Gisela&Petter

                                                                         
Världens sötaste. 


 Gisela
GISELA
Petter
PETTER

//Jenny


Mars30

Måndagen

Idag fyller pappa år, så blev att gratta han med fika och tårta efter vi hade ätit idag.

Idag ringde skolsköterskan jag har fått tid den 21april på idrottsmedicin. Känns sjukt bra fast det ändå ganska länge kvar men det är ju bättre än ingen tid alls. Längtar dit nu. Men tiden går sjuktfort, är ju 1april redan om 2 dagar.

Jag fyller ju snart 18år. Btw jag ska typ börja boka tider på körskolan. Kollade tider idag, tror jag ska börja köra veckan efter lovet. Kommer typ bli så att jag får sova hos mormor de gånger jag ska köra. För jag kan bara köra 10över7 på morgonen eftersom de andra tiderna har jag lektioner. Men det löser sig nog. 
Jag vill typ ha körkortet när jag fyller år, så mamma och pappa blir nöjda och slipper hämta och skjutsa hela tiden. Skulle ändå vara skönt med körkort. Aja måste klara teorin det kommer typ vara det svåraste för mig. Men bara att träna hela tiden typ så kommer det gå bra.

Imorrn ska vi ha jämställdhetsdag på skolan, det ska ändå bli intressant att lyssna på föreläsningarna men jag hatar workshops det suger så jävla mkt. Har aldrig tyckt om det och kommer aldrig att göra det heller, that´s life. Men ändå ganska skönt att slippa vanlig dag, tisdagar är så dryga.

Nån dag måste jag stanna i stan och fixa kläder till lagfesten på lördag + göra lite teori på datorn på körskolan.
Blir kanske på onsdag jag gör teorin. Men jag kan träna hemma på mammas dator vilket är ganska bra ändå.


//Jenny


Mars29

Söndagen

Idag vaknade jag kl.9, blev att äta lite frukost, vi hade inte så mkt hemma. Sen skjutsade pappa mig och Linnea till träningen. Sen åkte vi hem och gjorde inte så mkt.
Syrran med familj kom och hälsade på, de grattade pappa han fyller år imorrn. Så blev fika och kladdkaka ist för tårta.

När de for blev det att käka middag blev rester, sen gick jag och kollade på Oth, sen efter det blev det Gossip girl.

Nu ska jag gå och kolla sannigens ögonblick, efter det blir det nog att duscha, sen sängen.

Hare!

//Jenny


Mars28

Lördagen

Idag har jag och Linnea fixat maten, det blir Lax&spenatpaj. Ska äta det när mamma kommer hem från jobbet.

Egentligen var det tänkt att jag, Linnea, Elin och Mikael skulle till storasyrran och vara barnvakt, men Mikael gjorde så det inte blev nått. Jag ville verkligen vara barnvakt hade vart skitskoj, men ibland blir det ju inte som man tänkt sig, vilket suger hårt.

Ikväll blir det att gå i säng i tid + att ställa fram klockan 1timma. Man får sova 1timma mindre, haha. Fast det är skönt då vet man att sommaren snart är här. Vilket är skönt, längtar jättemkt till sommarn.

Nu börjar jag bli hungrig ska gå och kolla maten nu.
Hare fint!
//Jenny


Mars27

Fredagen

Italienskan fortsatte med imperfetto, fick även se provet. Sen så ska vi tydligen ha städtanten på måndag, orkar verkligen inte hon.

Fick massage av Annicka idag riktigt skönt vare, sen fick jag veta betyg på massageprovet jag gjorde i måndags, fick 31 av 33 så fick MVG. Sjuktnice vare.

På fotbollen var jag och cyklade först sen körde jag benpress med vänster ben kan ju inte direkt gör nått med höger, vilket suger. Skolsköterskan har inte ringt än vill ju ha tid nu. Men hoppas hon ringer på måndag.

På småA lektionen fortsatte vi med bokföring sen fick vi sluta vid 3 egentligen skulle vi slutat  halv4 men fick sluta tidigare ganska nice.

Nu ska jag gå och äta mat.

//Jenny


Mars26

Dagen!
Massage på morgonen, masserade Annicka, fick även veta att nästa fredag så har vi ingen massage, ganska tur för mig för Annicka ska vara borta då. Jag vill ju direkt inte massera vem som helst.

Efter massagen gick jag och pratade med skolsköterskan, hon ska fixa tid på idrottsmedicin. Hon ska ringa när hon fått tag i han som bokar tiderna där. Sen så måste man tydligen ha med en förälder när man ska dit. Men det blir nog bra hoppas jag.

Fick veta vad jag fick på italienskaprovet,84,5 p så det var starkt VG. Tkr det var bra för jag kände att provet inte gick så himla bra. Men blev nöjd med resultatet iaf.

På engelskan började vi se en film Huckleberry Finn lr vad den hette.

Idag så hade vi lagt ihop historian med friskvård så vi började den 20över12 och slutade halv2, så blev 5över2 bussen hem.

Nu ska jag gå och fika är jättehungrig.


