Februari28

Idag är det sista dagen i februari tiden går hur fort som helst. Igår var första dagen på Sportlovet, känns helst underbart med ett lov. Det behövs verkligen.

Ikväll ska jag inte göra så mkt bara ta det lugnt, gå i säng i tid har träning imorrn kl.10. Måste röra bort allt jag käkade igår/idag. orkade inte ens äta middag idag är hur mätt som helst.

Jag hade jättekul igår, hoppas vi hittar på nått snart igen. :D Synd bara att Annicka och Michaela åkte hem på kvällen hade vart roligare om vi vart fler. Men det funkade ändå.

Nu ska jag gå och kolla om det finns nått på Tv.
Kommer kanske lägga in bilder senare.
//Jenny

Februari27

Uppdatering från fredag.
Italienska på morgonen såg på nån italiensk musikgrej på youtube. Sen så hade jag massage, masserade min syrra (Linnea) hon var hur kittlig som helst gick verkligen inte göra nått. Menmen fick iaf skratta åt hur kittlig hon var, trodde seriöst att ingen kunde vara mer kittlig än mig. men hade visst fel haha..

Sen lunch. Efter det fotboll på nolia, gick faktiskt bra, känns sjuktskönt. Sen efter det så följde jag med Annicka till stan hon skulle köpa present till Linnea. Sen så insåg vi att det var 20min kvar tills vi började så vi fick skynda tillbaka till skolan. Kom lite sent men det gjorde inte så mkt. Sen så fick vi sluta tidigare, vi hann gå till bstn och ta bussen därifrån, jag, Annicka, Em och Amanda. Och där var redan de andra. Sen så åkte vi hem till mig och Linnea. Det var Linnea som hade fest. 

Vi käkade mat, fika, godis, chips och massa annat. Spelade wii, sjöng singstar såg film fast då somnade typ alla som sov över. Jag vaknade 5 på morgoen i soffan satt hur oskönt som helst så jag lämnade de andra som sov och gick till min säng och sov istället.
 
Vaknade typ vid elva nångång. gick in till tvrummet det vara bara Amanda som var vaken. Sen så vaknade de andra och vi käkade frukost. Sen följde jag med när vi for och lämnade Amanda och Em i Lövånger på bstn, sen åkte vi förbi hos Ida och lämnde hon. Sen hem där så spelade jag lite guitarr hero sen somnade jag för jag hade vart vaken så länge på kvällen.

 //Jenny

Februari26

Imorse hade jag sovmorgon så åkte med min lillasysters buss till Ånäset, sen gick jag till Annicka så jag slapp stå ute i kyla. När vi skulle gå till bussen så var redan bussen på bstn, men vi hann med. Bussen var i tid imorse. Hade italienskan första lektionen, där fick vi göra klart läxan och skriva på datorn på italienska och svenska. Sen lämna vi in den i slutet av lektionen. Ska typ få tillbaka den imorrn.  Sen hade jag engelska, det var nån kille som kom och gjorde en enkätundersökning om nå skit.. Jag orkade inte svara så seriöst lr det gör jag aldrig jag bara kryssar och skriver i, haha.
sen så gjorde vi klart  lucktexten sen såg vi klart filmen "Missery". vi drog typ över en kvart så det ska vi få igen efter lovet.

Till lunch idag vare fiskbullar, jag tog 2 potatisar, sallad och 2 mackor. Jag kan verkligen inte äta fiskbullar jag spyr typ..

sen blev det lång hål då spelade vi kort, efter det blev det prov. Som gick åt skogen, det var bara 7 frågor men de var svåra.. Men jag känner att det får gå som det går efter som jag inte är intresserad överhuvutaget så spelar det ingen roll bara jag får G..

Sen gick jag, Annicka och Ida till Nus och köpte lite grejer i butiken jag köpte en bilpåse och en drickchoklad, riktigt gott.

Efter maten måste jag dammtorka och dammsuga mitt rum för imorrn kommer det massa folk hit.Linnea har fyllt år så hon ska ha "barnkalas" haha, och vissa som kommer hit ska sovaöver oxå. Så det kommer att bli  skitskojit imorrn. Vissa följer med direkt efter skolan.

Ikväll måste jag oxå plugga in vilken ordning massagegreppen är, för imorrn ska jag massera min storasyster klockan halv10. Så jag måste kunna greppen för lärarn sa att man måste ha balansen.

Nu ska jag kolla lite på de där greppen. Måste kunna de imorrn, jag vill verkligen ha MVG men kommer inte få det...


