Maj28

Torsdag
Skulle haft massage idag,men inte var lärarkandidaten där inte, så hade kunnat åka 5över8 bussen. Iaf gick jag och Annicka och skrev en dialog som vi hade  på  muntligakursprovet. Vi var 3 i varje grupp,jag var med Annicka och Emma. Gick ändå bra för oss, vi skrev om dialogen, lr fixade till så vi blev 3 istället för 2 och det funkade.
På engelskan gjorde vi massa grejer. Efter lunchen fixade jag historian, sen så kom pappa och hämtade mig och Linnea, åkte till mormor. Efter tag där kom oxå storasyrran, Gisela och Petter dit. Vi fikade och åt glass, sen for vi på strömpilen mamma skulle på albrektsguld. Jag och Linnea kollade på massa affärer, sen åkte vi hem. Hemma blev det att käka,fick nya örhängen av mamma och pappa.

Nu håller jag på med svenskan, bara det att jag tog hem papperet, men tog tillbaka det till skolan imorse, så kan inte göra klart analysen.
Suger hade tänkt göra klart den,men har inte läst klart boken än, men orkar inte det.

Kl.19.00 är det träning i Flarken.

//Jenny

Maj27

Idag skulle jag börja 8 i aulan, bussen kommer typ 10 i. Men idag funkade inte stoppkappen, så han som kör bussen kör förbi östra, så vi var tvungna att gå från minerva. Inte för att det är så långt, men så himla typiskt att det ska hända när man ska vara tidigare på skolan.

Det var rätt drygt det i början, men bättre än vanliga lektioner. kl.11 blev det Shan Atci, det var det bästa med dagen. Han var jättebra.

efter lunch hade jag matte, räknade lite, men bestämde för att inte göra provet nästa veckan, eftersom jag har körlektion 13.30 så skulle inte hinna göra klart provet. Så får G i betyg, tror faktiskt inte att jag hade lyckats få Vg++ på provet ändå. så orkar inte göra det.

slutade 13.50 idag, gick på körskolan, satte mig vid en dator, gjorde fas 2, 2 ggr men klarade inte den, men var inte mkt så hade jag klarat den, men hade lite bråttom. Sen kl.14.50 for jag och körde.

Så idag gjorde jag det här:
*backa runt gatuhörn, gick jättebra
*körde till och från Berghem, utan nån kärringstopp
*backade runt ännu mera gathörn uppe på Berghem, gick oxå bra

Så hon jag kör med blev asnöjd,tyckte att jag körde jättebra idag, hon sa att nästa gång jag kommer till körskolan ska jag ha mera självförtroende eftersom jag kan köra.

Det jag måste tänka på är att jag måste gasa mera, det var det enda hon sa var problem. Bara att träna på.

Så nu kanske körkortet inte är lika långt borta längre, haha

Imorrn har jag muntliga i italienska, hoppas det kommer gå bra.

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det att sova.

Gonatt!

//Jenny


Maj26

Idag var en ny dag med nya möjligheter.

Iaf hade jag idrott på morgonen, blev att gymma lite med Amanda, efter idtotten hade jag småA, blev redovisning och lyssnade på några, sen slutade den lektionen.
Blev att vänta tills matan öppna, sen blev det att käka. 12.10 var det klassråd, sen svenska. Sen historia, Petter var där fick tillbaka hemprovet, fick G, vilket suger var tvungen att få Vg minst på de 2 sista uppgifterna annars kunde jag inte få Vg i betyg, så känns som att jag orkar inte satsa så mkt på sista uppgiften. Tycker det är svårt att välja en bild, vet typ inte ens vad som hände under kalla kriget, hjälp någon som kan? (a)

Jag har massa grejer de här sista veckorna som jag inte gjort

*Historia uppgiften, beskriva en bild från kalla kriget
*Engelska, faxtra
*Italienska, muntliga
*Svenska, bokanalysen
*Matte, prov på kapitel4
+ måste jag plugga körkortsteori på datorn och köra.
Vill ha körkortet snart, måste typ ta det innan jag ska operera mig.

Ska fika nu, sen gå och sova.

Gonatt, sovgott :)

//Jenny


Maj25

Var på idrottsmedicin idag hos sjukgymnasten, fick veta att korsbandet är av (i högerknä), menisken är skadad och att smällen jag fick var så hård att det blev märken i underbenet. Jävligt dåligt att börja dagen med kan jag lova, men bara att kämpa på. Känns skönt att få en diagnos ändå, så att jag kan börja träna upp musklerna som fan, tänker vara sjuktstark när jag ska operera mig. Vilket jag hoppas blir snart. Jag ska spela fotboll, så bara att rehaba på nu tills operationen blir.

