Tisdag15Oktober!

Hejsan!
 
Idag lyckades man ju inte att kliva upp kl.9 heller.. men klev då upp så jag hann till skolan kl.13 och var klar innan 14. Blev det hem och fixa sig och fara och träna ben. Blev ett riktigt bra benpass, brände som tusan i benen och rumpan så bara hoppas det ger lika mycket som det känns... Sen blev det hem och diska och fixa middag, blev hemmagjord köttfärslimpa och potatismos. Så mycket godare att äta mat som är helt hemmagjort.. Man mår mycket bättre av det än att alltid äta halvfabrikat.. Syrran har vart duktigt och bakat banankaka medans jag var i skolan, så fick mig en bit till kvällsfikat.. riktigt gott, var längesen jag åt det..
 
Har ändå lyckats bygga lite rumpa!
 
Bokade in etikprovet som jag har kvar sen förra terminen idag så blir vecka 46 på fredagen som det ska göras.. Sen vecka45 har jag psykiatri1 provet.. Kände att jag bokar det så långt bort som möjligt så jag förhoppningsvis hinner plugga ordentligt.. Gör näst sista uppgiften i specialpedagogiken nu på fredag.. sista uppgiften måste jag göra på praktiken.. Så har hela 5 veckor på mig att prestera bra på sista uppgiften..  efter dom 5 veckorna så är jag färdigutbildad uska.. Känns sjukt hur fort tiden har gått.. Då gäller det bara att hitta nå jobb...
 
Nu blir det att sova och försöka ta mig upp kl.9 och käka frukost.. kl.13-16 imorrn ska jag vara nere på Hso för föreläsning. Kändes smådrygt att det var så långtid.. men bara hoppas det är givande..
 
Gonatt!
//Jenny

Måndag14Oktober!

Hejsan!
 
Ibland glömmer jag bort att blogg, men är kanske för att alla dagar ser nästan likadana ut. Det är plugg, eller försöker iaf att plugga, träning som dagarna går ut på.
 
Helgen som var blev det en lugn fredag med massa gotta eller för mycket snarare. Men försöker ju hålla mig till att äta onyttigt 1dag i veckan.. Men i helgen körde jag på onykter utgång vilket kanske inte är det bästa för träningen.. Men ibland får man ju unna sig sånt oxå bara det inte blir för ofta.. 
 
Igår blev det att typ sova hela dagen dygnsrytmen blir förstörd när man går ut på helgerna oavsett om man är nykter eller inte... men kvällen avslutades med backintervaller på löpband med 20% lutning. Var hur jobbigt som helst och ovant att springa backintervaller på löpband men är nog en vane sak så bara att nöta så blir det nog bättre..
 
Idag har jag tyvärr sovit alldelens för länge.. Skulle kliva upp 9 men blev mycket senare.. Fattar inte varför det ska va så himla svårt.. Har iaf hunnit storhandla på maxi för veckan, gymmat bröst, mage och vader..  och hunnit fick uppgiften till skolan imorrn.
 
 
Nu väntar jag på att duscha sen blir det att försöka sova.
 
Pusshej!

//Jenny
 

Shopping+träning!

Hejhej!

Idag har jag hunnit vara på stan och shoppat litegrann, hade tur så hade mycket rabatter och sånt så blev inte så farligt dyrt ändå.. mest var nödvändiga grejer, lyckades hålla i pengarna på träningskläder, vilket är det som jag spenderar mest pengar på just nu i livet.. fick bara följa med en sport-bh från gina tricot och några nya silver ringar... sen köpte jag nya jeansleggings och en stickadtröja från rutmedflera... jag bara älskar stickade tröjor så nu när hösten/vintern är här så måste jag försöka att hålla i pengarna när det kommer till stickade tröjor för där kan pengarna lätt rinna iväg... och jag behöver som sagt spara det få pengar som jag får ut från csn-bidraget och det lilla som jag jobbar... Så bara att hålla sig från stan och klädaffärerna nu ett tag annars är det lätt att nått följer med hem..
 
blev iaf att inviga nya sport-bh på gymmet idag med ett axel- och bicepspass..
 
 
Nu blir det att försöka sova och hoppas på en bättre natt än igår... kanske kör en omgång på spikmattan innan jag somnar så kanske jag lyckas sova hela natten.. 
 
