Tisdag26Februari!

Hejsan!
 
Gick ju inte direkt bra att kliva upp i tid men imorrn så ska jag jävlar kliva upp. Annars blir jag förbannad på mig själv. Måste ju skärpa mig så jag hinner plugga på dagarna.
 
Har hunnit skicka in förra veckans psykologiuppgift som jag trodde jag hade skickat in och börjat på uppgift 4 som ska in i veckan. Så imorrn blir det att kliva upp och fixa klart den och skicka in den sen ska jag kika igen dom andra kurserna och kolla om jag kan fixa nån uppgift där. 
 
Har träningsvärk i benen och rumpan efter gårdagens benpass. Och idag blir det att kötta lite mage/rygg förhoppningsvis så får jag träningsvärk där imorrn.
 
Nu kom Linnea hem så ska äta nått lättare sen dra på Iksu efter det blir det och storhandla för veckan på Maxi. 
 
Tackade nej till jobba nästa vecka för jag känner mig så stressad över skolan osv. Så känner att jag inte orkar koncentrera mig på  jobbet oxå. Men förhoppningsvis lättar plugget upp sig snart. 
 
Men nu blir det att kolla om vi har nått att käka.
Bjuder på en matbild.
Hare bra, pusshej!
//Jenny

Måndag25Februari!

Hejhej!
 
Uppdateringen är ju på topp, inte alls.. Men är några stycken som kikar in varje dag ändå. Ska försöka bättra mig men får se hur det går med det.
 
Idag hade jag kursstart i Akutsjukvård och Etik och människans livsvilkor, och dom håller på till och med vecka 17. Sen blir det praktik tills sommarlovet. Måste snacka med min mentor och kolla om vart man kan ha praktik har ingen aning just nu vart jag vill vara någonstans. Men det löser sig nog. 
 
Det dryga nu är bara att jag kommer som sagt läsa 3kurser samtidigt nu.. Så det känns inte så lockande men bara bita ihop och kämpa så blir det nog bra förhoppningsvis. 
 
Imorrn blir det att försöka planera plugget och fixa så jag hinner med alla uppgifter i tid. Ska försöka ta tag i mitt liv och inte sova så mycket på dagarna. Speciellt nu när solen kikar fram så ska jag försöka gå ut å gå en promenad mitt på dagen. Behöver köra lite powerwalks så jag bränner bort lite överflödigt fett på kroppen.
 
Nästa vecka är sista veckan på mitt å Linneas 8 veckors träningsprogram. Vilket känns skönt att få in lite andra övningar sen efter det. Blir så enformigt att köra samma övningar hela tiden. Men kan då säga att jag blivit mycket starkare än vad jag var innan. Vilket är grymt underbart. Förutom att man kanske inte ser så stor skillnad så känns det iaf. Men till sommaren kanske man ser mera skillnad, kan ju hoppas iaf. 
 
Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorrn. 
 
Gonatt&sovgott!
 
Bjuder på instagrambilden jag tog i Brände i helgen!
//Jenny

Fredag15Februari!

Hejsan!
 
Nu har jag kikat på sista avsnitt av gossip girl så nu har jag ingen serie att kika på längre vilket kanske är bra, så jag kan satsa på plugget istället.
 
Nu måste jag skynda packa och fixa mig, lär säkert glömma nått har ju lätt för att göra det ibland.. Bara jag inte glömmer nyckel och kortet till jobbet så borde det va lugnt ändå. Men skönast är ju att man får med sig allt man vill ha. 
 
Ska försöka ta med böckerna så jag förhoppningsvis hinner plugga till provet som är nästa fredag. Vill få så bra som möjligt på provet. 
 
Hoppas alla får en underbar helg!
 
Jag ska försöka ha en bra helg på jobbet!
Pusshej!
//Jenny

Torsdag14Februari!

Hej!

Hoppas alla har/haft en bra alla <3-dag.
 
Idag har jag hunnit skicka in uppgiften på psykologin och vart med mamma hos mormor för möte angånde genomförandeplanen. 
 
Sen kom mamma hit en sväng innan hon åkte hem. Så fick iaf spendera dagen med min älskade mamma. <3
 
Blev lax till middag idag, snart blir det Iksu för att träna lite armar.
 