//Jenny

Februari25

Onsdag

Engelska på morgonen läxförhöret gick inte speciellt bra kunde typ inget ändå fast jag tränade hur mkt som helst igår. Men orden var jättelånga och konstiga hade inte ens hört vissa av de...

På fotbollen idag hade vi gym, för att nolia inte var bokat, jag gymmade ben och lite armar med Lina.. Sen gick vi och duschade en halvtimma tidigare.

Till lunch var det potatisgratäng med skinka, gick att äta. Imorrn taggar jag inte spyr typ av fiskbullar... Borde vara olagligt att ha i skolan och att tillverka....


På matten gick det bara bra ligger bara 3 tal efter lr inte efter vi ska vara där måndag efter lovet så kan ju räkna på lovet.

Nu måste jag plugga historia och göra italienskaläxan, orkar verkligen inte italienskan det är bara drygt....

Och jag känner att prov är viktigare..

Ikväll kl.19.00 har jag träning med laget så kommer inte hinna plugga speciellt mkt idag... Och jag behöver verkligen plugga känner jag.. Menmen jag historia är inget ämne jag gillar, är verkligen inte intresserad av de som hände för många år sen... Skiter i det... Men då säger bara lärarna att det är viktigt så man inte gör samma misstag som de gjorde för i tiden.. Haha. Aja får väl göra det bästa av det...

Ska börja plugga nu så jag hinner fatta nått av det jag läser..

//Jenny

Februari24

Fettisdag idag.

Hade skridskor på idrotten imorse, jag valde typ nya skrisskor men fick ont i fötterna på engång. Sen så spelade vi 4mot4. Jag sög ju totalt, min fart var sämst osv...

Kom lite sent till SmåA lektionen men det gjorde ingenting, han gick igenom resultat=intäkter-kostnader. Jag fattade ingenting...

Till lunch var det risgrynsgröt, så det funkade...

Elevhandledartiden så fick vi "Newbody-grejerna" som jag ska sälja minst 10paket av säger då bara lycka till, det kommer inte gå speciellt bra. Paketen kostar 150kr/st.... Hoppas jag får sålt 10st.. Orkar inte springa runt här vars jag bor för det bor ju bara massa pensionärer här.

Svenska så jobbade vi med upplysningen osv.


Ska plugga engelska och hisoria.

//Jenny

Februari23

Måndag.
Hade sovmorgon imorse för jag hade ingen svenska.
Så jag började med fotboll kl.9.50 men jag kom sent pga bussen för det var en ny som körde. För det första så var han sen till Ånäset sen så körde han för långt i Robertsfors, han väntade aslänge i Robertsfors+ Sikeå, sen i Umeå så körde han fel i en rondell, så han var tvungen att köra ett varv... Så kom till skolan typ kl.10i så kom sent till fotbollen fast det gjorde inte så mkt. Jag gymmade ben och armar på fotbollen med Jennifer. Känns sjuktskönt att kunna gymma med nån jag hatar verkligen att gymma själv...  Får mera motivation att gymma om man inte är själv...

Efter fotbollen så var det lunch det var typ pasta med köttbiffar, inte en favvo direkt.

Matten började kl.12.10 och slutade kl.13.00 så jag tog 13.15 bussen hem eftersom jag inte hade någon italienska lr massage idag för lärarna inte skulle vara där. Kändes skönt med en kort dag.. brukar alltid ha långa dagar hela tiden.

Men nu ska jag typ börja träna på lite historia eftersom jag har prov på torsdag. Måste plugga nu eftersom jag inte kan nånting överhuvutaget... Å boken som vi har är jättesvår att förstå tkr jag... Men jag får göra mitt bästa och börja plugga redan idag så jag inte skjuter upp det som jag alltid gör med allt...

Skriver kanske senare om jag hinner.

//Jenny

Februari21-22

Lördag.

Jag var med Gisela och Petter typ hela dagen. Jag och Gisela var ute och åkte skrana och byggde snöhus... Det var rätt kul förutom att min energi inte är på topp.Gisela hade fullfart hela tiden typ.. Sen hade jag tänkt gymma men orkade verkligen inte så det blev inget av...

typ min lördag + att jag såg Super Zebran på kvällen innan jag och Gisela skulle sova, den filmen är mktbra.

Söndag.
Vaknade klockan kvartöver8, låg och drog mig till typ kvart i 9 sen klev jag upp och käka frukost och gjorde mig ordning för träning. Gisela valde att följa med på träningen så hon satt och kolla på. träningen var inte speciellt kul... Sen på slutet hade vi styrka istället för löpning bra för att vi var typ 12st vi brukar vara över 20 st....