//Jenny


Mars25

Skrev inget igår för jag kom hem ganska sent från stan. Var och kollade knäet hos naprapaten, han sa att jag måste åka på akuten och fixa en MR för mitt knä, han tror att korbandet kan vara av.... Men han sa att han kan ha fel det är därför han vill att jag ska göra MR.. Och jag har nån skada på menisken men det är inte lika allvarlig som den jag hade i förra knäet för då skulle jag ha skitont... Ledbandet är uttänjt lr vad det heter. Jag hoppas att korsbandet inte är av, vet fan inte vad jag gör då.. Livet suger just nu för mig... Kan hoppas att jag får en MR och att det blir goda nyheter. Men det känns inte som det gjorde i andra knäet för då gjorde det ont och var sjukt svullet och hela underbenet vart svullet. Nu är det bara som vätskeknölar när man böjer ihop det. Men han sa ju att det tog stopp när han kolla, men att det var glappt. Och att jag inte får vänta för länge innan jag kollar upp det.

Men imorrn ska jag gå till skolsköterskan, var där idag men hon var inte där. Ska försöka fixa en tid på Idrottsmedicin, nu kan de inte skylla på att jag har ortopedisk bakgrund för nu är det ju andra knäet. Så hoppas jag får en tid där och att de fixar MR.

Vill spela fotboll nu!! Allt kändes ju bra, men så skulle jag lyckas paja det andra knäet. Så jävla typiskt. Men han sa ju att han kunde ha fel, och jag hoppas verkligen det, hur mkt som helst.


Idag är det Våffeldagen, så blir våfflor till middag. Sen blir det att fara och kolla på lagträning, känns så surt. Vill ju träna hur mkt som helst.

Orkar inte skriva nått mer.
 
//Jenny


Mars23

sammanfattning av dagen
Svenska på morgonen gick igenom romantiken typ.
På fotbollen var jag och cyklade ett tag sen gick jag ich kollade på de som tränade lr var med Ida, Em, Amanda & Hanna.
Sen matten räknade jag på som vanligt, men minns typ inget från det jag räknade innan sportlovet, vilket suger.
Italienskaläraren var sjukt idag,så hade städtanten och såg nån mangafilm dryg som fan, fattade ingenting.
Massageprovet gick rätt bra egentligen hoppas på MVG, men lär väl inte bli det. 
Provet tog typ 25min,sen satte jag mig i f och väntade på min mormor.

Sen halv4 sååkte jag hem till henne där käkade jag middag lax och kyckling med potatis hur gott som helst. Sen skjutsade hon mig till Teg. Hade tid kvarti5. Väldär satt jag å väntade hur länge som helst. Ida kom dit efter ett tag, Vi satt å väntade till 20över5, då började naprapaten låsa sin dörr och tänkte åka därifrån. Så jag sa att jag hade tid kvarti5 och frågade om min tränare inte sagt  nått. Då säger naprapaten att jag hade min tid imorrn vid 5 tiden. Så blev ju lite besviken. + att jag måste ta så sen buss hem.

Men iaf imorrn får jag veta om det är nått fel med knäet.
Men nu ska jag sova, Gonatt!

//Jenny

Mars22+

Fortsättning av söndagen.
Jag har pluggat största delen av dagen. Så jag borde kunna allt imorrn hoppas jag.
Men jag har oxå hunnit se OTH och Gossip Girl, behövde vila från pluggandet får ju inte bli för mkt. Sen ska jag läsa igenom allt innan jag ska sova igen. Sen lär det ju bli några gånger imorrn oxå. Har det sist på dagen så har ju lite på rasterna att läsa.

Men nu ska jag kolla igenom det en sista gång innan jag ska sova.

//Jenny


Mars22

Hade träning imorse kl.10, var bara och kollade.

Har pluggat muskler och skelett på latin nu ska kunna det tills imorrn, har inte direkt pluggat mkt. Pluggade lite igår. Så blir att plugga hela dagen idag, måste kunna det imorrn vill ha bra på provet.
+ att jag upptäckt nu att vadmusklen är jättekonstig har typ inte rätt på den så måste söka på intenet. 

Jag har haft på mig att plugga sen efter jullovet men jag har bara skjutit upp det så får skylla mig själv. Men hoppas att det fasnar i mitt huvud för kan lite faktiskt. Bara att hoppas jag kan allt imorrn.
Nu ska jag fortsätta plugga, skriver kanske inlägg senare.

//Jenny

Mars21

Matchen idag gick inte direkt bra... förlora, 3-0..
Första halvlek var ändå bra, vi hade bra försvar men forwards sprang i offside hela tiden och när de inte gjorde det stod de still innan de sprang så de hann inte.... Gjorde typ massa sånna fel blev typ irriterad.. Okej, att det var första matchen ute men visst borde man kunna offside och springa rätt... Men ska väl inte klaga så mkt eftersom jag inte spelade.. Men blir faktiskt förbannad, när de gör sånna fel...  

Aja kan ju hoppas att nästa match går bättre.

Iaf har fått en tid hos naprapaten måndag kl.16.45. hoppas det inte är nått allvarligt med knäet.

Nu ska jag gå och äta mat.skriver kanske ikväll om jag har tid.

//Jenny

Mars20

Idag
Hade italienska med städtanten på morgonen gick väl bra. På massage så  masserade jag Annicka, gick bra tkr jag.

 Lunchen idag var det typ potatisgratäng med typ köttfärs i, men tkr att det inte var speciellt gott för fick typ bara potatis.

