31MajTorsdag!

Hejsan!

Sen sist jag skrev har jag hunnit vara hos mormor och fira morsdag med familjen och hundarna.

Sen i måndags hämtade jag och Linnea lapparna till blodomloppet sen var jag och jobbade på Apl 17-20.00.

Tisdagen blev det jobb 7.45-15.00 i Bygdeå, sen när jag kom hem blev det att handla på Maxi sen käka innan mamma, pappa och Elin kom och hämtade oss. Då for vi till mormor och lämnade hundarna sen till Blodomloppet. Där gick vi 5km sen åkte vi till mormor och fikade. Sen blev det hem och duscha sen sova.

Onsdag klev upp 5.45, 6.15 åkte jag till Bygdeå för att jobba 7-16. Sen när jag kom hem somna jag på direkten. Käkade middag jätte sent sen somna jag igen.

Idag vaknade jag rätt sent. Har iaf hunnit jobba sista passet på Apl idag och nu strax efter jag ätit mig något ska jag ut och gå i minst 1 timma så jag inte somnar innan Linnea kommer hem från matchen.

Pusshej!
//Jenny


26MajLördag!

Hejsan!

Uppdatering är verkligen inte på topp just nu.

Men lite grejer som hänt sen sist är att jag jobbat 3av5pass på Apl, så nu har jag bara 2st pass kvar tills jag slutar, sista dagen blir nästa torsdag den 31maj.

Jag har vart i Bygdeå och skrivit medicindeligeringen, så nu är den förnyad så jag kan jobba i sommar. Den 4 ska jag och skriva i Ånäset så ifall det är kris kan jag rycka in där oxå.

Har fått semesterschemat skulle får minst 75%så chefen när hon ringde men har bara fått 55% första och 58% så blev ju sjuktlurad... Men då vet jag ju det tills nästa år.. Då ska jag välja att jobba nån annanstans...

Jag ville ju jobba så mycket som möjligt när jag väl får chansen och på sommaren är ju som enda chansen när man inte har utbildning. Man blir ju nådigt less, speciellt när dom som tackade ja efter mig får mera jobb än mig....

Men jag hade planerat att jobba mycket så blir som en omställning när jag bara ska jobba 55% är ju nästan en halvtid.. Blir fan less...

Men ska nog ta ett snacka med chefen för hon kan inte lova sen så håller hon det inte... För då hade jag likagärna kunna tackat ja till Umeå kommun istället. Men det var väl det hon var rädd..

Hon har inte ens vågat lämna schemat till mig personligen, inte ens sagt till mig när jag skulle göra deligeringen det har min mamma sagt till mig och det tycker jag faktiskt är chefens arbetsuppgift.. Men kanske bara jag som tycker det?

Aja, nog snackat om det!

Nu ska jag kliva upp och duscha sen blir det frukost. Idag blir det att grilla med Linnea, Ida, lillebrorsan och hans kompis sen ikväll blir det Corona!

Kvällen kommer blir kanon!

Pusshej!
//Jenny


15MajTisdagMarmaris!

Hej!

Tisdagen solade vi mest hela dagen.

Vi gick på en markanad och köpte jordgubbar och körsbär som var sjuktgoda. Det var säsong för jordgubbar så Deturguiden rekommenderade att vi skulle testa dom.



Vi besökte även gymmet



Efterrätt



//Jenny


14MajMåndagMarmaris!

Hej!

Måndagen blev det frukost kl.7.30 sen blev det att sola tills det var välkomstmöte med Deturguiden kl.11. Sen bokade vi även en shoppingtur runt Marmaris på eftermiddagen kl.15.30.



Första frukosten på hotellet!



Daniel, jag och Linnea med Marmaris i bakgrunden!



Agerade modell på en skinnaffär.



Hotellets drinkar var inte att hurra för.





På kvällen blev det barstreet, utgång på Crazy Daisy!

//Jenny


13-20Maj!

Hejsan!

Uppdateringen har inte legat på topp senaste veckan.

Jag har befunnit mig i Marmaris med Linnea, Daniel och Tobias. Vilket har vart underbart, skönt med värme och sol och att man inte behövt tänka på jobb lr stressat. Bara njutit av allt.

