Tisdag22Januari!

Hallå!
 
Helgen blev riktigt lugn såg film med Linnea och Annicka på fredagen och åt massa gotta. Lördagen blev även det en kväll hemma eftersom Linnea hade jobbarhelg. Men riktigt skönt med en lugn helg. Men var ju ut på Lokal på torsdagen med Linnea och Ida så kompenserade lite.
 
Jag har inte riktigt kom från att jag inte har jullov längre.. Plugget står som still i min hjärna men jag försöker förhoppningsvis så kommer hjärnan igång snart.. Är lite farligt att vara ledig förlänge kroppen vänjer sig så himla fort.. Men bara bita ihop och plugga till tusen...
 
Idag blev det en väldigt effektiv dag.. Klev upp efter 7, fixade mig och var på skolan för studiestart i Psykologi 1 närdistans kl.8.30-10. Sen blev det hem, käka, kika lite gossip girl sen packa för ett träningspass på Iksu blev mage/rygg, träningsvärken har redan kommit och är stel i benen sen passet igår..Men jag älskar träning så vad gör man inte för lite träningsvärk.. 
 
Efter blev det att basta och duscha.. Sen åkte jag och syrran till Strömpilen för lite småshopping och storhandling på Maxi..
 
 
Sen blev det hem och fixa middagen. Känns riktigt skönt har hunnit med mycket idag. Måste försöka bryta mitt mönster att sova bort hela dagarna när jag är ledig och lägga tiden på plugg och andra grejer.. Dagarna blir så mycket mer effektiva då..
 
Men nu ska jag kika ett avsnitt av gossip girl sen sova så jag tar mig upp till föreläsningen jag har imorrn.
 
Gonatt&Sovgott!
 
//Jenny

Onsdag16Januari!

Hejhej!
 
Igår var det jobb i Bygdeå 15-21. Efter fick jag skjuts till Sikeå så jag inte behövde vänta i Bygdeå till 22.55, går ju så sjukt värdelöst med bussar. Blir ju bara irriterad.. Behövde bara vänta i 20 minuter ungefär + att jag inte behövde betala resan, vilket gjorde min kväll. Gratis är gott!
 
Idag tog jag världens sovmorgon. Blev stan idag för att fixa böcker till kurserna jag ska läsa men dom hade bara psykologiboken inne. Så hon som jobba sa att den andra skulle komma nästa veckan nångång.. Men efter jag kom hem fick jag smsa att boken kommit.. Nådigt less jag blev då.. Men ska ner på stan på fredag så får kila förbi och köpa den då.
 
Nu ska jag fixa middag med syrran sen blir det Iksu ikväll. Blev ingen träning igår eftersom hon jobbade dag och jag jobbade kväll. Men ska skynda fixa middagen nu är hungrig.
<333
Hare bra, Pusshej!
 
//Jenny

Söndag13Januari!

hejhej!
 
Ni kikar in även fast jag är värdelös på att uppdatera känner jag. Men händer inte så mycket spännande i tillvaron just nu iaf, men förhoppningsvis så kanske det blir en förändring det här året.
 
Sen sist jag skrev så har jag hunnit jobba, registrat mig på Komvux, tränat, hälsat på Annicka, vart hem hos mina föräldrar och igår fick jag och Linnea skjuts in av mamma, pappa och lillasyrran. Hann även med en utgång på Lokal igår med Linnea, var längesen vi var ute där har saknat musiken som spelas där för den är världsbäst måste jag säga. Idag blev det en lugn dag men hann då med ett besök på Iksu. Nu tänkte jag kika nå avsnitt på gossip girl innan jag ska sova.
 
Imorrn är kursstart i Vård och omsorg vid demenssjukdomar börjar kl.13. Det kommer nog bli en spännande kurs. Sen så kommer jag gå psykologin på närdistans eftersom vi var så få som skulle läsa den så dom tänker inte starta någon kurs på flex. Och jag kände inte för att vänta på nästa kursstart dom har eftersom då kommer jag läsa 3kurser samtidigt och det kändes inte så lockande. Så närdistans får duga men vi skulle få extra stöd så det låter ju bra. 
 
Ska försöka bättra mig på att blogga.
 
Gonatt & Sovgott!
 
 
//Jenny
 
 
 

Onsdag2Januari!

Hejhej!
 
Idag har jag legat i sängen hela dagen och kikat på Gossip Girl. När Linnea kom hem blev det att fixa middagen blodpudding med hemmagjord lingonsylt och rivna morötter. 
Vilar maten nu innan det blir Iksu för första gången det här året, är grymt taggad. 
 
Nyss ringde dom från jobbet blir att börja 7.45 istället för 11 imorrn, men det blir bra får ju ihop flera timmar så det känns skönt. Får se om jag slutar 16.45 eller 17.00. Borde gå att jag slutar lite tidigare så jag hinner med bussen hem så jag slipper vänta 1 timma. Men det får morgondagen avgöra. 
 
Nu ska jag börja fixa mig för gymmet. Så jag hinner sova i natt. 
<3
 
//Jenny

2013-01-01

Hej igen!
 
Känns galet att det redan är ett nytt år, men bara att ta vara på tiden för det här året lär ju gå lika fort om inte fortare.
 
Nyår spenderades i Umeå med Linnea och Ida, vi åt gott, spelade bingolotto och snackade. Blev som en lugn och nykter kväll eftersom Linnea började jobba kl.7 imorse. Men var riktigt skönt att vakna upp utan ångest och huvudvärk. 
 
Nu har jag och Linnea vilat från träningen i 2 veckor ungefär så nu ska vi ta tag i träningen igen och det känns riktigt bra att få träna efter allt gott man ätit dom senaste 2 veckorna. Jag är taggad till tusen här ska tränas, äta och sova ordentligt så man inte sabbar allt.
 
Ska även satsa på skolan ännu mera än vad jag gjort så jag förhoppningsvis får bättre betyg i dom andra kurserna som återstår. 
 
I år ska jag även skärpa mig och ta tillvara på dagarna och kliva upp i tid och inte sova bort hela dagarna. Det är ett måste att bättra mig på eftersom jag aldrig äter frukost när jag gör så och jag förlorar massa tid. Och förhoppningsvis kanske jag lägger mig och sover i tid då istället.
 
Ska även bli bättre på att ta kort så jag har kvar bilder sen är alltid roligt att gå tillbaka och kika på senare.
Sen måste jag skärpa mig och hålla i pengarna när dom kommer in på kontot istället för att spendera.
 
Jag har iaf några nyårlöften!
 
Nu ska jag kika på nån film innan Linnea kommer hem från jobbet.
 
Hare bra, pusshej!
//Jenny
 
 

RSS 2.0