Fotbollslektionen var den sista lektionen jag hade eftersom jag inte hade nån småA lektion. Gjorde inget på fotbollen lr körde lite balansplatta i slutet när de andra spela. Känns ändå bättre i knäet nu men är fortfarande svullet. Min tränare skulle ringa mig när naprapaten hade hört av sig, kan ju hoppas jag får en tid nästa vecka, vill börja träna snart. Men lär väl bli gymmet bra tag framöver... Känns jävligt surt... Menmen inget att göra nått åt...

När jag hade slutat efter fotbollen gick jag och Ida till bstn, vi köpt oxå kakor på Subway skitgoda, jag har en kvar nu.

Ikväll blir det typ att ligga vid datorn, sen se nån film kanske, men blir nog en tidig kväll för imorrn har mitt lag match på Gammlia kl.10.00 mot Röbäck. Hoppas verkligen att de kommer gå bra.

Bye! //Jenny

Mars19

Torsdag:
Fick massage idag av Annicka, skönt. Sen på italienskan så var vi i språklabbet, gjorde en "beställning" på möbler från ikea, till ett sovrum. Ganska slappt faktiskt.
På engelskan så jobbade jag, Annicka och Jennifer med Jane Austen, vi ska film nästa onsdag, jag ska vara den som intervju, Annicka författarinan och Jennifer en karaktär. Så ska väl boka en filmkamera imorrn kanske. hade tänkt göra det idag, men han hade lunch när vi var dit så orkade inte gå till han sen.

På historian jobbade vi med det där brevet gjorde klart det. Fick oxå veta hur jag ligger till i historia. Jag har haft G+ på alla grejer så måste få Vg på de två grejerna som är kvar annars får jag inte Vg i betyg och det skulle suga. Kan ju hoppas att det kommer gå bra på de proven.

Slutade lite innan 3 idag så åkte halv4 bussen hem ganska skönt.

Nu har jag tränat lite på körkortsteori på datorn blev godkänd på ett test med 10 frågor 2 gånger. Men ska träna ganska mkt på datorn hemma oxå, för det lär behövas annars lär jag kugga när det väl gäller.

Jag har oxå läst igenom musklerna på latin+ ursprung och fäste. Nu gäller det bara att plugga lite varje dag så jag kan det på måndag när det är prov.

Sen har jag snackat med min tränare, och han ska fixa tid hos naprapaten, kan ju hoppas jag får tid så fort som möjligt.

Har inte så mkt mer att skriva just nu.

Btw Amanda G orkar inte lägga in bilder nu,som du ville ha :P


//Jenny


Mars18+

På träningen idag skulle jag ju snacka med min tränare om tid till naprapaten, men han var inte där idag, så blir att ringa han imorrn så han fixar en tid till mig. Vill ha en tid så fort som möjligt så jag kan komma igång fortare.
Vill ju börja spela fotboll på riktigt nu, har inte spelat på 2 år, kom på nu att det var den 18mars07 som jag pajade knäet, lr hade gjort det innan oxå. Så har alltså inte spelat fotboll på TVÅ ÅR, det är sjuktmkt. Men har ju tränat men inte spelat match, vill fan spela NU!!!

Måste komma igång med fotbollen snart, vill inte missa mera nu, känns så himla surt.
Hoppas jag får en tid hos naprapaten, och att det inte är nått allvarligt med knäet, skulle inte palla det... Fattar inte varför jag ska drabbas av massa knäskador..


Nu ska jag sova, gonatt.

//Jenny

Mars18

Ni får ursäkta mitt damp inlägg, men blev så förbannad, ska inte behandla min lillasyster så...

Men iaf så sa de förlåt idag på skolan, så det verkar ha löst sig. Men de ska inte tro att det försvinner så lätt...


Idag på engelskan så jobbade vi med det arbete vi har ska hitta fakta om en författare, sen ska vi spela in en intervju där en är författare, en den som intevjuar och den 3 är en karraktär från en av böckerna som författaren skrev.

På fotbollen, cyklade jag i typ 30 min sen gick jag och kollade på träningen... Är så sjukt taggad på fotboll och att träna men så ska jag lyckas göra illa mitt andra knä, det är så sjuktsurt...

På matten orkade jag verkligen inte jobba blev att hjälpa Em och Amanda ist.. Slutade kl2 då skulle vi fylla i en elevenkät på datorn, tkr inte om enkäter. Men efter det drog jag, syrran, Ida och Em på trafikskolan, var bara jag som gjorde på datorn, fick 55av70 så blev underkänd, men var första gången. kan ju träna hur mkt som helst innan jag ska ta körkortet. haha

Ska iaf fara på lagträning snart, ska bara kolla på  är ju väldigt van det och det suger... Men ska lix snacka med tränarn och försöka fixa tid hos en naprapat för mitt knä..

Hare! //Jenny


Svar

svar till kommentaren i förra inlägget.

det som hänt är att massa småfjortisar skyller på min lillasyster att hon  tjallat till mamma och pappa att de snattade cider på ica i robban... Men min lillasyrra har inte ens sagt det till de bara till mig... och nu har de fått utskällning för det och skyller allt på min lillasyrra... och säger att hon är tjock och att hon borde banta och massa annat jävla skit....

men den som tjallat är en av de som var med och snattade... + ta reda på sanningen innan ni ger er på nån som är oskyldig förfan...

+ ni som snattade ska fan kunna ta konsekvenserna för det ni gjort annars är ni jävligt fega..

Så det är det som har hänt...

