ekorrar i brallan

idag hade jag 2 lektioner, avspänningen hade vi massa lekar och på fotbollen så var jag först i guldrummet och hade avparks utbildningen sen gymmade jag ben.

åkte hem 13.15 hemma blev det att träna mage och rygg.

har läst igenom om katolska kyrkan som jag ska ha seminarie i imorrn. hoppas det kommer gå bra.

skulle skriva klart talet idag men har verkligen inte orkat pga massa saker... är så less....men vissa vägrar förstå fyfan... allt är bara mitt fel...
spelar ingen roll vad man säger.. alla säger att jag är för snäll osv. men ingen fattar...
fyfan, vill ha lov och slippa allt just nu...



//Jenny


1advent

Idag är det 1:a advent, det känns verkligen inte som att julen är 1 månad bort. Jag är inte taggad över huvudtaget, men det kanske kommer närmare jul, vem vet.

Iaf idag så var jag, mamma, pappa, mikael, elin och lämnade igen gisela och petter. Ditte och Busan följde med de blev åksjuka och spydde så när vi kom till brednoret så fick vi duscha av de och låna 2 handdukar.

När vi kom till mormor var de jättesnälla och lugna och det är de fortfarande.

Hos mormor så åt vi middag blev lax, kyckling och potatis, sen fikade vi oxå. världens godaste saffransbullar, fick ta hem en längd :D

Skickade även in loggboken nyss, tack Em för att du påminde mig :D

ska fylla i vad jag har ätit i dag. Måste skärpa mig har vart dålig på det den här månaden. och förändringsarbetet måste jag fixa oxå känns så himla jobbigt.. Sen har jag seminarium på tisdag oxå. och redovisning på torsdag. och matteprov.

Måste verkligen ta tag i skolan men orkar inte....

Amanda jag klagar inte på dina ljudeffekter de är roliga ;)

//Jenny


Bild



                           FinGisela och jag



En bild på Gisela, Linnea, Petter och jag.

//Jenny


min fredag och lördag

Igår på nk hade vi om stjärngrejs, var rätt kul. sen blev det idrott jag och Amanda gymmade medans de andra hade handboll som Lina höll i.

blev lunch, efter det tog jag och Ida svininfluensasprutan, gjorde inte och hade inte ont i armen heller. Men på bion så höll jag på frysa i hjäl sen på natten så frös jag och had ont i huvudet har det idag oxå, men jag överlever.

iaf efter skolan så blev det att några tjejer i klassen drog till Amanda och fikade och hade det trevligt. Sen så blev det att jag, Amanda, Ida och Annicka for på 3 kronor och åt pizza, efter ett tag så kom Linnea dit oxå.

Sen så for Ida till Bussen då gick vi och köpte bio biljetter till Paranormal activity, kan säga att filmen sög den var hur hemsk som helst i slutet.

Sen så gick vi till lägenheten eftersom filmen började kl.22.

Sen när vi kom till så däckade Amanda på direkten nästan och hon är så söt hon har massa ljudeffekter för sig haha :P

Alla drygade med mig hela tiden och kallar mig ekorren, sen så sjöng de hela tiden om mig. Så jag hittade på en låt om de. Linnea och Annicka fick för sig att fara på frasses och käka mitt i natten

Jag, Amanda, Ida och Fummel stannade i lägenhet och sov.

Imorse så skrämde Fummel livet av mig genom att dra mig i foten när jag sov. Höll på dööö...


Kom hem vid 3 idag, har sovit mkt pga huvudvärk. Gisela och Petter är här :D
Gisela har lekt frisör och gjort frisyrer på mig och Linnea.

de är väldigt fina :D
Imorrn blir det Umeå, ska till mormor. Hundarna ska med så mormor får se de + vi kan inte lämna de själva då blir de galna haha.

//Jenny


:)

På fotbollen idag var det gym, gymmade ben, känner redan träningsvärken :P På nk lyssnade jag på redovisningar eftersom Annicka och Lina inte var där. Så imorrn kanske det blir redovisning men jag vill inte redovisa för hela klassen :P så får se när det blir.

Matten var lika drygt som vanligt ville somna. Man hinner typ få hjälp max 2 ggr på en lektion om ens det. Så det suger så himla hårt, hatar verkligen matten men måste kämpa mig igenom det, måste få G iaf.


