Söndag26Maj!

Hejsan!
 
Idag är det morsdag, var inte hem och firade min älskade mamma idag men kommer träffa henne på tisdag så då ska jag krama om henne. Då ska jag, hon och min lillasyster gå blodomloppet medans Linnea är så duktig att hon ska springa. 
 
Till dig mamma! <3
Älskar dig mamma över allt annat du är världens bästa och kommer alltid vara, du ställer alltid upp och det är jag evigt tacksam för.. Vet inte om du läser min blogg men du är bäst och jag älskar dig! 
 
I veckan var det sista veckan på ortopedavdelningen så nu sista veckan blir det ortopedmottagningen så blir 7.30-16.30 måndag-torsdag vilket känns skönt. Hoppas veckan går fort är grymt taggad på yran som är i helgen. 
 
Har även hunnit träna alla pass i veckan så det är skönt, magrutorna har börjat smyga sig fram vilket känns underbart. Så förhoppningsvis är jag tillräckligt fit när jag och syrran befinner oss i Turkiet sista juli.
 
Vi bokade en 2 veckors resa till Turkiet Alanya soom blir av 31 juli-14 augusti. Grymttaggad!! tyvärr kunde inte några andra följa med men det gör inget har ju med mig Linnea så det kommer blir kung!
 
Väntar på att Linnea ska duscha klart sen blir det att snabbduscha så jag hinner sova nått innan jag ska upp. Imorrn blir det Iksu när jag slutar sen får jag se om vi hinner förbi Maxi och handla. 
 
Bara älskar solen, hoppas jag blir nå brunare! 
 
Nu är syrran klar så ska skynda nu.
 
Pusshej!
//Jenny

Onsdag15Maj!

Hejsan!

Bra tag sen jag skrev sist.
Var ju hos läkaren den 6maj där fick jag klartecken att jag är frisk.. hon sa även att man ska inte kunna få problem med blindtarmen igen men man vet aldrig med kroppen, så ifall jag skulle få ont i magen och så igen skulle jag antingen ringa dom eller åka in till akuten...Men har då inte ont i magen speciellt ofta nu det är ibland den kan spöka.. men gör då inte lika ont som då den smärtan var olidlig kan jag lova..
 
Har hunnit fylla 22år sen sist jag skrev, är inne på tredje veckan på praktiken nu och hunnit göra bort helgpraktiken. Fixat inför blodomloppet som jag, mamma, Linnea och Elin ska vara med i. Är taggad..
 
Sommarjobbet är inte riktigt hundra klart ännu, vilket är grymt irriterande eftersom jag hade velat veta tidigare var någonstans jag ska vara och om jag kommer få något.. Men hörde ju av mig till dom i tisdags och då sa kvinnan jag pratade med att dom behöver mig så då antar jag att jag kommer få något.. Men bara vänta och se om dom hör av sig..
 
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska sova.
 
Gonatt&sovgott!
 
//Jenny

Lördag4Maj!

Hejsan!
 
Nu är första veckan på praktiken gjord. Har vart hur intressant som helst på ortopeden har fått ta venprover, vilket är riktigt kul. Har fått vara med på mycket grejer vilket är bra då lär man sig mera.. Har riktigt bra schema, tiderna som jag har är antingen 13.30-21.30 eller 6.45-15.30,  förutom sista veckan när jag ska va på mottagningen då blir det måndag-torsdag 7.30-16.30. 
 
Riktigt nöjd att magen inte har sagt ifrån än, har haft ont ibland men har funkat ändå.. Igår var jag på blodcentralen och lämnade blod inför återbesöket hos läkaren som jag har på måndag kl.14.. Hoppas jag får svar på mina frågor då och att dom kommer fram till något vettigt.. Vill börja träna, har inte tränat på 3 veckor.. känner mig så kleb och otränad... usch!
 
Jag som hade kommit igång med träningen och löpningen och kände skillnad.. och så kom det här bakslaget och förstör men som sagt är bara att komma tillbaka starkare..
 
I veckan bokade jag och syrran biljetter till Yran, är grymt taggad!
 
Senare blir det att fixa anmälan till blodomloppet..
 
Är även grymt taggad på att åka utomlands efter sommaren men måste kolla upp hur det blir med sommarjobbet sen blir det att boka.
hoppas sommaren och värmen kommer snart!
 
//Jenny
 

 


RSS 2.0