Juli31

Fredag 31juli

Klev upp sent idag oxå, blir less på mig själv. Skulle haft ett sommarjobb, då hade jag vart tvungen att kliva upp i tid.
Iaf så har jag vart ut och övningskört nu på kvällen först till Ånäset, Flarken, Klankliden och Buträsk. Blev väldig lång sväng idag men det är bra att träna, det började regna jättemkt men som tur va fick pappa igång vindrutetorkarn, den är lite spec så det kan börja ryka från den , så jag våga inte starta den.

Nu när ja kom hem så skickade min storebror en ivite till spotify, men det funkar inte eftersom Linnea har på sin dator vilket suger så jag kan lix inte lyssna eftersom hon alltid lyssnar, blir arg, måste kolla med lillebrorsan om det går fixa på nått sätt. Vill ju lyssna.

Idag så har min lillasyster Elin namnsdag så GRATTIS på namnsdagen.


Nu ska jag hitta på nått annat.

//Jenny

Juli30

Torsdag 30juli

Klev inte upp i tid idag heller, måste verkligen ta och skärpa mig, blir less.
Iaf så följde jag, Linnea och Elin mamma till Ånäset och handlade idag, sen när jag kom hem blev det att städa i bussen. Till middag idag blev det grillade hamburgare med bröd och pommes, hur gott som helst.

kl19.00-20.30 var det träning i Brände, så behövde bara cykla dit. Där blev det att hålla i uppvärmningen, sen köra min rehab och snacka med Annicka och kolla på.

Nu snart när pappa och mamma kommer hem från deras promenad kanske det blir att övningsköra, vi får se.

Idag har det vart sjukt fint väder, jag måste verkligen ta vara på det och sola och bada så jag blir brun.

Har även fått tid till sista twinrixsprutan den 13 augusti det vill säga om 2 veckor.

Nu har jag inget mera att berätta.




//Jenny

Juli29

Onsdag 29juli

Idag skulle jag kliva upp 9 men gick inge vidare, måste skärpa mig. Idag har det vart hur fint väder som helst typ 34grader, smart huvet jag började städa mitt rum, nog för att det behövdes men jag kunde ju ha solat. Men iaf mitt rum blev ju rent och fräscht.
Jag har även planterat om en blomma, rengjort säterna i golfen så har hunnit med ganska mkt idag.

Har tänkt fara ut och övningsköra men vet inte om det blir nått av det, får se om det blir nått av.



Nu vet jag inte vad jag ska göra blir väl att kolla runt lite på datorn och sånt.


Syrran kommenterade förra inlägget och skrev att det är "Partybrillorna" så här får ni en bild på henne med brillorna på.



//Jenny


Juli28

Tisdag 28juli

Idag skulle jag kliva upp i tid men det gick inte, så klev typ upp vid 1 lr 2 tiden. Efter jag ätit  frukost lr vad man ska kalla det så hjälpte jag Linnea att skruva isär sängen och bära in bäddsoffan. Sen blev det att fixa mat, det blev stekt grillkorv med mos och bröd. Sen gjorde jag,Linnea och Elin oss klar för träning i Ånäset, blev en cykeltur dit. Det är ju en mil, så fick ju ihop 2 mil idag vilket var bra tkr jag. Skulle ju helst cykla varje dag tyckte sjukgymnasten. Och det är ju bäst att passa på nu när det är sommar, för på vintern kan man ju inte cykla ut, det är ju roligare att cykla ute än inne på en träningscykel tkr då jag.

Men jag har faktiskt cyklat bra, minst typ 3ggr i veckan + rehab 3ggr i veckan, så muskler måste jag bygga. Vilket känns helt underbart, vill ha mkt muskler.

Just det gick jättebra att hålla i uppvärmningen, de var bara 13st, men det var ganska nöjd med övningen de tyckte att den var bra och det såg faktiskt bra ut när de gjorde den. Så det är ju positivt att de tkr om övningarna.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorrn blir det att övningsköra, blev inget idag. Men ska kliva upp 8 lr 9 imorrn. Ska oxå fixa i gymmet så det går vara där inne.

