Tisdag27November!

Igår hann jag med skolan 10-12. Var även förbi hos kuratorn för att snacka om csn.Så ska kolla nu om jag får nästa termin att stämma. Maila även till min mentor så ska hämta min studieplan imorrn så jag kan kolla om poängen stämmer, annars måste jag förbi hos kuratorn igen. Gruppen bokade in lite mera grejer, så imorrn blir det tidig morgon 8.30-10.00 kör vi en redovisning med lärare i Voms2 sen direkt kl.10.00-11.30 blir det en metodövning i katetrisering. Känns ändå kul att få börja med metodövningar blir som långtråkigt med bara massa teori hela tiden. Men har ju några till metodövningar att se framemot innan terminen är slut. 
 
Idag skulle jag kliva upp i tid men gick ju åt helvete med det.. Men totaldäckade igår kväll innan jag hade hunnit borsta tänderna känner att jag har nån början till förkylning i kroppen vilket inte känns så himla lockande.. Men hoppas den inte hinner bryta ut. Har verkligen inte tid till att vara sjuk måste satsa på skolan och dom få jobbdagar jag har inbokade. 
 
Har hunnit plugga rätt mycket idag även fast jag klev upp rätt sent. 
 
Ska fixa middag alldelens strax det blir spenatlasagne, får hoppas på det blir gott för kommer bli matlådor av det eftersom syrran inte ska äta det. 
 
Senare ikväll blir det en sväng förbi Iksu för ett gympass för benen jag hoppas verkligen inte mina knän ger upp den här gången vill verkligen kunna öka i vikter och känna att det ger nått. Men det får tiden avgöra helt enkelt. Men jag hoppas verkligen. 
 
Imorrn blir det inget gym om jag inte drar dit direkt efter skolan vill säga. Vill inte stressa så himla mycket till jobbet vet ju inte vad det är för väder osv. Men det löser sig nog. Bara man planerar. 
 
Jobbar med min mamma imorrn det var ett bra tag sen vi jobbade ihop så ska bli riktigt nice, värmer upp lite inför att jobba tillsammas på julaftonskvällen. 
 
Nu är det dags att fixa middagen.
 
En bild från instagram på en av bullarna jag bakade. Dom blev få men väldigt goda. 
Pusshej!
//Jenny

Söndag25November!

Hejsan!
 
Igår blev det utgång på Rex med syrran. Idag blev det att kliva upp och skynda till Ersboda och stadium och köpa converse. Köpte 2par riktigt billigt var det, så kan ju se det som en tidig julklapp till sig själv. 
 
Dom vita är Linnea och dom andra köpte jag. Men får se hur vi gör om vi skulle dela eller inte. 
 
Var förbi på rusta och köpte adventsljus.
 
Gahhh vad jag längtar tills jag kan flytta från den här lilla läggan.. Nådigt less när vi går varandra på nerverna hela tiden... Sen är alltid allt mitt fel enligt henne. då blir man jävligt irriterad.. Men bara bita ihop... Förhoppningsvis så ska man lyckas ta sig från att vara så fattig som man är just nu så man kan hitta nå större eller helt enkelt nå eget..
 
Väntar på duschen just nu, så när Linnea är klar blir det att snabbduscha så man tar sig upp imorrn för skola 10-12, sen tror jag att  gruppen ska träffas efter och fixa lite arbeten. Eller jag hoppas så vi blir klara med alla inlämningsuppgifter osv. Har prov nästa vecka i hälsopedagogik. Sen i voms 2 blir det veckan efter.
 
Så ska kämpa sista veckorna i skolan nu. Blir även kombinerat med jobb i Bygdeå 2 ggr den här veckan som jag vet. Onsdag blir det 17-21 pass sen fredag kör jag på en dagtur 7.45-16.45.
Så jag vet att jag får lite pengar i december.
 
Imorrn får jag csn-bidrag inte för att det var direkt att hurra för men det får duga. Sen på tisdag kommer den älskade oktoberlönen. Så behöver inte ha lika panik över ekonomin längre. 
 
Ska kika igenom lite i hälsopedagogiken nu.
 
Pusshej!
//Jenny

Lördag24November!

Hejsan!

Igår hade vi tvättid 10-13 och städade läggan samtidigt. Sen en sväng på Iksu för att gymma 3:dje passet för veckan. Så har bara kvar ett pass den här veckan. Sen blev det att handla lite grejer för att ha hemmakväll med film och massa gotta. Middagen blev kycklinggryta med pasta. 
 