//Jenny

Jävla snorungar

KAN DE INTE STÅ FÖR DET DE GÖR?!?!?!
DE SKA INTE SKYLLA PÅ DE SOM ÄR OSKYLDIGA!!!! BLIR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA ÄRG PÅ FOLK SOM HÅLLER PÅ....

OM DE FAN SNATTAR SKA DE FAN KUNNA STÅ FÖR DET, KUNNA TA KONSEKVENSERNA FÖR DET... ÅHHHHH FAN VAD FÖRBANNAD JAG BLIR..

HUR JÄVLA OMOGET ÄR DET INTE ATT SKRIVA PÅ SKÅPET MASSA JÄVLA SKIT...

OM NI GÖR FEL VARFÖR SKA NI DRA IN ANDRA I DET... OM DET ÄR EN KOMPIS SOM TJALLA ÄR DET VÄL ÄNDÅ HON SOM GJORT FEL.... LR HAR JAG FEL?

OCH MÅSTE NI ALLTID SKRIVA ATT HON ÄR TJOCK OCH ATT HON MÅSTE BANTA FATTAR NI INTE ATT NI GÖR SÅ FOLK MÅR SJUKT DÅLIGT.....

ÅHHHH, SÅ JÄVLA LESS JAG BLIR HAR FAN LUST ATT SNACKA ETT ALLVARLIGT JÄVLA SNACK MED ER... SÅ NI INSER ATT NI HAR FELOCH ATT NI ÄR OMOGNA JÄVLA SNORUNGAR...

INTE KONSTIGT ATT MAN ANVÄNDER MOBILEN OCH SNACKAR MED ANDRA VILL JU KNAPPAST VARA MED ER NI BETER ER SOM JÄVLA SVIN....

FYFAN VAD JÄVLA LESS JAG BLIR!!!! HATAR SMÅ JÄVLA SNORUNGAR SOM TROR DET ÄR SÅ JÄVLA MOGNA OCH MKT BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA FYFAN.......

HOPPAS NI INSER SNART ATT SPELAR INGEN ROLL HUR MAN SER UT, DET ÄR FAN HUR MAN BETER SIG SOM ÄR HUVUDSAKEN...


JAG HATAR VERKLIGEN FOLK SOM TROR DE ÄR MKT BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA...


MAN SER JU VERKLIGEN ATT DET ÄR NI SOM ÄR JÄVLAFJORTISAR FATTAR NI INTE DET......

ÅHHH ÄR SÅ FÖRBANNAD ATT JAG KOKAR FAN....

NI SKA FAN INTE BEHANDLA MIN SYRRAN SÅDÄR, HON ÄR FAN EN MÄNNISKA SOM ALLA ANDRA SPELAR FAN INGEN ROLL HUR MAN SER UT INSE DET NÅN JÄVLA GÅNG......

FYFANFYFAN SÄGER JAG BARA...

FATTAR NI INTE ATT NI GÖR JU FAN SÅ FOLK MÅR DÅLIGT NÄR DE INTE ENS GJORT ER NÅTT.... NI SKA FAN KOLLA VEM I ER KOMPISKRETS SOM LJUGER OCH TJALLAR... DET ÄR DEN NI ÄLSKAR MEST... BARA FÖR NI TKR HON ÄR BÄTTRE FÖR ATT HON INTE SER UT SOM MIN SYRRA...


ÅHHH ORKAR FAN INTE MED SMÅJÄVLASNORUNGAR..... KAN NI INTE BARA VÄXA UPP NÅN JÄVLA GÅNG......


TÄNK I FRAMTIDEN OM NI FÅR BARN OCH DET BARNET SKULLE VARA ÖVERVIKTIGT SKULLE NI SKITA I DEN UNGEN DÅ OCH INTE ÄLSKA DEN UNGEN  DÅ LR?!?!

FATTAR NI INTE ATT MAN RÅR FAN INTE FÖR HUR MAN SER UT... NI GÖR SÅ FOLK FÅR DÅLIGT SAMVETE....


ÅHHHHHHH!!!! NU HAR JAG SKRIVIT AV MIG BLIR SÅ JÄVLA LESS......

LILLASYRRAN DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIG FÖR DEN DU ÄR, DE SKA FAN INTE BEHANDLA DIG SÅ.. BRY DIG INTE OM DE.. DU KLARAR DIG UTAN DE... DU VET NU VILKA DINA RIKTIGA VÄNNER ÄR.. SÅ TA VARA PÅ DE FÖR DE BRYR SIG... JAG ÄLSKAR DIG OCH KOMMER ALLTID VARA PÅ DIN SIDA <3<3 LÅT INTE DE SMÅJÄVLAFJORTISARNA BRYTA NER DIG LOVA MIG DET.

//EN JÄVLIGT FÖRBANNAD JENNY


Mars17

Idag:
 hade jag idrott på morgonen, jag och ida var i gymmet, egentligen hade vi skridskor men eftersom båda är skadade så valde vi att vara där ist. Jag cyklade, gick sådär kan ju inte sträcka ut benet helt, vilket suger sjuktmkt. Så imorrn ska jag snacka med Hasse (fotbollstränaren) på skolan, sen ska jag nog kolla med lagtränaren om han kan fixa tid hos nån naprapat lr vad det heter. Tror jag behöver kolla upp det eftersom jag inte kan sträcka helt, vilket gör att jag haltar, sen kommer jag bara förlora massa muskler om jag gå runt och inte använder musklen ordentligt.