Imorrn blir det jobb i Bygdeå 15-21, sen åker jag till Brände å sover där i helgen eftersom helgen ska spenderas på jobbet största delen av tiden. har mördarpass 7-21 på lördag och 7-17 på söndag sen får jag skjuts till stan efter så det är ju skönt. Hoppas på gooolönen senare då!
 
Ska nog ta med lite böcker å plugga i helgen om jag har tid, men det ska jag nog ha brukar vara rätt lugnt ibland. Måste satsa nu har prov nästa fredag i vård och omsorg vid demenssjukdomar så måste plugga som tusan inför det.
Pusshej!
//Jenny
 
 

Onsdag13Februari!

Hallå!
 
Att jag aldrig ska lyckas kliva upp i tid, men inte så konstig när jag inte kunde somna inatt heller. Men bara försöka att kliva upp i tid imorrn istället. 
 
Har käkat frukost/lunch nyss, nu blir det att plugga och dricka vatten så förkylningen försvinner ur min kropp nångång. Träningsvärken idag är inte att leka med, får se om man kan prestera 100% på mage/rygg passet idag då. Men det hoppas jag vill ha resultat snart. Vet att jag blivit starkare men vill kunna se skillnaden oxå. Bara att kämpa vidare så kommer det väl snart förhoppningsvis. 
 
Blir att fixa klart uppgift 2 redan idag så kan jag skicka in den senare. Sen ska jag kika på uppgift 3 på demenskursen om jag hinner. 
 
Hare bra, Pusshej!
//Jenny

Tisdag12Februari!

Hejsan!
 
Idag så har jag träningsvärk efter gymmet igår, vilket är helt underbart. Nu ska jag och syrran försöka hålla i träningen och inte vila som vi gjort ett bra tag nu. Men så är det ju när man blir sjuk.. Bara försöka hålla sig frisk.. 
 
Idag har jag hunnit tvätta och börjat på uppgift 2 i psykologin ska försöka hinna så mycket som möjligt så jag kan skicka in den senast på torsdag. Har det som mål varje vecka att skicka in senaste torsdag så jag har fredagen ledig. Ska fixa uppgiften i demens oxå men det får blir imorrn eller på torsdag.
 
När syrran kommer hem blir det att fixa middagen sen ska vi typ baka semlor. Och ikväll blir det Iksu för att gymma ben. Är taggad!!
 
Nu måste jag skynda och plugga.
Hare bra, Pusshej!
//Jenny
 

Måndag11Februari!

Hejhej!

Var ju ett bra tag sen jag uppdaterade här, men tänkte skriva lite ser att folk är in och kollar.
 
Har hunnit jobba en hel del sen sist i Bygdeå. Men jobbade i Ånäset i lördags en deladtur. Var lite spännande eftersom jag inte jobbat där sen i juli förra året. Men det gick ändå helt okej. 
 
Förra fredagen var vi tjejer och firade Annicka på Allstar med mat sen utgång där.
 
Plugget går framåt men är inte så mycket i skolan nu är mest att plugga hemma vilket jag inte är så himla bra på men jag försöker. Fått tillbaka kommentarer för första inlämningen på psykologin och den gick överförväntan. Så nu är det bara att satsa på alla andra uppgifter är skönt att det bara är en varje vecka.Men måste plugga på demenskursen oxå. Men ska ta tag i det i veckan. Är hemmaplugg hela veckan så det känns skönt.
 
Nu ska jag klä mig, fixa mig och käka lite innan jag och syrran ska ner och handla på Maxi. Senare blir det Iksu för att gymma. Vi har inte följt träningsprogrammet helt nu eftersom Linnea ha vart sjuk och nu blev jag förkyld men jag kör ändå, förhoppningsvis så försvinner den. 
 
Men varför vi är sjuk nu kan bero på att vi ätit sjuktdåligt.. Eftersom våran kyl pajjade natten till tisdagen förra veckan. Ringde på tisdagen å dom skulle felamäla men det verkade dom inte ha gjort så ringde till kvartersvärden men var tvungen att ringa igen nån dag senare så dom kom och fixa den på fredan. Så var ju tvungen att kasta massa grejer som blev förstörda. Ska ringa och kolla med försökringsbolaget om man får någon ersättning för det. 
 
Dags att skynda mig. 
Hare bra, pusshej!
//Jenny

RSS 2.0