men läste på Amandas blogg att vi får hämta ut datorerna på måndag.

Jag har kommit på hur jag ska göra med körkortet, det blir så att jag inte bokar i de sista körlektionerna förns efter operationen, för jag vet inte riktigt när jag får börja köra bil efter operationen, efter förra operationen så var man tvungen att vänta 6 veckor, så är säkert så den här gången oxå. Då känns det jätteonödigt att slösa pengar på massa lektioner innan. Så blir som ett uppehåll nu för mig, men som tur var så räcker ju halkbaneintyget i 5 år. :D

//Jenny

Augusti17

Söndag 16augusti

Jag var ute i regnet och plockade in rödavinbär. Sen bakade jag och Linnea en rödavinbärskaka i långpanna, som mamma tog med sig på jobbet idag.

 



Sen så lagade jag mat,pyttipanna. Vid halv9 på kvällen följde jag med pappa till Bygdeå och hämtade mamma. Sen hemma blev det att fika te, sen gå i säng.

Måndag 17augusti


Jag klev upp 10, sen gick jag och löste lite sudoku, klev upp sen igen vid 11. Gick och såg tv.
Sen var pappa och hämtade posten. Och idag så låg brevet från idrottsmedicin i brevlådan. Så nu har jag fått operationstid den 7september. Hoppas bara att jag får operera mig då, så att jag inte blir struken.
Nu är det bara att tagga operation.
Den 3september ska jag på idrottsmedicin och ta blodprov, senare samma dag ska jag på anestesimottagningen till narkosläkaren. Jag ska oxå fylla i ett papper hemma om massa grejer.
Åhh, jag är sjuktnervös nu, men det kommer gå bra. :D :D :D


Nu snart ska jag ut oh cykla, ska kolla om nån vill följa med mig, annars får jag cykla själv. Sen ska jag rehaba, duscha. Sen ska jag nog ut en sväng och plocka blåbär till mormor.
Dit ska jag senare ikväll, ska sova där för imorrn kl.8.00 ska jag var på trafikskolan, för jag har halkbanan imorrn :D



Nu ska jag gör mig klar, pusshej

//Jenny

Augusti15

Updatering.

Torsdag 13augusti


Åkte till Robertsfors, kl.13.00 hade jag tid för att ta sista Twinrixsprutan, kvinnan som tog den insåg när hon gett mig sprutan att jag fick en barndos, så var tvungen att ta en till spruta. Så hade ganska ont i armen efter det. Sen hemma blev det att vara med Gisela. Syrran och Petter kom och hämtade henne och de åt här oxå. Sen på kvällen blev det träning i Brände, där höll jag i uppvärmningen. Sen körde jag utfallssteg.

Fredag 14augusti

Jag vaknade efter 10 nångång. Sen så dammsög jag mitt rum, städade i köket, hallen och toan. Jag och Linnea gjorde lax-&spenatpaj till middag efter det bakade vi rödavinbärskaka i långpanna, hur god som helst. Efter det gjorde jag inte så mkt, förutom att fika av kakan.

Lördag 15augusti

Klev upp 9.10, tvättade håret, borstade tänderna och fikade frukost. Sen åkte jag till Ånäset och handlade med mamma, Linnea och Elin. Efter vi hade handlat följde Annicka med hem. Där käkade vi och gjorde oss klara för att åka och kolla på match. Damlaget spelade mot Medle/Klutmark, matchen blev 2-1 till de, de är serieledare. Efter matchen åkte vi och lämnade Annicka sen köpte vi pizza som vi åt som middag hur gott som helst, var ett tagsen man åt det.
Efter det for jag och Elin och cyklade runt, det tog 55min, sen rehabade jag, riktigt skönt efter åt ;)

Fikade efter jag hade rehabat. När jag satte mig vid dator så skrev jag av ett recept. Och nu snart ska jag nog gå och lägga mig, får ont i nacken att sitta vid datorn.

Blir inga bilder idag heller, har inte fört över de till datorn än.

//Jenny

Augusti12

Har vart väldigt dålig på att skriva några dagar nu men har inte haft tid.

Här kommer lite uppdatering från de senaste dagarna.

Fredag 7augusti

Minns inte riktigt vad jag gjorde lr jo jag var och cyklade den vanliga vändan på 1 mil, efter det rehabade jag.

Lördag 8augusti

klev upp gjorde mig klar åkte till ånäset så vid 10.00 där blev det att köpa en krusbärsväxt till Victoria och Patrik som födelsedags blomma och till Linda blev det  en bukett med 2 blommor och en grönväxt.
Efter det blev det hem och fara på samling i Brände damlaget hade match mot Myckle som jag tror slutade 3-0 till Myckle. Det  var riktigt varmt när jag kollade på matchen så brände mig ganska mkt. Efter matchen så skynda vi hem. Sen på kvällen blev det Norum där det var födelsedagsfest. Var där till typ 21.00 tror jag sen följde Gisela och Petter med hem och sov här.

