24AprilTisdag!

Hejsan!

Smidig som jag är imorse lyckades jag försova mig från workshopen så missade den. Vaknade vid 12 och fika sen drog jag på Iksu och gymmade armar och överkropp.

Sen ringde mamma så blir jobb i Bygdeå imorrn 12-21. och 7.45-16.45 på torsdag. Kunde inte tack ja till jobb på fredag eftersom jag redan bytt bort 2 pass på APL i veckan och kändes dumt att byta bort det 3:dje oxå. Men kanske blir jobb på lördag om dom behöver fast då blir det bara på dagen eftersom det troligtvis blir utgång på kvällen.

Men man kanske ska försöka sova så jag tar mig upp kl.8 och gymma sen blir det jobbcoach kl.10. sen direkt till Bygdeå efter det.



Snälla ge mig sommar nu!

Gonatt å sovgott!
//Jenny


Jobbat!

Hej igen!

Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska alldelens strax försöka sova.

Jag jobbade 16-21 i Bygdeå och det gick bara bra även fast jag var där sist i januari. När jag kom hem blev det att ta en ipren och fika lite. Nu ligger jag som sagt i sängen och hoppas på att få somna snart så jag kan vakna upp imorrn utan huvudvärk.

Måste komma ihåg att jag har workshop imorrn 10-12. Sen efter det blir det Iksu med Linnea. Sen på kvällen ska jag nog försöka mig på att baka banankakan, fick receptet av Caroline idag. Så när jag lyckats baka den ska jag bjuda över henne på fika.

Men nu blir det att sova så jag tar mig upp imorrn.

Gonatt å sovgott!

//Jenny


23AprilMåndag!

Hejsan!

Klev upp efter 10 imorse, hade lyckats stänga av alarmet i sömnen, så hann inte med gymmet men tog en promenad runt kinabron istället och det tog drygt 1h. Sen när jag kom hem så blev det att snabbduscha och ta en banan sen fara på mötet på Norrlands miljövård. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt innan jag fixar middagen. Blir att fara till Bygdeå efter kl.3 så jag hinner läsa lite innan jag börjar jobba kl.16.00.

Idag är det 2år sedan jag tog körkortet!
Ska nog fira med lite sockerkaka som jag bakade igår.

Nu kom posten oxå, ska gå och kika om det var nå intressant.


En fin bild på Ditte från 2010!
Pusshej! 

//Jenny


22AprilSöndag!

Hejhej!

Idag hann jag med IKSU, körde mage/rygg. Efter gymmet kom Mikael och Helena och hämtade oss. Blev det hem och fixa middagen som blev tagliatelle med kyckling, rödlök och fetaost. Tyvärr tog jag ingen bild på maten men kan säga att det var jättegott. Sen till efterrätt blev det äppelpaj med glass.

Efter dom hade farit så kom mamma och pappa, då bjöd Linnea på vinbärskakan hon bakat och jag på kaffet jag hade bryggt åt dom. Dom hann tyvärr inte smaka min sockerkaka. När dom hade farit for jag och Linnea på Maxi och handlade sen blev det att tanka bilen.

Dagen bjöd på jättefint väder kände bara hur pigg man blev av solen och värmen. Älska sol och värme!
Tyvärr regnar det nu men bara hoppas att det är fint väder imorrn igen.
Jag hoppas verkligen att snön har kommit för sista gången. Vill inte ha snö på min födelsedag, som inte är så himla långt borta.

Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp 9.00 så jag hinner gymma innan jag ska på möte på Norrlands miljövård. Sen blir det att åka till Bygdeå och jobba 16-21. Känns bra att fara och jobba lite nu och då så man friskar upp minnet innan jag ska jobba där i sommar. 

Bjuder på en bild på mig för några år sen!

Gonatt å sovgott! 

//Jenny


Vaken!

Hejsan!

Vaknade för ett tag sen nu ska jag kliva upp och försöka väcka Linnea, ska kolla om hon vill följa med på gymmet.

Men först blir det frukost/lunch så man orkar med ett gympass.

I eftermiddag kommer mina föräldrar förbi och kanske lillasyrran. Då ska mamma få ta lite viktiga papper och kopiera dom åt mig så jag kan skicka in dom.. Sen är det bara att vänta tills midsommar någongång då får jag veta om jag tagit mig in eller inte.

Näe, dags att kliva upp så man hinner gymma innan mamma och pappa kommer förbi.
Sen kanske storebrorsan skulle komma förbi och hälsa på en sväng oxå.


Pusshej!
//Jenny


sova kanske?

Hej igen!

Nu kanske det är dags att sova så man tar sig upp imorrn. Ska nog dra en sväng på IKSU och träna känner att det behövs efter gårdagens pizza och kladdkaka m.m.

