April29

Onsdag
Dryg dag på skolan, hade engelska på morgonen, förberede för Np reading och listening som är fredag den 8maj, vilket är nästa vecka.
Sen på fotbollen kollade jag på och gjorde lite balansövningar och knäövningar, orkade inte gymma själv, det är så drygt. Kom på att det var ju fint väder och varmt så var rätt skönt att vara ute då. Men vill så gärna vara med blir typ ledsen/besviken för att jag inte kan vara med. 

Iaf sen på matten så räknade jag bara  på om sannolikhet och hjälpte Amanda oxå. Jag fattar inte varför man ska kunna sannolikhet för det är så himla drygt fattar typ ingenting. 

Sen åkte jag 5över2 bussen till Bygdeå, gick och köpte glass med syrran sen väntade vi på mamma, tills hon hade jobbat klart. Efter det åkte vi till Robertsfors for på apoteket och köpte sista Gardasil sprutan, sen handlade vi på konsum lite sen gick vi på ica och köpte lite till. Sen for vi till Ånäset och kollade hålen och de var bra, ska fortsätta tvätta de sen efter 4 veckor till så får jag byta örhängen. 

Nu ligger jag i sängen och försöker fixa det sista på historia hemprovet, går inte speciellt bra. Men jag har ju imorrn på lektionen på mig. Så kan ju ta hjälp då. Sen ska jag nog fråga så jag inte gjort helt fel på nån fråga, det hade vart så himla surt kan jag lova.

Men nu ska jag forsätta med historian sen ska jag nog fixa italienskan, hade egentligen tänkt maila till läraren och säga att jag verkligen inte hade tid osv. Men får se om jag hinner göra den annars får jag väl snacka med henne imorrn. 

                                                9dagarkvar!

//Jenny  

April28

Tisdag
Npengelskan writing gick inte speciellt bra, bara att hoppas på G. Sen på svenskan fick jag veta betyget på provet jag gjorde innan lovet, det fick jag G+ på och jag trodde jag skulle få Ig. Men iaf jag kunde fått Vg om jag hade utvecklat mina svar, vilket suger hade ju gärna tagit ett högre betyg,men jag har så himla svårt för att utveckla mina svar. Men fick ju iaf G,så ska vara nöjd.
Sen fick jag veta vad jag fick på språksociologin lr hur det stavas. Fick gemensamt betyg på matrialet vilket var ett Vg, sen fick jag G på själva redovisningen. läraren säger att jag ska ta förmig mera när jag står där framme,typ att jag ska använda tavlan och skriva, men problemet är att jag är så sjuktjävla nervös så jag skakar hur mkt som helst så jag klarar inte av att skriva då. Men får väl hitta på någon bra lösning.

Imorrn blir det 5över2 bussen,sen hem och skriva klart historian, sen göra italienskan.
Nu ska jag sova, Gonatt!

//Jenny


April27

Uppdatering.
Söndag
Semifinalen mot f94 länslaget förlorade vi med 3-0, men länslaget var jättebra, de spelade på typ 1-2 tillslag. Men tkr iaf att ni som spelade stod på bra, alla var ju rätt stela efter lördagsmatcherna. Så sjukt bra spelat allihopa.

Efter matchen så följde jag med spelarbussen till Robertsfors och kollade på herrarna som spelade, de förlorade med 5-0(tror jag) mot lövånger.
Sen när jag kom hem så packade jag och såg tv, osv. Sen ungefär kl10 på kvällen bar det av till Umeå, blev att sova hos mormor.

Måndag
Klev upp vid 6, gjorde mig iordning, Sen kl. halv7 körde mormor mig till körskolan. där satt jag ett tag.
Idag blev det att köra uppe vid berghem och iksu, gick rätt bra. Går ju bättre och bättre ändå fast det blir "kärringstopp" nångång då och då. Blev oxå start i uppförsbacke, gick rätt bra, men jag måste bara ge mer gas. bara att träna på hemma.

Iaf nästa körlektion blir troligtvis den 20 maj, så är ett bra tag. Men jag ska kolla varje dag om det är nån som avbokar nån bra tid de närmsta veckorna. För annars kommer jag inte köra vecka 19&20, och det är ju ganska drygt att inte köra på 2 veckor. Så hoppas nån avbokar nån bra tid.