Det känns som att jag bara har otur hela tiden, blir så himla less. Men hoppas att alla motgångar vänder snart, vill kunna spela igen, saknar det så sjuktmkt.

Jag skulle kunna skriva så himla mkt nu, hur jag känner osv. men känner att jag inte vill tänka på allt negativ blir så ledsen.

Är glad för alla underbara vänner jag har som bryr sig, ni betyder <3

//Jenny


Maj24

23/5 Lördag
Kolla match i tvärålund, mitt lag vann med 2-1 mot vindeln,skulle egentligen vunnit med mera om de hade satt alla chanser. Men blev iaf 3p

Sen åkte vi hem käkade klädd om och for till Michaela som fyllde år. Blev massa gott, åkte hem vid tio. Hemma så blev det att se taxi4, sen sova.

24/5 Söndag
Idag vet jag inte vad jag ska göra vaknade för ett bra tag sen,kunde inte somna om, har sett tv. Nu ska jag käka frukost, sen får jag se vad det blir.

//Jenny

Maj22

Dålig uppdatering, har inte orkat. här kommer lite kortfattat

20/5 onsdag
Kursprovet gick allt annat en bra, tror det beror på att jag tappat suget helt för italienskan. Vilket suger eftersom jag vill ha Mvg i betyg. Bara hoppas att det blir så i slutet iaf, skulle vara rätt skönt.

Fotbollen, rehaba jag lite, sen kollade på.
Matten lyssnade jag på genomgång, sen gick jag till körskolan.

Gick inge bra att köra, beror på att jag inte hade kört på 3 veckor,vilket är ganska mkt.

21/5 torsdag
for till min storasyster, kollade på alla deras djur, och var med Gisela och Petter.
På kvällen kollade jag på träning.

22/5 fredag
sov till 2, steg upp käkade frukost och har städat mitt rum. Snart ska jag äta middag. Funderar på att fara och köra lite bil på gården måste träna på koppling och sånt.

//Jenny

Maj19

Brännboll på idrotten, funkade.
SmåA lektionen lyssnade på en redovisning, slutade typ kl.10 tror jag.
Väntade tills matan öppnade vid 11. Käkade lunch sen drog jag, syrran,Annicka och Markus till stan köpte nya skor och jeansleggings till min lillasyrran. Blev 13.10 bussen hem, hemma har jag pluggat italienska och ätit. Ska snart göra mig klar och fara till Flarken. Efter det blir det hem och kolla Dh, sen plugga lite mera innan jag ska sova.

Måste få bra på kursprovet imorrn, vill ha Mvg i italienska steg 2 oxå, skulle vara sjukt skönt.

//Jenny

Maj18

Svenska på morgonen, gick inte så bra att läsa, lr rättare sagt orkar verkligen inte läsa. Boken suger, fattar ingenting av den, tkr verkligen inte om att läsa, det går så sakta och är bara allmänt drygt. Men måste ha läst klart boken till nästa vecka, måste börja med analysen då. Bara hoppas jag fått orken till att läsa ut den tillsdess.

På fotbollen orkde jag inte göra nånting, lr passade ett tag med Linnea och Jennifer.
Snackade betyg på matten, skulle egentligen räkna, men orkade inte.
Italienskan, förberede vi inför provet, som vi har på onsdag + hörövningar.
Massageprovet idag gick åt helvetet, fyfan för prov de sista veckorna, de gå alltid åt helvete bara för man är så less på skolan, VILL HA LOV NU!

Imorrn är det brännboll på idrotten, sen redovisning på småA, efter det slutar jag. Då blir det stan med Linnea och Annicka.

Annickas ord  "pömsig" - det är som att köttet är trött.

//Jenny


Maj17

Idag har jag
*Solat
*pluggat massage
*vart på träning
inte så mkt mera


Snart ska jag sova lr plugga lite mera sen sova. Vill ha alla rätt på provet, men lär inte få det.


//Jenny

Maj16

Lördag, idag fyller Em 18år.

Idag har mitt lag match mot fromheden, i Robertsfors,blir att se den, hoppas på vinst.
Sen vet jag inte vad jag ska gör, lr jo måste verkligen plugga på massagen, italienskan och läsa ut svenskaboken.

De sista veckorna i skolan är alltid så sjuktdryga. Orkar verkligen inte, alla prov går åt helvete för mig, orkar inte.....

Nu ska jag iaf snart göra mig klar, men blir nog att sitta framför datorn ett tag till.

