23JuniLördag

Hejsan!

Idag har jag hunnit gå över 1h med Elin, Ditte & Busan. Sen kom mamma och pappa hem efter 22 idag efter att ha vart i Tallien.

Så ska sova nu så jag tar mig upp imorrn.

//Jenny

18-19JuniMåndag&Tisdag!

Hejsan!

Igår måndag jobbade jag 7.45-14.45, sen for jag hem till Brände och var med Elin. Käkade ciabattaburgare till middag sen gick vi ut med Ditte och Busan.

Fick sms av Annicka som frågade om jag ville se match i Flarken kl.19. Så jag och Elin skyndade att baka 3tårtbottnar innan vi åkte till Flarken. Var Nysätras herrar som spelade träffade även Ida där så blev att vara med henne oxå.


Sen skyndade jag och Elin till Ånäset lämna Annicka sen till ok och tvättade rutorna. For hem och fixade klart tårtan innan mamma kom hem från jobbet. När hon kom hem käkade vi tårta och grattade henne.

Idag jobbade jag inte så klev upp kl.10, duschade och käkade sen blev det att gå ut med hundarna efter 11 sen kl. 12.15 åkte jag och Elin till Bygdeå jag hade deligering på en lyft.

När jag var klar med den åkte vi in till lägenheten och tog det lugnt tills vi åkte ner till tandläkarn Elin hade tid 15.30. Efter det blev det att åka och handla lite grejer på Maxi sen köpte vi mat på big boy å käkade i läggan.

Skjutade Elin till bussen vid 18, sen for jag hem och somnade en sväng.

Nu ska jag skynda och sova så jag hinner sova innan jag ska upp till jobbet.

Btw fick se idag att jag kommit in på komvux så ska börja plugga till undersköterska till hösten.

Gonatt å sovgott!
//Jenny


17JuniSöndag!

Hejsan!

Varför kommer aldrig sommaren för att stanna?

Är nådigt less på regn och kyla just nu, ge mig sol och värme tack!

Man kan ju inte tro att det är 17juni idag.



Vill kunna sola så jag blir brun, har ju tappat den lilla färg jag fick i Turkiet redan!

Bir att åka till Brednoret efter 3 när mamma hör av sig. Ska som sagt och fira min systerson.

Var ett tag sen jag träffade han och Gisela så det blir trevligt.

Har inte riktigt bestämt mig om det blir Brände efter det lr om jag kör tillbaka till stan.

Har iaf hunnit duscha så ska bara packa så jag har gjort det ifall det blir en sväng till Brände.

Då blir det att träffa mina favvo-tjejer å vad jag saknar dom!



Pusshej!
//Jenny


16JuniLördag!

Hejsan!

Igår grillade jag och Linnea med Maja och hennes kompis. Sen kikade jag och Linnea lite på sverige matchen medans vi gjorde oss klara för utgång. Blev nykter utgång på Tc, var riktigt trevligt även fast det är roligare att gå ut med fler. Men det blir ju vad man gör det till. Så hade iaf roligt trots att dj:n inte spelade dom bästa låtarna.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Klev upp rätt sent och gick på Ica och köpte götta till kvällen. Blev hamburgare till middag sen lite efterrätt till det.


Imorrn blir det att fira min systerson Petter som fyller år idag men även min storasyster som fyller år imorrn. Troligaste åker jag hem till Brände imorrn efter jag vart i Brednoret eftersom jag och Linnea inte kommer ha nå varm vatten tills onsdag. Så kändes skönare att åka hem så man kan duscha när man vill.

Men kanske måste vara i stan på måndag eftersom jag kanske får ett paket på posten då kom jag på nu. Får helt enkelt se hur jag gör.

Semester schemat börjar ju på måndag.

Nu snart ska jag nog lägga mig för att sova så jag tar mig upp imorrn.
Gonatt å sovgott alla!
Pusshej!
//Jenny


Jobbet kallar!

Hejsan!

Idag kom frysen, tyvärr så fick vi den inte uppburen så vi var tvungna att få upp den själv och det var inte det lättaste, men tillslut fick vi upp den.