Söndag 9augusti

Klev upp käkade frukost, vi badade men Petter var inte så pepp på bada så gick och lämnade han till mamma som fick ta hand om han ett tag så jag hann bada ett tag. Sen klev jag och Linnea upp medans Elin och Gisela fortsatte bada ett tag till.

På kvällen for vi och lämnade Petter i Brednoret men Gisela vill vara kvar hos oss så hon fick följa med när vi for till Umeå för att lämna mig hos mormor. Jag sov där från söndag- tisdag för jag hade körlektion.

Måndag 10augusti

Klev upp 5.30 käkade frukost gjorde mig klar och 6.30 började jag gå till körskolan, det tar ungefär 30min att gå dit från mormor. körlektionen gick bra körde landsväg med vänstersväng, efter körlektionen gjorde jag teori på datorn, klarade av "fas fordon". Sen gjorde jag repetionsfasen, klarade inte av den. Sen gick jag till mormor igen, där blev det att äta blomkål med bacon i vitsås mkt gott. Sen så såg jag tv mest hela tiden. Kl.22.00 var det "Prison Break" jag trodde jag skulle dö, blev typ ledsen när Michael dog. Måste verkligen köpa alla säsonger sen när jag har råd, kan lätt se de hur många gånger som helst.
Efter det la jag mig och sov.

Tisdag 11augusti

Vaknade 5.30 steg upp gjorde mig klar och gick 6.30. Körlektionen gick bra. Efter gick jag direkt till mormor. Såg tv, sen så käkade jag köttbullar med potatis kl.10.00 efter det såg jag tv. Sen fikade jag sen skjutsade mormor mig till bstn. Kl.13.10 gick bussen. Kom till Ånäset kl.14.25 där hämtade Daniel och Pappa mig. Hem blev det att se tv vara med Gisela och laga mat. Kl.19.00 hade utv.laget match mot clemensnäs. Minns inte vad det blev men Nysätra förlora iaf.

Efter det följde Annicka med hit och vi fikade sen for hon hem.
Jag kollade på "Big Brother" med Linnea och Elin medans Gisela kollade på "Super Zebran" . Men sen så råkade jag somna. Em ringde oxå typ efter 12 nångång men jag var inte så vaken så orkade inte prata så mkt.

Sen efter BB somnade jag.

Onsdag 12augusti

vaknade 8.30 steg upp käkade frukost och sen såg jag tv  och sånt. Sen så började vi se film men jag somnade. Innan det åt vi glass med blåbär.
Sen for Linnea, Elin och Gisela till plan och spelade fotboll. Jag hade somna så jag drog dit ett tag senare. Sen var jag där sen for jag och Gisela hem. Sen när mamma kom hem så gjorde jag och Linnea i ordning maten blev köttfärssås med spaghetti. Nu har jag inte gjort så mkt mera förutom att uppdatera här.

Nu ska jag gå och se på tv med Gisela. Så hare bra, Pusshej!

orkar inte lägga upp några bilder nu gör det senare nångång.

//Jenny


Augusti6

Just det igår spelade damlaget mot ljusvattnet, de förlorade med 4-1. Jag, mamma, Elin och Annicka vi kollade på,det kom 2 hur dryga gubbar som helst, en såg ut som en hippie typ, han hade långt hår, usch ingen vacker syn vill jag lova, lr vad tkr du Annicka? iaf de satt och snackade hela tiden, de sa hur fula kommentarer som helst. Blev hur less som helst. De kunde typ inget om fotboll heller.

Torsdag 6augusti
Idag vaknade jag vid halv9, telefonen ringde så var tvungen att stiga upp och svara, efter det gick jag och la mig igen löste lite sudoku, sen somnade jag om sov till halv11 tror jag då steg jag upp, borstade tänderna, sen åt jag frukost.

Nu har jag inte gjort så mkt, har förtöver bilderna till datorn, så lägger inte lite bidler senare i inlägget.

Ikväll kl.20.00 blir det att kolla fotboll på norvalla i Skellefteå, utv.laget har match mot morön.

Annicka ska åka med dit så mamma ska ta upp henne i Ånäset när hon kommer från jobbet, så hon ska äta här :)

Nu har jag inge mer att berätta så här kommer några bilder från i tisdags när syrran var här med Gisela och Petter.


Daniels tårta


Elin,Linnea, jag, Gisela & Petter


Rödavinbär


Äpplen, rödavinbär


En larv


Jag & Gisela


Petter & jag

//Jenny

Augusti5

Orkade inte skriva nått igår så här kommer lite uppdate från igår.
Tisdag 4augusti

Steg upp vid 11, käkade frukost och borstade och gjorde mig klar. Vid halv2 kom syrran, Gisela och Petter hit. Vi fikade tårta, plockade bär och massa sånt. Det var jättekul, Gisela vill sova över, men vi tyckte det var bättre att hon kommer på lördag istället för då har hon grejer med sig. Så på lördag får jag vara med hon och Petter. Det ska bli nice.