På småA lektionen gick han igenom buget, fattar inte direkt mkt. Sen hade vi ingen elevhandledartid idag.
Svenskan så gick vi igenom romantiken lite och läste. Historian så gick vi igenom 1:a världskriget osv. sen fick vi en uppgift vi ska skriva ett brev till 9:or om 1:a världskriget så de fattar. Inte lite drygt, men fick ju jobba 2&2 så blir nog bra.


Btw ikväll är det Desperate Housewives, sjukt bra program.
Längtar!!!



Nu ska jag käka mat, Bye!

//Jenny



 


Mars16+

Åhh finns typ inget att göra, har typ legat framför tvn hela dagen, där fanns ju direkt inge intressant att se...

Idag har jag iaf:
*sett tv i massor
*dammsugit mitt rum och korridoren

och måste göra senare:
*duscha
*lägga mig i tid


//Jenny


Mars16

Är ledig idag för att det är utv.samtal på skolan, rätt skönt.

Vaknade vid 12 idag tror jag om jag minns rätt, sen har jag cyklat en stund idag, kändes väl okej. Men knäet är typ fortfarande svullet och kan inte sträcka det helt.. Imorrn på idrotten blir det nog att cykla och gymma istället för de andra ska vara ute. Jag tänker då inte gå ut och gå. Skulle inte knäet palla nu, haltar typ när jag går...

Idag hade jag tänkt städa mitt rum var ju ett tagsen, men orkar typ inte. Men måste duscha, och blir väl att se tv, ska oxå cykla lite mera idag..

Men nu har jag inge mer att skriva.

//Jenny

Mars15

Idag vaknade typ kl8 gjorde mig klar, åkte till Klinten lämnade lillasyrran, sen till Ånäset kolla på träning.

Är hemma nu har nyss fikat. Mamma, pappa& Elin är inte hemma än tydligen har hon gjort illa knäet i en backe när hon ramla,och det var inga lärare som ansvara för det.Tkr att det suger borde ju finns en ansvarig lärare... Hoppas att det inte är nått allvarlig.

Nu ska jag kolla runt lite på datorn sen blir det att se tv och kanske cykla, måste ju komma igång med knäet snart..

//Jenny


Mars14+

Idag har jag sett tv hela dagen typ vilat mitt knä som är lite uppsvällt men ändå inte så farligt svällt.

Imorrn blir det att först åka till Klinten och lämna lillasyrran hon ska åka skidor, sen blir det at kolla lagträningen, vilket jag är väldigt van att göra..... Åhhhh det är så surt... Men inget att gör nått åt.... Men tror jag ska prov cykla lätt imorrn, och se hur det funkar med knäet...
Hoppas verkligen det kommer gå bra så att  jag  kan börja gymma upp knäet..

Btw såg Desperate housewives idag, sjuktbra var det.
Nu ska jag fika nått sen gå i säng. ska åka senast halv 9 imorrn.
Men tar igen det på måndag är ledig då..


//Jenny

Mars14

Idag blir det att ta det lugnt och vila knäet. Ska se Desperate housewives och andra avenyn.

Jag hoppas verkligen att det inte är nått allvarligt med knäet, skulle fan inte palla det..... Vad har jag gjort för att bara drabbas av skador,blir fan less....

Men ska gå och se på tv så jag slipper tänka på det.....

//Jenny

FREDAG13

VARFÖRVARFÖRVARFÖR!?!!?

Skulle stannat i sängen idag....

Jag var sjukttaggad på fotbollsträningen, och så hände de som inte får hända.... Jag gör illa mitt högra knä...Är sjukt ledsen och besviken... Men kan inte gör nått åt det.... Men Hasse sa att det troligtvis var att menisken rubbades lite och att jag tänjde ut ledbandet. Får hoppas på det... Jag kan gå på det men haltar. men det är mest för att jag satt i bussen och hade lindat och att det svällde i vaden. Men bara att jag börjar cykla och gymma och hoppas att det inteär nått allvarligare... 

Jag som är så sjukttaggad på fotboll, allt kändes jättebra... Jag hoppas verkligenverkligen att det inte är nått allvarligt skulle verkligen inte palla det... Jag har redan haft det svårt.... Men det är typ för att jag har överrörliga knän och det suger fett. Kan inte världen vara lite rättvis, fattar inte varför jag är så otur.... 

Tack Annicka för att du följde med mig, betydde jättemkt. Du är en jättebra vän, skulle inte klara mig utan dig, du finns alltid där, vad det än gäller.

Ikväll blir det att se Desperate housewives som mamma spelat in, sen Andra avenyn ska jag oxå se. sen blir det kanske gå och lägga sig och hoppas att det som hände idag bara var en dröm... Orkar fan inte att allt ska drabba mig... Och så att jag slipper FREDAG den 13.

Nu kommer jag inte på nått mera att skriva.

//Jenny

Mars12

Torsdag, första vanliga skoldagen efter lovet.
Idag hade jag:
*Massage, gick igenom 6 nya grepp på övre ryggen och nacken. masserade Annicka
*Italienska, gick igenom inför provet som jag har imorrn
*Engelska, hade läxkollstävling jag körde mot Pernilla. Sen fick vi veta när NP-proven är, och gick igenom en uppgift vi ska göra, jag ska vara med Annicka och Jennifer.
*Historia, fick veta betyget på senaste provet G+, trodde jag skulle få IG, sen så hade vi genomgång på 1:a världskriget.