Skulle till sjukgymnasten den 12maj, men blir tydligen inte då pga jävla NPmatte, hatar fan Np. Om man inte gör dte nu så måste jag göra det i början av 3:an och det orkar jag inte för jag kommer ha glömt bort allt.
Men bara hoppas de har nån annan bra tid. Vill verkligen ha tid nu! Bara hoppas att det finns nån tid.

Prov & Läxor i veckan
Tisdag
*Nationellt prov engelska, skriv

Torsdag
*Italienskaläxa, (skriva om en dag i dåtid)
*Historia, hemprovet

Åh, jag är sjukt stressad över de här uppgifterna, för det första hatar jag Np för det går alltid åt h-vete för mig. Sen så fattar jag inte hemprovet i historia, sen när jag säger att jag inte fattar så säger bara läraren att jag gör det, blir arg.

Men nu ska jag läsa igenom engelska häftet så jag kan texterna.

Skriver kanske senare hur det går.

Hare fint, pusshej!

11dagar kvar!

//Jenny


April25

Hejsan väldigt dålig uppdatering av mig. Men har tyvärr inte haft tid, kommer skriva på måndag ingen tror jag eftersom imorrn ska jag till min mormor och sova eftersom jag har körskola på måndag morgon.

Har inte tid att skriva nu ska sova, ska upp 6 imorrn. Ska till Umeå och se mitt lag som spelar match mot f94länslaget.
Idag spelade vi första matchen mot sävar 0-0, andra mot ersboda vann vi med 1-0 och tredje matchen mot de vann vi med 3-0, och sista mot sävar vann vi med 1-0, :D
ska sova nu
Men hare fint, pusshej!

//Jenny

April21

Tisdag
Volleyboll på idrotten imorse, gick inte direkt bra för mig men  funkade. hade egentligen tänkt gymma men orkade verkligen inte gymma själv.

Orkar inte dra upp alla lektioner eftersom det inte hände nått intressant på de.

Iaf kl.15.00 hade jag tid på idrottsmedicin, jag fick inte veta om korsbandet var av lr inte. För hon kunde inte känna om det var det. Så hon ska skicka remiss till MR,så hoppas jag får det snart.

Sen kan det ju ta 3 månader innan jag får MR om jag har otur, vilket jag brukar ha med allt, vilket suger fett mkt. Men hoppas på en tid så fort som möjligt, vill börja spela fotboll nu.

Sen den 12 maj ska jag till en sjukgymnast måste träna upp musklerna.


sammanfattning av det som hände på idrottsmedicin iaf, nu ska jag göra mig klar mitt lag har match ikväll på stantors i Robertsfors så blir att kolla på den ikväll.

Hare bra, pusshej!

//Jenny


April20

Måndag
Idag var jag ledig från skolan, riktigt skönt.
Har städat mitt rum, fixat lite grejer för imorrn. Och kollat på Bildspel och filmer från 9:an,sjukt många minnen, saknar.

Nu ska jag snart se Tv, tror jag

Imorrn får jag veta hur det är med mitt knä. Hoppas verkligen på det bästa.

18dagar kvar!

//Jenny


April19

Söndag
Snart är påsklovet över och nu när skolan börjar igen kommer massa NPprov och sånt skit vilket suger. Får hoppas att jag kommer klara av de. Men tiden går så sjukt fort nu, så är väl sommarlov snart oxå. Vilket kommer bli skönt.

Idag vaknade jag 11.40, och snart ska jag städa mitt rum tror jag. Sen är det träning i Ånäset på grusplan kl17.00-18.30, sen ska jag kanske se min bror match om jag orkar.

Men nu ska jag nog ta tag i städningen annars lär det ju aldrig bli.

19dagar kvar!

Pusshej!

//Jenny

April18

Lördag
Vaknade kl6.30 steg upp 7.00 tvättade håret och gjorde mig klar, sen bar det av til Umeå. Vi blev stoppade av polisen i Umeå, pappa var tvungen att blåsa och det gick finfint.
 
Sen åkte vi till Nolia/dragonplanen. Matchen blev 5-0 till Flukmark, men jag fattar inte varför tränarna inte säger till de som gör fel vad de ska göra för de gör samma fel hela tiden, men tränarna säger ju  bara att de gör sakerna bra, vilket suger för de kommer ju aldrig bli bättre om de inte får höra konstuktivkritik och det ska man faktiskt kunna ta, annars är man ju spec. Sen borde vi ha teori nångång och det är ju många som tkr det. Men får väl se hur det blir med det.

