Måndag24Juni!

Hejhej!
 
Har jobbat min jobbarhelg och tjänat extra pengar eftersom det var storhelg så det var grymtskönt.. 
 
Men är helt slut efter den här helgen, tar på som tusan att jobba helg och är helt förvirrad i dagarna nu trodde det var tisdag idag osv. Men vill bara att veckan ska gå fort så jag får åka till Ske-å och stadsfesten på fredag.. Kanske blir att dricka lite i helgen ska tydligen va fest i Daniels lägga med hans kompisar så det blir ju nice att träffa nytt folk.. Men veckan lär ju inte gå fort bara för att man vill det..
 
Måste bara berätta världens drygaste grej som hände i fredags när jag skulle och pumpa cykeldäcken innan jag skulle på jobbet.. För det första var jag tvungen att ringa min pappa för att checka hur man pumpa med en såndär bilpump. Men kan säga att jag misslyckades totalt all luft åkte ut.. Jag var stressad för att jag inte ville komma sent och sen lyckas jag fixa så att jag inte hade någon cykel.. Var grymt nära på att börja grina av frustration.. Men lyckades hålla mig var bara tur att jag har bil i stan annars hade jag vart tvungen att ta taxi till jobbet och det hade ju inte känts så kul.. Men kostar ju att parkera nere vid stadshuset så förlorar ju pengar på det men är ju så illa tvungen...Men ska nog prova att åka och pumpa på onsdag när jag är ledig..
 
Idag blev det gymmet efter uppehåll sen i torsdag så var verkligen taggad och gick riktigt bra lyckades efter all träning att göra 2 chins och det är jag nöjd med.. Men kanske inte är speciellt mycket men för mig är det de.
 
 Älskade jordgubbar, godaste som finns!
 
 
5kg vattenmelonen som jag köpte igår!
 
 
Idag tränade jag och syrran bröst, mage och vader, så hoppas verkligen på träningsvärk imorrn!
 
Längtar tills onsdag när det är legday!
 
Nu ska jag stänga datorn och sova så jag tar mig upp imorrn och så att veckan går fort.
 
Pusshej!
 
//Jenny

Torsdag20Juni!

Hej!
 
Hänt en hel del sen sist jag skrev. Har hunnit med inskolning på hemtjänsten här i Umeå, hunnit jobbat 2 dagar. Sen har jag vart ledig igår och idag. Imorrn går jag på min första jobbarhelg och jobbar tills på tisdag sen blir jag ledig en dag. Jobbar som sagt heltid så blir en del pass per vecka. Så hinner jobba, träna på dagarna mest. 
 
Men är bara 4 veckor som jag jobba heltid så det är rätt skönt sen blir det 2 veckor som typ skulle vara 75% men ska försöka ta på mig lite extra i Bygdeå då om det behövs.. Behöver pengar så man kan leva litegrann när hösten kommer och till Turkietresan.
 
Var i Brednoret hos min storasyster med familj i söndags och firade min systerson Petter som fyllde 5 år. Helt sjukt vad tiden går fort kändes som det var nyss han var en lite bebis. 
 
Petter, Linnea, Lowina, Gisela och jag i söndags!
 
På måndagen fyllde min äldsta storasyster år och på tisdagen fyllde mamma år. Dom har matchat in bra dom fyller år efter varandra.
 
Imorrn börjar jag inte förrän kl 14 och jobbar till 21.30. Sen på lördag har jag en deladtur känner inte riktigt taggen är inte van att jobba deladtur. Men det ska väl gå vägen det med. 
 
Det drygaste är ju att busstrafiken strejkar så måste cykla ner til jobbet... Ska försöka hinna ta mig till ok och pumpa däcken så det ska gå lättare att cykla.. Men får tänka att det är bra träning att cykla och att man får fasta lår, så kommer det nog gå fint..
Dagens träningsbild!
 
Iksu har stängt hela helgen så idag vart sista gympasset. Kanske hinner med ett löppass på söndag efter jobbet om vädret tillåter, och det hoppas jag.
 