Sen hemma så blev det fika+ tårta för Linnea fyllde 19År. Sen så blev det att vara med Gisela och Petter. Victoria och Patrik kom hem rätt sent pga flygen osv. Så Gisela och Petter åkte hem typ kl.22 ungefär. Egentligen skulle de åka hem på eftermiddagen. Menmen det är ju bara kul när de är här så det gjorde inte nått.

Längtar verkligen tills nästa gång de ska hit. Saknar de!
 
Det var typ min helg.

//Jenny


Februari20

Uppdatering från fredagen.
Jag hade italienska på morgonen, sen massage (Annicka masserade mig).
Fotbollsträning på Nolia gick jättebra för mig, var hur glad som helst efter.

Sen när jag kom tillbaka efter fotbollen så valde jag att plugga lite till SmåAprovet som började kl.14.15. Provet gick iaf rätt bra, men när det känns bra brukar det alltid gå dåligt... Men det kändes iaf bra efteråt.

Sen åkte jag med halv4 bussen hem. Hemma så var jag med Gisela och Petter. Hur söta som helst.

Sen gjorde jag inte så mkt mera. Typ min fredag i helhet

//Jenny

Februari19

Dålig uppdatering men jag har inte haft tid igår kom min storasyster, Gisela och Petter hit så hade inte tid att skriva.

Kommer kanske ett längre inlägg imorrn nu måste jag ut och gymma sen blir det att plugga på småA har prov imorrn har absolut inte pluggat någonting....

Men nu måste jag ut och gymma så det inte blir allt försent...


//Jenny

Februari17

Imorse var det -25 grader kallt.... Och i Ånäset var det -29grader.... KAN DET BARA INTE BLI SOMMAR NU?!?!?!
Iaf i Umeå var det typ över -20 så det blev inte skridskor på idrotten, istället blev det rundpingis... Gick inte så himla bra för mig men skitsamma spelade bara för skoj. Haha vissa fuskade ju, haha. 

SmåA lektionen, så gick läraren igenom studieteknik sen vad vi typ ska plugga på.. Jag måste börja plugga nu känner jag annars kommer jag inte klara det...

Till lunch idag vare nå fisk, gick att äta iaf..

På elevhandledartiden fick vi info om Newbody som vi ska sälja... Hoppas att det kommer funka bättre att sälja än korvarna...

På svenskan gick vi igenom upplysningen och fick se en film, den var sjukt dryg jagorkade inte ens lyssna.. Vi skulle anteckna men jag kan inte anteckan när jag lyssnar för jag tar bara det oviktiga...

Historian så skulle vi repetera inför prov i smågrupper, jag och Annicka fick om imperialismen. Vi skulle rita fyra bilder och beskriva det viktigaste. Jag sög verkligen Annicka kom på allt och fick rita för jag är sämst på att rita.. Så på torsdag ska typ vi redovisa det..

Imorrn kommer Gisela och Petter hit :D

Men nu måste jag kolla om det är nån som har engelskagloserna för jag hittar inte mitt papper ...

Skriver kanske ikväll.

//Jenny


Februari16+

ska sova nu så jag tar mig upp imorrn. Är bara jag som ska åka med den tidiga bussen så får inte sova för länge...

Gonatt,sovgott!

//Jenny

Februari16

På svenskan så redovisade 2 grupper, sen så gick lärarn igenom vad vi ska jobba med nu. Sen fick vi gå och låna levade litteratur historia boken, som vi ska använda när vi jobbar.

Fotbollen på Gammlia var jag med på uppvärmingen sen gick jag och gymmade när de andra spelade.

Matten så räknade vi på som vanligt. Efter den lektionen sågick jag upp till Nus med syrran,åkte med kavrtöver1 bussen till Robertsfors. Väl där så tog jag först Gardasilsprutan i vänster arm, hon som tog måste ha funnit av nått för de gjort skitont. Efter den tog jag Twinrix i höger arm den gjorde inte speciellt ont,men blöddemkt mera än vänster armen... Men nu är det bara två sprutor kvart blir typ en i juni och den andra i juli tror jag.

Imorrn är det skridskor på gympan, hoppas det är för kallt.. orkar verkligen inte skridskor... kan typ inte åka... Men ser väl imorrn hur kallt det är.. Sen är det sista småA lektionen innan prov imorrn. jag har inte börjat plugga än..  illa måste det snart. fast orkade inte ta hem boken i dag.får gör det imorrn.

Men nu ska jag fixa italienskaläxan så jag gjortden i tid iaf.. Är ju inte Prison Break på tv idag..

Men skriver kanske senare ikväll om jag har tid.