Åhh fan vad det blåste idag, kändes som att det var höst. Sen efter matchen for vi på ÖB sen till mormor där fika vi, sen for vi på maxi och handlade efter det drog vi på Frasses och käkade. Och där plåga Linnea och Daniel mig med han som stod i kassan, när det var de som spana på han.
Sen var min italienska lärare där oxå 

Jag har kommit på en grej jag ska göra, jag ska skriva upp allt jag köper så får jag se hur mkt onödigt jag handlar och på så sätt slösar man inte lika mkt tror jag, vilket kan vara bra om man ska flytta hemifrån.

20dagar kvar.

Nu ska jag fixa lite grejer.
Hare fint, pusshej!

//Jenny


April17

Igår så var vi och käkade på Great Eastern, jag åt friterad kyckling vid sötsursås. Vi satt där och snackade i över 2 timmar.Hade skitroligt, måste verkligen göras igen. Sen så gick jag,Annicka& Ida och väntade på bussen i 1timma,jag kom hem vid halv12.då blev det att snacka ett tag med syrrorna sen gå och göra sig klar för att gå i säng.

Jajuste Gisela åkte hem igår oxå, lite tråkigt, men hon var ju ändå här i 5dagar och egentligen skulle hon bara stanna 2. Så var ju mer än hon hade tänkt.

Imorrn blir det att stiga upp tidigt, match i stan kl.9.30 så ska typ åka 7.30 från Ånäset. Blir att kolla på som vanligt, vilket suger vill verkligen spela, men det går ju inte... JÄVLAskit, hatar det.... Men på tisdag blir det att kolla knäet på idrottsmedicin, jag hoppas verkligen att korsbandet inte är av, skulle verkligen inte palla det. Men får hoppas på det bästa jag vill verkligen spela fotboll nu, saknar det så jävlamkt. hoppashoppas verkligen att inte är nått allvarligt :D

Men nu har jag inge mer att skriva, hare bra, pusshej!
Btw jag fyller 18år om 21 dagar, Längtar!

//Jenny


April16

Idag har jag vart med Gisela i massor, duschat gjort mig klar, för kl.15.45 går bussen till stan. Kl.7 blir det Great easten med Annicka,Ida, Em och Emma. Sen vet jag inte om det blir nått annat det får jag se men det blir iaf 10 bussen hem.

Får hoppas att när jag kommer hem att Gisela är kvar. Men det ser jag väl när jag kommer hem.
Nu ska jag fika nått annars kommer jag att hungra ihjäl innan 7.

Hare fint, pusshej!

//Jenny

April15

Jag har inte uppdaterat på ett tag men jag har inte haft tid jag har vart med min systerdotter. Hon är fortfarande kvar så kommer inte bli så många inlägg. skriver lite kort nu.

Vi har mest lekt och sett massa barnfilmer, vart ute i snön gjort massa saker. vart och kollat på fotbollsträning 2 ggr, de senaste dagarna.  Så sjukt kul att vara med henne. Nu sitter hon och lillasyrran i mitt rum och leker affär.


Btw så sjukt skönt att solen är framme och att snön snart är borta jag orkar vekligen inte snö längre. Vill ha sommar och sol hela året om. Det hade vart UNDERBART!, kan jag lova.

Nu ska jag dra, hare bra.

Btw imorrn kanske det blir att åka till Umeå och vara med några klasskompisar.

Det här är det jag orkar skriva om de senaste dagarna

//Jenny

April12

Fredagen kort sammanfattning.
Ida och Sandra kom hit vid 7 tiden,vi snackade, såg talang,käkade massagodis och chips,spelade gh och snackade ännu mera. de åkte hem vid 12.

Lördagen
Jag steg upp vid12, gick och såg Tv, sen så gjorde jag inte så mkt mer. käkade lax och potatis,prinskorv,köttbullar,ägg och sånt gott igår.

Söndagen
vaknade efter 9 nångång. Nu ska jag stiga upp och klä mig sen blir det att käka frukost. Sen idag kommer Gisela hit, hon ska vara här några dag,asroligt :D
 Sen ikväll blir det nog att åka till Robertsfors och kolla på träning,hoppas Gisela följer med å håller sällskap.

Gisela
en bild på sötungen :D

Nu ska jag käka frukost, Hare fint!

//Jenny


April10

LångFredag
Idag vaknade jag vid 8, körde jag lite körkortsteori på datorn, sen somna jag och sov till 12. Då klev jag upp och käkade frukost. Efter det så städade  jag hela nedervåningen. Sen duschade jag, efter det gjorde jag, Mikael, Linnea och Elin ordning maten, sen käkade vi.