Slutade innan 15.00 idag. Åkte hem med halv4 bussen.

Käkade Johans favorit fisk i ugnen idag som var från igår, jag hatar verkligen rester.

Nu ska jag snart ut och gymma,måste det, gymmade inte i onsdags, sen måste jag plugga på italienskan.

Imorrn är det fredag den 13, jag har italienskanprov på morgonen kl8.20-9.10. Sen massage (får massage av Annicka), sen blir det fotboll ute på Gammlia, känns helt underbart är hur taggad som helst. Var så länge sen det var en skolträning. Sen efter den blir det småA, så slutar sent imorrn, så blir halv4 bussen hem.

Ska ta på mig lite träningsgrejer sen blir det gymmet.

//Jenny

Mars11 uppdatering

Onsdag
Igår så vaknade jag kl7, käkade frukost, gjorde mig i ordningen.
Åkte till Umeå hade utv.samtal kl.9, efter det så åkte jag, mamma, min bror och lillasyrra till mormor och fikade. Sen så åkte vi upp till nus min lillasyrra skulle till läkaren, där skulle hon vara kl 11. Jag och min bror åkte till stan och gick på stadium, då ringer mamma och säger att läkaren är en halvtimma sen.

På stadium hittar jag ett par jättesköna innefotbollsskor, och de hade de i min storlek, blev typ överlycklig. Fast tyvärr så fanns de bara i en sorts färg, men det gör inget huvudsaken att de är sköna.

Och det var de för på kvällen hade jag lagträning i Ånäset. Så jag använde mina ny skor och jag fick inte ont. Hur sköna som helst.

Träningen gick ju inte speciellt bra, och jag HATAR verkligen henne, vafan ska hon hålla på skratta åt mig för..... Jävlacp kärringen, hon har fan ingen anledning att skratta..... Får fan damp.... själv tar hon fan ned bollen med händerna, det är för fan FOTBOLL, inte typ handboll lr nått sånt.... Sen kan hon ju ta och konsentrera sig ordentligt, blir bara irri på henne. 
Men tränarna tkr ju att hon är bra, men det finns faktiskt de som är mktmktmktmkt bättre än henne.... Sen när man inte ens pratar med henne så står hon och lyssnar och skrattar... Kan hon inte bara sluta skratta...... Nog om det hoppas att hon inser att hon är helt jävla dum i huvudet....

Nog om det blev lite dampigt i slutet, men var tvungen att skriva av mig.

//Jenny


Mars9,10 uppdatering

Måndag:
jag vaknade typ halv6 åkte till skolan tioi7, var på svenskan en stund. Sen gick vi till bussen som stod utan för idrotten. Vi skulle åkt 9 men en tjej hade försovit sig så vi blev lite sena. Det tog typ 8 timmar med buss, vi stannade i sundsvall pch käkade lunch. Jag orkade inte köpa lunch för jag hade med mig sallad och risifrutti så jag klarade mig.

Vi kom till Falun vid 19.00 tiden, då checkade vi in sen åkte vi buss in till stan och käkade middag på nån pizzeria. Sen blev det buss tillbaka lr första var busschauffören tvungen och köra runt och leta några stycken som hade käkat på ett annat ställe. Men väl tillbaka på hotell blev det mest att gå runt i olika rum sen så gick några ut och åkte pulka lr det var Linnea,Amanda och Jennifer som åkte. Jag tittade bara på.

Sen på kvällen var vi massa tjejer inne i Annicka, Ida, Pernilla och Fridas rum och körde sanning och konsekvens. Hade sjukt roligt, skrattad massvis. Jag och linnea gick och la oss typ halv1.

På tisdagen så vaknade jag kl6 och duschade. Efter det väntade jag på Linnea hon skulle oxå duscha. Sen gick vi till de andra. Sen käkade vi frukost, hur gott som helst. Efter det blev det att packa ihop allt och checka ut för kl.kvarti9 gick bussen till Borlänge, där matchen spelades.

Det var sjukt kallt att stå och tittat på matchen, ville verkligen spela. Men iaf de förlorade med 7-2,men egentligen så  var några av deras mål offsidemål, men domaren verkade inte kunna den regel. Men i andra halvlek så ändra de laguppställning och då spelade de jättebra.

Efter matchen åkte vi till en skola och käkade lunch det var korv med pizzatäcke,min korv var kall så det var inte speciellt gott. Men jag var hungrig så var ju tvungen att äta.

Sen åkte vi buss och i Sundsvall stannade vi och käkade på Max. Vi kom till Umeå efter 10 nångång. Så jag, Linnea, Annicka och Ida hann inte med 22.00 bussen så min mamma kom och hämtade oss.

Sen när jag kom hem så gick jag å la mig ganska snabbt. 
 
Det var Måndagen och Tisdagen i helhet.

//Jenny


Mars8

Igår så löpte jag distans+intervallpasset, det gick bra, men fick inte medmin lillasyrran hon lurade mig. Jag skulle hjälpa henne med ett arbete så skulle hon följa med, när jag hade gjort arbetet fick hon det sen sa hon att hon inte skulle med... Något vad jag var arg på henne sen...