En bild på mig och mina trasiga solglasögon ;)


//Jenny


Juli27

Måndag 27juli

Idag klev jag upp efter 9, käkade frukost och gjorde mig klar. Sen for jag och familjen till Umeå. Där köpte jag ett bälte och schampoo. Var även med och bestämde present till min storasyster och hennes man. Iaf efter vi hade handlat blev det mcdonalds.

Sen till storasyrran, där fick jag prova att hålla i kycklingar som var typ 7 dagar, hur söta som helst, skulle gärna tagit med 1 lr 2 st hem om jag fått för mamma. Fick även träffa Gisela och Petter världens sötaste ungar. Syrran klippte även mitt hår, blev bara topparna men det känns skönt att jag fått bort det slitna håret. Kommer inte bli lika svårt att borsta ut håret nu.

Här är en bild på en söt kyckling


Jag, mamma,pappa, Linnea och Elin gick ut och gick 8km när vi kom hem, så jag är typ helt slut i kroppen, men det var skönat att röra på sig, åt även ganska mkt smultron som jag hittade och det uppskattas ganska mkt.

22.00 så såg jag Prison Break vilket jag gör varje gång det är. Det är hur bra som helst, men snart är det slut och det suger. Måste köpa alla säsong sen när jag har råd med det.

Nu ska jag snart går och lägga mig,så jag tar mig upp imorrn, får då ska jag ut och övningsköra, sen på kvällen är det träning och tydligen ska jag och syrrorna cykla dit, drt är 1mil enkelväg. Men bara att se det positivt det blir bra träning för knäna. Jag ska hålla i uppvärmningen på träningen och det kommer bli en ny övning, men det kommer nog gå bra. 
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna, Gonatt. :)

//Jenny

Juli26

Söndag 26juli

Idag steg jag upp duschade, sen vid 3 tiden bar det av till klinten för att kolla på matchen. Den blev 2-2, Nysätra hade vunnit om de satt alla sina chanser, tkr faktiskt att de skulle vunnit, men nu blev det inte så.

Efter matchen så blev det hem och äta middag, sen for jag ut och övningskörde och det gick faktiskt bra, men jag och pappa for bara en liten sväng, för det började regna. Men måste försöka köra lite varje dag.

Men nu ska jag hitta på nått annat.
Imorrn blir det stan med familjen, sen brednoret och hälsa på syrran med familj.

 

Då får jag träffa Gisela och Petter igen :D

//Jenny

Juli25

Fredag 24juli
Steg jag upp vid 10, fika frukost och gjorde mig klar sen for jag, mamma och lillasyrran till Ånäset och handlade. Sen hem och gjorde typ ingenting. Mamma och pappa drog till gräsmyr på dans, så jag och mina syskon var hemma själv igår. Då blev det massa gott och onyttigt, men man måste få unna sig det ibland, bara det inte blir för ofta. Gick och la mig vid 1 nångång tror jag.


    
Glass, hallon, blåbär, banan, maränger, choklad- och kolasås.



Godis, morötter, chips,dip och gurka.
 

Lördag 25juli
Idag steg jag upp vid 3 tiden typ. Då blev det att äta lite sen frukost, sen se tv. Till middag åt jag grillat, fast var typ mätt efter allt jag åt igår på kvällen. Så det blev att fara ut och cykla i typ 1h, när jag kom hem blev det rehab och fika. Och nu sitter jag här. Får se vad som händer ikväll, blir väl tv lr att sitta här.

Det suger att det ska regna hela tiden man kan inte göra nånting, man sitter typ inne hela dagarna bara för man inte orkar att det regnar. Kan inte solen och värmen komma tillbaka snart. Vill bygga på min bränna, vill bli brun.

Imorrn har mitt lag match mot klintarna, jag hoppas de vinner, blir att kolla på den.

Nu ska jag hitta på nått annat med mina syrror, hare fint.


//Jenny

Juli23

Igår onsdag 22juli
Gjorde jag inte så mkt, for ut och cyklade en sväng. Sen såg jag väl tv sen kom jag inte ihåg vad jag gjorde. Jo, jag satt upp en rullgardin i mitt rum.
Sen gjorde jag inte så mkt mera.