Nu ringde alarmet på mobilen nu är det dags att åka till Bygdeå för jobb 12-21.

Hoppas ni får en bra dag!


Pusshej!

//Jenny


Gubbjävel upp för helvete!




12JuniOnsdag!

Hejsan!

Idag blev det jobb 7.45-14.45, vilket var ett rätt skönt jobbpass. Sen for jag hem och jag och Linnea for och handlade på Maxi sen hem och fixade middagen som blev ost&skinkpaj med grönsaker till.

Nu på kvällen har vi vart på Iksu och tränat vilket var en evighet sen så lär ha världens träningsvärk imorrn.
Men då får jag ju en till anledning till att träna ännu mera. Nu ska jag försöka träna ordentligt och hålla i det, eftersom då mår jag mycket bättre.

Just nu sitter jag och käkar lite efter träningen. Har druckit ett glas mjölk med blåbärssmak med 30%x-tra protein, sen så köpte jag och Linnea morgonvälling så vi testar en kopp nu. Och det smakar verkligen barnvälling.

Snart blir det duschen så jag tar mig upp innan 8 för mellan 8-11 ska min och Linneas nya frys komma så är ju bäst man är vaken då.

Sen kl.12 börjar jag jobba, blir att jobba till 21.00.

//Jenny


Helgen spenderades i Brände!

Lördagen blev det att kolla på Linneas matcch mot Buträsk som dom tyvärr förlorade med 3-1. Efter matchen åkte vi hem till läggan och packade sen åkte vi hem till Brände.

Där blev det lax och potatis till middag. Sen har vi vart ute på promenad söndag och måndag. Hängt med familjen bara.

//Jenny


8JuniFredag!

Godmorgon alla!


Fredag idag vilket innebär att jag och Linnea har tvättid 10-13. Så blir att städa lägga och sånt då. Men ska även hinna förbi djurmagasinet och köpa lite grejer innan jag ska till jobbet. Blir jobb 15.30-21.00 idag. Så hinner ju göra lite grejer innan jag ska dit, har tänkt hinna gå en promenad innan oxå men får se ifall jag hinner.

Ska käka frukost nu innan jag ska ner i tvättstugan igen och hänga tvätten.

Pusshej!
//Jenny


7JuniTorsdag!

Hejhej!

Vaknade för ett tag sen nu blir det att väcka Linnea sen käka frukost. Kl.8.45 ungefär kommer mamma hit med några hundar ska vara hundvakt ett tag idag. Vilket ska bli nice att testa på att ha hund i lägenheten eftersom jag är grymtsugen på att skaffa hund.

Men ska ju försöka få ha Ditte och Busan en helg oxå. Bara hoppas mamma går med på det.

Bäst att skynda sig så man är klädd och klar när dom kommer hit.


Pusshej!

//Jenny


6JuniNationaldagen!

Hejsan!

Idag är det Sveriges nationaldag men det tror jag inte någon har missat eftersom det är en röddag.

I veckan så jobbar jag torsdag den 7:de 14.30-21.00 och fredag den 8:de 15.30-21.00 i Bygdeå, sen kanske det blir på söndag oxå men det är inte bestämt än.

Hela nästa vecka är jag ledig som det ser ut nu men lär komma några dagar som jag ska inskola mig på. Vecka 25 börjar semesterperioderna så då börjar jag jobba efter schema så det är skönt då kan man ju planera sin lediga dagar.

Jag kommer att jobba på schema i Bygdeå men rycka in i Ånäset när det är kris bara för att få mera jobb. Vill ju som sagt jobba på sommaren så mycket som möjligt.

Igår var jag och Linnea ute och gick runt Umeå i 2h. Var jätteskönt väder ut men hade tyvärr klätt på mig för mycket.

Idag lär det bli en promenad på kvällen eftersom Iksu lär ju inte ha öppet sent idag.

Måste seriöst börja gymma igen känner mig så otränad och svag just nu. Men jag kände att det var bättre att försöka vila bort förkylningen ordentligt.

Så snart ska jag ta tag i träningen.



Pusshej!
//Jenny


Take me back!





RSS 2.0