Nu sitter jag och väntar på att Ida & Sandra ska komma hit. Vi ska typ se Tv och bara umgås var ett tag sen sist. Hoppas det blir kul.

Nu ska jag fixa lite saker, skriver imorrn.

//Jenny


April9

Igår skrev jag inget inlägg, jag hade matteprov och det gick inte speciellt bra, hoppas på bra betyg. Sen på kvällen när jag var och kollade träning skulle jag träna på litteraturhistoria men det gjorde jag inte eftersom jag inte orkade. Sen somnade jag vid 23tiden igår.

skärTorsdag

På massage fick jag vad- och baksidalår massage sen masserade jag Annicka. På italienskan hade vi läxförhör gick rätt bra eftersom jag inte hade pluggat.
Svenskaprovet gick åt h-vete! kan jag lova, det blir ett FETT IG på mig. Sen hade jag fethål till 13.40 då historian började, hade snyggPetter. Han är sjuktsnygg. Fattar att Amanda blir så röd i ansiktet, haha. Amanda ta inte illa upp, jag skojar bara, haha. Sen slutade jag, min bror kom och hämtade mig, åkte och hämtade syrran hos Ida, sen åkte vi på maxi och köpte nötter. Sen for vi hem, hemma käkade vi tacopaj. Och nu ligger jag här och vet inte vad jag ska göra.

Imorrn ska Ida och Sandra komma hit vi ska typ se film och umgås.
          
tur att man slipper de i 11 hela dagar, helt underbart kan jag lova!

//Jenny


April7

Tisdag

Hade idrott imorse, cyklade, gymmade ben. Sen körde jag pingis ett tag. På småA lektionen hade han en repetion på tavlan sen fick vi gå. På svenskan fick vi plugga till provet som vi ska ha på torsdag. På historian fick man välja en grej man ville jobba om, jag tog Antisismen (lr hur det stavas).

Nu blir det att plugga lite till matteprovet imorrn, sen blir det nog att se Tv. Skulle se Desperate housewives ikv men då är det skithockey på 5:an, vilket suger... Men blir att se Andra avenyn ist.

Pluggtime!

//Jenny

April6

Måndag

Idag vaknade jag halv6 och klev upp 6.

Hade svenska på morgonen såg en film om Romantiken. Fattade typ ingenting. Provet på torsdag kommer inte gå speciellt bra. Jag har börjat läsa, men jag blandar typ ihop allt vilket suger. Men bara att plugga lite varje dag så funkar det nog, får jag hoppas.
Sen hade jag fotboll, jag och Annicka var och gymmade, vi cyklade först ett tag sen körde vi benpress,framsidalår och mage. Sen gick vi och kollade på när klassen tränade.
På matten räknade jag på, men har inte gjort klart kapitlet än och provet är på onsdag vilket inte känns speciellt bra. Men bara att räkna hemma.
På italienskan höll vi på med typ saker man gör på morgonen.
På massagen började vi med baksidalår massage, jag och Hanna masserade ett ben var på Ida. Sen skulle Hanna fara då masserade Ida mig. Säger bara att jag höll typ på dö så kittlig var jag på baksida lår. höger gick bättre än vänster iaf, haha.

Nu har jag lagt in bilder från lagfesten ;)

Nu ska jag gå, hare!
//Jenny

Lagfesten 4April

BILDER FRÅN LAGFETSEN 4APRIL2009!


Tårtan
   Nife    Annicka   jag   Lag fjärilen   Lag nyckelpigan  Michaela  Annicka jag Evve  jag  Michaela  Ida W Elin Folk Folk  Annicka&Michaela
Elin,Linnea,Annicka&Michaela  Ida&jag Folk Mitt hår efter.

April5

Lagfesten igår var sjuktrolig, tävlingarna de hade  var roliga. Måste göras om.  De grejer jag var med på var Vem har bäst flås? -då skulle man blåsa ut tio stearin ljus som stod på rad . Den andra grejen var Vem är snabbast? - då skulle man träpå en kondom på en gurka med lovikavantar.  Lägger in bilder senare när jag lagt in de på datorn.
Blev inte så sent igår, kom hem vid 1. Brorsan skulle hämta men han låg och sov så fick inte tag på han, så fick skjuts hem ist. Annars hade vi aldrig tagit oss hem.