Idag har jag och Linnea tänkt baka bullar om vi orkar. Sen får jag se om vi skippar Iksu idag och tar det imorrn istället eftersom dom stänger kl. 19, får se vad Linnea säger. 
 
Tänkt kliva upp ur sängen och käka lite frukost/lunch nu.
 
Hare bra, Pusshej!
//Jenny

Torsdag22November!

Hejsan!
 
Idag hämtade mamma och pappa mig och Linnea efter 9, då blev det att åka till Marielunds äldreboende och börja packa alla mormors grejer och köra till Tomtebos äldreboende. Så nu är det färdig flyttat, vilket känns skönt.. Hoppas mormor trivs på Tomtebo nu då. Vi käkade lunch på resturang örnen på Mariehem. Sen for vi och lämnade mormors gamla lägenhetsnycklar på bostaden, så nu är det gjort. 
 
När jag kom hem blev det att sova var helt slut i kroppen och i huvudet. Sen har jag käkat middag och hunnit plugga litegrann. Nu tänkte jag kolla om det är nått på tv en stund sen lär jag somna igen.
 
Skippade gymmet idag känner mig inte så kry, + att det gick värdelöst på gymmet igår pga mitt högra knä... Men gick bra i maskinerna men inte med fria vikter.  Så får se om det bara var en engång grej lr om mina knän börjat ge upp. 
 
Pusshej!
//Jenny

Tisdag20November!

Hejhej!
 
Igår blev det sovmorgon för mig eftersom Linnea inte åkte till Ersboda. Så blev en senare sväng dit innan vi for och handlade på Maxi. 
 
Elin kom till stan 18.05 hämtade henne på Nus sen hem och käkade middag, hamburgare med sötpotatisstrips.
Blev inget Iksu eftersom Elin kom så sent till stan.
 
Idag klev jag upp 7.45 skjutsade Elin till tandläkarn innan jag for på skolan och väntade till jag började kl.9. Hade lektion till kl.11. Nu är jag hemma och ska börja lite lätt med mitt fördjupningsarbete i hälsopedagogik som ska handla om varför svenskar blir fetare och fetare. 
 
Sen ska jag plugga till mindmaps redovsiningen som jag och gruppen har imorrn. Sen kolla om jag kan göra några uppgifter som ska lämnas in eller bara göras. 
 
Iksu blir det idag eftersom jag skippade igår, blir mage/rygg pass. Är taggad så hoppas bara jag har energi till det.
 
Ska även kika om Csn tagit nått beslut om bidrag because i need money!
Pusshej!
//Jenny

Söndag18November!

Hejsan!
 
Veckan som gått har det vart rätt mycket i skolan har haft lektioner måndag-torsdag, hunnit gymma 4ggr.
 
I fredags drog jag, Linnea och Em på bio breaking dawn part 2 kl.23.40, så blev en rätt sen kväll även fast det inte innebar utgång. Men vaknade pigg på lördagen så blev ett gympass då.
 
Lördagkväll kikade jag och syrran på Så mycket bättre sen blev det utgång på Lokal, inte den bästa utgången men det dög.
 
Idag har jag absolut inte gjort någonting typ.. eller jo, jag och Linnea fixade matlistan och det vi ska handla för veckan. Så imorrn blir det att hämta Linnea på Ersboda efter 12 och fixa en motorvärmarkabel sen fara och handla. Sen på kvällen kommer våran älskade lillasyster Elin hit. Var ett bra tag sen hon var här och hälsade på.. Då blir det att käka middag sen ska vi på Iksu en sväng och träna sen bara umgås. Eftersom det inte är så ofta vi ses längre. Förut sågs vi varje dag.. Men kan säga det är bra vi inte ses allt för ofta för vi går inte så bra ihop när vi vart med varandra för länge. Sen på tisdag ska hon till tandläkarn sen direkt till Ske-å för skola.. 
 
Åh, måste komma ihåg att fota ärren på mitt högra knä och skicka in till försäkringsbolaget innan det är försent. 
 
Nu ska jag sova så jag tar mig upp i tid för att duscha och hinna plugga lite innan jag ska iväg och hämta Linnea.
 
Sovgott!
//Jenny

Tisdag13November!

Hej!
 
Veckorna går så fruktansvärt fort snart är det julafton och nyår. Har iaf börjat andra veckan på nya kurserna Voms2 och hälsopedagogik. 
 
Går bara bra än så länge. Förra onsdagen så sökte jag Csn-bidrag så hoppas jag får nått nu. Klarade dom förra kurserna fick D i båda så är ändå rätt nöjd.. Men ska försöka få bättre på alla andra kurser.
 