Vi tog flyget från Umeå 10.10 på söndagsmorgonen den 13maj. Landade på Dalaman airport vid 16.00 turkisktid. Sen blev det 1,5h bussfärd till Pasa beach hotell. Där blev det att checka in sen bara chilla tills middagen som serverades 19.30. Vi hade all inclusive vilket var sjuktnice.

Lägger upp lite bilder sen kanske jag skriver och berättar mera vad vi gjorde varje dag för nu ska jag sova så jag tar mig upp.



Tobias, Daniel & Linnea på flygplatsen i Umeå!



Mitt, Linneas och Daniels hotellrum!



Den stora poolen!



Första dagens solning!

Pusshej!

//Jenny


12MajLördag!

Hejhej!

Har hunnit duscha och käkat en banan. Ska ta mig nå mera innan jag skjutsar Linnea till matchsamlingen. Sen vid 13 kommer mamma, pappa och Elin hit och käkar tårta sen far vi och kikar på Linneas match tillsammans.

Sen blir det hem och fixa ordning allt.

Pusshej!
//Jenny


11MajFredag!

Hejsan!

Igår blev det Iksu och gymma mage/rygg. Sen Stömpilen och fixa en grej sen hem. Gick på Ica och handlade grejer till tårtan vi gjorde.

Middag igår blev det tacosgratäng. Jag och Linnea gick på en promenad efter vi bakat tårtan. Sen kikade vi på Catwoman. Sen blev det att sova.

Pusshej!
//Jenny


10MajTorsdag!

Hejsan!

Ursäkta kass uppdatering. Har jobbat rätt mycket i veckan så har vart slut när jag kommit hem så har inte gjort mera än att typ sovit.

Idag var första dagen jag var ledig och då hade jag och Linnea tvättid 10-13 sen for vi på Strömpilen och gjorde lite ärenden. Jag köpte mig lite bikinis och andra nödvändiga grejer.

Bild på en av bikinisarna jag köpte:



Underdelen köpte jag i måndags och idag köpte jag överdelen oxå.

Sen blev det en sväng till Ersboda och och kolla lite. Har hunnit sova en sväng på kvällen oxå sen blev det att tag tag i städningen så har hunnit städa hela lägenheten oxå så nu luktar det rent och fräscht.

Nu blir det att sova, imorrn blir det nog Iksu och träna sen stan en sväng. Sen kanske det blir hem till Brände annars kanske jag ska baka så jag kan bjuda på födelsedagsfika på lördag om någon är sugen på det?

Gonatt å sovgott!

//Jenny


7MajMåndag!

Hejsan!

Idag fyller jag som sagt 21år! Tiden går så himla fort... Har inte firat någonting idag. Blev firad av mina föräldrar + syskon i fredags.

Har hunnit på stan idag och fixa massa grejer. Sen blev det att fara och käka på Mariedal sen och handla lite frukost på Ica på Ålidhem. Sen skynda hem sen iväg till Ersboda och städa. Nu ska jag byta om och fara till Iksu och träna. Sen blir det att skynda duscha, fika sen i säng. Åker till Bygdeå senast 7 imorrn. Slutar 16.45 så då kanske det blir en sväng till Iksu då oxå. Men det får morgondagen avgöra.

Pusshej!
//Jenny


Vecka 19!

Hej igen!

Vecka 19!

Måndag 7: Jag fyller 21år, stan och fixa lite grejer, Apl 17.00-20.12.

Tisdag 8: Hemtjänsten Bygdeå 7.45-16.45 sen ska jobbcoachen ringa kl.12 för ett telefonmöte.

Onsdag 9: Hemtjänsten Bygdeå 7.00-16.30 sen Apl 17.00-20.12.

Torsdag 10: Eventuellt jobb i Bygdeå måste kolla på tisdag. Annars är jag ledig.

Fredag 11: Ledig! Kanske en sväng till Brände.

//Jenny


6MajSöndag!

Hejsan!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag har legat i sängen och kikat på Grey´s hela dagen typ.

Linnea är i Piteå och spelar fotboll så är hemma själv. Hon kommer inte hem förrän vid 12.

Ska nog kika på nån film senare, sen blir det att duscha och frächa till mig lite.

Imorrn ska jag och Linnea kliva upp i tid och fara på stan och fixa lite grejer som måste göras.

Pusshej!
//Jenny


3:dje, 4:de & 5:de Maj!

Hejsan!