Sen har jag inte tagit mig tid och träna sen jag var där i onsdags och körde ben, men har ju haft sjukasteträningsvärken efter det träningspasset oxå. Men jag vet ju att man ska träna så går det ju om. Men har sovit för länge på dagarna och jobbat på kvällen så har som vart svårt att träna utan att behöva stressa. Så har skippat det för att slippa stressa, hatar verkligen att stressa. Men nu till veckan ska jag skärpa mig och kliva upp i tid så jag hinner träna och äta ordentligt. 

Näe, nu ska jag sova så jag får kliva upp och käka frukost imorrn. Känner att jag är hungrig nu, har ätit dåligt idag.

Gonatt å Sovgott!

//Jenny


21AprilLördag!

Hejsan!

Idag har jag verkligen inte gjort nånting bara legat i bäddsoffan hela dagen och kollat på tv, käkat onyttigt som var kvar från igår.. Usch.. Så blir att försöka ta tagit i träningen imorrn. Men vädret gör ju att man inte direkt vill gå ut.. Snö och slask.. Igår när jag körde bil så fick man ju sladd lite här och där.

Kan inte bara sommaren komma någongång?
Please vill ha sommar nu!



Så man kan vara ute i shorts och linne utan att frysa!

Pusshej!
//Jenny


20AprilFredag!

Hejsan!

Gårdagen hade jag och Linne tvättid kl.13-16, då passade vi på som vanligt att städa läggan. Tycker det är helt sjukt att det kan bli så dammigt i en 1:a på 38kvm. Jag hann bara städa i sovrummet, hallen och klädkammaren sen for jag och jobbade i 3timmar.

När jag kom hem från jobbet var Annicka här så då blev det att snabbduscha sen for vi och käkade på Milano, sen på Ica och handlade massa gotta för kvällen som spenderades med att se 3st filmer. Kan säga att Psalm 21 är fan sjuktäckligt. Skrek några gånger och fick tårar i ögonen...Usch för den filmen..

Pusshej!
//Jenny


Torsdag19April!

Hejsan!

Idag tog jag en sovmorgon som nästan sker varje dag just nu.. Måste seriöst ta tag i att kliva upp i tid, man hinner ju så mycket mera då.

Idag hann jag kliva upp käka "frukost" vid 13 tiden sen fixa lite grejer sen var det bara att åka till jobbet och jobba i 3h, sen direkt från jobbet till Campus för att kolla på Linneas match som tyvärr slutade med förlust 3-0.

Efter det blev det och handla lite på ICA sen hem och käka lite och se tv men även försöka få tillbaka värmen som försvann när jag satt och kollade på matchen.

Imorrn blir det att städa, diska och tvätta innan jag ska och jobba ska nog oxå hinna en sväng på IKSU. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Kan bara säga att jag har sjukaste träningsvärken från gympasset som jag körde igår ben med fria vikter. Röven och låren är helt slutkörda, är jobbigt att gå nerför och upp för trapper ska inte ens tala om att försöka sätta sig ner blir frittfall kan jag lova. Men det är som ändå en skön känsla. Då vet man att det gett nått, så jag är nöjd..

Bjuder på en outfit bild från gympasset igår:


Har på mig min nya sportbh från Stadium!
Tycker den är grymt snygg.
Pusshej!
//Jenny


Dags att träna!

Hej igen!

Nu ska jag alldelens strax byta om till träningskläder och dra till IKSU och träna. Är grymt taggad på att träna och idag ska jag och Linnea träna ben med fria vikter så imorrn lär man inte kunna gå. Men det är en skön känsla.

Så dags att byta om så man kommer hem någongång.

Pusshej!
//Jenny


Onsdag 18:de April!

Hejsan!
Det är ett tag mellan gångerna jag skriver. Men känns lite meningslöst att skriva samma saker varje dag.

Men idag har jag iaf tagit tag i mitt liv. Har vart på viva vägledning och kollat så min ansökning till hösten hade blivit rätt. Vilket den hade så nu är det bara att hoppas jag tar mig in. Jag är riktigt taggad på att börja plugga. Men innan det så ska jag jobba hela sommaren på hemtjänsten i Bygdeå. Det känns som att livet går framåt nu.

Först innan det ska jag jobba klart på Norrlands miljövård på APL. Där jobbar jag 3dar/veckan vilket är riktigt skönt blir som lagomt. Och dessutom är det bara 3h oxå. Men jag klara av att leva på det oxå. Så blir lugnt nu tills jag börjar på semesterschemat på hemtjänsten jag hoppas jag får 100% båda perioderna det skulle vara kung. Vill tjäna pengar!


Så jag är nöjd med mitt liv just nu!



Men jag skulle inte tacka nej till sommarn och värmen, kan det inte bara sluta snöa?


Pusshej!

//Jenny


Torsdag 12:de April!

Hejhej!

Idag har jag bara tagit det lugnt, har sjukasteträningsvärken í hela kroppen efter gårdagens gympass och promenaden runt kinabron. Så har mest legat i sängen hela dagen. Är smärtsamt att röra sig. Men har ifall gått i läggan så har inte legat ner hela dagen. Till middag gjorde jag och Linnea köttfärslimpa med egengjord potatismos.