Imorrn blir det att vara med några tjejer från klassen och fika hos Amanda efter idrotten, sen vid 4 blir det att ta vaccinet på skolan. :P Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk i helgen vill fara till Skellefteå och shoppa. Måste verkligen köpa nya kläder ;P

Men ser väl ifall jag blir sjuk :P

Måste ringa mamma och kolla ifall hundarna ska ha mat nu :)

Pusshej!
//Jenny


tisdag 24

Bastu/bad igår var hur skönt som helst. På fotbollen blev det att gymma ben, så har sjuktmkt träningsvärk idag men det är nice.

igår höll jag inte talet som det var tänkt eftersom jag inte hann klart med det. Snackade med Katarina så hon skulle försöka hitta en tid för alla som inte gör det när de ska. Hon hoppades att det skulle bli innan jullovet och det hoppas jag med. Orkar inte direkt ha massa skolarbeten att tänka på under lovet.

Idag på avspänningen körde vi maffia, rätt dryg spel/lek men funkade. På religionen gjorde vi inte så mkt, sökte lite mera info om katolska kyrkan.

Naturen så gjorde jag och Ida 12 av 37 frågor, kändes bra att jag gjorde de annars kommer jag aldrig ta mig orken att göra de.

Matten så räknade jag och Ida på bra, sen fick jag ett hemprov som jag måste göra, men det blir nog bra.

ska försöka räkna nu medans jag har matte i huvudet. haha

här är en bild på Ditte & Busan


//Jenny


söndag...

I fredags blev det utgång med Linnea, Ida och Em, det var mkt nice. Men hade vart roligare ifall fler hade följt med. Det var typ ingen man kände som var ut. Sen var ju vissa personer väldigt dryga och konstiga, men det får man väl räkna med.

Robin bengtsson var där oxå, synd att du inte följde med Amanda ;)

På lördagen blev det bussen, när vi var på väg till 2 bussen så kom Ida på att det var lördag så bussarna går ju inte som på vardagarna så vi fick vänta på 15.20 bussen.

När jag och Linnea kom hem blev det att packa upp allt och äta middag. Vid 19. kom Annicka och Ida hit och var här till efter 1 tror jag det var. Vi gjorde massa roliga grejer :D hundvalparna, tv, sing star, sms, telefonsamtal och massa andra grejer :)

så igår blev det inte att skriva nått på talet heller. Det ska vara klart imorrn. Och nu sitter jag här och kommer ingenstans med talet heller, är helt fast. Vet inte hur jag ska skriva lr nånting. Blir så himla less. Kommer typ vara sjuk imorrn. Men vill göra bort det egentligen, men vet inte hur jag ska skriva.

känner mig helt lost just nu. Hoppas Linnea kommer hem snart och vill hjälpa mig lite. Behöver verkligen hjälp.
Nu måste jag fortsätta tänka på talet.

//Jenny


utgång imorrn?

hej, idag blev det 8.05 bussen till stan. gick till Ida sen tillbaka till skolan. Där blev det att gymma ben. sen lunch efter det blev det att fika sen gå tillbaka till gymmet. då blev det att jogga på löpbandet, gick bra förutom att jag får ont i vaderna eftersom jag inte är van och konditionen är inte på topp men det ska ju byggas upp. :D

så imorrn kanske det blir att jogga lite, får se om jag orkar ;P

Imorrn kanske det blir utgång ;) får ifall det blir några som är på :D

jag har mitt tal om skönhetsoperationer imorrn på svenskan, hoppas verkligen att det kommer gå bra. Men ska ju bara hålla för några stycken så känns ju bra det iaf :D

måste träna några gåner till så jag kan det bättre :P


//Jenny


onsdag

idag hade jag np i svenska, gick ju som det gick, hoppas på godkänt :) var klar halv11. åkte hem kl14. hemma har jag legat på spikmattan, blev bra ett tag. men nu gör det lika ont igen. :( men Linnea har lovat att ge mig massage ;) så hoppas det kommer bli bra :)

imorrn börjar jag 10.20, har fotboll då, så blir att gymma, sen efter lunch blir det gym igen. Sen efter det blir det att åka hem :D



//Jenny


less...

jag är så sjukt less på alla skolarbeten nu, alla svenskarbeten vi har måste man jobba hemma med orkar verkligen inte.

Saker jag har som måste göras i skolan är:
*etiken i praktiken talet, som ska hållas på onsdag.
*svenska np-talet, som ska hållas på måndag. Har inte ens börjat med.
*Nk-redovisningen.
*seminariegrejen, på religionen. fast det är den 1/12 så ett tag kvar.
*textanalysen på svenskan, som ska in nångång.
*förändringsarbetet på avspänningen. börja med idag.
*projektarbetet som inte går nå vidare kommer ingenstans, måste verkligen ta tag i det.
*matten måste jag verkligen räkna hemma, vill inte ha ig igen.

