Torsdag18Oktober!

Hej!
 
Imorse kl.9-10 skrev jag prov i Voms1 del2 och det kändes faktiskt som det gick bra. Men man ska ju inte hoppas för mycket på bra betyg då blir man bara besviken sen om det är dåligt betyg.
 
Efter provet åkte jag och tankade bilen sen till djurmagasinet och köpte lite grejer till Ditte och Busan men även till smådjuren som dom har hemma i Brände. 
 
Sen hämtade jag Linnea och vi for och köpte tvål på rusta sen in en sväng på Stadium, HM och Coop. Nu är vi hem och har tvättid till 16. Får se vad kvällen har att erbjuda kanske blir Iksu. 
 
Imorrn blir det skolan vid 10 och fixa till redovisningen som är nästa torsdag. Sen ska jag hem och packa för en helg i Brände och jobb. Jobbar 7.30-21 på lördag och 7-16 på söndag. Så på jobbet blir det att plugga på rasterna så jag klarar redovisningen på tisdag och provet på fredag i medicin. 
 
Så jag har ju grejer att göra i helgen.
Synd bara att helgerna går så fruktansvärt fort man hinner ju inte med.
Men ska ta till vara på varje ledig stund på jobbet. Ska verkligen klara provet nästa fredag.
 
Bjuder på en bild på mat och en på mina taninga armar!
//Jenny

Måndag15Oktober!

Hejhej!
 
Värdelös på skriva här.. Men är för att det inte händer så överdrivet mycket i mitt liv..
 
Jag är stressade över min ekonomi, eftersom jag inte har någon inkomst.. förutom dom få gånger jag jobbar.. Vilket blir ungefär 1ggn/månaden om ens det. Jag är konstant trött, less.  Vädret och kylan gör inte direkt så man blir piggare.. Skulle helst av allt vilja boka en resa utomlands så man slipper tänka på vardagen bara för en vecka och för att få värme och sol. 
 
Men just nu är man fattig och less så är väl bara att sköta plugget så man lyckas klara av utbildningen. Då kanske man kan tjäna pengar så man kan klara sig. 
 
Stressen över pengar gör mig less, får ont i huvudet vill bara sova så jag slipper tänka..
 
Men ska fixa middag nu sen får jag se om jag orkar pallra mig till Iksu eller om jag skippar det ikväll å satsar på plugget istället.
 
Pusshej!
//Jenny

Fredag5Oktober!

Hallå!
I onsdags var jag, Linnea och Ida och såg hypnotisören på bio. Den var bra men hemsk. 
Innan bion fikade vi på Wayne´s.
 
 
 
Kl.10 igår fick jag veta att jag klarade Vomsprovet, så könns skönt att inte behöva tänka på det och blicka
framåt på nästa prov istället.
 
Efter provgenomgången blev det stan för att träffa Caroline, Linnea och Victoria en stund. Kikade på glasögonen som Carro hade valt sen käkade jag, Carro och Linnea lunch nere på stan sen skjutsade jag Carro Carlshem och jag och Linnea for hem.
 
På kvällen blev det ett gympass för benen, känner av träningsvärken redan nu. 
 
Ska strax käka mig nått ikväll väntar jobb i Bygdeå från 17-21, sen blir det hem och sova börjar 7 på lördag och jobbar till 16. 
 
Hoppas ni får en skön och bra helg.
 
Pusshej!
//Jenny

Tisdag2Oktober!

Hejsan!
 
Har nyss duschat och ska alldelens strax sova, men tänkte berätta om dagen.
 
Hade först puls och blodtryck på morgonen från 9-12 ungefär. Teori och fick prova ta puls och blodtryck på varandra. Sen på eftermiddagen från 13-15.30 var det hlr. Var lärorikt och känns ändå bra att ha fått utbildning i det nu. 
 
Bjuder på en fin bild på ansiktet på miniAnne, hlrdockan.
 
Imorrn blir det att vara på skolan från 10 för att plugga, får se hur länge jag orkar sitta där. Sen blir det att gymma imorrn har skjutit upp det sen innan helgen, känner mig så fruktansvärt lat!
 
Märkte idag på hlr hur svag jag är, lyckades inte få till klickljudet på dockan bara för att jag är svag.
 
Så nu jävlar ska det byggas muskler så jag orkar..
 
Gonatt & sov gott!
//Jenny

Måndag1Oktober!

Hallå!
 
Alltså tiden springer förbi med världens fart. Jag hinner inte med, känns som det var nyss jag hade jobbat klart för sommaren och skulle börja på undersköterskeutbildning. Men är ändå skönt att tiden går fort så jag snart är klar med utbildningen och kan börja söka jobba och förhoppningsvis få ett jobb.
 
Har så mycket grejer jag vill kunna göra som jag bara kan om jag vet att jag har ett jobb så jag har en inkomst. Vill kunna ta tag i mitt liv och leva livet. Hatar att världen blivit sååå beroende av pengar, allt handlar verkligen om pengar för att kunna överleva. När man var liten hade man ingen aning om pengar och dess värde man levde på sina föräldrar och allt var bra.. Man förstod inte att ens föräldrar spenderade sjukt mycket pengar på en man blev arg om man inte fick dyra grejer osv. Men nu förstår jag att mina föräldrar la pengar på viktigare saker t.ex. huset, räkningar och maten så man skulle överleva..
 
Nu när man blivit äldre och har hand om sin ekonomi själv så märker man hur mycket pengar spelar roll.. Då snackar jag inte om att man ska ha flera miljoner utan bara så man kan betala räkningar och sånt men ändå ha pengar att lägga på nöjen och till att spara. 
 
Som sagt man blir inte lycklig bara för att man har flera miljoner. Men pengar spelar roll för att man ska kunna överleva i dagens samhälle..
 
Lite ord från mig nu innan jag ska sova.
 
Imorrn har jag skola från 9-16, ska lära mig hjärt-&lungräddning och ha metod i puls och blodtryck.
 
Så gonatt allihop!
 
 
//Jenny
 

RSS 2.0