Torsdag 23juli

Steg upp typ 14.00, såg tv. Sen vid 6 tiden hjälpte jag till med maten. Kl.19.00 var det träning i Brände, gjorde mina rehabgrejer där, sen kollade jag och Annicka på medans de andra tränade. Det är så sjuktjobbigt att kolla på när de andra tränar, för man vill träna hur mkt som helst själv. Men det är bara att rehaba ordentligt och komma tillbaka starkare än någonsin. Jag ger allt för att komma tillbaka och spal fotboll. Saknar det så sjuktmkt.

Efter träningen så svarade jag på frågorna som jag ska lämna in på tisdag på träningen, då blir det även att hålla uppvärmningen. Iaf efter träningen idag så gjorde jag och mina syrror kladdkaka som vi käkade när  mamma kom hem från jobbet, det var sjuktgott. 

Och nu snart ska jag gå och lägga mig, så jag tar mig upp imorrn, vill och övningsköra men får se hur det blir med det.



Här får  ni lite bilder från öltältet.

                                                                          

                                                                              Jag och Linnea på fredagen


                                                                           

                                                                             Annicka och Ida på fredagen

                                                                                          
                                                                                 Jag och Linnea på lördagen

                                                                                    
                                                                          Annicka och Michaela på lördagen


Nu ska jag gå och lägga mig, gonatt.


//Jenny













 

Juli21

Kanske ska uppdatera lite från i måndags.

Måndag juli20

Vi hade träning kl.10.00-12.00, blev att kolla på den träningen. Sen så följde Annicka, Ida och Emma med hit. De badade fikade osv. Sen kl.14.30 började nästa träning, då höll jag i uppvärmningen 2-zoner. Sen kollade jag på med Annicka. Sen kl 17.00 cyklade jag hem, och gjorde mig klar för grillkväll i Ånäset med dam- och herrlaget kl.19.00. Blev några lekar oxå sen kl 21.00 åkte jag hem. Kl.22.00 blev det Prison Break, sen sängen.

Tisdag juli21

Klev upp kl. 8.30, fikade frukost och gjorde mig klar 9.30 var jag i Ånäset hos Annicka. Följde med de till Umeå. Blev att gå på några affärer, sen skjutsade de mig till trafikskolan, där jag hade riskettan.

Det tog 3 timmar, från 13.00-16.00. Den handlade om riskerna i trafiken, var en rätt dryg kurs men de anser ju att den är nödvändig. Efter det gick jag upp till Nus,där kom Annicka och henns föräldrar och hämtade mig. Sen for vi till Ånäset, lr Annicka hoppade av i Legdeå.

Hade tänkt fara på träningen idag och köra lite rehab, men gör det hemma istället för det regnar så mkt ute, vill inte bli sjuk. Hoppas på bättre väder på torsdag på träningen istället.

Nu ska jag börja med mina övningar så jag blir klar nångång.

Kanske kommer bilder från öltältet senare när jag orkat lägga in bilderna på datorn

//Jenny

Juli19

Söndag 19juli

Idag klev jag upp vid 15.00 ungefär, då käkade jag middag. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, ikväll är det träning 19.00-20.30 i brände. Så blir att fara på den ska nog göra lite rehabövningar då tror jag. Just det måstetyp rengöra poolen idag för imorrn kommer det typ hit massa från laget och ska bada, tror jag.


Nu ska jag iaf gå, hare fint. Pusshej!

//Jenny

Juli17-18

Fredag 17juli
Jag och Linnea cyklade till ånäset på kvällen, vi var med Annicka och Ida. Vi gick runt i ånäset, vi orkade inte gå in på öltältet. Vi bestämde att vi skulle in på lördagen istället. Efter 1 drog jag och Linnea till Annicka och käkade hamburgare, efter det cyklade vi hem. Kom hem vid 3 ungefär, då blev det att käka rabarbersmulpaj med vaniljsås. Sen gå i säng.

