Helg i Brände!

Hejsan!

Helgen spenderades i Brände med min familj vi firade pappa som fyller 60år på fredag. På lördagen kom det hit släktingar vid 12-13-tiden vi käkade hembakat fika och smörgåstårta och prinsesstårta. Det var hur gott som helst, har säkert gått upp massa bara för allt gott man käkade.

På söndagen blev det att åka in till Umeå och fira mormor som fyller 87år idag. Sen var tanken att dom skulle lämna mig och Linnea i läggan men blev så att jag följde med tillbaks till Brände eftersom jag ska duscha hundarna.

Idag skulle jag kliva upp tidigt så jag och mamma skulle hinna gå en promenad med hundarna men tyvärr så hann jag inte eftersom jag låg och sov så länge. Men snart ska nog jag och Mikael gå ut och gå med dom istället. Så imorrn får nog jag och mamma gå en långpromenad eftersom hon är ledig då.

Pusshej!
//Jenny


Äntligen fredag!

Hejsan!

Vaknade typ vid 1 och nu har jag hunnit duscha, packat lite och nu sitter jag och käkar frukost. Tar bussen till Bygdeå kl. 15.30 och åker med mamma därifrån.

Åh, det är sjuktdrygt att packa jag lyckas alltid ta för mycket grejer så väskan blir så jävla tung. Menmen funderar på att skippa datorn, finns ju att låna hemma i Brände om jag behöver annars har jag ju internet på mobilen om det verkligen krisar. Men nog ska man klara sig en helg utan internet?! Haha lär ju inte göra det bara för att man är typ beroende. Aja, vi ser väl om jag uppdaterar bloggen lr inte men det lär ni ju märka.

Annars kommer det en uppdatering på söndagkväll lr på måndag.

Taggad på att träffa familjen och mina älsklingstjejer Ditte och Busan!



Taggad på att gå långpromenader med tjejerna!
Pusshej!

//Jenny


Torsdag 22mars!

Hejsan!

Imorse klev jag upp vid 10 och skyndade ner till tvättstugan. Sen blev det att städa samtidigt som vi tvättade. Jag hann även diska undan massa grejer.

Sen insåg jag och Linnea att locket till våran sminklåda är spårlöst borta. Vi har gått igenom hela läggan, verkligen kollat överallt. Jag är nådigt less på att söka den och kan inte heller sluta fundera vart den tagit vägen. Vi har kommit fram till att vi inte hade gått ut med soporna så vi har inte kunnat kasta den. Vi hade den i helgen eftersom vi städade förra fredagen och då var den här så nån som vart här måste ha snott den känns det som.. Men det tror jag inte, jag blir typ galen känns som att jag är senil.. Usch vad less jag blir.. Så någon som vart hos oss fårn förra fredagen har ni möjligtvis inte fått med er ett svart lock?
Kan ju säga att locket är inte litet heller så jag fattar inte att vi inte hittar det.
Aja, så småning om kommer väl locket fram hoppas jag.

Jobbet gick bara fint idag, vi var 3st så gick ju rätt fort vilket var skönt.
Skickade in lönerapporten för marsmånad idag. Och imorrn får jag lönen för februari, skönt då behöver man inte känna sig så fattig längre.

Till middag idag blev det fajitas.

Nu ska jag packa lite inför helgen som kommer spenderas i Brände med min älskade familj. Vi ska fira pappa på lördag så kommer några släktingar då och det blir ju trevligt.

Men åker hem till Brände redan imorrn för att hjälpa till och städa sen för att hinna umgås med familjen så mycket som möjligt. Är ju inte hem direkt ofta längre, så tar chansen att vara hem när jag får den.

Blir att åka hem själv rätt tidigt eftersom Linnea jobbar till 17 och jag orkar inte vänta så länge.

Åh, gud vad trött jag är, men lär ju inte kunna sova bara för det där jävla locket.. Jag blir fan galen!

Pusshej!
//Jenny


Onsdag 21mars!

Hejsan!

Det känns inte som att det är onsdag idag trodde seriöst att det var torsdag, den här veckan har gått väldigt sakta.