//Jenny

Februari15

Uppdatering från ikväll blev att sitta framför datorn, fika och se tv. Nu funderar jag på att packa fotbollsgrejer/gymgrejer till imorrn och göra mig klar för att sov. Vill lägga mig och sova tid men tiden kommer flyga iväg så när jag väl ligger i sängen kommer klockan vara mkt.. Blir alltid så, vet inte varför... Kanske för att jag tar lång tid på mig, ingen aning.... Men imorrn blir det typ kort dag för ändå rätt skönt.

Imorrn kanske jag ska ut och springa med syrran, sen måste jag verkligen börja plugga småA nu har prov på fredag. + måste jag börja plugga skelletet och musklerna så jag kan det vill ha bra betyg i massagen... Måste bara se till att börja plugga i tid... Måste lära mig att planera..

Men nog om det nu ska jag borsta tänderna och packa grejerna till imorrn.

Gonatt,sovgott!

//Jenny


Februari14-15

Dålig uppdatering, sry.

Lördag
vaknade jag typ vid 7 på morgonen, gjorde mig ordning sen åkte jag till Robertsfors lillbrorsan hade cup. Var där med mamma,linnea, annicka och michaela. sen åkte jag hem gjorde typ ingenting lr joo sov.. Jag gymmade inget hade verkligen ingen lust till det, men jag måste skärpa mig nästa vecka då ska jag gymma 3ggr, och ta tag i löpningen, måste verkligen det...

Söndag
vaknade hade träning kl.10, löpning efter det blev backe igen fast med lyktstolpar. mådde sjukt dåligt när vi skulle tillbaka så kunde inte springa med de andra, gick istället. Det berodde nog på att jag inte har följt löpschemat överhuvudtaget får fan dåligt samvete nu efter... Måste skärpa mig helt seriöst...  ikväll har jag inte gjort så mkt heller har legat och sett tv hur länge som helst, såg Oth som går på tv hur bra som helst. hade tänkt se gossip girl men orkade inte.

Imorrn blir det skola till kl.13.00 sen ska jag ta kvartöver1 bussen till Robertsfors ska ta två sprutor. Så missar italienskan och massageteorin imorrn. Men det gör nog inte så mkt lr joo skulle behöva vara på massagen.

Nu ska jag kolla om det finns nått att göra annars blir det att sitta framför datorn typ hela kvällen.

Skriver imorrn.

//Jenny

Februari13

Fredag den 13
På morgonen hade jag italienska, jag har verkligen tappat suget för det, jag hoppas det kommer tillbaka för jag vill ju kunna få MVG i betyg. Lär jag ju inte få om jag inte orkar anstränga mig. Måste verklígen skärpa mig.

Massagen så lärde jag mig de 2 nya greppen typ tumrullning och nått annat. fick jätteont i ryggen av att stå i fäktarställning... Menmen ska man stå så, så ska man...
 
Till lunch var det typ sjömannsbiff lr vad det hette gick iaf att äta. Efter lunchen bar det av till Nolia för fotbollsträning. Gick ändå rätt bra för att vara fredag den 13, haha. Näe men jag måste träna så jag får bättre tempo och lära mig att pressa... Men det går sjukt bra med knäet, fast måste fortsätta gymma nu tills skillnaden försvinner lr det kanske inte är så stor skillnad på benen men jag kommer nog alltid se skillnaden... Bara att leva med.. men blir att gymma nu 3 ggr i veckan tills vidare, sen blir det 1 ggn i veckan.

SmåA lektionen snackade läraren om moral och etik, höll på att somna, men vissa somnade typ haha. Men vi fick sluta tidigare.

Jag åkte hem med halv4 bussen den var sjuktfull. 

Men nu ska jag hitta på nått annat att göra, skriver kanske ikväll om jag har tid.

//Jenny

Februari12

Torsdag:
Vaknade typ 10över6 och bussen går halv7 hemifrån så hade lite småttbråttom imorse, men jag hann.
Första lektionen hade jag massage, Annicka masserade mig. Imorrn är det min tur att massera henne. Tydligen var det bara 2 grep den här gången som var nya. Kan ju hoppas de är lätt att göra.

Sen hade jag italienska, jag hade inte gjort läxan så himla bra. Tur så hade vi muntligt läxförhör idag, jag var med Annicka, det gick ju ändå lite bra för oss.. Jag hatar verkligen när det är dialoger på svenska oxå ska man översätta de, jag kan verkligen inte sånt.