Lördag18juli
Klev jag upp käkade frukost sen skalade jag och min lillebror potatis som jag sen kokade, efter det blev det ånäset vid 2 hade syrran samling, men matchen var inte fören halv4, så blev att kolla på de andra lagen som spelade. Efter syrrans match som de förlorade med 3-0, så kollade vi på sista herrmatchen sen åkte vi hem med mamma. Då blev det mat grillad lax i  folie, jättegott. Efter maten gick jag och duschade och gjorde mig klar för kvällen. Sen vid efter 19.00 åkte jag och Linnea till Annicka, där var Michaela och Markus oxå. Vi var där till 22.30 ungefär då drog vi till öltältet, där träffade vi Amanda och Stina. Sen gick vi in på öltältet. var typ där ända till ett. Det var skoj, synd bara att Annicka och Markus inte gick in, men förstod att det inte hade vart så kul för Annicka med kryckorna. Efter drog jag,Linnea med till Ida, sen kom mina brorsor dit. Efter ett kom massa andra oxå och då drog vi till lufta för att kolla om det var nå drag där men det var det inte. Sen åkte vi hem, kom  hem vid 4 sen somna jag vid 5 typ.


Det var min fredag och lördag. Kommer bilder sen när jag lagt in de på datorn.

//Jenny

Juli16

Torsdag 16juli


Idag hade jag tänkt kliva upp 8,00 men det gick inte. Måste skärpa mig, vill ju kliva upp i tid. Skulle kliva upp då och fara ut och cykla. Klev upp vid halv1 istället.

Ska rehaba idag istället eftersom jag gjorde inte det igår. Bara det att det smååskar ut så är kanske inte så smart att fara ut då. Så får vänta och se om det blir bättre väder. Annars får jag skippa att cykla ut och cykla inne istället, vi får se hur det blir.

Imorrn börjar handlardagarna i Ånäset, på lördagen är det pontusminne. Blir nog att kolla eftersom Linnea ska spela. 


Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på tv tills det blir bättre väder.

Här får ni kommer det lite bilder




    Jag på altan.


                                   

                                                           Jag i poolen när vi fixade den.


                                          

                                                      Poolen.

Pusshej!

//Jenny

Juli15

Onsdag 15juli
Idag skulle jag stiga upp kl.8.00 men blev inte som jag tänkt mig,sov till 12 istället. Då blev det att äta frukost, 1 yoghurtglas 2 mackor med skinka och keso.

Sen såg jag tv, såg filmen "Saving Sarah Cain" som gick på canal+, den var bra.

"Den handlar om storstadsjournalisten Sarah som reser till Pennsylvania för att gå på sin systers begravning. När hon kommer dit får hon veta att hennes fem nu föräldralösa syskonbarn, som alla uppfostrats bland amishfolket, riskerar att hamna i olika fosterhem, såvida hon inte själv är beredd att ta hand om de."



Idag har det regnat och åskat, så har inte gjort så mkt mera, men blir nog att fara ut och cykla och rehaba sen efter maten. Sen så ska jag nog upp på plan och vara med Linnea och Elin när de löptränar, blir typ att bolla för mig då. Sen får vi väl se vad som händer.

Nu ska jag gå och fixa lite mat blir bullenskorv med mos, så maten är klar när mamma kommer hem från jobbet.

Här får ni en skön sommarbild

pusshej!

//Jenny

Juli14+

Tisdag 14 juli

Idag steg jag upp vid 12 åt frukost som blev 2 yoghurt glas, 2 mackor med skinka och keso, riktigt gott var det. Sen blev det så att jag gick och la mig steg upp igen vid 3.

Till middag idag fixade jag och Linnea iordning blodpudding, hemmagjortlingonsylt, keso, mjölk och morötter.

Kl.18.20
for jag och Linnea och cyklade runt vilket kanske tog 40min, men vi valde att cykla med pappa när han skulle gå till brevlådan för fredskampen för att fylla i. Vi tog en väg genom skogen, vi höll typ på bli ihjäl bitna av mygg och brämsar. Iaf vi var hemma typ 20.20. Blev det att fika.

Nu har jag fixat alla bilder på datorn, så ska nog lägga in lite bilder imorrn på  bloggen.

Men nu ska jag nog gå och lägga mig så jag tar mig upp i tid imorrn, så jag hinner göra nått på dagen.


Här får ni en bild när jag cyklar.



//Jenny


Juli14

Jag är jättedålig på att uppdatera bloggen, men blir kanske bättre snart.

Jag har iaf hunnit vara med tjejerna i lördags det var kul,måste göras om.