Imorse hade jag träning med laget, det gick väl sådär. Sen hade vi löpning, 500m*4, sjukt jobbigt.Men gjorde iaf alla men med dåligt tempo för jag fick så sjukt ont i ljumsken/höftböjarn... Men tror det beror på att jag redan hade löpt 3ggr den här veckan, så det tar ganska mkt på ljumskarna och höftböjarn...

Imorrn börjar skolan igen, men blir ingen skola, jag ska med till Borlänge, åker kl.9 imorrn...  kommer hem på tisdag kväll, sen onsdag har jag utv.samtal. så jag går skolan torsdag&fredag den här veckan så det känns ganska skönt :D

Men nu ska jag käka mat sen blir det att gymma ben sen duscha och packa allt inför imorrn..

Hare!

//Jenny

Mars7

Nu är det redan lördag lovet är snart slut, känns sjukttråkigt hade haft lov en vecka till helst. Menmen bara att se framemot PÅSKLOVET som är v.16 tror jag.

Igår så pluggade, såg Tv + film och strechade, lite iaf. Och det är ju framgång.

Idag funderar jag på att:

*Löpa Distans+intervallpasset (om jag orkar ta mig ut)

*Gymma ben+ nått (ett måste) Lr om jag gör det imorrn ist.


Men nu ska jag gå och koka havregrynsgröt. Ska äta frukost nu.

//Jenny 

Mars6

Idag ska jag:

*Träna på italienskan

*Engelska gloserna


*Strecha (måste för att få upp rörligheten) Suger verkligen på att strecha, måste ta tag i det nu.

*Träna på massageteorin ( ska kunna 13 ben och muskler på latin)

Sen vet jag inte vad jag ska göra mer. Men annars blir det väl Tv lr datorn.


Idag blir det en lugn dag, blir iaf inte att fara ut och löpa lr gymma. Fast kanske kör lite magträning inne, får se om jag orkar.

Nu ska jag börja plugga, skriver kanske senare ikväll.

//Jenny 

Mars5+

Det blev att gymma ben idag orkade inte gymma nått mera,sen la jag mig i soffan och såg Stockholm-Arlanda, lr det var lillasyrran som inte ville se nått annat. Sen såg jag Criminal Minds, sjuktbra program lr serie mena jag :D

Men nu ska jag gå och käka lite chokladbollar, och lista ut vem som käkade 4 chokladbollar när jag var och sprang.

Nu kom mamma hem oxå så ska gå till köket.

Hare!

//Jenny


Mars5

Idag har jag :
*Ätit frukost, Havregrynsgröt, en macka med räkost, äpplejuice.

*Bakat chokladbollar

*Löpt 40min+styrkeprogrammet

*Ätit mat, makaroner och korv.


Ska gymma ben+ mage snart, när Linnea kommer tillbaka från gymmet.

Sen vet jag inte vad jag ska göra blir kanske att se Tv lr sitta vid datorn. Lr ska försöka plugga till italienskaprovet. Måste börja i tid men jag lyckas alltid börja dagen innan.

Nu ska jag vila maten ett tag till sen blir det gymmet.

//Jenny



 


Mars4

Idag har jag inte gjort mkt, sett Tv och tvätt och hängt en tvätt.
Måste göra det nu när mamma har börjat jobba. Idag börja hon 12.00 och sluta 21.00, så blir att fixa mat själv innan träningen.

Hoppas träningen går bra ikväll, orkar inte fler dryga lagträningar....

Nu ska jag snart fika.

Har inte hänt nått intressant idag kanske kommer nått inlägg senare.
Egentligen måste jag plugga men jag orkar inte... Det är ju lov.

//Jenny

Bilder från helgen

Linneas 19års firande.

 
Ida W, Annicka & Michaela


   
Linnea & Annicka

 
Em

 
Fummel, Ida G & Amanda


Amanda, Ida G


Michaela, Annicka

 
Annicka


Syrran


Amanda &Ida W


Amanda & Ida G

Amanda, Em, Jag, Annicka, Michaela & Ida W

Några bilder från helgen.


//Jenny

Mars3+

Idag har jag:

*Löpt 40min
*Gjort styrkeprogrammet
* Gymmat ben+armar


Är nöjd med det jag gjort idag för jag brukar aldrig lyckas springa, hittar alltid på ursäkter för att inte springa. Men nu har jag insett att jag kommer ingen vart om jag inte har konditionen. Så är bara att börja ta igen det jag missat och bygga upp konditionen, för om man har bra kondition så bygger man muskler lättare.

Så blir väl att springa minst 2ggr i veckan tror jag, har ett 40 min pass kvar sen blir det ett distans+ intervall.
Men nu ska jag börja vara seriös och ta tag i det. Är ju skönt efter man sprungit.

Det gick faktiskt bra idag att springa. Men det är inte orken jag har problem med det är att jag får så sjuktont i vaderna och fötterna så jag måste stanna och strecha typ efter 5 min. Och det suger hur mkt som helst.... Men det kanske beror på att jag har dålig kondis. Men jag får väl se om jag får lika ont nästa löpning lr om det går bättre. Kan ju hoppas att det går bättre ;)

Men nog om det, nu har jag äntligen fört över bilderna från i helgen till datorn. Så ska nog lägga in några bilder snart.

//Jenny


Mars3

Snart blir det att fara ut och springa, ska försöka få med lillasyrran men det blir inte lätt kan jag lova. Sen efter jag löpt i 40 min blir det att gymma ben och kanske armar.

Senare vet jag inte vad jag ska göra lr joo kl.9 ikväll är det Desperate housewives, längtar verkligen.