//Jenny

Maj15

Fredag
 Jag och Anncika åkte bil till skolan idag,min bror körde oss. Hade bara fotbollslektion idag,riktigt skönt vare, körde lite övningar på sidan, sen bolla jag med några tjejor, och kollade när de spelade i slutet. Efter fotbollen duschade sen for jag och Linnea till stan, skulle köpa nya skor, men hittade inga bra. Men köpte jeansleggings och en kjol. Tog 25över3 bussen hem. Åt spagetti och linneas specialblandade köttfärsås till middag.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, måste plugga men orkar verkligen inte, min hjärna har typ redan tagit sommarlov, vilket suger för alla prov och allt går skit då.
Iaf måste få Mvg på sista massageprovet, vill verkligen få Mvg i slutbetyg.

Ska kolla om det finns nått att göra.
Juste Annicka hjälpte mig att ta ut örhängerna idag, satte i de jag fick av Michaela. Egentligen skulle jag inte ha tagit ut de fören om typ 2 veckor, men jag orkade inte vänta eftersom läkörhängerna var ofräscha. Så nu har jag små rosa ploppar.

//Jenny

Maj14

Torsdag
Ansiktsmassage idag, gav först fick sen av Annicka, riktigt bra var det. Sen på italienskan träna vi inför hörprovet vi ska ha, sen för det muntliga, blev "speed-dating". På engelskan skulle vi göra klart arbetet, men gick inge vidare eftersom datorerna inte funkade så vi fick en lektion till på oss.

Efter lunchen drog jag, Annicka, Ida och Em ner till stan, på dit vägen åkte jag med Ida sen tillbaka cyklade jag. Var en riktig upplevelse kan jag lova haha. Väl på stan gick vi på stadium, Annicka köpte skor hade tänkt köpa likadan fast annan färg, de kostade bara 49kr, men tyvärr så har jag så konstiga fötter så kunde inte ha de. Men blir att gå på stan nån annan dag, måste verkligen köpa nya skor. Och massa andra grejer.

Iaf skulle egentligen fått tillbaka hemprovet av Petter idag men han kunde inte komma så bli nästa vecka  nångång, hoppas på MVG :D

Nu ska jag typ plugga lite, sen vet jag inte vad som händer. Börjar halv12 imorrn blir antingen att åka bil lr buss in till stan, hoppas bil.

//Jenny

Maj13

Ondag
På engelskan så jobbar jag med Annicka vi ska ta ut 3 nyhetsartiklar sammanfatta de, sen ska vi skriva en falsk  en oxå.

Fotbollsträningen gjorde jag utfall, knäböj, rygglyft och balansplattan gjorde jag oxå.

Fick veta hur mattenp hade gått, tydligen fick jag ig men han visste inte om jag skulle göra omprov, men mitt betyg i kursen är iaf godkänt och det känns bra iaf.

kom just på måste plugga massagegreppen har prov på måndag. + italienska har kursprov på onsdag. Orkar verkligen inte med skolan nu, är så sjukt skoltrött.Men bara att härda sista veckorna nu och hoppas att jag klara det.

Har inge mer att skriva nu.


//Jenny


Maj12

Tisdag
Hade mattenp idag på morgonen gick inte direkt bra.Men skönt att det är gjort nu,suger där emot att jag ska läsa matteC nästa år.
Man fick göra provet från 8.30-12.30, jag var klar 10.30 ungefär,orkade inte sitta i 4 timmar, gick när jag hade kollat igenom det några gånger, kände att jag inte orkade sitta när jag inte skulle komma på lösningen. Bara hoppas jag klarar över 12p så är jag glad.

Hade världens hål till kl.14.00 sen historia till 15.20,fick sluta lite tidigare.

På kvällen blev det att åka på träning, sen hem och se Dh. Och nu ska jag sova.


Gonatt!

//Jenny

Maj11

Måndag
Svenska på morgonen den var frivillig men åkte in för att läsa annars kommer jag aldrig hinna läsa klart boken. Så var ganska smart av mig. Fotbollen så orkade jag inte gymma på gymmet körde lite egna grejer ut istället och kollade på när de i klassen träna.

Matten så räkna jag lite, men sen orkade jag verkligen inte. Så gjorde inte så mkt i slutet. Italienskan suger blir bara irriterad och arg men skönt att det typ bara är en månad kvar, sjukt lycklig över det, sen idag behövde hon inte bara säga till mig "Jenny jobba nu bara en vecka kvar till kursprovet", var ju inte direkt bara jag som snackade. Menmen tkr inte om hon speciellt mkt. Men bara att härda de sista veckorna nu.

Ansiktsmassage riktigt skönt "Annicka jag börjar om nu" hahaha och börjar på friktioner haha. Mkt smart av mig.

