28maj

Igår torsdag 27maj hade jag fotboll sen redovisning. Efter redovisningen blev det lunch, sen åkte jag, Linnea och Ida iväg med Tilda. Köpte massa grejer till Kvällen.

Sen upptäckte jag att jag hade glömt min börs, smart som jag är. Så kunde inte betala någonting. Men tur att Linnea kunde betala åt mig.

Ifall bilturen var sjuktrolig, har nog inte skratt så mkt på länge, men måste nog säga att kvällen nere på stan med Ida, Amanda, Linnea och Tilda var underbar.

Ifall vi som grillade hos Ida var då Ida, jag, Linnea, Tilda, Amanda och Frida. Måste säga att det var riktigt trevligt tkr jag. Annicka kom medans vi åt, sen drog vi ner på stan till kajen och lyssnade på alla artister.

Efter så for Frida hem, sen så for Annicka oxå hem. Så vi som var kvar gick till max satt där, sen ringde jag Em snackade med henne i 2h. Linnea och Tilda drog till lägenheten och jag, Ida óch Amanda gick öst på stan lämnade Amanda sen gick vi till skolan hämtade Idas cykel sen till lägenheten.

Somnade efter 2 någongång. Vaknade halv9.

Lyssnade på redovisningar idag, sen lunch. Tog 12 bussen hem.

Fick Oth av Em idag, såg de avsnitten när jag kom hem. Sen somnade jag.

Imorrn blir det att åka in till stan med mina föräldrar, måste på stan och fixa lite grejer till balen som är på torsdag.

Sen på kvällen blir det Corona med Linnea, Tilda och Annicka.



Ska sova nu, gonatt!

Pusshej!
//Jenny


26maj

Onsdag

Fotboll 9.20-10.40, sen nk gjorde typ ingenting. Efter det gick jag och Linnea till busstationen åkte hem med 13.10 bussen.

I Ånäset blev det att handla sen hem och göra maten. Om ca.20 min bär det av till Burträsk, ska skjutsa Elin som har match med utv.laget.

Sen när jag kommer hem ikväll blir det att packa för morgonen dagen/kvällen + för fredagen.
Har bara en lektion på fredag så känns skönt, ska redovisa imorrn så ska bara lyssna på redovisningar på fredag.

Sjukt dåligt väder ute, så lär frysa ihjäl i Burträsk, men bara att klä sig ordentligt.

Aja kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem, ifall jag har tid.

Hare bra, pusshej!
//Jenny


25maj

Tisdag

Idag hade jag matteC nationella, kan inte påstå att det gick bra. Blir verkligen besviken, blir nog ett IG.. Får knappast ihop 12p... Det känns ändå lite.. men kommer inte klara av det.

Iaf sista provet innan jag tar studenten, känns skönt att det bara är Nk-redovisning kvar på torsdag sen är alla kurser utom fotbollen typ slut. FYFAN vad skönt det ska bli..

Idag är det sjukt dåligt väder det gör att jag fryser och är trött. Hoppas på sol imorrn orkar inte det det är dåligt väder. Vill ha värme och bli brun.

Ikväll är det DH näst sista avsnittet innan sommar uppehållet.
Hade tänkt fara ut och springa idag, men vädret är för dåligt. Får bli någon annan dag.


Vad hände med det fina vädret som var i början av maj :O Ge mig den värmen nu, tack!
//Jenny


24maj

Måndag

Hade som sagt fotboll idag, vi tog kort i slutet. Sen skyndade jag mig till nus och tog 13.15 bussen till Robertsfors. Handlade med mamma och väntade på Elin.

Hemma gick jag ut med Ditte, sen sov jag ett litet tag, sen middag.

När de andra for på träning i Ånäset gick jag och gymmade ben, nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. BORDE verkligen kolla igenom matten men känner verkligen inte för det. Kan det inte nu så kommer inte kunna det bättre imorrn ifall jag kollar igenom det.

Vill få provet bort gjort och hoppas på ett G, men det kommer jag verkligen inte få... Är så less!!!! skulle verkligen valt en annan kurs istället för matten. Men kanske hade funkat bra med matten om man haft en bättre lärare.. Åhhhh, ingenting jag kan göra nått åt. Bara göra provet och hoppas att jag får ihop 12p..


Nu ska jag kolla igenom sammanfattningen, men lär somna.
//Jenny


23maj

Söndag

Idag så blev det att kliva upp 11 gå ut med Ditte, sen käka frukost.