    
 
Desperate Housewives!


Nu ska jag ut och löpa, hoppas det kommer gå bra har inte sprungit på flera veckor. Måste ju börja ta igen nu. Kan inte alltid hitta på ursäkter för att inte springa det drabbar ju bara mig själv.

//Jenny


Mars2+

Var ju till Umeå idag. Åkte till Intersport för att kolla innefotbollsskor, sen till Teamsportia, sen stadium. Ingen av de hade de skorna jag ville ha lr de fanns men inte i min storlek.... Så det blev inga nya skor.. Men kan ju hoppas att de jag har funkar tillsvidare och att vi börjar träna ute snart. Orkar inte inomhus träning längre. Men efter lovet ska skolträningarna vara ute på Gammlia, jag taggar verkligen till det.

När Elin var på MR åkte jag och Linnea till Intersport igen, vi gick och kollade på D&D affären på övervåningen, allt var sjukt dyrt där. Syrran köpte nya skor. Jag gick typ och provade massa skor. Skorna som de hade framme fanns alla i 37, 38 & 39. Det brukar aldrig finnas i min storlek men där fanns det. Fanns väldigt många fina skor, men de var rätt dyra. Lr vissa var mera sommar skor och de orkar jag inte direrkt köpa nu när det fortfarande är vinter. Men kan ju hoppas att sommar kommer snart så man kan börja använda sköna sommarskor längtar verkligen till det.

Men nu ska jag lägga mig och sova så jag tar mig upp imorrn, ska gymma och springa imorrn bara det inte blir för kallt.

Gonatt,sovgott!

//Jenny

Mars2

Klev upp för ett tag sen,storasyrran Linnea och lillasyrran Elin har inte klivit upp än, jag vill inte äta frukost själv. Storbrorsan sover oxå tror jag.

Mamma är och jobbar, pappa med, Lillbrorsan är typ och kör skoter tror jag iaf.

Men när mamma och pappa kommer hem ska vi åka till stan jag ska köpa nya innefotbollsskor och massa andra grejer. Och lillasyrran Elin ska göra en MR kl halv6 tror jag det var. Vi ska till mormor oxå, det var ett tagsen man var där.

Men jag funderar på att käka och sen gå ut och gymma, men jag har verkligen inte orken.... Men jag får väl gymma imorrn, fast jag har inte gymmat sen förra onsdagen.... Men körde lite ben igår på fotbollen.. Aja får se hur jag gör om jag hinner gymma innan jag ska till stan..

Nu ska jag gå och väcka de andra och käka frukost.

Btw jag orkade inte hämta kameran igår.

//Jenny

Mars1+

Uppdatering
Ikväll var jag, mamma, pappa, min lillebror och lillasyster till Brednoret. Vi fikade, sen klippte sig min lillebror och lillsyrran. Medans var jag med Gisela <3 och Petter <3. Petter lyckades spy på mig, jag hade tagit på mig en ren tröja, som jag skulle ha imorrn när jag ska till stan. Men blir att ta en annan tröja. Men det gjorde inte så mkt han är lika söt ändå <33 Läste en bok för Gisela,hon kunde typ vissa rader utantill, sen tror jag hon var ganska trött. Hon skratta hela tiden. Men hon är sååågullig. Längtar tills de kommer hit lr jag ska till de igen.

Jag sålde 2pkt från New Body till storasyrran, sen hemma har jag sålt 10pkt. Så nu har jag sålt 12pkt sammanlagt. kommer kanske bli fler.

Sen hemma har jag inte gjort mkt, spelat lite GH.

Nu funderar jag på att hämta kameran från Tvrummet och lägga in lite bilder på datorn. Få se om jag orkar kliva upp ur sängen, ligger rätt skönt.

Men ni kanske vill se lite bilder från Fredagen?

//Jenny


Mars1

Söndag.
Vaknade typ kvarti9 drog mig till 10över. Sen klev jag upp ich gjorde mig ordning och packade för träning.

Träningen gick sådär, blir typ irriterad när folk inte kan koncentrera sig och slå ett rakt, hårt passa...De borde ju fan kunna det, men de typ shyfflar bollen lr hur det stavas. Men fick iaf vara med de bättre på en övning, tkr synd om Michaela, hon platsar med de bättre oxå.. Men vissa gör fan inte det..... Aja tkr tränarna att  hon är bra så är de ju konstiga de borde ju se att hon inte ens kan slå ett pass typ. Sen att hon skrattar när hon gör fel, gör ju bara att alla blir sur på henne... Hon kan ju ta och vara seriös... Men kan ju hoppas att hon skärper sig nångång, man får typ damp på henne..
Ajaa nog om det.

Senare när pappa kommer hem då ska vi fara till Brednordet till syrran. Några ska klippa sig, jag ska kolla om hon vill köpa kläder från New Body. Måste se till att sälja minst 10st. Tog med till träningen idag men glömde bort det. Får ta det på onsdag, hoppas det är fler där då. 

Men jag tror ändå att jag sålt lite lr jag hoppas att min systrar och brorsor köper nått iaf.

Btw hade tänkt lägga in lite bilder från i helgen men har inte lagt in de på datorn än. Men kanske gör det ikväll.

 Nu orkar jag inte skriva mer lr jag har inge mer att skriva.Skriver kanske senare.

//Jenny

RSS 2.0