Åkte till Lövånger kollade brorsan spela. De förlora typ med 4-1 tror jag.

Har matte nationella imorrn kl.8.30 bara hoppas att det går bra, har verkligen glömt bort alllt men orkar inte plugga heller för jag lär ju inte kunna det bättre för det, så får gå som det går.

Ska iaf sova nu så jag tar mig upp imorrn, gonatt!

//Jenny




Maj10

Har inte gjort mkt idag sovit och sett tv,vart och kollat på träning och sett tv det är min dag det.

Btw igår sov jag från det jag kom hem vid 10 tiden till 7 på kvällen,så tur att jag inte åkte och städade hade typ somnat i diket haha.

Imorrn är det vanlig skoldag lr egentligen kan jag ta sovmorgon men det orkar jag inte,måste läsaklart svenskaboken. Och om jag skulle ta sovmorgon så skulle jag aldrig hinna läsa klart den. Så tar ansvaret och åker in och läser.

Slutar 20över3 imorrn, blir halv4 bussen hem och plugga till matte-np som jag har på tidagmorgon i 4h. Bara hoppas det provet kommer gå bättre än np i engelska.

Men nu ska jag sova så jag tar mig upp imorrn halv6.

Gonatt, sovgott!

//Jenny


Maj9

Igår var jag kvar i stan, var på x3m med Annicka, Linnea, Michaela, Ida och Fummel. Roligt var det. Ida och Fummel lurade mig att de hade anmält mig till en kareoke-tävling, höll typ på dö. Men tur så hade de inte det.

Sov i Idas lägenhet, åkte hem med 8bussen imorse.Skulle egentligen städa vägen, men jag orkar verkligen inte, har ont i benen+ att jag inte vill gå i dikena när det är blött för då kommer jag säkert pajja knäna ännu mera. Så orkade verkligen inte gå hur länge som helst och plocka skräp finns andra saker att göra. Och de kan ju inte dirket tvinga en. Dessutom såg jag inte många från laget som städa, såg 2st.

Nu ska jag hitta på nått, annars kommer jag somna.

//Jenny

7MAJ

18ÅR!
Lägger kanske in bilder sen på vad jag fått ;)
Ska göra mig klar, ska till Ånäset och kolla på match.

Skriver kanske ikväll om jag har tid annars blir det nog på lördag kväll om jag orkar.

//Jenny


Maj6,

Gjorde ingenting ikväll lr jooo satt vid datorn hela tiden,försökte få ur Amanda en grej men hon vägra berätta, men ska tydligen få veta imorrn. Hoppas hon minns det imorrn. Sen har jag inte gjort så mkt mera. snart ska jag sova,så jag tar mig upp imorrn. Har massage på morgonen, sen italienska, engelska (npmuntliga) och historia (sista lektionen med snyggpetter). Efter historian slutar jag, blir halv4 bussen hem, lär bli tårta och presenter efter matchen antar jag.

Men nu ska jag sova, hörs. Gonatt.

//Jenny


Maj6

Uppdatering
Igår skrev jag inget för jag hade inte tid. Var ju i Umeå ändå till 20över6, MRen tog ungefär en halvtimma och det gick bra, men får veta resultatet om en vecka tror jag. Känns skönt att det är bort gjort nu, bara att hoppas att det inte är nått allvarligt, skulle vara så jävla onödigt och sjuktdrygt kan jag lova. Men iaf åkte till Robertsfors direkt från Umeå blev att ta ett kort till hemsidan och spelarhäftet lr vad det heter. Sen for jag hem blev att kolla på DH, sen blev det sängen efter det.


Idag
På morgonen hade jag och Ida npengelskamuntliga, kan ju inte säga att det gick bra på nått sätt för mig, förstörde för Ida, så blir att imorrn ska vi få göra om utan att Lena och Björn ska sitta där inne, vilket känns skönt. Lena sa att hon inte kunde sätta betyg på det och det förstår jag helt. Jag sa typ ingenting, men jag kom verkligen inte på nått att säga, tyckte det var jättesvårt. Men tur så tyckte Lena att vi var värda en till chans eftersom hon vet att vi var bättre än så, vilket känns skönt. Bara att hoppas det kommer gå bättre imorrn. Tror nog det eftersom vi har kollat  igenom matrialet engång nu.
Iaf sa Lena att vi skulle glömma det.

Sen efter den lektionen så lyssnade vi på en studievägledare som snackade om meritpoäng till universitetet och högskolan. Inte direkt så intressant, men kan vara bra att veta ifall jag ska plugga vidare. Inte för att jag vill det direkt, men får se hur det blir.