-säkert glömt nått. Är så sjuktmkt just nu, orkar inte.

Imorrn ska jag på idrottsmedicin till sjukgymnasten :) hoppas jag får några nya övningar och att han är nöjd med hur jag tränat :D orkar inte höra nått negativt nu. Vill kunna gymma med skivstång och sånt nu, men får se imorrn hur det blir :P

Imorse när jag skulle gå ut till bussen höll jag på halka ihjäl mig, för det var hur halt som helst :O kan inte bara sommaren komma :D hatar kylan, vintern och halkan..

Några bilder från när vi var hos ida innan corona


Amanda



Lina, Annicka, Louise, Ida & Linnea



Ida, Em, jag, Natalie & Caroline
 
Några bilder orkar inte lägga upp fler tar sån tid.

//Jenny


november 15

hej, idag klev jag upp vid 11 tror jag :P blev att duscha och fika frukost. Sen så blev det att vara med hundvalparna ett tag, sen städa mitt rum och dammsuga, efter det dammsög jag köket. Eftersom Annicka skulle hit.

Hon kom hit efter 4, blev att äta då, sen kollade vi i skolkataloger och satt vid datorn och var med hunsvalparna ;) de var som galna i henne ;)

Nu har jag förtöver lite bilder på datorn.

Men nu måste jag och borsta tänderna och fixa allt för imorrn så jag tar mig upp i tid.


Här får ni en bild på Busan & Ditte ;)


Gonatt :)

//Jenny


november 14

Hejsan, har inte orkat uppdatera på sista tiden. ska försöka bättra mig.

senaste inlägget var det Em i min klass som skrev, så ni vet.

Vet inte vad jag ska skriva.

Iaf idag vaknade jag vid 11 och mådde hur dåligt som helst, så blev ingen frukost, gick och la mig och sov i mammas säng och sov till typ 5 ungefär. Då blev det middag, orkade typ ingenting. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt :)

Hoppas att jag mår bättre imorrn, och att jag kan svälja för kan knappt det nu pga av förkylningen.

Måste skriva klart talen oxå... Åhhh orkar verkligen inte med allt i skolan...

Just det fick 13 p på nkprovet 12 var g ;) + att jag hade lämna in frågorna.

Orkar inte lägga in några bilder för de är i kamerna och tar så himla långtid att föraöver de till skoldatorn.

Nu ska jag gå och kolla vad hundvalparna göra.
Just det kanske ska berätta att min storebror har köpt en hundvalp som heter Busan och är helsvart. Och hela familjen har en hundvalp som är svart och brun som vi kanske ska köpa :D som heter Ditte. Som vi troligtvis kommer köpa ;)
Hare bäst, pusshej!

//Jenny



haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallå!

Nu sitter vi i soffan och chillar med gunilla. Det är fett naajs! Massa snygga killar går förbi hela tiden! As naajs speciellt deras rövar som hänger ut från byxorna ;) I LIKE IT A LOT!!!! Jag ska vara med i programmet a shot at love jenny andersson. Passa på att söka nu och ett villkor man måste ha snygga muskler speciellt magen och röven! Sen kan ni söka till Jenny söker kille som kommer visas på tv6 i vår. Sen ska jag oxå vara med i paradise hotel men de är om 5 år menmen ni kanske vill veta de oxå:P asså guuuud jag kommer bli värsta kändisen asså! helt fucking naaajs! Asså jag kommer bli mer känd än typ kissie, kenza och alla dom jävla divorna! Dom är bara så överdriven. Asså gud nu kollar jag på mig själv och ser att jag har världens finaste kropp. Mina bomber sticker ut och min rumpa är så fin formad. Asså just nu sitter sååååååå många snygga killar bredvid mig. Nu måste jag
iväg för de är massa snygga killar som väntar på mig! CAIO //Em

Tisdag 3

Idag på avspänningen skulle vi ha massage, läraren vaktade prov så han gick iväg, så vi sov istället ;) sjuktskönt med en powernap på 20min, men läraren var inte nöjd när han kom tillbaka :p

På religionen så fick vi tillbaka proven, jag fick VG :D är supernöjd, trodde att jag skulle få ig.

Nu på religionen ska vi gå ut i grupper om 3 och intervjua olika kyrkor, sen ska vi ha seminarium.

Allvarligt måste verkligen ta tag i skolarbeterna men orkar fan inte :/ skjuter upp allt hela tiden :/

Iaf naturprovet är flyttat till nästa vecka :D

Nu ska jag försöka fixa textanalysen.
Ikväll blir det "desperate housewives"
Sen sova, ifall jag tar mig i säng :P

//Jenny


RSS 2.0