31Oktober

Idag är det sista oktober.

Igår så kom till Tilda och Ida hit, vi såg 4 skräckfilmer + såg vi lejonkungen 3 innan de for hem. Kl. var typ halv6 lr vad den var när de for hem.

Iaf man skulle ju ställa tillbaka klockan 1 timma i natt. Minns inte riktigt hur länge jag sov idag. Men har hunnit plugga lite till tentan som är på onsdag.

I fredags så bestämde jag mig för att hoppa av litteraturkursen och satsa på de andra delarna ist, eftersom litteraturdelen var försvår. Så känner mig ganska lättad nu att jag slipper läsa ut böckerna och skriva om någon av böckerna. Så nu känns det inte plugget lite tungt längre.

Imorrn blir det att åka in till stan, tror inte jag har någon lektion då, men är inte säker schemat, är i lägenheten. Då blir det att fara på stan med Linnea och Em för att köpa förköpsbiljetter till Corona.

Ikväll kommer Gisela och Petter hit och ska vara här i några dagar, tyvärr så kommer jag inte vara hem. Skulle hellre vart med de, var ju ett bra tag sen man var barnvakt åt de. Men får vara med de så mkt som möjligt ikväll in de ska sova.



Gisela <3




Petter<3

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan de kommer hit.

Pusshej!
//Jenny


24oktober

Hej!

I fredags blev det Five med Linnea, Tilda och Ida. Var kul förutom att det var typ 30+ där som inte fattar någonting... Men var ändå en kungkväll.

Igår så kom min storebror hit och bytte till vinterdäck på bilen, så nu behöver jag inte köra med sommardäck när jag ska hem. Sen gjorde jag inte så mkt mer igår.

Idag sov jag typ hela dagen, har även läst lite av boken som ska vara utläst på tisdag. Boken suger verkligen... Men måste ju läsa ut den...

Imorrn är jag ledig så blir att läsa ut boken och göra lite grammatik. kanske blir en sväng på iksu oxå, lr beror på vädret.

Nu ska jag kolla om det finns nått på tv annars kanske jag ska se lite oth och vänta på att Linnea kommer hem.

Pusshej!
//Jenny


21oktober

Torsdag

Idag hade jag översättningslektion kl.10.15-12.00, nu har jag diskat och plockat undan lite grejer. Kl.16.00-16.55 blir det att köra cykel 55min på iksu, hoppas verkligen inte det är förjobbigt. Efter det blir det att duscha och sånt. Typ vid 18.30 ungefär så kommer mamma, pappa och mina syskon då blir det att fara och gratta Caroline som fyller 21år idag. Får hoppas jag inte är död efter cykelpasset.

Btw fyfan så sjuktkallt det är att cykla ute nu, man fryser typ sönder ansiktet.

Just ja, jag saknar mina älsklingshundar mest i världen just nu, har inte vart hem på ett tag. Vill bara fara hem och krama och gosa med de. åhh så jag saknar de!!

Ditte <3 saknar så jag kan dööööö!



Busan <3 Saknar dig med.

Hoppas mamma kommer hit med de snart :D

Saknar även Chilli! Elin jag hoppas du rensar och ger henne mat varje dag.

Snart blir det att äta middag, så jag hinner smälta maten innan jag ska på iksu.
Skriver kanske när jag kommer tillbaka från iksu, ifall jag har tid.

Pusshej!
//Jenny


19oktober

Hej, var ett tag sen jag skrev.

I fredags fixade jag och Linnea guldkoret på iksu, var på stan och köpte paket till Tilda som fyllde 20 år i lördags.

På kvällen på lördagen så hade vi förfest hos mig och Linnea sen blev det krogenkrogen. Vart en sjukt trevlig kväll.

Söndagen så gjorde jag och Linnea inte så himla mkt tog det lugnt typ.

Idag måndag så hade vi lektion 8.15 så blev att kliva upp efter 7, sen hade vi lektion 10.15-12.00 sen lunch till 13.15 sen hade vi litteratur seminarium fick sluta 1h tidigare.

Nu håller Linnea på diska, ska snart byta av henne. Efter det blir det att fara på maxi och handla, sen hem och äta. Senare ikväll blir det att fara på iksu och gymma.

Imorrn är vi lediga så får se vad som händer, måste ifall plugga. Kanske ska hem till Brände och byta till vinterdäck på bilen. Men var inte säkert att någon kunde byta hemma så får se när det blir av.