Idag har jag hunnit vara och jobba 17-20 sen hem och käka kycklinggryta med ris som Linnea var så snäll och fixade. Har även sett Greys avsnittet och nu funderar jag på att gå i säng så jag tar mig upp imorrn till tvättiden kl.10.

Kanske ska packa tvätten ikväll innan jag går i säng så kan jag sova lite längre imorrn. Blir att städa läggan oxå så det är gjort för veckan. Sen kl16-19 väntar jobb på APL.
Taggar morgondagen för då kommer OTH-avsnittet ut så jag kan se det.

Ska kila och packa tvätten nu.

Pusshej!
//Jenny


Tisdag 20mars!

Hejsan!

Vaknade vid 8imorse, då kom Em och hälsade på.

Sen har jag sovit/vilat till och från hela dagen pga förkylning som inte vill ge med sig har hosta som är dryg som fan.. Men bara hoppas det går över snart så jag kan börja träna.. Är taggad vill på IKSU och gymma. Och ta tag i spinningen igen saknar det.
Men måste först bli kvitt förkylning som sagt innan jag går all in på träningen.

Har spelat ett spel på iphonen hela dagen, jag rekommenderar det så alla börja spela RUMBLE och möt mig! mitt användar namn är Jennyelvira så bara att ni addar mig.

Har sett Desperate housewives ikväll oxå och det är ju så sjuktbra.

När Linnea duschat så blir det att käka lite kvällsfika sen sova så man tar sig upp i tid imorrn så man hinner göra nåt innan jag ska och jobba. Jobbar 17-20 så är ju skönt att det inte är så tidigt på morgonen för jag är mest förkyld på morgonen.

Måste ner på stan och köpa förköp till Corona den 13/4 när det är Adrian Lux, någon som ska dit?


Pusshej!

//Jenny


Måndag igen!

Hejhej!

Har hunnit vara hos min jobbcoach även fixat jobb i sommar. Blir i Bygdeå och sa att jag ville ha 100% båda perioderna. Så jag hoppas jag får det, fick även veta att dom hade ringt från Umeå till chefen och frågat om referenser.


Nu måste jag skynda mig.

Pusshej!

//Jenny


Myshelg!

Hejsan!

I fredags blev det utgång som sagt och det var helt klart bäst med Linnea, Ida och Matilda.

Lördagen blev det lugnt med massa gott och hyrfilm, på dagen skulle jag egentligen se Linneas match på T3arena men råkade visst somna så missade den. Men sen på kvällen såg vi "Bad teacher", "Julias eyes" & "The last song". Den sista kom vi på att vi redan sett men den gick ändå se för den är bra.
Vi gick inte och la oss förrän kl.3.

Söndagen sov jag nästan hela dagen vaknade av att jag var sjuktförkyld. Blev sjuktless då, orkar verkligen inte vara sjuk.

Aja, bara försöka bli frisk igen då. Hatar att när man verkligen vill träna och komma i form så ska man bli sjuk.. Jävla skit...

Igår blev det även att hyra lite film igen då blev det "eclipse", "breaking dawn" och "super 8".

Sen blev det att sova som fan!

Pusshej!
//Jenny


Fredag 16:de mars!

Hejsan!

Igår hade jag och Linnea tvättid 10-13 och då passade vi på att städa hela lägenheten oxå. Sen blev det ner på stan och käka med Ida och Julia på Ronyas.

Sen kom Em och skjutsade hem oss och där blev det att göra sig klar för kvällen.

Blev utgång på Corona Norlie & KKV var där, det var sjukt bra. Det enda negativa var alla jävla dryga personer som fan inte kan stå i kö utan att pressa sönder folket framför. Men vi hade sjuktur så vi tog oss in och slapp ställa oss sist. Det gjorde fan min kväll kan jag lova.

Sen finns det ju dryga jävla killar som ska vara så sjuktbarnsliga och stå och putta varandra på en. Blev nådigt less när han hade puttat en kille 3ggr på mig så jag höll på krascha mina knän då fick han allt se en förbannad Jenny. Men sen att dom oxå ska vara så jävla dryg och käft oxå.. Usch...
Men jag hade ändå kul.