Sen på engelskan så skulle vi först beskriva våra nycklar till de man satt bredvid,sen fick man skriva klart sin story. Jag,Annicka&Lina blev klar rätt fort så vi fick börja med att läsa typ artiklar sen skulle de andra av oss åter berätta det den andra läste, sen blev vi klar med det så vi fick skriva meningar med orden vi har i läxa.
Sen hade vi lunch det var spaghetti&köttfärssås jag verkligen hatar skolans sås den är skitäcklig....
Innan historian så har vi ett långt hål,historian börjar kl13.40 och slutar 15.00. Sen kl.15.10 så skulle vi ha info om projektarbetet. Sen sluatade vi. 

Linnea var hos Ida i hennes lägenhet så jag följde med Amanda dit. Sen så hade vi 10min och gå till bstn men vi hann inte så vi gick och köpte muffins på ica bågen sen en korv på bstn. Vi åkte hem med 17.25 bussen så vi kom till Ånäset typ kl.18.35. 

Hemma så käkade jag Bullenskorv med mos och bröd skitgott.

Sen typ kl halv9 gick jag och gymmade ben, kändes skönt efteråt. Jag hade vatten i en lokaflaska, sen märkte jag att det var massa små prickar, jag trorr det är från skivvikterna jag tog i. Menmen tror knappast jag dör av det. 

Men nu funderar jag seriöst att sluta skriva för mina inlägg blir så långa knappast nån som orkar läsa...


Btw imorrn är det Fredag den 13, hoppas inte att jag får otur imorrn.

Men Gonatt, sovgott!

//Jenny


 

Februari11

Uppdatering från igår.
Igårkväll orkade jag inte starta datorn för att skriva ett inlägg så gör det nu istället.

Onsdag:
Hade lång engelska på morron, hade en lärarkandidat lr vad det heter.Han var rätt okej. vi började med att skriva kort skräckhistorier, den jag, Annicka & Lina gjorde var lätt bäst. fast vi hann inte klart den så fick fortsätta idag (Torsdag). Sen hade vi fotboll på nolia det gick oxå rätt bra fast blir ju lite irri ibland.... Menmen som syrran sa det kanske bara är så just nu, ska vänta och se om det blir bättre annars måste det fixas.

På matten så var iaf Per-erik där och det rullar på bra för mig, ligger iaf före planeringen. NU ska jag bara se till att jobba hemma det går lite bättre då.

Sen slutade jag kl.13.50, jag följde med Amanda till hennes och hennes syrras lägenhet där var Linnea. Sen gick jag å Linnea och anmälde oss på trafikskolan, kändes ändå rätt skönt att ha fixat det nu. Men det fanns inga lediga tider på körning förns om typ 2-3veckor. Så blir att gå minst engång i veckan och sittat  på datorerna och träna på teori typ.

Sen åkte vi hem med halv4 bussen, sen kl7 hade jag träning med laget, gick väl bra lr iaf bättre än förut.

Det var typ min dag.

//Jenny

Februari10+

Jävlaskit!!!
Åhhh
vad less jag blir på mig själv varför har jag inte motivationen till att fara ut å springa, ligger redan efter med löpningen. Så nu måste jag springa på fredag istället lr lördag. Men jag har träningsvärk i benen och magen + att det är så sjuktkallt ute lr idag var det ändå inte så värst kallt. Så jag skulle ju kunnat springa med syrrorna,men jag hade verkligen ingen lust lr ork idag.Jag blir så besviken på mig själv..... Varför?! Jag hade ju verkligen chansen att göra bort ett löppass, jag måste ju ta igen alla sen....  Nu har jag dåligt samvete bara för att jag inte for å sprang.... Men jag tror att det beror på att jag är rädd att bli sjuk igen när jag ska springa... Åhhhh?! kan det inte bli sommar nu, jag orkar verkligen inte kyla och snön längre blir ju bara sjukt blek och förkyld och fryser hela tiden....
GE MIG SOMMAR NU!!!

Näe nu ska jag fixa italienskaläxa för imorrn har jag träning på kvällen så hinner inte då.

Skriver kanske ikväll om jag får igång datorn,och har tid

//Jenny

Februari10

Imorse på idrotten var det handboll, gick väl ändå rätt bra men tkr verkligen inte om det,menmen det funkade.
På Småföretagandelektionen så gick vi igenom inköpskalkyl tror jag det hette, kommer ha prov nästa fredag undar hur det kommer gå.Kan typ bara massa saker om hans uppväxt osv. Men det löser sig nog.

På svenska så blev det lite problem med klassrum osv. men tillslut började de redovisa,alla hann inte idag.Undra om de får rest lr om de kommer redovisa senare kanske. På historian så jobbade vi med Imperalismen i Kina. Kommer ha prov på historia vecka 9torsdag tror jag. Måste typ seriöst börja plugga.

bussen hem var typ 1kvart sen.