Kl13.00 så hade 3:orna PA-redovisningar, tkr det var roligt att lyssna på. Slutade kvartöver2 så var tvungen att åka halv4 bussen hem, i Ånäset så hämtade min storasyrra mig. Och deras nya hund Nelson skällde när jag skulle hoppa in i bilen så jag trodde jag skulle dö, haha.

Sen väl hem så käkade vi spaghetti och köttfärssås, riktigt gott. Sen blev det bus med Gisela ett tag sen blev det tårta med grädde och jordgubbar, mktgott. Fick oxå present av de 200kr + ett kort.

Nu vet jag inte vad jag ska göra blir väl att förbereda för muntliga imorrn, måste verkligen klara det vill inte förstöra för Ida känns inte bra.

Åh just det måste kolla när jag, Annicka och Lina ska fixa småA uppgiften, får göra det imorrn.

Och det är sista dagen vi har Petter, får tillbaka hemprovet, vill inte ha tillbaka det måste verkligen minst ha VG. Och är inte så säker jag kommer lyckas med det...

Imorrn fyller jag 18år!

//Jenny

Maj4

Måndag
Idag är jag GLAD har fått tid för MR imorrn kl.17.40, bara att hoppas att resultatet från den kommer vara något positivt.

Fyller 18 om 3 dagar, känns sjukt skönt, blir utgång på fredag. Känns som den här veckan kommer bli bra.
Prov i veckan
 *SmåA(imorrn) 
 * Npengelska muntliga med Ida (torsdag)
 *Npengelska reading&listening (fredag)

Bara att börja plugga, annars kommer det inte gå nå vidare på proven kan jag lova.


//Jenny


Maj3

Idag har jag inte gjort någonting, egentligen skulle jag behövt plugga småA för jag har prov på tisdag. Sen måste jag läsa ut Stolthet och fördom av Jane Austen. Har börjat lite men boken suger lr jag hatar att läsa så går inge vidare för mig. Men bara att läsa ändå.

Imorse när jag vaknade hade jag var i mitt högra öra lr i hålet vilket suger, men jag tänker då inte ta ut örhänget för det. Men igår tvättade jag inte hålet, men inte kan det komma var på engång efter det.men bara att tvätt nu 2ggr per dag. Och hoppas det blir bättre.

Ikväll är det träning i Robertsfors kl.18.00, blir att kolla på ändå fast jag vill vara med så sjukt mkt. Men får inte tränar förns jag fått en MR och svar från den. Vilket ju kan ta en evighet, men bara att stå ut.

Så innan tråning blir det att göra salsasås till maten. Blir nog så att jag och Linnea käkar efter träningen. Då blir det lax&potatis med salsasås, riktigtgott.

Btw undra om jag har sovmorgon imorrn?!
Får kolla ikväll på träningen.

har inge mer att skriva nu, hare fint.

//Jenny

Maj2

Idag redan 2 maj tiden går fort men det är ganska bra för jag fyller ju 18 på torsdag :D vilket jag TAGGAR! blir troligtvis
X3M med Linnea, Annicka och Michaela och kanske Ida. Kommer säkert bli skoj. 

Iaf idag blev det Holmsund se laget spela mot Sandvik matchen blev 2-2, tkr att vi skulle vunnit matchen, för de kunde inte spela fotboll de slet och drog med armarna och slog till folk. Men domarn blåste frisparkar till de. Efter det blev det mat på kajutan, spaghetti och köttfärssås. Sen bar det av till stan och fortet, jag var med Michaela och Jennifer vi fick 200p tkr att vi var bra på de vi gjorde. Men vi kunde inte göra vissa grejer pga mina knäen. och det sög att vi var 3 bara för om vi hade vart 4 hade vi kunnat göra vissa saker. Men vi klarade oss bra ändå. Vi kom ju inte sist.

Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, blir att gå till tvrummet och kolla vad det är där.


//Jenny

Maj1

Igår så var det valborg och Annicka och Ida var här. Vi grillad lite sen så spela Linnea och Ida gh medans jag och Annicka sov haha. Sen vid 1 nångång följde jag med när pappa skjutsa hem de

Idag så steg jag upp vid 1 nångång. Sen har jag sett tv, kollat på gamla kort, hur kul somhelst, kan bara säga att jag avr sjukt smal när jag var mindre, såg ut som att jag hade anorexi haha.

Sen till mat idag blev det grillkorv med bröd. och nu sitter jag och ser färjan med syrran.

ska se det nu.

Imorrn blir det holmsund,kolla match sen blir det middag med laget sen megazone fortet.

//Jenny

RSS 2.0