Sen typ 20över12 blev det att skjutsa Linnea till Robertsfors på samling. Jag och Elin väntade i bilen tills matchen började. Nysätra-Rönnskär slutade 1-0 till Nysätra.

Efter matchen for vi och hämtade mamma i Bygdeå, där handlade vi och käkade mjukglass.

På väg hem från Bygdeå höll jag på att köra på ett rådjur och bli påkörd av en bil bakifrån. Så det var en lite hemsk upplevelse kan jag säga.

Till middag blev det grillat. Nu sitter jag och kolla på systemkameror, vill hitta en billig och bra.

Nu blir det att kolla på fler kameror.

Hare bra, pusshej!
//Jenny


22maj

Idag har jag inte gjort någonting typ.

Ikväll blir det att fara till Tilda på fest, hoppas det kommer bli kanon. Nu ska jag gå och kolla ifall någon vill hjälpa mig att grilla.

Blir inte hamburgare utan flintastek.


Hare bra, pusshej!

//Jenny


21maj

Dagen har bestått av brännboll på idrotten, på nkn gjorde jag typ inte så mkt. kl.11 blev det lunch sen blev det att sitta i solen med Pernilla ett tag och vänta på Linnea.

Sen blev det så att snälla Em hämtade mig och Linnea på skolan så vi slapp gå till stan. Det var verkligen hur snällt som helst, Tack så mkt Em!

På stan så köpte jag ett par shorts och 2 bhar. Måste ner på stan innan balen för att köpa en väska. Så får bli till veckan någongång.

Åhh just det var även och köpte förköpsbiljett till corona nästa lördag. Är det någon mer som ska dit? ;)

Ikväll så var jag, Linnea och Ditte ute och gick på en promenad, riktigt skönt i det fina vädret. Efter det så käkade vi glass.

senare ikväll blir det att hämta mamma i Ånäset.

Nu ska kolla runt på datorn och vänta tills mamma hör av sig.

Bjuder på en bild på mig och syrran.

Hare bäst, pusshej!
//Jenny


19maj

Helt underbart väder idag, synd att man är i skolan så man inte hinner sola så mkt.

Idag blev det tidigaste bussen in till stan, gick på Gammlia med Ida och väntade tills träningen började. Var med på 2övningar sen vilade jag. Sen blev det lunch och nk. Efter det blev det att dra på simhallen och gymma, lånade Annickas gymkort (tack så mkt Annicka). Blev att gymma ben, har träningsvärk nu. Pga att jag inte gymmat på typ 2 veckor kanske.

Efter gymmet blev det att gå till bstn och åka hem med 15.25 bussen. Hemma har jag ätit, sovit en stund hade sjukt ont i huvudet men nu är det borta. Nu sitter jag i köket med Linnea och käkar VATTENMELON, är sjukt gott kan jag lova.


Imorrn blir det 8.05 bussen in har träning på morgonen.

Nu ska jag fortsätta äta och njuta av vattenmelonen.


+


Hare bra, pusshej!

//Jenny


17maj

Måndag 17maj Norges nationaldag idag.

Klev upp halv9 gjorde mig klar och tog 9.20 bussen in till stan. På fotbollen var jag med på 2 passningsövningar. Sen var jag med Em och Amanda.

När vi slutade snabbade jag och Annicka oss så vi hann med 13.15 bussen hem. Blev att handla i Ånäset sen hem. Hemma har jag inte gjort så mkt, kollat på datorn och fikat.

Till middag idag blir det att grilla korv, ganska enkelt men ändå gott.

Nu blir det att lyssna på musik innan middagen. Kanske blir att fara och hämta Linnea vid bussen senare.

Idag har det vart sjukt varmt ute, älskar verkligen den här värmen. Skulle inte tacka nej till att ha sån här värme varje dag.

Hare bra, Pusshej!
//Jenny


16maj

Söndag, vilket innebär skola imorrn. Men mitt schema är så sjuktskönt just nu har bara en lektion imorrn 11.10-12.20 fotboll, så blir att åka in med 9.20 bussen.

Iaf idag så blev det att duscha på morgonen sen göra sig klar och köra till Robertsfors och lämna Linnea sen till Bygdeå och hämta mamma. Sen tillbaka till Robertsfors och kolla på matchen och den slutade med vinst 3-1 mot Fromheden.