Nu ska jag gå och käka typ tjockpannkaka.
Har kanske tänkt springa ikväll men jag har verkligen ingen ork till det så ska nog göra det på fredag istället.

//Jenny


Februari9

Måndag
vaknade halv6 låg och drog mig till typ 10över6. Klev upp och gjorde mig ordning för skolan, sov länge på bussen var jättetrött när jag kom till skolan. Men första lektionen Svenska skulle jag bara lyssna på redovisningar så var rätt slappt.

På fotbollen så valde jag att gymma blev ben, mage&rygg, kändes sjukthärligt efter åt.
Matten var det en vikare lr vad det kallas, han sög ju hade värsta mesrösten, håller med Annicka han påminde om Benjamin.

Italienska gick väl rätt okej men är sjukt less på det, kan ju hoppas att suget för det kommer tillbaka snart. Men jag och Annicka gjorde värsta roliga dialogen.

Massagen gick ju inte direkt bra han babblade hur fort som helst,hann ju inte direkt med. Menmen gick tidigare så att vi skulle hinna med halv4 bussen,så hoppas att jag får skriva av typ Jennifer lr Ida det de skrev i slutet.

Idag när jag kom hem så att vi nån mat som mamma hittat recept på internet det var rätt gott lr lite annorlunda.
Sen fick jag min kalender i förtidig födelsedagspresent.  Är sjukt nöjd, hoppas den gör så jag får ordning på allt.

Men nu ska jag gå och dricka nått sen typ kanske fixa nått nytt tema till mobilen. Sen ikväll blir det Prison Break taggar nådigt mkt.

Jag har funderat på att lägga in bilder från i lördags men har inte lagt in de på datorn än, så ni får vänta ett tag.

Skriver kanske innan jag ska sova

//Jenny

Februari7-8

Sjuktdålig uppdatering av mig, men min dator är ju konstig den går inte att få igång ibland....
Men nu ska jag skriva om min helg.

Fredag
Gjorde absolut ingenting, lr jo såg Oth 4 det är så sjukt bra. Sen sov jag till typ 3 på natten, kom på att jag var tvungen att borsta sen gick jag och la mig igen.

Lördag
Sov rätt länge, sen såg jag typ Oth 4 ett bra tag, sen åt jag hamburgare skyndade ut och gymmade innan Annicka ich Michaela kom. Sen var jag tvungen att snabb dammsuga och duscha innan oxå.
Hade sjuktroligt, spela guitar hero, wii fit (blev typ 35år...) men första gången jag spelade blev jag ännu äldre så det var ju en förbättring, haha. sen sjöng vi singstar oxå. käkade kladdkaka och marsán sås lr vad det heter, iaf jättegott. Sen så gick vi och la oss, snackade ett tag men samtalen spårade inte lite. Men hade hur kul som helst, måste göras om tjejer. 

Söndag
Vaknade typ halv9 men låg och drog mig till typ 9kanske men det var skönt. Hade träning kl10. Det sög fett mkt hatar att vara med de mindre utvecklas ju inte. De tänker fan inte fotboll när de spelar.....de har inge spelförståelse överhuvutaget.... Sen helvete vad sur man kan bli ofta det ens var tänkt att finna av hans jävla hand...... blev hur rädd som helst, han fick seriöst ett typ dampanfall och skrek som fan på mig... Men kan ju inte direkt vara mitt fel att han lägger handen på stolpen och vänder ryggen till när jag ska skjuta.. får fan skylla sig själv.. Nog om det tkr seriöst inte om lagträningarna,(med de mindre) de kan ju fan inte ens ta emot ett jävla pass, sen när man spelar 2&2 med väggar springer de om jagar bollen, sen visar de sig inte när de vill ha bollen.... Helvete vad sur jag bli.... Ska träna och bli bättre så jag får vara med de som kan spela fotboll...
Såg de sista avsnitten av Oth 4, nu måste jag snart skaffa säsong 5 när jag har råd köpa den, jag är helt inne i det. Beroende, haha.

Men nu ska jag sova, Gonatt!
Skriver imorrn.

//Jenny

Februari6

Idag
 Hade italienska på morron sen massage var hur skönt som helst (tack Annicka) sen var det lunch. På fotbollen gick det rätt bra. Men de spelade rätt mkt idag så valde att träna passningar med Amanda istället.

Sen så spelade jag,Annicka,Hanna, Amanda,Pernilla&Jennifer kort innan småföretagande lektionen jag vann sista omgången i vänd10a. På småA snackade han hur mkt som helst fast han är chill får typ sluta tidigare hela tiden. Hem hade jag hunnit med halv4 bussen men jag orkade inte stressa upp till Nus så jag följde med Amanda&Pernilla till bstn istället, tog 10över4 bussen,så kom till Ånäset 17.25.