Snart ska jag bege mig till bussen och åka ner till Gammlia/T3 arena och kika på fotboll. Men känns sjuktmobbad att se själv men det får gå ändå.

Ikväll får jag se vad som sker om det blir utgång lr inte.



En vimmelbild från igår!
Pusshej!
//Jenny


Torsdag 15:de mars!

Hejsan!

Nu är det dags att fixa lite middag sen göra sig klar för att gå till bussen som ska ta mig till jobbet och där väntar 3timmars jobb.

Idag har jag en vilodag från gymmet, men imorrn ska nog jag och Linnea dit en sväng.

Näe, nu är det dags att fixa sig.

Pusshej!
//Jenny


Onsdag 14:de mars!

Hejsan!

Idag åkte jag och Linnea ner till Nus för att möta upp Elin som skulle till tandläkaren. Sen när hon var klar där blev det att förlänga mitt busskort sen åkte vi hem till läggan och käkade lunch. Jag och Linnea åt chili con carne med ris och Elin köttbullar med makaroner eftersom hon hatar chili con carne med ris.

Sen åkte vi ner och kikade på stan jag köpte en träningst-shirt. Sen vid 16 åkte vi hem och fixade middag lax- och spenatpaj.

Nu ska jag följa elin till bussen så hon tar sig hem.

Pusshej!

//Jenny


Tisdag 13:de!

Hejsan!

Imorse ringde dom från jobbet och frågade om jag ville ha 2 till pass i veckan, vilket jag tackade ja till.

Så får se när jag får börja jobba mera då blir det sammanlagt 3 pass i veckan, det är ju bättre än 1 pass. Jämna veckor blir det tisdag, torsdag & fredag. Ojämna veckor blir det måndag, onsdag & torsdag. Men det är bra behöver pengarna.

Nu är jag pigg men skulle lätt kunna somna om ifall jag inte kliver upp. Idag blir det IKSU och handla på Maxi.
Sen ikväll blir det bara att ta det lugnt, Linnea har fotbollsträning så blir hemma själv en stund.

Men ikväll kl.21.00 är det Desperate Housewives.




Vill hem till Brände och vara med mina tjejer! <3
Saknar dom!

Pusshej!
//Jenny


Måndag 12:e Mars!

Hejhej!

Idag har jag inte gjort så himla mycket, har skrivit lite på handlingslistan och matlistan. Imorrn blir det att fara till Maxi och handla.

Snart blir det att gå till IKSU för att gymma med Linnea. Är taggad på att träna, var ett tag sen man var där så ska bli skönt att träna efter helgens festligheter och onyttigheter.

Sjukt vad det blåser ute, så lär vara kallt även fast det är +6 grader ute. Ser ut som träden ska gå av utanför fönstret.

Näe, nu är det dags att skynda byta om sen dra till IKSU.

Ni får ha det så bra, Pusshej!

//Jenny


Helgen!

Hejsan!

I fredags blev det inte IKSU, drog på stan istället men köpte ingenting. Träffade Annicka och Matilda där sen käkade vi på stan.

Sen blev det förfest hos Ida G sen utgång på Allstar, vilket sög som fan... Hatar verkligen Allstar... Finns ingenting positivt med det stället... Mest typ gamlingar, alla tjejer är helt desperata, dansgolvet är sämst, Usch säger jag bara... Sen att nått jävla retard kastade glas på mig, Linnea och Petra, fyfan vad irriterad jag var..

Blääää, säger bara att Corona äger sjuktmycket jämfört med skit Allstar...

På lördagen köpte jag nya löpartights på stadium som jag typ fick gratis eftersom det fanns bonus på stadiumkortet så betalde ingenting för dom. Skönt som fan måste jag säga.

Köpte även ett par örhängen på Bikbok och en Bh på Gina tricot. Sen käkade jag, Linnea, Ida och Tilda på stan. Sen for vi hem och fixade oss för kvällen. Tilda och Ida kom vid 20.30 ungefär sen tog vi det bara lugnt tills vi tog taxi till Corona. Kvällen blev lyckad hade hur kul som helst.