Efter matchen körde jag hem, vilket gick underbart bra. Nu måste jag lära mig köra manuellt igen har kört med automat nu. Vilket är väldigt skönt måste jag säga.

Vädret idag har vart lite till och från mellan sol och regn. Men det är typ fortfarande varmt ut typ 20+, vilket är skönt.

Nu lyssnar jag på musik, borde egentligen plugga matte, har nationella nästa tisdag. Men har verkligen inget sug för att plugga. Så det får bli någon annan dag.

Det är verkligen inte länge kvar till studenten. Är taggad, men ändå inte... Vad ska jag göra ifall jag inte tar mig in på universitet och inte får jobb till hösten.. aja, det löser sig säkert.

Balen är inte heller länge kvar till, måste fixa min klänning, vem som ska fixa mitt hår och smink. Annars måste jag beställa tid hos någon frisör.

Nu kanske jag ska läsa igenom matten lite, annars kanske jag gör nått annat.
Hare bra, pusshej!

Bjuder på en fin bild på min fina hund



//Jenny


SOL

Idag har det vart en helt underbar dag, hoppas morgon dagen erbjuder lika bra väder.

Imorrn blir det att stiga upp 8 för att duscha och göra sig klar. Kl.11.10 ska jag fara till Robertsfors, ska skjutsa syrran till samlingen. Sen väntar jag och lillasyrran där ett tag sen kör vi till Bygdeå och hämtar mamma. Sen tillbaka till Robertsfors för att se matchen.

Är taggad på att köra bil, har inte direkt kört mkt efter jag tog körkortet. Men ska bli ändring på det när de fixat klart volvon som jag ska köra.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Men ska kanske kolla om det finns någon film på voddler först. Annars blir det att sova.

Aja kommer inga fler inlägg innan imorrn ifall, så gonatt på er!

Bjuder på lite bilder här.




Pusshej!

//Jenny


Bilder

15 MAJ 2010!


  

 


 

 

 




Lite bilder från idag. Se och njut!

//Jenny


15maj

SOL!!!! jag älskar solen och värmen :D Kan det inte vara sånt här väder hela året om? :D

Har solat idag, har inte fått nån färg ännu, men det kommer väl hoppas jag.

Kommer bilder senare.

//Jenny

Löpning

Var ute och sprang med Linnea, blev lite joggning, backintervaller. Var sjukt konstig luft ute, fuktigt och kvavt. Men blev iaf en liten löprunda, bättre än ingenting.

Nu ska jag sova så jag tar mig upp. Hoppas på sol imorrn så jag kan sola. Måste få lite färg innan balen och studenten.




Tog bilderna från syrran.

Nu blir det attt sova.

Gonatt, sov gott Pusshej!

//Jenny


14maj

Sjukt dålig uppdatering av mig. Men har inte haft något roligt att skriva.

I onsdags hade jag 1 lektion fotboll 9.20-10.40 efter det blev det att äta på skolan. Efter det fick jag och Ida skjuts av Em till Idas lägenhet. Där väntade vi tills vi gick ner till bussationen för att möta Linnea. När hon kom gick vi på stan, handlade mat.

Sen gick vi till lägenhet och gjorde ordning maten och åt. Duschade och gjorde oss klara. 19.30 kom Amanda och en stund efter det kom Linneas kompis Sebastian och några av hans kompisar dit.

De var där ett tag sen drog de, vi gick ner till vasaplan att ta en buss som gick 21.55, Amandas kompis Natalie mötte vi vid tunneln. Vi hann med bussen, när vi kom dit upp väntade vi på Carro, men vi gick in och väntade istället.

När vi kom dit var det väldigt lite folk där men blev mera senare. Efteråt så väntade vi utanför ett tag sen blev det att gå till Haga för att sova.

Vaknade på morgonen men somnade om. Ida for med 8 bussen för att städa vägen med laget. Jag och Linnea låg kvar och bestämde att vi skulle ta 15.20 bussen hem. Jag diskade och packade ihop, käkade frukost gjorde oss klara. Vid 12 drog vi ner på stan och kollade på affärer. Jag köpte solglasögon, efter det drog vi ner till kajen och satt ett tag, sen gick vi till busstationen och väntade på bussen.

