Lördag

Igår somnde jag inte förrän typ 4-5 nångång,  sov till halv1 idag, blev att äta frukost, sitta vid datorn och sen somna om igen ;)

Nu är jag vaken igen. blir att äta middag snart. Senare ikväll blir det att gymma.

Vill hitta på nått ikväll, är inte kul att vara hemma. Finns inte så mkt att göra, typ sitta vid datorn lr tv och det är inte kul.

btw du som kommenterade i förra inlägget, varför skrev du inte vad du heter? :O
och kan säga att det inte har hänt. skulle minns ifall jag strulat med Fredrik.

//Jenny


30oktober

fredag
idag har jag inte gjort så mkt, vaknade sent, ätit sen frukost, duschat, suttit vid dator. Snart blir det att äta pizza när Daniel och Mikael har tagit sig till Ånäset för att beställa. Ikväll lär det bli idol inte så mkt mera. Funderar faktiskt på att cykla i 1h men får se ifall jag orkar.

Saker jag verkligen måste göra är:
*göra textanalysen klar.
*plugga på nk, prov v.45 torsdag
*lämna in "hitta hem" träning för Np.
*skriva klart etiken i praktiken talet om skönhetsoperationer.
*skriva Np-talet om "starkaband och nära relationer" till. v47
*nk- redovisning v.47 torsdag 19
* + matten kommer jag måsta räkna hemma hur mkt som helst, men Linnea har lovat att hjälpa mig. :D

det känns som hur mkt som helst, blir bara less. Orkar verkligen inte med allt. Måste lära mig att planera bättre och inte skjuta upp alla grejer som jag gör hela tiden.

Nu blir det att börja med analysen

//Jenny


Corona

Igår blev det Corona :D först åkte jag, Linnea &  Ida med min mamma och pappa till storasyrran med Gisela & Petter lämnade de och kollade på hundvalparna. Sen bar det av till Umeå, lämnade väskorna hos Ida, sen blev det att åka ner på stan och shoppa, lr Linnea shoppade. Vid halv3 köpte vi biljetterna till Corona av Robin. Efter det blev det hemköp för att köpa mat, tacos.

Efter det blev det att gå hem till Ida och göra ordning maten, sen fixa sig för kvällen.

Vi var typ 11 tjejer och 1 kille på förfesten. Vid 10 drog vi till bussen. De kom typ 20över10. När vi stod där och väntade då kom de en ambulans och körde förbi med blåljus och det var då de var påväg till olyckan som inträffade vid Ök.
Sjukt läskigt...

Inne på Corona var det riktigt roligt. :D När vi skulle hem blev det att gå en bit sen fick jag skjuts ett tag, sen gick jag till Amandas lägenhet var där ett tag, sen blev det att gå till nån annan. Efter dett tag där så blev det att gå hem till Ida för att sova.

Idag vaknade jag vid 10, sen kom Linnea och Annicka efter ett tag, då blev det att äta en halv macka, sen packa ihop. Vi skulle egentligen åka med 5över2 bussen men hann inte med, så blev halv4 bussen hem. Men den var hur seg som helst, den kom typ till bstn, halv sen stod den där ett bra tag, så han var jätteförsent.

När jag kom hem blev det mat, senhar jag hunnit gymma oxå, senare ikväll blir det att duscha.

//Jenny


Tisdag 27

Idag har jag vart barnvakt åt Gisela och Petter :D
Vart ute och gått, suttit vid datorn.

Imorrn blir det Corona med massa tjejer :D Kommer bli nice hoppas jag :D

Nu blir det att sova, imorrn duscha och packa grejer till kvällen :D

Gonatt

//Jenny


Stockholm med klassen

22-25 oktober

Vi åkte från skolan kl4.00 på torsdagen. När vi kom till Mornington hotell blev det att checka in, duscha och göra sig klar sen blev det riksdagen, kl.14.45 tror jag vi fick komma in, det var jättedrygt tyckte jag men det var för att jag var jättehungrig :P

Sen blev det att fara tillbaka till hotellet och äta pasta och köttfärssås. Efter det blev det att gå runt mellan olika rum. Sen blev det att sova, lr jag och lina snackade väldigt länge men det var nice :)

på fredagen blev det att kliva upp 8.30 och duscha, sen frukost kl.9.00. Sen upp och göra sig klar sen ut till Djurgårdens träningsanläggning och kolla på deras träning. Sen blev det att fara på naturhistoriska riksmuseet. Kollade först på cosmonova, somnade. sen blev det att kolla runt på museet. Sen blev det att fara och äta på bambo palace, inte riktigt gott men gick äta. Efter vi ätit blev det att fara och lämna några på nån mstch, sen tillbaka till hotellet duskca och göra sig klar för att fara till Viperroom. Blev en lyckad kväll. :D
Kom tillbaka till hotellet vid 5, då blev det en macka och juice sen gå och lägga mig.