Vill ha vinterdäcken på känns lite säkrare, för man vet ju aldrig, imorrn när jag vaknar kanske det är vitt ute.

Ikväll är det Desperate housewives.

Ska kolla om jag ska diska nu, byeee!
//Jenny


14oktober

Hejsan!

Idag har jag pluggat hela dagen till fonetik tentan som är imorrn 9-13. Hoppas verkligen att det går bra, orkar verkligen inte en till omtenta. Då blir det nog att hoppa av, isf är inte den här kursen något för mig känns det som. Det blir för mkt helt enkelt, + så suger jag på planera så allt blir bara fel. Orkar verkligen inte, nästa vecka blir det nog att fara på arbetsförmedligen, hann inte den här veckan.

På lördag blir det förfest hos mig och Linnea sen blir det krogenkrogen med massa sköna männskor. Hoppas verkligen det blir en lyckad kväll, har sett framemot den hela veckan :D

Tilda fyller 20 år på lördag så blir henne vi ska fira.

När Linnea är klar inne på toan så ska jag duscha sen blir det att sova och hoppas att provet imorrn går bra.

Efter provet drar nog jag och Linnea på iksu och kollar gymkort. Blev inte av förra gången vi skulle göra det. Sen blir det ner på stan och kolla på affärer.
Pusshej!
//Jenny


11 oktober +

Hejsan!

Blev en 2 timmars promenad med Ditte, gick Brände runt. Sjukt jobbigt, blev att käka middag när jag kom hem och nu ligger jag i sängen helt slut.



Lär somna tidigt ikväll, lr hoppas iaf att jag gör det :P

Är sjukt taggad på helgen :D

Pusshej!
//Jenny


11 oktober

Idag hade jag online-tenta i realia, kan ju inte påstå att det gick bra direkt, bara hoppas på att jag får g.

Är hemma i Brände och har vart det sen i torsdags, vet inte riktigt när jag ska åka in till stan. Men blir nog imorrn kanske. Har ingen skola i veckan, men har tenta på fredags så blir att plugga till den, sen måste jag hinna på arbetsförmedlingen, kanske på iksu ifall linnea vill följa med, sen är det träning på onsdag. Just det får inte glömma att det är desperate housewives på tisdag kl.9.

Blir att gå på långpromenad med Ditte lite senare idag, sen måste jag käka frukost oxå. men tänkte vila lite nu var vaken väldigt länge i natt för att plugga.

Aja, har inte så mkt mera att skriva. kanske kommer nått inlägg senare :)

Pusshej!

//Jenny


6oktober

hej, vaknade för ett tag sen. Blir att käka frukost snart, sen kl.13.15-15.00 är det en föreläsning på universitetet, efter det blir det hem och spela in till realian.

Sen fixa någon middag.. Nu när man har flyttat hemifrån så måste man ju fixa mat själv. Är rätt så drygt, när man bodde hem så fixade mamma alltid maten. Vilket var ganska så skönt, men bara att ta ansvar och göra det.

Nu ska jag kolla om jag har några pengar kvar på kontot,var och handlad igår så man vet aldrig. 

Ska kila nu, hare bäst. Pusshej!
//Jenny 


5OKTOBER

Herregud vilken kass uppdatering jag gör. Måste ta nya tag och börja blogga igen, kan ju inte gå en månad mellan varje inlägg.

Har som sagt hänt en del sen senaste uppdateringen.

Onsdag 29 och tosdag 30 september:
*Tränade med Em´s lag

Lördag den 2oktober:
*Tenta vocabulary. vilket inte gick så jättebra, men inte jättedåligt heller.
* Lagfest på kvällen. som söööööööög hur mkt som helst. Ångrar att jag for dit.

Sen varje dag så har det typ var några lektioner oxå lr inte exakt alla dagar men nästa.
Idag 5 oktober:

Hann inte läsa ut boken som skulle vart utläst idag så kunde inte vara med på seminariumet. Så blir att göra något skriftligt på den delen.

Nu är jag hungrig ska kolla om Linnea vill hjälpa mig med maten lr om vi kanske måste fara och handla först.

Ikväll är det desperate housewives lr hur det stavas :D

Har tyvärr inga roliga bilder att lägga in. Så blir lite tomt men mkt text istället.

Imorrn har jag namnsdag, och imorrn har jag bara en föreläsning. Hoppas det blir en bra dag.

Pusshej!
//Jenny



RSS 2.0