Dom här två första veckorna är det mest bara föreläsningar vi haft och kommer ha så är rätt slappt än..
 
Igår fick min datorn nå fnatt och började ryka och låta jättekonstigt trodde serilst den skulle börja brinna så fick panik och stängde av den och tog ut batteri och laddare så den inte skulle starta av sig själv.. Men vågade mig ändå på att starta den idag så får se om den får nå fnatt igen och tänker ge upp.. Den är ju inte så gammal så fattar inte varför.. Men den får inte ge upp behöver verkligen en dator till skolarbeten osv.. Har inte ekonomin till att införskaffa en ny heller.. Så don´t give up, i need you!
 
Träningen har jag hunnit ta tag i så är ändå rätt nöjd på träningsfronten.. Ikväll blir det ett pass för axlar och armar ska bara vänta så det inte är så mycket folk på gymmet.. 
 
Imorrn blir det skolan 10-11.30 för en föreläsning sen träffa gruppen för lite planering. 
 
Sen torsdag är det en till föreläsning i voms2 om stomi sen ska jag hem och  hjälpa syrran att tvätta.
 
Helgen får vi ser hur den slutar, nån som är sugen att hitta på nått? 
 
 
//Jenny
 

Tisdag6November!

Hejsan!
 
Idag hade jag som sagt kursstarten i Voms2 kl.10 så var klar vid 11, åkte hem och läste igenom kapitlen som ska va lästa tills på torsdag och inför tvärgruppsredovisningen som är på måndag i hälsopedagogiken. Sen somna jag en stund var sjukttrött. 
 
Har inte gjort så mycket mera idag men ska iaf möta upp Linnea på Iksu kl.20. då blir det ett pass för magen och ryggen. Känns grymt skönt att ha tagit tag i träningen igen känns att det behövs med tanke på att min rygg typ kraschat den senaste veckan bara för jag är så svag.. Men ska försöka hålla igång med träningen så slipper jag det.
 
Imorrn kl 13 ska jag och Linnea möta upp Ida på stan och ta en fika. Sen ska jag skicka in nya papper till Csn och hoppas jag får nå bidrag till dom här kurserna. 
 
Ska ta nå lättare att äta nu innan jag ska fixa mig för gymmet. Blir att ta en promenad dit eftersom jag inte orkar cykla eftersom det drar så himla mycket. Sen måste jag komma ihåg att gå förbi bilen och stoppa in värmaren i bilen så man tar sig iväg när man ska ha den imorrn. 
 
Jag hoppas verkligen att jag klara kursprovet i medicin som vi hade fredagen innan lovet. Orkar inte med ett omprov nu när jag startat med de nya kurserna blir så mycket då. Hoppas läraren mailar imorrn annars får jag maila och fråga henne. 
Vill ju att dom ska kunna sätta att jag är godkänd så jag kan söka bidraget från Csn.
 
 
En bild på fina Ditte som jag tog sist jag var hem.
 
 
Så ska fixa mig nu.
Hare bra pusshej!
//Jenny

Måndag5November!

Hejsan!
 
Segaste uppdateringen ever. 
 
Förra veckan hade jag lov men jobbade i Bygdeå måndag, onsdag, torsdag och fredag. Så sov hemma i Brände för att få ha motorvärmare. Sen så blev det på lördagen gick jag & Linnea på promenad med Ditte och Busan sen åkte jag och Linnea hem till Umeå efter vi käkat middag med dom där hemma. 
 
Lördagkväll blev det utgång på Lokal. Söndagen blev det lugnt, ställde till allt på hyllorna som mamma, pappa och Linnea fixade i fredags. Så nu har vi inte allt på golvet längre. Var även förbi hos mormor ev sväng.
 
Idag hade jag kursstart i Hälsopedagogik som jag ska läsa till vecka 51.
Imorrn är det kursstart i Voms2 kl.10. 
 
Ska även ansöka om Csn nu i veckan och hoppas jag får nå bidrag så jag har råd att leva. 
 
Idag var första gången på Iksu på 3 veckor, körde ett benpass så lär inte ta mig ur sängen imorrn. 
Men nu måste jag skärpa mig och ta mig på gymmet och hålla i träningen.
Mår ju så mycket bättre av att träna + att jag inte sover bort hela dagarna då. 
 
Ska strax kila och duscha.
 
Bjuder på bilder från Instagram!
 
Älskade tjejerna!
 
Nån hade visst glömt en kondom på gymmet idag.
 
Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0