Klev upp på lördagen kl. 8.30 och duschade sen blev det frukost kl.9.00. Sen upp och göra sig klar sen ner på stan och shoppade och sen till Djurgården- Örgryte matchen, djurgården vann med 2-1. Det var tänkt att jag skulle ut på lördagen men jag började må skitdåligt så stannade hotellet och sov hur länge som helst. Annicka hjälpte mig, tack :D

Söndag jag visste inte att man skulle ställa tillbaka klockan 1 timma så väckte Lina 1 timma förtidigt :P (sry för det).

Efter frukosten blev det att duscha och packa ihop allting och checka ut vid 10, packa in allt på bussen.

efter det blev det att fara ner till centrum, sen till Råsunda och kolla på Aik-Hammarby, Aik vann med 2-1 ändå fast de hade 2 utvisdade. Men de i aik klacken var helt crazy..

Sen blev det att gå till statoil och köpa en korv och dricka sen gå till bussen och fara till arlanda och lämna han som körde ner till Stockholm.
Sen åkte vi enda till sundsvall där blev det max, sen fortsätte vi till Umeå kom dit vid 12.

Kom hem vid 1 på natten, då blev det att snacka med Linnea, sen hjölpte jag Linnea att byta blöja på Petter typ vid halv4, sen blev det att sova.

Den bästa klassresan, hade sjukt kul :D
//Jenny


oktober20

Var på idrottsmedicin igår, fick nytt träningsprogram styrka gym 3ggr i veckan, känns så himla skönt att slippa daglig träning 3ggr per dag :D men harkvar 2 övningar. 

Igår på fotbollen blev det gym med annicka,körde inte direkt tungt med har så sjuk träningsvärk idag, men det är underbart skönt, då vet man att musklerna byggs på. 

Idag fick jag tillbaka avspänningsprovet fick 20 och 22 var vg så var rätt okej, mate provet däremot gick inge vidare, 10 p 13 var g, men snackade med Gudrun så får se vad som händer. Sen har min syrra lovat mig att hjälpa mig :D är så glad att jag kan ta hjälp av henne känns så skönt. 

Men vill inte ta hjälp av henne hela tiden känns så himla fel. 

Just nu är det väldigt mkt i skolan, därför jag inte uppdaterar så mkt.

Imorrn kommer jag sova i stan, torsdag kl.4 bär det av till stockholm med klassen. Ska bli så himla kul.

Men nu måste jag sova så jag tar mig upp imorrn. 

Imorrn är det på i religion på judendomen, vill ha MVG. Måste få MVG, men lär knappast hända. men jag har pluggat hur mkt som helst så vill få nått för det. Men ser ju hur det går.

Gonatt :)
//Jenny 


Oktober18

Söndag

Idag klev jag upp efter 1 nångång, blev att träna knäet, sen se tv. Till middag blev det spaghetti och köttfärssås sen träna jag knäet 1 ggn till till, sen blev det OTH, och nu Gossip girl. Efter det blir det att cykla i 15 min, sen träna knäet en sista gång, sen duscha.

Imorrn blir det 8.05 bussen till Umeå, blir att hoppa av på Nus, och gå till Idrottsmedicin, har tid 10.15. Så har lång tid på mig att gå dit upp.

Orkar inte fara på avspänningen på morgonen, de ska ha styrketräning, kändes meningslöst att åka dit sen gå upp till idrottsmedicin, sen tillbaka. Blir så himla långt att gå. Så blir att skippa avspänningslektionen.

Nu ska jag fortsätta se Gossip girl.

//Jenny


oktober15

Igår var en dålig dag :/

Idag blev bättre, men matteprovet förstörde mkt. Kunde ingenting typ, lär blir ett fettIG. Hatar matteläraren så jag vill döööööö! Usch så himla dålig hon är....

Men ska inte göra ett dampinlägg idag igen, iallafall, så blir det att lösa saker imorrn. Och hoppas att det fixar sig, för orkar verkligen inte med massa tjaffs.

om en vecka är jag påväg till stockholm med klassen, det kommer bli nice :D :D

men innan det så har jag ett prov kvar i religion om judendomen. måste börja plugga i tid, och en textanalys om en bok ska in oxå, lr den ska in måndag v.43 men måste göra klart den innan tror jag. + att jag har ett tal som jag inte gjort färdigt än.. Men jag har verkligen inte tid när jag kommer hem så sent som jag gör, + att jag har 2 tränings pass för knäet + att jag måste cykla... Åhhh orkar verkligen inte när det är så himla mkt. Men måste lära mig att planera.