Idag så vaknade jag vid 9 blev frukost sen fara och kolla på träning. Ikväll blir det att se Oth 18.05, sen Gossip girl kl.19.00. Sen blir det väl datorn lr nått annat på tvn. Sen måste jag plugga på svenskan,provet på torsdag kommer gå åt h-vete. + att jag har matteprov på onsdag och jag har inte räknat hela kapitlet och jag har glömt allt typ. Men det löser sig nog får jag hoppas.

Nu ska jag kolla vart kameran är, och lägga in bilderna sen igår.

//Jenny

April4

Lördagen
Vaknade vid 12, käkade frukost, sett tv.
Ska duscha när Linnea är klar, sen blir det att fixa sig för ikväll och äta sen bär det av til Annicka innan lagfesten på folkan.
Det är min lördag i helhet. Blir kanske lite bilder nånannan dag.

//Jenny

April3

Fredag
På morgonen så hade jag italienska, jobbade med reflexiva verb. Fattade det rätt bra. Sen hade jag hål till halv11 då hade jag lunch var chicken nugget´s riktigt gott. På fotbollen så gick jag och Ida å gymmade ett tag sen gick vi och kollade på fotbollen. Efter det hade jag hål till halv3 då började småA lektionen.
Idag tog jag hem New body grejerna, var en stor påse tur att syrran bär den annars hade jag inte tagit mig hem, haha.

Nu ska jag hjälpa till med maten blir lax och potatis med salsasås, sjukt gott.

//Jenny

April2

Torsdagen

På massagen på morgonen så blev jag först masserad sen fick jag massera Annicka, på italienskan så var vi i datasalen och gjorde lite övningar på datorn, fattade lite till slut.
Spelade in engelskan, jag, Annicka och Jennifer vi blev klara. Nu ska bara Annickas bror fixa ihop det. Det gick rätt bra förutom alla tabbar som jag gjorde men det blev någolunda bra iaf.  Hade Petter på historian, Amanda blir inte lite generad när han är i närheten haha. Men hon tycker ju om lärarkandidaterna och det kan hon ju inte råför haha.

Sen när jag kom till Ånäset blev det att gå in på Tom´s kläder och köpa till lagfesten. Blev inte lite fula kläder,men ska ju vara barnkalas som tema så hoppas det blir bra.

Sen hemma så blev det mat sen somna jag och sov till 12 på natten sen gick jag och borstade och gick och la mig igen,sjukt mkt jag sover.

Gårdagens inlägg, orkade inte skriva igår.

//Jenny


April1

Blev inget inlägg igår för jag kom hem ganska sent.

Sammanfatting av tisdagen.
Hade jämnställdhetsdag på skolan började med
*Föreläsning av Caroline som berättade om vägen tillbaka från våldtäkten, tkr den var bra.
*Teater.
*Workshopen
sög, körde typ 4hörnövingar och heta stolen osv. hatar verkligen sånna grejer.
*Film, såg filmen Enough, tkr den var bra.

Sen gick jag och Linnea på stan skulle hitta grejer till lagfesten som är på lördag, gick inge vidare för mig. Men det löser sig nog tillslut.

Blev  iaf 19.15 bussen hem, väl hemma blev det att kolla på Desperate Housewives, riktigt bra.
Sen blev det att sova därför skrev jag inget igår.

Onsdagen 1April

Började skoldagen med filmen Huckelberry finn engelskan, den var faktiskt bra trodde den skulle vara dålig.
Sen var det fotboll, för min del blev det att cykla ett tag sen gymma litegrann, kommer garanterat ha träningsvärk imorrn i vänster ben, kan bara träna det just nu vilket suger jävligt mkt. På matten så går det så därför mig har inte riktigt kommit igång nu efter sportlovet, jag hade värsta perioden innan sportlovet som gick hur bra som helst för mig. Bara att räkna hemma har prov nästa onsdag.

Efter jag slutade så käkade jag tårta i ett klassrum, var typ några ettor som hade haft tårtbakar-tävling. Sen gick jag, Linnea och Ida på trafikskolan blev att sitta vid datorn och träna teorin, gick åt helvete för mig jag har inte klarat första fasen än, medans Linnea har klarat 3 faser. Blir typ irri, jag vill oxå ha lätt för sånt. Men bara att plugga mera.

Sen när jag kom hem så bokade jag min första körlektion, blir det 24april, taggar,får hoppas det kommer gå bra. Vill ha körkort.

Blir nog att boka fler tider nu så att jag hinner få nå bra tider.

Nu ska jag fika sen blir det att gå i säng.

Skriver imorrn.

//Jenny


RSS 2.0