Där har ni bild på mina nya örhängen som jag köpte i lördags!



Linnea, Ida & Tilda!

Tyvärr lyckades vi inte hamna alla på samma bild.

Söndagen spenderades i sängen största delen av tiden eftersom jag bara sov nån timma mellan fredagen och lördagen.

Pusshej!
//Jenny


17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.

* Mobilen.

* Datorn.

* Handväskan.

* Mat.

* Min kalender.


Fortsätt kommentera!
//Jenny


1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



* fyller 21 år den 7maj.

* spelat fotboll från 1998-2011.

* opererat knäna 3ggr (korsband 2ggr och menisken 1ggn).

* har fobi för småkryp/ äckliga djur som ormar, råttor osv.

* tycker inte om/livrädd för katter.

* min familj skaffade vårt första husdjur 1999, marsvinet Pelle.

* nästan varje helg är jag på krogen och dansar.

* jag jobbar 1dag/veckan som städare på APL.

* jag har aldrig flygit flygplan.

* jag älskar sommaren, skulle vilja ha sommar året om.


Fortsätt att kommentera på frågorna!
//Jenny


Ge mig sommar!

Åhh, snälla nån ge mig sommar nu!

Är sjuktless på det grå trista vädret, kylan och halkan.

Så please ge mig sommar och värme nu!



//Jenny


Kommentera nummer så svarar jag!

Kör en sån här lista så bara att ni kommenterar på dom nummer ni vill att jag ska svara på!

1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

2 – En person jag vill träffa just nu och varför.

3 – Min favorit årstid och varför.

4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.

6 – Typ av killar jag faller för.

7 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner.

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

9 – En bild på mig för ett år sen.

10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

11 – Någonting jag oroar mig för.

12 – En bild på ett ställe jag vart på.

13 – Mitt drömbröllop.

14 – Det här får mig att må bättre.

15 – Det här får mig att börja gråta.

16 – Något jag längtar efter.

17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.

18 – Min favoritglass

19 – En bild på det jag köpte senast.

20 – Min favorit film.

21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

23 – En låt som får mig att gråta.

24 – Mitt favoritprogram – och varför.

 25 – Min favorithögtid.

Så kom igen kommentera, tack!

 //Jenny


Redan fredag!

Hejsan!

Alltså den här veckan har gått riktigt fort och helgen lär ju vara över på 1sekund som vanligt. Men jag ska försöka spendera den väl.

I veckan har jag jobbat 2kvällar på APL, skulle bara jobba en egentligen men duktig som man är valde jag att jobba en extra så tjänade ju lite mera pengar. Hade kunnat jobba fler men hade tyvärr inte tid att jobba ikväll och i måndags var jag hemma i Brände så gick inte heller. Men har iaf tjänat 3timmar mera och det är ju bra.

Igår var jag och Linnea på IKSU, blev löpning jag körde lite som jag ville eftersom min kondition är inte på topp. Måste fan springa mera på löpband så jag får bättre kondition, är ju pinsamt hur dålig jag har.

Idag kl.10.00 var jag på workshop på Lernia och kollade på JAG AB del 4. Hade inte sett de andra delarna eftersom jag jobbat så hängde inte riktigt med men funkade ändå. Så idag var sista workshopen eftersom fler som går skrivs ut den här månaden lr nästa. Jag är inskriven på Lernia t.om. 7maj.


Åh, jag har beslutsångest om hur jag ska göra med sommarjobb. Jag vet vad jag vill men vet inte om det är det rätta.. Ska diskutera lite med min mamma när jag får tid. Ska se vad hon har att säga.

Idag blir det nog IKSU en sväng för att köra lite Bootcamp med Linnea.

Och imorgon blir det utgång med Linnea, Ida och Tilda! Vilket jag är taggad på var en evighet sen vi träffades.


Tilda & Ida!

Pusshej!
//Jenny


Dagen i Brände!

Hej igen!

I måndags åkte jag och Linnea hem till Brände. Blev att gå ut och gå med Linnea, Elin, Ditte och Busan. Det var sjukthärligt väder ute.