Hemma så blev det att äta middag sen sov jag till typ 23.00 sen borstade jag tänderna och kollade på tv ett tag sen gå i säng och kolla runt på datorn. Det blev strömavbrott ett tag oxå. Sen somnade jag och sov till 13.30 idag.

Sov bort hela dagen typ, har vart jättefint väder idag. Har haft över 30grader i solen. Så hade ju kunnat sola idag men missade chansen.

Men ska försöka hitta på någonting nu, mamma har åkt och jobbat, hon kommer inte hem förrän typ 21.30.

Känns som att det är söndag idag, men det är bara fredag. Måste plugga matte egentligen men känner inget sug för det, skulle bara somna.

Kanske ska kolla med syrrorna om de vill fara ut på en löptur. Har inte gymmat sen förra måndagen känner mig jättedålig. Men har inte fixat något gymkort än. Simhallen lurar en bara på pengar så vill inte förnya med de.
Får se ifall jag skaffar på tenton.

Åhh, får panik över balen har inte fixat någon som kan fixa mitt hår... Måste kolla runt..

Nu har jag inget mer att skriva. Hare bra, Pusshej!


Längtar tills jag kan spela fotboll igen!

//Jenny


10maj

Idag hade jag fotboll 11.10-12.30. sen duschade jag och gjorde mig klar, mamma, pappa och Elin hämtade mig på Gammlia. Vi for på skohuset, jag köpte skor till balen och studenten. Nu är det bara lite grejer till som ska fixas till balen.

Sen så va vi på inter sport jag köpte springskor och underbyxor som jag ska ha under shortsen.

Sen for vi på coop och handlade och käkade på frasses. Sen for vi hem.

Hemma blev det att prova skorna och kläderna för att se så det passade. Så nu blir det att gå in skorna.

Jag, Linnea och Elin for ut och sprang, det var sjukt skönt. Efter dte strechade jag och fikade, nu ska jag sova. Ska kliva upp 8 imorrn för att duscha.

//Jenny

8maj

Lördag.
Storarsyrran, hennes man och Petter kom hit och firade mig, fick pengar. Vi fikade, sen klippte hon Mikael, Daniel, pappa och Petter.

När de hade farit hem så skjutsade jag, Mikael och Daniel till Sebbe de skulle käka surströmming. Ska hämta de senare.

Mamma och pappa är på dans. Jag, Linnea och Elin har vart ut på promenade med Ditte och Busan.

Nu sover de, och jag sitter i köket och lyssnar på musik. Vill duscha men orkar inte göra det nu.

En bild på hundarna.




De är så fina.

//Jenny


7maj

På idrotten på morgonen hade vi dans som uppvärmning sen så lekte vi. Var en ganska så släpp idrottslektion. Efter idrotten så snackade jag betyg om projektarbetet. 

På Nkn hade vi prov, gick sådär hoppas på ett G iaf. Efter provet käkade jag sen åkte jag hem med 12.05 buss. Hemma så städade jag. 

Jag fyllde 19 år igår, så på kvällen kom Ida och Tilda hit. Vi fikade, skrattade och snackade. Hade hur kul som helst. Men råkade somna ett tag oxå.



Ida och Tilda.

Iaf ikväll kanske min storasyster kommer för att fira mig, men får se. Annars blir det bara att ta det lugnt gissar jag på.

Nu ska jag vara lite social med hundarna, fast såg nu att de sover.

//Jenny


4 maj

Ett snabbt inlägg.

Åkte in till Umeå 9.20, började nkn 11.40. Efter det blev det lunch, sen hål till 14.10 då matten började.

Gick 15.10 från matten orkade inte vara där, lär mig lix ingenting. Läraren suger.... Blir bara irriterad varje måndag och torsdag.....

Imorrn har jag bara en lektion Pa-redovisning kl.9 efter det slutar jag. Vilket känns underbart.

Då blir det att åka hem och plugga lite på nkn, har prov på fredag.

Nu ska jag snart till Robertsfors, blir att gå ut och gå med mamma, Ditte och Busan.

När jag kommer hem blir det DH.

Btw körde hem från Ånäset idag :P Är inte van att köra bil, måste få in körvanan. Blir perfekt när Mikael fixat volvon då kan jag köra hur mkt jag vill.

Nu ska jag göra mig klar, vi hörs. Hare bra, pusshej!


En bild på min syrra och älsklings-Ditte :D
//Jenny


springtur

Blev att springa med Elin vi var ute i 45min. Sprang och körde lite intervaller.