Onsdag 5augusti

Idag så klev jag upp vid 12, fixade korten på ärren som jag ska skicka till försäkringsbolaget, hoppas de nöjer sig med korten, annars måste jag fara till min storasyster så får hon ta kort på de. Iaf efter det drack jag yoghurt, borsta tänderna. Snart ska jag rehaba, sen blir det att sola en stund sen duscha, ikväll bli det att kolla på match mitt lag spelar mot ljusvattnet, hoppas på vinst. 

Men nu ska jag rehaba så jag blir klar med det.

Lägger in bilder sen när jag förtöver de till datorn.

//Jenny


Augusti3

Måndag 3augusti

Idag klev jag upp vid halv11, sen har jag sett tv, ätit frukost, duschat, solat och sett tv. Nu ska jag snart äta makaroner och korv, sen kl.19.00 är det träning i Ånäset blir antingen att cykla lr övningsköra kanske, får se.

Nu ska jag hjälpa till med maten

En gång förut när jag lagade mat ;)

//Jenny

Augusti2+

Uppdatering

Blev att se filmen som gick på 3:an "under ytan" lr vad den hette, sen sov jag ett tag oxå. Vid halv 6 blev det middag, tacos. Efter det for jag och lillasyrran och cyklade 1mil på ca.50 min, känns så skönt när man gjort det :D

En gång när jag och Linnea var ute och cyklade.

Det här var oxå den gången,
hade tyvärr inte med mig kameran den här gången, måste bli bättre på att ha med mig den.

Mamma slutar 9 ikväll så blir väl att fara och hämta henne vid 20över8 ungefär, tar som sagt en halvtimma att köra dit. Så det här blir bra träning, innan halkbanan.

Nu sitter jag och dricker vatten och lyssnar på musik, är ganska skönt att bara ta det lugnt, så ska fortsätta med det tills jag ska hämta mamma.

//Jenny

Augusti2

Söndag 2augusti

Imorse steg jag upp halv11, gjorde mig klar och jag, mamma och pappa for till Bygdeå jag övningskörde, lämnade mamma sen for jag och pappa hem igen. Så ikväll blir det att hämta mamma i Bygdeå. Gick riktigt bra att köra på e4an.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra hade egentligen tänkt fara till umeå på nolia med några. Men jag kände inte för att gå på nolia så det blev inte av. Känns onödigt att spendera pengar på det tkr jag, det behövs till annat.

Blir kanske att ta en sväng med cykeln, när mina syrror stigit upp, annars far jag nog själv. Måste cykla känner jag, vill vara så tränad som möjligt innan operationen, man tappar så mkt efter så vill ju ha mkt muskler innan så det går fortare. Och det får man av att cykla + att konditionen tränar man ju oxå och det är viktigt.

Varje dag så väntar jag på kallelse till operation, kommer bli så himla nervös när den väl ligger i brevlådan, kommer vara en skön känsla att veta när den blir av, men är jättenervös för hur jag kommer må efter operationen, efter första mådde jag hur dåligt som helst hade jätteont, var tvungen att stanna över natten, andra operationen mådde jag hur bra som helst hade inte ont. Det är så jobbigt att vakna upp av smärta, men det ska gå bra har ju vart med om det förut och klarat av det så det kommer funka nu med. Men nu ska jag inte tänka mer på det och njuta av tiden som är kvar av sommarlovet.

Nu ska jag kolla om det är nått på tv, det är ju inte direkt fint väder ute så man kan sola.

Här får ni en bild på mig och min systerdotter <3 från förra sommaren.


//Jenny

Augusti1

Lördag 1augusti

Det är redan augusti, tiden går så himla fort, har snart halkbanan efter det börjar skolan om helt sjukt vad tiden flyger iväg. Snart lär operationen bli oxå, vilket jag längtar till, vill ha det bort gjort så jag kan börja spela fotboll igen. Är så sjukt taggad på att spela fotboll.

Idag fyller min lillebror 17år, så blir att käka tårta idag och det är ju nått man inte tackar nej till, haha.

Matchen idag slutade 1-1 mot bureå, de är serieledare, så det tycker jag var bra gjort.

Innan mamma kommer hem ska jag fixa middagen och det blir tacos, får kolla om Linnea och Elin kan hjälpa till.

Sen ikväll måste jag cykla och rehaba. Då har jag klarat av 3 rehab den här veckan, vilket jag gjort enda sen jag fick rehabprogrammet, så muskler har jag byggt, kan jag lova, annars måste jag ha nå fel.

Yes, nyss så fixade jag spotify så det funkar på min dator äntligen. :D



//Jenny


RSS 2.0