Imorrn är det legday, blir att pumpa ben och rumpa.. längtar som tusan!
Snart kanske man lyckas bygga lite rumpa, men bara kämpa på så kommer resultaten allt eftersom...
 
Flyttade morgonsdagens lektion till på torsdag istället så ska kliva upp och plugga imorrn innan gymmet.
 
Gonatt och sovgott!
//Jenny
 

Tisdag8Oktober!

Hej!
 
Härligt att jag lyckats sova många timmar i natt, eller så inte... vridit och vänt på mig som tusan haft ont i ryggen, så för ett tag sen tog jag fram spikmattan så nu känns ryggen bättre.. Hoppas det håller i sig.. men nu är jag pigg oxå även fast jag inte sovit många timmar.. känner att om jag somnar nu så kommer jag lyckas sova bort hela dagen så överväger faktiskt att kliva upp och käka lite frukost och kanske ta och plugga lite.. Senare idag blir det stan en sväng när syrran lix ska på af..
 
Trots att ekonomin inte är på topp så måste man ändå få unna sig lite nytt ibland.. det behöver man.. Speciellt nu när hösten/vintern är här.. 
 
Vågar inte väcka syrran än, så väntar ett tag med att käka frukost så kan vi äta tillsammans.
 
bjuder på en väldigt gammal vimmelbild på mig och syrran!
 
Pusshej!
//Jenny
 

Måndag7Oktober!

Hejhej!
 
Ser att det är några som kikar in här även fast jag är värdelös på att uppdatera..
 
Nu är det redan oktober, tiden bara springer förbi.. Hunnit läsa klart 1 kurs så nu är det bara psykiatri 1, specialpedagogik 2 som jag går ut på praktik vecka 47-51. Sen har jag etikprovet kvar har tänkt boka in det provet veckan 46 alltså så hinner jag plugga ordenligt. Bästa med specialpedagogik 2 är att vi inte kommer ha nå prov i den kursen.. Kändes så himla skönt.. Då kan jag satsa mer på det andra proven..
 
praktiken blir inom handikapp får se vart jag hamnar någonstans.. Sista på den här utbildningen sen är jag utbildad undersköterska.. tycker att den här utbildningen har gått så himla fort.. men blir att börja fixa cv+personligt brev så jag får jobb så snabbt som möjligt sen.. 
 
Är så grymt taggad på att skaffa större lägga nu.. Det är verkligen prio 1 sen vill jag köpa bil, en fransk bulldog ska oxå införskaffas när jag har skaffat jobb.. Så har lite grejer på listan.. tatuering är oxå med där.. men det är mycket man vill ha här i livet.. så bara att kämpa så tillslut kanske man lyckas skaffa det man vill ha..
 
Träningen går framåt, är så himla nöjd att man verkligen börjat märka skillnad nu.. har tagit tid men man ska aldrig ge upp det är när man minst anar det som resultaten börjar komma... grymtnöjd efter dagens pass på gymmet lyckades gör 8chins utan hjälp.. när jag började med chins så klarade jag inte ens en.. Så är så nöjd att jag lyckas klara 8 kanske inte är så många för vissa men för mig är det många.. känner mig så mycket starkare nu än vad jag någonsin varit... 
 
Syrran berättade om en utmaning som finns på instagram, där det gäller att göra plankan from. 6oktober-31oktober. igår började man med 30sekunder sen ska man plussa på 5sekunder varje dag. Så den utmaningen kör jag.. Så jag hoppas jag lyckasbli bättre på den och klarar av att göra den varje dag.. Plankan är en bra övning som tränar hela kroppen speciellt coremusklerna... dom musklerna behöver jag verkligen träna upp är väldigt svag i dom. så känner att den här utmaningen är en bra utmaning för mig..
 
Nu är det dags att sova så jag tar mig upp kl.9 imorrn.. Måste skärpa mig och inte sova hela dagarna. Ta tag i pluggandet så jag får bra betyg nu sista terminen.
 
lite bilder från instagram!
Magmusklerna kikar fram ibland!
 
 
 
följ mig på instagram (jennyelvira) där uppdaterar jag oftare!
 
Gonatt och sovgott!
//Jenny
 
 
 

RSS 2.0