Får se vad kvällen har att erbjuda, lär bli lugnt. Linnea drar på fotbollsträning så blir ju hemma själv.

Ska försöka packa ihop tvätten och plocka ihop lite så det blir lätt att städa imorrn.

Imorrn blir det att tvätta och städa 10-13. Sen kommer Annicka till stan vid 18-tiden då blir det att käka middag
och tagga utgång på Corona med Linnea och Annicka. Vilket var ett tag sen vi sågs alla 3 så ska bli nice.




Pusshej!
//Jenny


11:de april Onsdag!

Hejsan!

Idag klev jag upp efter 11, käkade frukost och tog på mig träningskläderna sen åkte jag och Linnea ner på stan och gjorde några ärenden innan vi åkte till IKSU och tränade körde bootcamp. Var sjukt slut efter det passet. Sen hem och fixa tacopaj till middag. Sen skynda till jobbet och städa i 2h sen. När jag kom hem gick jag och Linnea på promenad runt kinabron på 1h ungefär.

Så var min dag kortfattat.

Pusshej!
//Jenny


Tisdag 10:de April

Hejsan!

Har inte skrivit på en veckan.

Helgen spenderade jag i Brände med mamma, pappa, Elin och hundarna.
Fredagen: grillade vi hamburgare. Promenad med Elin och hundarna 4km. Lördagen: promenad mamma, pappa, Elin och hundarna 6km. Middag kyckling och klyftpotatis. Såg filmen "En dag" med Elin. Söndagen promenad mamma, pappa, Elin och hundarna. Jag och Elin tvättade bilen som jag tog till stan. Körde till stan vid 15.30-tiden.

I stan blev det att storhandla på Maxi med Linnea och panta alla våra pantburkar vi hade.

Måndagen blev det att shoppa på stan, Maridal & Ersboda. Köpte en ny parfym på Kicks. Ny träningst-shirt, träningslinne och en rosa sportbh på Stadium.

Sen på kvällen skjutsade jag Linnea till T3arena sen åkte jag hem och mamma, pappa och Elin kom och hämtade mig vid 18.30. då åkte vi och kollade på Linneas match mot Sunnanå. Efter matchen åkte vi till coop forum och handlade sen följde mamma, pappa och Elin med hit och fikade och tog alla grejer som vi köpt till dom.

Imorse fick jag sms av min chef som vill jag skulle jobba idag på APL eftersom någon var sjuk. Så jag ställde upp. Innan jobbet hann jag och Linnea gymma en sväng på IKSU.

Till middag åt vi hambugare med chiliyoghurt och tomat.

När jag for till jobbet var det uppehåll men sen när jag kom ut från jobbet och skulle köra hem var det riktigt skitväder. Blir sjuktless på snön kan det inte bara bli sommar och varmt nu?!

Om en halvtimma ska jag åka till Haga och hämta Linnea.

Pusshej!
//Jenny


Tisdag 3April

Hejsan!

Var segt att kliva upp kl.4 imorse, men kom ifall iväg 4.40. Hade hunnit åka bussen från magistervägen men vi ville inte riskera att missa 1:An från Nus så vi gick. Men får väl se det bra att vi fick en skön morgonpromenad även fast det var kallt. Gick iaf jättebra att inventera var klar typ 9.30 så gick och väntade på McDonalds innan jag gick på Burmans och köpte biljetter till Adrian Lux den 13/4 på Corona. Sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag och kikar på lite Tv och käkar fil. Ska försöka ta mig iväg till IKSU och träna lite.

Kl.16.16 går bussen till Ersboda där jag ska städa på APL. Jag hoppas det kommer går fort att städa. Sen blir det hem och kika på Desperate Housewives sen sova.

Näe, nu ska jag skynda käka sen skriva upp några övningar jag ska köra på IKSU och skynda dit.

//Jenny


Måndag 2April

Hejsan!

Idag har jag legat i sängen alldelens för länge. Men lyckades kliva och fixa ordning lite i läggan och lagade middag till mig och Linnea. Sen har jag även hunnit en sväng på IKSU och tränat med Em. Det kändes att det var några veckor sen jag var där kan jag lova. Men det ska bli ändring på det, känner mig så sjuktotränad just nu!

Nu ligger jag i sängen och ska alldelens snart lägga mig och sova efter som jag ska upp tidigt imorrn för att hjälpa till på Stadium och inventera med Linnea. Börjar kl.5.30 och bussen går 5.15 från Nus så måste senast gå hemifrån kl.4.45.

Usch känner att det kommer bli jobbigt men det blir ju vad man gör det till. Ska försöka dra på IKSU när jag kommer hem vid 11 :) så har jag hunnit träna innan jag ska iväg på nästa jobb.

Men nu är det dags att sova.

Sov gott!

//Jenny


RSS 2.0