Var upp på fotbollsplan en sväng oxå. Hade fått höra att en ren hade fastnat i ett nät och dött, så jag och Elin var tvungen att kolla ifall det var sant. Och det var det, fast renen var borta det var bara hornet kvar.





Tog bild på det, tkr verkligen synd om renen.

Imorrn blir det sovmorgon börjar 10.40 tror jag.

Imorrn har jag matte, känner verkligen inte taggen, men bara att härda. Snart är det nationellt prov i matte oxå, det kommer verkligen gå åt skogen. Får inte få ig på det, måste minst få g så jag klara kursen.

//Jenny


3 maj

Måndag

Idag hade jag sovmorgon till 11.10, så tog 9.20 bussen in. Hade fotboll, körde lite balas och passningar. Sen när träningen slutade så gick jag på gymmet och körde ben.

När jag hade gymmat klart gick jag till nus och tog 14.05 bussen hem.

Hemma gick jag på en längre promenad med Ditte, var riktigt skönt. När jag kom hem efter promenaden så åt jag lite flingor och fil.

Min bror håller på fixa bilen som jag ska få köra.

På fredag fyller jag 19år!

Funderar om jag ska fara och springa, är så fint väder och jag behöver träna kondition. Men kanske är onödigt att springa när jag gymmade ben idag. Får se hur det känns i benen om ett tag, måste vila maten först.
Hoppas Elin vill följa med är roligare att springa med någon.



Måste köpa nya löparskor och fotbollskor.
Funderar oxå att fara på gå och löpklinken och fixa inläggssulor.

Nu ska jag ladda upp med lite musik innan jag tar på mig löpargrejerna och far ut och springer.

//Jenny


Minnen



Du för omkring ett år sedan





Din bäste vän




Du som busig





Du som fotograf





En bild som du aldrig visat





En dag du minns





En konstig bild





En bild som väcker känslor





En plats du saknar





Någon du litar på





Någon du saknar





Någon som betyder mycket





Någon du tycker är snäll





Något du vill ha





Något som får dig att gråta





Något som är viktigt för dig





Dig själv nyligen





Dig själv för längesen


//Jenny

2 Maj

Idag klev jag och Linnea upp kl.7 och gick ut med hundarna på en liten promenad. Var hungrig så åt lite yoghurt och en kiwi innan jag gick till mitt rum och la mig i sängen igen. Det var hur skönt som helst att gå på promenaden så nu kan jag inte sova, väntar på att alla i familjen ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans.

Solen lyser in i mitt rum, hoppas det håller i sig hela dagen. Ska till Holmsund och kolla på match senare idag, tror matchen börjar kl.16.00. Efter matchen blir det att fara och handla på maxi med familjen. Var ett tag sen jag var där och handlade.

Jag tror jag ska börja kliva upp tidigt och följa med mamma på en morgonpromenad med hundarna, man blir så himla pigg. Det gör ju oxå så man inte sover bort hela dagen.


Längtar så mycket till sommaren, den här sommaren kommer bli en bra sommar.


Blir såna här flingor fast icas(hittade ingen bild) och vanlijyoghurt till frukost + mackor med leverpastej, juice och en kiwi.

Låter det inte gott?
Nu ska jag kolla igenom bilder från -08.
Skriver kanske ett inlägg innan jag åker iväg.
Hare bra, pusshej!
//Jenny


Balklänningen

Inte de bästa bilderna men de får duga :)




1maj

Uppdatering valborg 30 april

Åkte in 9.20 med Annicka och gymmade, sen tog jag 14.00 bussen hem. Gårdagen kvällen spenderades hemma med familjen, tanken var egentligen att jag skulle skjutsa mina bröder men det blev ingenting. Alla var hemma istället. Vi grillade korv och tog det bara lugnt, sen gick vi in och såg film, men jag råkade somna.

Idag klev jag upp typ halv2, var ut med Ditte på en promenad sen så fikade jag frukost, sen har jag hjälpt till med maten lite och nu så är det mat snart.

Vet inte vad som händer ikväll. Mamma och pappa ska iaf bort så vi barn blir hemma själv. Men gissar på att vi ska se nån film. Men får se vad kvällen erbjuder.

Nu ska jag gå och hjälpa till att duka på bordet.

Hare bra, Pusshej!




Mina älsklingstjejer :D

//Jenny


RSS 2.0