I torsdags blev det jobb i Bygdeå 7.45-11.45 sen blev det hem och vila ett tag. 15.30 for jag till Ersboda och städade på Apl 16.00- 19.45 så blev övertid. Efter jobbet blev det ät fara hem och käka eftersom jag inte hann innan jobbet.

Fredagen blev det lång sovmorgon sen på kvällen blev det jobb 16.00-19.45, så övertid igen. Sen blev det hem och snabb packa lite sen fara och käka på frasses sen hem till Brände.
Hemma blev det att öppna presenter, det blev att fira mig då eftersom ingen har tid på måndag när jag fyller år. Fick pengar och lotter.

Sen åkte vi till Skellefteå för att skjutsa Daniel. Sen hem och sova.

Lördagen var det tänkt att vi skulle gå ut och gå men snöade som fan så skippade det. Jag fick ut och lekte med Busan och Ditte en sväng. Sen vi for och handlade till middagen som blev tacos sen bakade Elin en banankaka, som blev riktigt god.

Åkte tillbaka till Umeå efter 22 nångång, var sjuktdåligt väder att köra i men vi tog oss iaf hem.

Hemma blev det att lägga sig och sova.

//Jenny


2MajOnsdag!

Hejsan!

Idag klev jag upp kl. 5.45 och gjorde mig klar och for på jobbet kl.6.15. Och jobbade 7-16. Sen  blev det att stanna en stund och snacka med mamma var ett tag sen jag träffade henne så det var trevligt.

När jag kom hem höll Linnea på städa så hjälpte till lite sen kom Tobias förbi en stund. När han for så blev det att fixa middag köttfärsbiffar och potatis.

Sen blev det att vila maten sen dra till Iksu och gymma mage/rygg med Linnea.

Nu har jag käkat lite kvällsfika och nu blir det att duscha innan jag ska skynda i säng imorrn kl.7 bär det av till Bygdeå för jobb.

Har fått rätt mycket jobb nu inom hemtjänsten i Bygdeå och det är bara roligt. Så det känns bra. Nästa vecka blir det jobb tisdag, onsdag och torsdag + så har jag Apl-städningen.

Nu blir det att skynda in i duschen.

Sov gott!
//Jenny


1MajTisdag!

Hejsan!

Idag har jag sovit länge och solat bara. Nyss käkade jag och Linnea rester från gårdagens grillning. Snart ska jag städa läggan och diska undan.

Blir en tidig kväll ikväll eftersom jag börjar jobba kl.7.00 imorrn i Bygdeå så måste fara kl.6.15. Slutar kl.16 så blir att snacka lite med mamma sen fara hem till läggan och käka middag.

Det är bra att jag får jobba så jag får tjäna lite extra pengar enda nackdelen med att vara timvikarie är ju att lönen kommer 1månad efter men det har ju sina fördelar oxå.

Pusshej!
//Jenny


Sen sista jag bloggade!

Hejsan!

Sen sist jag bloggade har jag hunnit jobba i Bygdeå, Umeå och Ånäset. När jag hade jobbat klart på Apl i fredags skynda jag till läggan sen handla på Maxi sen blev det hem till Brände för att sova där. På lördagen började jag 7.45 i Ånäset och jobbade till 16.45. Efter jobbet kom Daniel och hjälpte mig med bilen jag körde + så bytte vi så jag fick tillbaka blåvolvon. Sen blev det att hämta Ida och fara till Robertsfors och plocka upp Annicka och vi hann in en sväng och kika på hennes lägga.

När vi kom till Umeå for vi och hämta Linnea sen käka på frasses. Sen blev det hem och göra sig klar för utgång på Rex. Fy helvete vad dyrt det var på Rex, jag ska seriöst sluta dricka då skulle man spara sjuktmycket pengar som man kan lägga på andra bättre grejer istället. Så nu blir det nyktert väldigt länge. Kommer ju lix jobba hela sommaren så lär ju aldrig finns tid att hitta på nått heller. Men jag vill tjäna pengar så det är bra.

Valborg hände det inget speciellt. Inge ville hitta på nått så blev jag och Linnea som grillade kyckling sen så tog vi det bara lugnt.



Vi solade och åt sallad innan jag for och jobbade!



Grillade kyckling efter jag hade jobbat.

Pusshej!
//Jenny


RSS 2.0