Nu ska jag käka, skriver kanske senare ikväll.

//Jenny

Februari5

Igår på kl.7 så hade jag träning med laget det gick väl rättså bra. när de spelade på slutet så var jag målvakt. Gjorde värsta kanon räddningen men släppte in 2 mål fast tkr det är rätt okej för att vara första gången, haha.

Idag
Hade massage på morgonen fick lära oss tre nya grep inom friktioner, de var rättså enkla. Sen på italienskan var vi i datasal så gjorde massa övningar på datorn, vi hade oxå läxförhör,gick bra det. På engelskan skulle vi jobba själv vi skulle översätta en text från engelska-svenska sen andra delen från svenska-engelska, sen fick man gå. efter det hade vi lunch till 13.40 så typ 2 timmars lunch. Sen var det historia, vi håller på med imperialismen tror jag. Slutade typ kvart i 3.

När jag kom hem hade jag tänkt gymma men det var så mkt snö ute så jag orkade verkligen inte gå ut. Jag verkligen HATAR snö. den här tiden på året suger jag blir bara hur trött som helst sover typ när jag kommer hem från skolan. Åhhh!! vill ha sommar nu. Orkar inte snö och kyla längre. Värme och sol kom hit nu.

Iaf blev så att jag gjorde några knäövningar inne istället.

Imorrn blir det första italienskan, massage (ska få massage av Annicka), sen lunch sen fotboll taggar hur mkt som helst hoppas det kommer gå bra. sen typ kl.14.25 börjar småföretagande så kommer åka hem halv4, hatar långa dagar.

Men nu ska jag sova så jag tar mig upp imorrn.
skriver imorrn.
Gonatt,sovgott!

//Jenny

Februari4

Imorse på engelskan så höll vi på med översättningar, ska fortsätta med det imorrn. Sen fick vi tillbaka NP-testen, jag fick tydligen G på det trodde seriöst att jag skulle få IG. Sen snackade jag betyg med henne jag ligger på starkt G, känns underbart.

Sen på fotbollen på skolan idag gick det mkt bättre än vad det gjort på länge, bara att jag forsätter att fokusera och inte trycka ner mig själv så kommer det nog att gå ännu bättre nästa gång hoppas jag.
Sen på matten så går det bara framåt, rullar på finfint.

Sen slutade jag så åkte hem 5över2, ikväll blir det träning med laget jag hoppas att det blir bra kvalla på träningen, orkar inte när det är sjukt dåligt, blir ju bara arg. Kan ju hoppas att tränarna har fixat upplägget till träningen innan de kommer dit. Och att de har bättre övningar som de har nått syfte med de. Men det återstår att se ikväll.

Men nu ska jag kanske träna lite på italienskan.
skriver kanske senare.

//Jenny


FEBRUARI

Märkte just att jag råkat skriva januari ist för februari men ändrade det nyss hahaha. Säger ju det att tiden går för fort jag är typ en månad efter. Men får se till att ändra på det.


Februari3

Igår blev det inget inlägg på kvällen men det var för att internet pajade lr kanske var det rotern. Men nu är det iaf fixat.

Tisdag:
Hade handboll på idrotten, det var inte direkt kul, jag har inte fattat vad det går ut på, typ springa upp i anfall sen tillbaka.Menmen det funkade väl, men sög ju att anfallen blev typ i en sekund. Kan ju hoppas att vi slipper det nästa vecka, lr just det vi har ju skridskor nästa vecka, känner inte taggen har inte åkt på flera år.

På småföretagande lektionen så babblade läraren på som vanligt, men man lär sig faktiskt nått.

Det var sista lektionen sen bar det av mot profilteatern, såg "En kvinna i svart" den var sjukthemsk, blev typ rädd flera ggr och flög typ, men den var riktigt bra faktiskt.
Den slutade typ kvarti3 så gick till busstationen, sen gick jag, Linnea och Jennifer till Ica Bågen. Bussen gick 25över3 så kom hem typ 5. 

När jag kom hem så hade jag fått post, jag fick tillbaka mitt memory stick, som de tydligen hade missat att ge till min bror. Men nu har jag iaf fått det. Sen fick jag oxå nån enkät jag skulle svara på angående min korsbandsoperation som jag gjorde för över ett år sen, lr det var 2 enkäter jag skulle fylla i, det var rätt simpelt att svara på. Det var typ frågor om jag har ont osv.