Det jag gör mest på dagarna är typ att sova, träna, se tv, sitta vid datorn.

Men igår storstäda jag bilen och idag putsade jag fönstrerna i den, jag kan säga att det behövdes en städning för det luktade inte gott i den, men nu gör det de.

Nu ska jag försöka sovaoch ta mig upp 8.00 imorrn,kan ju hoppas att jag lyckas.

Kanske skriver ett inlägg på morgonen, och lägger in lite bilder, bloggen blir ju lite roligare då, lr vad tkr ni? ;)

Gonatt!

//Jenny


Juli10

Idag har jag inte gjort mkt steg upp vid 2, men kom i säng ganska sent så var ju skönt att sova så länge ;)

iaf så har jag tvättat 2 tvättar idag + hängt en av de, så har ju iaf gjort lite nytta.
Skulle egentligen städa bilden men har inte orkat ta mig ut än, haha ;)

nu ska jag fixa över pengarna till kontot.

Bye ;)

//Jenny

Juli9+

Ja, idag så blev det att först pensla lite bullar sen blev det att fara ut och cykla i ca 1 timma trots att det regna,men som sagt "finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", som min bror sagt.Efter det blev det rehab, sen fika och nu sitter jag här framför datorn. Blir väl att sova sen antar jag. Ska upp och städa imorrn i bilen jag övningskör, om jag orkar. 

Blir kanske att övningsköra oxå. + måste jag betala in till körskolan, och kolla körtider.

Sen ska jag nog försöka kolla om tjejerna vill hitta på nått i helgen, var ju ett tag sen vi gjorde nått.


Nu har jag inge mer att skriva.


godnatt ;)

//Jenny

Juli9

Idag är det precis 1 vecka och 1 dag sen jag skrev sist.

Vädret har vart skit på senaste tiden det suger så himla mkt. jag vill sola och bli brun. Men bara hoppas det blir finare väder snart :)

Iaf har inte kunnat skriva nått i bloggen för min datorkabel är pajj, men har hittat en hemma som jag kan använda. så kommer iaf ha tillgång till dator nu.

Iaf har hunnit med mycket på senaste tiden, bland annat bokat tid för risk1an den 21/7 och halkbanan den 18/8 så har tid på mig att lära mig köra bättre. bara hoppas att jag kan köra då. så att jag inte får operationstiden innan den 18 det skulle vara jävligt surt vill jag lova. Vill ju ta körkortet innan operationen.

Jag hade körlektion idag, blev cirkulation och följa vägskyltar nästa gång blir det landsväg, så bara vara hemma och träna tillsdess.

Nu ska jag snart ut och cykla en sväng sen blir det rehab.

Hare fint :D

//Jenny

Juli1

idag är redan 1juli, tiden går fort.
 
Igår 30juni, så hade jag körlektion 12.25, så åkte 9.20 bussen in, blev att sitta med teorin på datorn,nu har jag klarat alla faser, är bara repetionen kvar den gjorde jag typ 3 ggr men klarade inte av den för det var typ nya frågor. Iaf så räknade körläraren att jag kanske har 6 lektioner kvar till halkbanan. mäste börja köra hemma så att jag inte behöver så många fler lektioner. Jag körde stadskörning igår hon tyckte det gick bra.

Sen på kvällen blev det träning, höll i uppvärminingen, det gick bra. vi fick  matchhäfterna igår med dam och herrtrupperna, jag finns inte med, men de som inte ens tränar lr typ skrivit över sig de finns med, det suger ju fettmkt.
Menmen det var ju ganska mkt fel i den.

När jag kom hem efter träningen blev det att cykla blev typ lite mer än en mil jag och syrran cykla, sen när jag kom hem blev det att rehaba, jag och lillasyrran körde lite övningar.

Jag har räknat ut om jag får operera mig i augusti så kanske jag är tillbaka i januari/februari :D om jag är jättestark innan operationen, sen kör på som fan efter för jag vet ju hur man ska göra och inte göra. Bara hoppas på opertionstid nu.

Idag har jag inte hunnit gjort nånting,blir kanske att fara ut och cykla med syrrorna.
kanske bada, men idag var det inte så fintväder.

ska gå nu, blir att cykla.

//Jenny


RSS 2.0