28Februari

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mkt men har börjat med att söka jobb. Håller på komma på vad jag ska skriva så inom en snar framtid ska jag skicka iväg ansökan.


Nu ska jag städa undan i lägenheten och gå ut med sopparna sen blir det att käka middag och duscha. Hoppas bara Linnea kliver upp snart...

//Jenny

27Februari

Kass uppdatering som vanligt.. Har inte haft nått intressant att skriva så därför bloggen vart ouppdaterad.

Söndag 27/2

Idag kom mamma, pappa och Elin till stan vi for och hälsade på Caroline och Alejandro vilket var trevligt. Han är så liten och söt. Kollade även på Carros nya lägenhet som hon bor i nu den är jättefin och stor.

Efter skjutsade pappa, mamma och Elin hem mig och Linnea sen for de hem. Har inte gjort så mkt efter det bara tagit det lugnt och kollat på tv och sånt. Ikväll blir det en tidig kväll eftersom det blev utgång både fredag och lördag. Så nu blir det nog inte utgång på några veckor.

Imorrn blir det att maila in och söka jobb. Ska ta tag i det och fixa så jag tjänar pengar så jag har råd med lägenheten. Jobbet som jag ska söka känns ändå rätt nice hoppas man får det bara. Hade var sjuknice.

Måste ta tag i träningen oxå känner mig sjukt lat.

Så Elin nu har jag uppdaterat lite iaf hoppas du är nöjd ;)
//Jenny

Alla <3-ansdag!

Lite uppdate från helgen.

11/2 fredag.
Var på Nolia på kvällen och kollade på intersportcupen.
Sen blev det att åka buss till Ålidhem och sova.

12/2 Lördag.
Klev upp kl.6 duschade, käkade och tog en buss som gick 7.27 till Nolia för att kolla på intersportcupen. Var på Nolia hela dagen. Annicka sov hos mig och Linnea så vi käkade på Frasses på stan sen åkte vi till lägenheten. Mikael och Helena kom och hälsade på.

13/2 Söndag.
Klev upp 9.30 ungefär tog 10 bussen till Nolia med Annicka. Jag kollade på några matcher sen tog jag bussen till Ålidhem. Blev att sova ett bra tag.

14/2 Måndag.

Tog sovmorgon till 12.30. Tvättid kl.13.00-16.00, så har tvättat och städat idag bara.
Orkar inte gå till Iksu ikväll är så sjukt kallt ute.

Imorrn kommer mamma och Elin till stan sen på kvällen blir det träning på Bräntis med MFF-damer.

//Jenny

8Februari

vädligt dålig uppdatering på bloggen. Ska försöka förbättra mig :)

Tisdag 8/2

Idag blev det en sväng ner på stan för att fixa periodkort på lokalbussarna sen blev det förbi arbetsförmedlingen och skriva in mig. Så nu är det gjort, nu blir det bara att söka jobb aktivt och hoppas jag får jobb snart.

Efter arbetsförmedlingen blev det buss hem sen käka middag. kl19.00 blev det ett 55min spinningpass på Iksu efter det har jag bara ätit och duschat. Nu blir det att sova så jag tar mig upp imorrn. Då blir det först Universitetetoch hämta omtentorna sen till min mormor och hjälpa henne.

Pusshej!
//Jenny

2 Februari

Onsdag 2/2

Hejsan!


Idag har jag hunnit med lite grejer har hunnit se tv, diskat medans Linnea gjorde hemmagjorda fiskburgare. De var goda men man får inte äta de för ofta helt enkelt man blev lite less på de.

Sen har jag och Linnea vart ute på ett 40min löppass, var riktigt skönt väder ute och gick kanonbra att springa.

Nu sitter vi och har käkat kvarg med saft och dippar gurka, morötter och paprika med dip. Mkt gott, ska snart springa och hämta ett glass vatten att dricka fast det gör jag i pausen till Criminal Minds.

Imorrn blir det att boka biljetter till Love and Other Drugs som jag, Linnea, Elin och Annicka ska se på fredag.

Nu ska jag kolla på Criminal Minds.

Pusshej!
//Jenny

1feb

Hejsan!
Lite uppdate.

Blev inga fiskburgare idag vi käkade makaroner och köttbullar istället eftersom det gick snabbt att göra. Om ett tag drar vi på iksu en sväng. Blir nog att köra ben tror jag.

Innan middagen så fixade jag och Linnea en grej berättar senare när vi fått svar, om vi får svar vill säga. Hoppas verkligen de svarar. Längtar som faaaan!! Men mera om det senare..

Pusshej!
//Jenny

1 Februari

Tisdag 1/2

Hejsan!


Idag blev det sovmorgon som vanligt.. Men somnade rätt så sent igår så är ju en anledning att det blev sovmorgon.. Idag fick jag min kalender som jag hade beställt, blev riktigt nöjd med den.

Det jag hunnit idag är att fixa frukost/lunch till mig och Linnea sen sett lite tv och suttit vid datorn.

Imorrn måste jag kliva upp tidigt dra på universitetet och hämta omtentorna.

Igår gjorde jag och Linnea en ansiktsmask så nu har man lite fräschare hy.

Till middag idag ska jag och Linnea göra hemmagjorda fiskburgare, hoppas verkligen de blir goda.
Ska kolla på tv nu.

Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0