Blir inget midsommarfirande iår. Men jag taggar istället för stadsfesten i Ske-å nästa helg.. Kommer bli kung..
Hoppas alla kommer få en fin midsommarhelg!
 
Pusshej!
 
//Jenny

Söndag9Juni!

Hejsan!
 
Vaknade i tid idag trots väldig få timmars sömn.. Men lär få sota för det ikväll när jag kommer hem från jobbet kl.21.30 ungefär.. Jävla skit att man inte ska lyckas somna när man måste somna.. Det är så himla typiskt.. Lägger man sig i sängen på dagen så somnar man på direkten men när man måste sova går det inte speciellt när jag vet att man måste upp 5.20.. Menmen så är livet.. Nu ska jag ta och fara iväg till Bygdeå för jobb 7-21 ikväll.. 
Men det kommer nog gå fint..
 
Hoppas alla får en underbar söndag.
Pusshej!
//Jenny

Onsdag5Juni!

Hejsan!
 
Idag vaknade jag mera förkyld än jag var igår.. vaknade flera gånger i natt vilket är jobbigt men hoppas på en bättre natt i natt. 
 
Idag kl 13. hade jag medicindelegeringen på dragonens hälsocentral, gick bara fint så nu får jag ge medicin när jag börjar jobba. 
 
Imorrn är jag ledig ska försöka kliva upp i tid och städa läggan som jag har tänkt göra hela veckan men har legat sjuk så jag har inte orkat, ska oxå fixa matlådor.. 
 
Satan vad jag saknar att träna man blir så himla rastlös... har inte tränat sen förra torsdagen vilket är alldelens för längesen speciellt eftersom jag drack 2 dagar i helgen.. Men skäpning på träningsfronten när förkylningen har gett med sig så jag inte blir så jävla anfådd av att gå till toaletten.. 
 
Usch vill bara träna så man kommer i form någongång.. tappar som fan när man inte tränar.. Komigen förkylningen ge upp och lämna min kropp nu tack!!! Någon som har några bra tips för att bli av med en förkylning? Tacksam för svar!
 
56 dagar kvar tills jag och syrran befinner oss i Alanya! Är så taggad att jag spricker!!
Jag och min älskade syster! <3
 
 
Åh, vad jag längtar till man kan springa runt i bikini utan att frysa!
 
Pusshej!
//Jenny
 
 
 
 
 
 

Tisdag4Juni!

Förra veckan var som sagt sista praktikveckan var på ortopedmottagningen måndag och tisdag fick se gipsningar och sår.. fick även ta ett sista venprov.. grymt kul att ta venprover.. Onsdag var jag ledig sen torsdag fick jag vara på ortopedtekniska och se när dom gör inläggssulor osv. Efter den dagen gick jag ner på skolan och lämnade igen kortet och lämnade mitt betyg från praktiken.. Blev godkänd så hoppas på ett bra betyg i akutsjukvårdskursen. Men bara att vänta och se. 
 
Helgen blev det yran med Linnea, Ida, Julia och Annicka.. Hade grymtkul men vädret hade kunnat vara bättre på lördagen men det dög.. Har vart helt död efter helgen pga förkylning.. Men imorrn ska jag försöka ta tag i träningen igen.. 
 
Igår fick jag mitt jobbarschema för sommaren fick 100% så det känns ju jättebra.. Ska på medicindelegering imorrn kl.13.00-15.00 på dragonens hälsocentral... Bara hoppas man klarar det.. Men var ju på medicin- och insulindelegering förra fredagen och det gick ju jättebra så bara hoppas det är lika lätt den här gången... Inte fått några papper att läsa på eftersom chefen ringde idag å sa jag skulle på delegeringen imorrn bara för att jag inte kan nästa torsdag då jag ska på dialysutbildning i Bygdeå...
 
Nu ska jag strax försöka sova så jag tar mig upp imorrn och är pigg inför delegeringen..
 
Gonatt och sovgott!
//Jenny

RSS 2.0