Men nu ska jag göra lite italienska sen ska jag lägga in musik på mobilen så jag slipper ha I-poden till skolan det känns inge säkert.

Kanske skriver ikväll innan jag ska sova.

//Jenny


 


Februari2

Måndag
Idag hade jag svenskaredovisning på morgonen så nu är det bort gjort känns sjukt skönt. Men det gick ju som det gick kan ju hoppas att Katarina tyckte att det var bra iaf. Men tror att det tog ungefär 20 min för min grupp att redovisa så vi klarade iaf 10 min gränsen. Katarina hade typ planerat 5 redovisningar idag på lektionen men vi hann bara med 1. Så vi ska tydligen ha nästa måndag och tisdagstimmarna + från elevhandledartiden. Men nu behöver jag inte tänka på det mera. Känns bra det.

Sen på fotbollen så gymmade jag ben först sen valde jag att vara med på uppvärmingen, det gick väl inte direkt bra för mig. Alla blev typ sura för att jag gjorde fel och allt, det känns inge bra.... När jag inte var vägg så visste jag inte vart jag skulle springa blev bara förvirrad.... Sen när jag var vägg gjorde jag fel hela tiden fick bara ha ett tillslag men inte fan lyckades jag med.... Så var ju ganska många som blev sur.... Men bara att jag skärper mig så kanske det funka nästa gång.

Jag har kommit på mig själv att jag svär och håller på på fotbollen när det går dåligt, jag måste skärpa mig...  Låter ju inte direkt bra om jag svär och säger massa skit saker när det inte funkar för mig. Åhhhh måste seriöst skäpa mig är sjukt ful i  munnen.. Ska lyckas med det på onsdagsträningen. Annars blir jag besviken..

Men jag vet varför det går så dåligt på fotbollen på skolan just nu, det är för att när jag får ett dåligt pass av nån då blir jag så sjuktförbannad så jag tappar helt fokusen, och när jag gör det så blir allt bara ännu mera fel, så jag måste skärpa mig när jag får ett dåligt pass och göra nått bra av det, istället för att bli arg och typ göra värsta kass grejen av det. Men nog om det. Blir bara förbannad när jag tänker på fotbollen på skolan blir så sjukt less på vissa personer som tror det är mkt bättre än vad de är egentligen. Okej, jag är inte speciellt bra men jag går ju inte omkring och tror att jag är bra heller. Så NI som tror ni är mkt bättre än vad ni är INSE ni är inte så jävla bra.....

Okej vissa blir ju sur för att jag inte ger 100 på träningen men vissa de fattar ändå att jag kanske inte vill lr kan det än :/ Men ska fan vissa att jag kan bli bättre än de...... Sen ofta man kan räkna med att jag  ska vara hur bra som helst har typ nästan inte spelat fotboll på 2år... Men nu snart är jag tillbaka men koordinatioen är ju inte den bästa, menmen det kommer...

Nu ska jag typ göra nått annat kanske plugga lite på benen i kroppen så jag kan de utantill när det blir prov.
Förresten ikväll är det Prison Break taggar inte lite, det är så sjukt bra.

Men nu ska jag dra skriver kanske senare ikväll.

//Jenny

Februari1

Söndag
Nu är det 1 Februari, imorse hade jag träning med laget. Det gick väl rätt bra med hatar när vissa inte kan slå ett jävla pass och ibland kan man råka slå ett fel pass men fan inte hela jävla tiden. Sen blev ju syrran lite "RAAAR" oxå men det är rätt kul ibland, men jag hoppas att hon inte slutar vill inte spela utan henne. Hoppas det löser sig. Sen efter träningen bar det av mot Galgbacken, vi hade intervaller i backe, fyfan vad jobbigt men det är ändå skönt efteråt.

Såg första skivan igår på OTH, sen idag efter träningen blev det andra sen råkade jag somna.

Blev att äta rester idag blev kycklingen som vi käkade igår men det var gott, så det funkade.

Har käkat lite mkt godis nu på sistonde måste skärpa mig orkar inte äta mår ju bara skit sen för att jag äter så himla mkt, måste lära mig att kontollera mig. Nog om det.

Men nu ska jag fixa en personlig almanacka, sen blir det kanske att räkna matte och träna till redovisningen imorrn. Taggar inte, hatar att redovisa. Men måste ju lära mig att klara av det, egentligen borde det inte vara så himla svårt, fattar inte varför jag blir så jävla nervös. Mår ju sjukt dåligt när det är redovisnig, fast det har börjat bli bättre.

Men nu ska jag dra och fixa allt det, skriver kanske ikväll, annars blir det imorrn.

//Jenny




 


RSS 2.0