Projektarbetet har börjat gå framåt, så imorrn blir det stadsbiblioteket efter skolan för att kolla på böcker om kost. Just det Vi hade mailat till Anna Skipper och hon svarade :P Sen idag så mailade Em till Mat-Tina så kanske får svar av henne oxå.

Imorrn kl.19, är det avslutningsfest, är inte direkt taggad, men bara hoppas det blir kul.

Näe, men nu måste jag sova, ska ta tidiga bussen imorrn.
Gonatt!
//Jenny


....

är bara så sjukt less på allting nu, orkar verkligen inte med nånting.....
varför ska livet vara så jävla komplicerat, och allt bli skit!?
ORKAR VERKLIGEN INTE MED ALLT SOM HÄNDER JUST NU....
orkar inte med alla skolarbeten, när allt runt om kring en ska gå åt helvete.. mår så jävla dåligt.... varför kan inte livet vara lätt?

varförvarförvarför!?

Vill verkligen inte att folk omkring mig ska må dåligt, men hur jag än gör så kommer folk bli sårade, sen känns det alltid som det är mitt fel... får så sjukt dåligt samvete, ändå fast jag vet att jag inte gör nått fel....
 
vad jag än säger så lyssnar inte folk. mår så himla dåligt... 

varför är jag den jag är!? varför kan jag inte bara säga ifrån? varför ska jag vara så himla feg?

jag kan verkligen hålla inne min ilska och hur jag mår, men ibland så går det fan inte..

hoppas verkligen att det blir bättre inom en snar framtid orkar verkligen inge mera.

vissa fattar inte när det är för mkt och när det gör ont..

är bara så himla less.

allt skitsnacka hit och dit..






oktober12

Har inte uppdaterat på ett bra tag, har verkligen inte haft tid eller ork till det.

Ialla fall, har prov imorrn i avspänning och stresshantering, det kommer gå åt fanders känner jag. Men inte så mkt att gör åt. Går som sagt som det går. Imorrn blir det att se sm-match på gammlia, blir nog halv 6 bussen hem.

Nu måste jag sova. Får blir bättre på uppdatera när jag tar mig tiden till det.
Gonatt :D
//Jenny


1 månad sen!

Just det kom på att det är precis 1 månad sen jag opererade mig :D

5 till :D

//Jenny


Oktober7

Igår den 6oktober så hade jag namnsdag ;) fick lotter av familjen, emn blev ingen vinst :(

Idag blev det att ta tidiga bussen in på morgonen, så jag och linnea satt och väntade på skolan, lr hon satt på min dator och jag tränade lite :P Sen blev det att gå till Gammlia när en fittkärring kommer och tutar som en idiot när vi går på ett övergångställe, fattar mig inte på vissa....

Ialla fall så kom vi till Gammlia då fick vi veta att man inte fick vara på planen idag pga nått. Så blev gym på Gammlia istället. cyklade 30 min sen tränade jag lite knäövningsar som  jag har. Blev lunch efter duschen, sen hade vi religion, blev ett grupparbete som skulle vara klart och redovisas i slutet av lektionen. Efter det blev det projektarbete. Kom en bit idag ialla fall.

Sen blev det skjuts av mormor till bstn. sen bussen hem.

Hemma har jag typ bara suttit på fb och spelat spel.

Har skitdåligt samvete för att jag inte tränat minst 2 ggr idag. :( men bara att göra bättre imorrn :D

Sen såg jag ju Greys idag oxå :D och jag och Linnea bakade en kladdkaka supergod :D

Just det fick dataskåpen idag, vi ska ha de ovanför aulan. Jag hade hellre ett combiskåp i källaren. Men så blev dte inte. Så jag tror inte jag kommer att orka köpa ett lås för 140 spänn.. Blir nog så att jag kommer bära datorn istället. Känns inte värt att måste gå dit bort när vi har de flesta lektionerna i F.

Nu måste jag sova.
Gonatt & sov gott :D

//Jenny


oktober5+

Har inte gjort klart talet ännu men imorrn måste det fan bli klart...

Såg "svenska hollywoodfruar" idag, så himla sjukt program, men em sa att jag skulle se det så gjorde det för henne haha.

Efter det blev det att duscha och nu ligger jag i sängen och ska snart sova.

Blir att kliva upp6.30 imorrn och träna knäet, frukost göra mig klar, sen gå ut till bussen 7.30. Sen vänta på 8.05 bussen i Ånäset. Och det kommer garanterat vara -40grader ute imorrn på morgonen, så jag lär ju döööö innan bussen kommer... Hatar höst, vinter, snö och kyla. Vill ha SOMMAR, SOLA OCH VÄRME NU!

Skulle ha köpt en vinter jacka i Sundsvall, men så smart var inte jag. Förra vintern hade jag min sommarjacka, kan lova att jag höll på frysa ihjäl..