Sen tog vi det bara lugnt.

Tisdagen blev det att kliva upp vid 9 käka frukost sen tog vi även en promenad med hundarna.
Ditte lyckades kapa mig så jag föll. Linnea och Elin såg bara att jag låg ner. Haha jag är glad att ingen såg när det hände måste sett förjävligt ut.. haha

Ditte var upp på plogkanten som var rätt hög, så jag sa åt henne att hoppa ner. Jag inser försent att det inte var så smart av mig eftersom det var svinhalt på vägen och en hund som väger rätt mycket är inte direkt lätt att stoppa så hon kommer i fullfart och halkar in i mina ben så jag faller pladask ner på marken och lyckas tappa kopplet men tur att hon inte sprang i väg.

Jag ska iaf lyckas med allt sånt där typ när jag åkte efter Lucky ner för en backe. Haha

Kl.15.00 åkte jag och Linnea hem till Umeå igen. Där blev det att åka och handla på Maxi sen tog vi det bara lugnt.

Det var dagarna i Brände.
Längtar redan tills jag ska dit igen.




Mina fina tjejer, jag saknar er! <3

Pusshej!
//Jenny 


Måndag 5Mars!

Hejsan!

Hade en effektiv morgon idag klev upp halv9, tog på mig träningskläderna och käkade frukost sen drog jag och Linnea på IKSU körde bootcamp. Sen blev det att duscha där sen gå ner till NUS och ta bussen hem Brände 11.20.

Hemma hann vi fika lite sen blev det promenad med Linnea, Elin, Ditte och Busan. Riktigt halt på vägarna är det, vilket är sjuktdrygt..

Imorrn blir det att kliva upp kl.8 käka frukost sen följa med mamma och handla. Ska även ta bussen till Umeå imorrn igen. Åkte bara hem för att skotta taket men det fixade Linnea eftersom jag är så höjdrädd haha..

Så lär bli en sväng på IKSU förhoppningsvis men det får vi se imorrn om det blir av.

Nu ska jag sova.

Gonatt, sov gott!

//Jenny


2-4 Mars!

Hejhej!

Fredagen:

Tvättid 10.00-13.00.
Städade läggan.

Annicka kom förbi och vi åkte till Mariedal och djurmagasinet sen skjutsade hon mig till APL sen for hon och Linnea på stan medans jag jobbade.

Sen hämtade Annicka, Linnea och Matilda mig, vi for och käkade på Frasses. Sen skjutsade vi Matilda till Berghem sen for vi och fixade oss inför kvällen. Blev nykter utgång på Corona sen efter for vi ner på Max jag och Linnea medans Annicka for hem till Robertsfors.

Lördagen:

Sov länge var tänkt att vi skulle gå ut på kvällen men blev inget av så vi stannade hemma och tog det lugnt istället.

Söndag:

Har inte gjort så mycket idag har sovit till och från och bara tagit det lugnt.

Pusshej!
//Jenny


1mars2012!

Hejhej!

Tiden går så sjuktfort.

Igår jobbade jag min sista dag på kronans och Tamro på Ersboda. Nu har jag kvar inlärning på APL idag och imorrn, sen kommer jag att jobba varje torsdag till 31maj där.

Idag ska jag på möte kl.15.00 sen jobbar jag till 19.12 enligt schema. Imorrn jobbar jag 16.00-19.12.

I veckan har mina middags tider blivit helt fucked up. Usch har ätit middag kl. 21-22 lr senare. Är helt sjukt är hungrig hela tiden känns det som.

Men nästa vecka ska jag sköta kosten bättre. Känner att jag tappar energi pga det.

Idag tog jag en extra lång sovmorgon bara för att jag kunde, kände att jag ville ta igen lite sömn från helgen.

Nu ska jag försöka få liv i Linnea så vi kan käka lite "frukost".

Pusshej!

//Jenny


Dag 29 - Det här älskar jag att göra

Dag 29 - Det här älskar jag att göra

Jag älskar att träna, vara med min familj + hundarna, sova men även att jobba så jag kan tjäna egna pengar.

//Jenny


RSS 2.0