Måndag24Mars!

Hejsan!
 
Idag klev jag upp vid 11 när kvartersvärden kom förbi för att fixa några trasiga grejer här i läggan. Chocken när det plingade på dörren, syrran kika vem det var och såg inte att det var kvartersvärden så vi tänkte det var nå jehovas eller nått sånt.. Så blev riktigt chockad när jag hörde att han stoppade i nyckeln i låset och öppnade. Men nu har han iaf fixa ugnslampan, elementet och eluttaget så behöver inte tänka på det längre.
 
Sen åkte jag och syrran till Ersboda och fixa present till mormor och pappa. Sen var jag förbi systemet och köpte lite grejer till personalfesten som är på fredag. Var även förbi apoteket och köpte strepsils jordgubb så nu ska halsen bli bra. Var in på coop och köpte med andra ord var riktigt billigt kostade bara 199kr annars kostar det närmare 400kr så var tvungen och köpa det. 
 
Nu har jag nyss duschat efter gympasset, körde bröst, mage och vader. Men skulle nog ha skippat gymmet ändå.. Men så går det när man är lite träningstokig och blir så lätt rastlös när jag inte kan/får träna.. Men ska nog ta en vilodag imorrn om jag inte känner mig friskare.
 
Näe, nu måste jag lägga mig och sova jobbar 7-14 imorrn. 
 
Senaste instabilderna:
 
Älskade jordgubbar, kan verkligen inte få nog!
 
Trotsade som sagt förkylningen och drog på gymmet ändå.
Gonatt och sovgott!
//Jenny

Söndag23Mars!

Hejhej!
 
Sega uppdateringar av mig. Men nu senaste tiden har det vart jobb och när jag inte jobbat så har jag hängt på gymmet eller sovit. 
 
Har ju lyckats bli förkyld nu oxå, väldigt konstigt förkylning är halsen som tagot stryk. Hoppas verkligen det släppt till imorrn. 
 
Drog på gymmet igår trots förkylningen det var ju ingen höjdare, även krogen på kvällen skulle nog skippat det ändå.
 
Men ikväll så kör jag på en ofrivillig vila pga. förkylningen. Så kanske jag kurerar mig någor iaf. Börjar hosta som tusan när jag anstränger mig. Usch för att va förkyld hade klarat mig så himla bra i år. Men nog tog den mig som en käftsmäll... Men bara bita ihop, tänker iaf inte skippa jobbet pga denna förkylning. 
 
Är ledig imorrn från jobbet så bara kurera. Blir att fixa pappas present oxå. Han fyller år på söndag så ska spendera helgen i älskade Brände. Har även personalfest på fredag så ska bli nice. Första personalfesten jag får va med på så ska bli kul.
 
Idag har jag även mailat olika flyttfirmor för lite prisinfo angående flytten. Är sååå taggad på att flytta jag hoppas även att dom som bor i läggan hör av sig och vill flytta ut tidigare än 1 juli.
 
Även fått veta att jag mörjligtvis kan få mera än 89% på schemaraden vilket känns underbart blir mera pengar.
 
Nu gäller det att spara, spara så man har råd med lite nya grejer till läggan. Även kollat på skatteverket kommer få tillbaka på skatten så känns underbart,
 
Näe, nu ska jag försöka hitta på nått annat trots att det är svårt när man inte har så mycket att göra i läggan.
Ha det bra, pusshej! 
Senaste instabilderna
 
//Jenny

Söndag9Mars!

Hejsan!
 
Fick veta i tisdag att jag och syrran fick läggan, så nu är det bara att säga upp den här. Men ska först höra med dom som bir i lägenhet vi ska flytta in om dom skulle flytta tidigare än 1 juli.
 
Iaf i lördags var jag på inflyttningsfest hos Ida sen utgång på Tc. Var inte den bästa musiken där. 
 
Imorrn börjar jag jobba på riktigt, är grymttaggad, börjar med ett 12-21 pass så inte så farligt ändå. Är taggad på att veta att jag får pengar varje månad.. Denna vecka börjar jag med jobbar helg men det känns ganska skönt med tänke på att helgens utgång inte blev så lyckad.. 
 
Näe, nu ska man väl ta och sova så jag tar mig upp och diska imorrn innan jobbet. 
 
Senaste instabilderna:
Nya läggan! Är så taggad!! 
 
veckans benpass!
 
veckans axlar- och bicepspass
 
Dagens rygg- och tricepspass!
 
Gonatt!
//Jenny

Tisdag4Mars!

Hejsan!
 
Ligger och väntar på att bostaden ska svara om läggan är min och syrrans. Var tvungen att fixa intyg på att jag har jobba/anställning annars är dom tvungen att göra avslag. Men jag hoppas verkligen att intyget duger, vill verkligen ha läggan. Men bara hålla tummarna och hoppas hon svarar snart om det duger eller om jag måste skaffa ett annat intyg innan torsdag!
 
Men ska iaf förbi på bostaden imorrn har lite frågor som måste fixas.
 
Igår började jag och syrran med nytt träningsprogram på gymmet.. Grymttaggad fick riktigt bra pump igår på bröst, mage och vaderna. Så bara ladda om inför ben- och rumppasset ikväll. Är så taggad! Nu ska det byggas.
 
 
Imorrn blir det tvättid 7-10 sen ner på stan och in på bostaden ska syrran fixa massa grejer nere på stan. sen blir träning i vanlig ordning.
 
Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma, hare bra.
 
Pusshej!
//Jenny
 
 

Söndag2Mars!

Hejsan, tiden bara springer förbi hinner inte med, redan mars.
 
Jobbar vissa dagar sedan ledig rätt mycket just nu.. Den här veckan så jobbar jag bara torsdag och fredag. Men nästa vecka börjar jag jobba seriöst på schemarad.. Jag är taggad till tusen...
 
I fredags var jag och syrran och kollade på en lägenhet på språkgränd.. Idag fick jag bekräftat att jag ligger 1:a på lägenheten så väntar bara att dom ska göra en kreditupplysning på mig sen är läggan min/syrrans! jag är så jävla glad..
 
Så om vi får läggan så flyttar vi antingen in i juni eller juli är såååå taggad på att få flytta till en större lägga.. planlösningen var riktigt nice så är supernöjd.
 
Ville bara lätta på hjärtat litegrann.. känns helt underbart.. 
 
Blev iaf en rätt lugn helg i helgen. I fredags bjöd Em på thaimat sen blev det bara lugnt på kvällen, i lördags gymmade jag på dagen sen blev det utgång med Em på kvällen sem åkte jag hem och sov. Idag sov jag nästan hela dagen sen blev det att åka och träna rygg och triceps. Hemma blev det att laga middag och matlådor..
 
Näe, ska försöka sova trots att jag är helt uppe i varv pga läggan ;)
 
Hoppas ni sover gott, pusshej!
 
 
Min fina syster och jag, älskar dig! <3
 
//Jenny

RSS 2.0