Men nu måste jag sova och drömma om sommar och värme :D

Gonatt och sovgott

//Jenny


oktober5

Måndag 5oktober

Idag klev jag upp vid 11, tränade knäet, åt frukost. Sen efter det har jag jobbat med talet som jag måste göra klart. Men går ju inge vidare, men bara att göra klart det ändå.

Måste räkna matte idag oxå.. Hatar det... men bara att göra ändå. Lr jag hatar det eftersom läraren suger... Då tappar man all ork att ens försöka på lektionerna och de förlorara man jättemkt på... Men jag måste klara kursen annars dör jag....

Ska gå nu.

Pusshej :)

//Jenny


Bilder

Här kommer lite bilder som jag lagt in nu.

Börjar med lite bilder från hajken som var den 3-4 september


Lina


Ida


Em


Amanda


Annicka

Hade inte så mkt mera bilder från hajken.

 Här får ni lite bilder på mitt knä efter operationen.

2dagar efter operationen


togs den 2oktober


Så ser det ut nu.

 Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder på bloggen. Men inom en snar framtid kommer jag lägga upp skolfotot.
Men nu ska jag sova, så jag tar mig upp imorrn och hinner fixat talet.

Gonatt & sovgott :D
 
//Jenny




oktober4

Söndag 4oktober

Idag klev jag upp vid 13-tiden, blev att träna första omgången. Sen åt jag kycklingsallad och drack nyponsoppa till frukost. Sen så blev det att räkna matte och fixa Nkläxan. Efter det blev det datorn. Sen tränade jag lite sen åt jag middag blev makaroner och korv.

18,05 blev det Oth, sen Privlieged lr hur det stavas. Efter det cyklade jag i 30min, sen tränade jag sista omgången. Och nu sitter jag här igen.

Måste verkligen lägga in bilderna på datorn, har lovat ett tag nu att ni ska få se bilder, men jag har inte tagit mig tid att lägga in de än. Så ska fixa det nu :)

Är ledig imorrn oxå pga, utvecklingssamtal. Ska fixa mitt tal imorrn som skulle vart klart för längesen, men jag har bara skjutit upp det.. Hatar mig själv för det... Men imorrn ska jag verkligen ta tag i det, lovar annars kommer jag får skitdåligt samvete. Vilket jag får när jag tänker på talet....
Men imorrn ska det bli gjort.

ska fixa bilderna nu, hare bra.

Pusshej!

//Jenny


oktober2-3

Uppdatering från fredag och lördag

Fredag 2oktober

Jag var ledig från skolan pga. utvecklingsamtal. Så klev upp rätt sent, fast inte lika sent som på torsdagen. Men blev att träna och cykla den dagen och se idol. Sen minns jag inte vad jag mer gjorde. Jo, kom på att jag duschade på kvällen så jag skulle slippa stiga upp ännu tidigare på lördagen.

Lördag 3oktober

Klev upp 5.30 tränade knäet lite, sen blev det att göra sig klar och åka med familjen till Sundsvall. Kom dit kl.12. Då blev det att gå på Ikea första sen Birsta City. Köpte ingenting för jag är tvungen att spara pengar tills jag ska till Stockholm med klassen. Blev att  gå mkt där så knäet svällde ju mer än vanligt, men funkade. Fick mest ont i fötterna, men gick bara bra annars :D

Vi stannade på hemvägen och åt på Oxen lr vad det hette. Kom hem kanske vid tiotiden minns inte riktigt. Blev inte att träna lr cykla nått när jag kom hem. Sen blev det att sova.

Tog lite bilder igår men har inte fört in de än.

//Jenny


oktober1

Första oktober -09

Idag var jag ledig, klev upp 16-tiden. Då tränade jag knäet, sen blev det att sitta vid datorn. Kl.19 blev det middag, spaghetti och köttfärssås. Sen tränade jag igen, kl.20 blev det att se idol. Sen så efter idol blev det att cykla i 25min, sen tränade jag igen.

Idag fick jag även papperna från telia som jag skulle fylla i. Så snart har jag Telia max25. :D

22.40 idol igen, helt klart rätt personer som gick vidare tycker jag.

Nu ligger jag i sängen, ska väl sova när jag orkar. Sov så länge imorse, lr kan ju inte kalla det imorse eftersom det var på eftermiddagen men ni fattar :P

Så får väl se när jag lyckas somna. Fast är ju lugnt är ledig imorrn oxå, fast då är det pga, utveckligssamtal.

Skrev i förra inlägget att jag skulle lägga in bilder, får se när det blir av eftersom jag har inte lagt in de på datorn än. Ni kommer få se bilder från från skolfotona.

Nu ska jag kolla ifall jag orkar lägga in bilderna på datorn.

Gonatt och sovgott!

//Jenny


RSS 2.0