Inget IKSU idag!

Hej igen!

Hade tänkt gymma idag, men skippar det ville inte fara dit själv. Men imorrn ska jag kliva upp i tid och försöka dra till IKSU när det inte är så mycket folk. Då skiter jag i om Linnea vill följa med lr inte.

Nu kikar jag på "Halv 8 hos mig", sen kl 21 blir det nog att kika på "House" sen ska jag lägga mig och sova vid 22. Så kanske jag lyckas kliva upp i tid.

Har inte tränat på flera dagar känner mig så sjukt lat och otränad.. Usch måste bli ändring på det..


Pusshej!

//Jenny


Sista januari!

Hejsan!

Gick inte direkt superbra att kliva upp i tid... Men nu är jag iaf upp och ska käka mig nått sen blir det nog IKSU efter det.

Btw fick mail från Umeå kommun igår angånde ungdomsjobben, fick som sagt inget vilket jag redan hade fattat eftersom det gått så himla långtid. Men det är ju bra att de mailar att man inte fått det.

Pusshej!

//Jenny


Måndag 30januari!

Hejsan!

Idag har jag och Linnea vart och handlat på Maxi sen fixat middag. Linnea bakade minisemlor på kvällen. Så vi har hunnit fika lite och nu snart ska jag kila och duscha sen blir det att sova så jag tar mig upp i tid imorrn.

Idag klev jag upp 13.30 ungefär.. Uscha vad jag skäms måste verkligen bättra mig. Men imorrn ska jag upp i tid då blir det att käka frukost sen när Linnea kommer hem från jobbet hoppas jag vi drar en sväng på IKSU sen kanske vi drar dit på kvällen oxå får se om vi orkar det.

Men nu ska jag iaf kila och duscha så jag tar mig i säng någon gång.

Gonatt!

//Jenny


Lönehelgen!

Hejsan!

Hade tvättid 10-13 på fredagen sen blev det ner på stan och kika lite på affärerna sen käka på Ronyas med Linnea och Tilda. Sen blev utgång på kvällen på Corona med Linnea, Tilda och Anna, var sjuktmycket folk.  



Jag, Linnea & Tilda!


Sen på lördagen blev det att sova rätt länge, sen klev vi upp och gjorde middagen sen kom Annicka in till stan och det blev utgång på Corona igen men idag blev det nykter utgång. Hade en väldigt bra utgång idag oxå. Sen blev det Max och käka sen hem och sova.



Jag, Linnea & Annicka!

Söndagen gjorde jag verkligen ingenting.

Pusshej!

//Jenny


26:e januari

Hejsan!
Har nu kommit tillbaka till Umeå igen efter 2dagar hemma i Brände. Blev som sagt jobb tisdag 17-21.30 blev 1halvtimmas övertid. Sen var jag ledig på onsdagen och den spenderades hemma i Brände med hundarna. Pappa kom hem vid 15.00 då gick vi ut och gick med hundarna i 1,5timma. Vilket var otroligt skönt.
Sen blev det att kliva upp tidigt imorse skulle följa mamma till Bygdeå som började 7 så fick vänta 45 min innan jag började. Sen slutade jag 16.45 då blev det att vänta på bussen till Umeå. Mötte upp Linnea på Nus och tog samma buss till Ålidhem. Hemma skulle vi fixa middag men jag lyckades somna, smidig som jag är...
Nu har jag hunnit kolla på "Biggest loser Sverige" och nu väntar jag tills Linnea duschat färdigt då ska jag snabbduscha sen packa ihop tvätten så det är gjort till imorrn när jag har tvättid.
Nu ska jag kika på "House" tills Linnea är klar.
Just det imorrn kommer lönen in på kontot så ska betala dubbelhyra till mamma sen lägga över pengar till sparkontot.
Pusshej!
//Jenny

Sova!

Hej igen!

Ligger i sängen nu och väntar på att jag ska bli trött. Men tyvärr lyckas jag ALLTID bli hungrig när jag ska sova.. Jag fattar inte hur.. Men idag har jag ju inte skött kosten så himla bra (vilket händer typ varje dag, bara för att jag inte har någon rutin i vardagen). Käkade frukost/lunch kl. 15 ungefär. Sen typ middag kl. 19 och kvällsfika vilket blev te, en bit scones med smör och skinka + ett äpple. Så kan ju förstå att jag är hungrig.. ÅH, mår fan dåligt att jag inte ska lyckas fixa att käka ordentligt.. Jag skulle ju må så mycket bättre och även orka med dagarna och inte sova hela tiden.. Därför blir det ändring på det nu.. Imorrn ska jag kliva upp kl.9.00 käka havregrynsgröt och dricka vatten under dagen och sköta måltiderna.

Imorrn blir det inget spinningpass för mig eftersom jag ska vara i Bygdeå kl.17.00 för jobb. Jag är verkligen taggad! Men hade velat hinna med spinnig oxå men måste prioritera pengar.

Sen blir det hem till älskade Brände! Var ett bra tag sen jag var hem saknar hundarna och familjen! <3



Ditte min lilla älskling! <3



Busan oxå min lilla älskling! <3



Åhh, vill ha ett jobb så jag kan få lite rutin i vardagen. Nu ska jag försöka sova.

Vi hörs när jag har tillgång till en dator, orkar inte ta med min till Brände när jag bara ska vara där i några dagar.

Ha det bra, Pusshej!



//Jenny


23:de januari

Hejsan!

Idag har jag hunnit vara på Maxi och handlat för veckan. Även fått några dagar jag ska jobba i Bygdeå, så det känns väldigt bra att tjäna lite pengar.

Nu sitter jag och käkar middag, hade tänkt dra på IKSU men blir en lugnt dag idag känner inte för att stressa. Imorrn blir det jobb i Bygdeå 17.00-21.00, hade tänkt ta buss in till Umeå sen men kändes inte taggat att sitta på jobbet från 21-23. Så mamma ska komma och hämta mig. Sen stannar jag i Brände tills på torsdag när jag ska jobba. Då får jag skjuts av mamma eftersom hon ändå ska jobba.

Nu ska jag käka klart.

Pusshej!
//Jenny


Söndag 22:a!

Hejhej!

Var och hälsade på Caroline och Alejandro igår. Sen blev det att köpa pizza på Milano sen hem och käka och fixa sig för utgång på Corona. Blev sjuktstressigt men vi hann dit innan 23 iaf. Synd bara att det är så lite folk på lördagar men var ändå helt okej där.



Söta Alejandro!

Idag var det egentligen tänkt att hänga med Gisela min systerdotter, men blev ändrade planer hon ville fara och bada med sin familj istället så vi får helt enkelt ta igen det någon annan helg.

Idag har jag sovit hela dagen + lite av kvällen. Alldelens nyss käkade jag och Linnea middag blev kotletter med rostade palsternackor med paprika dipp. Det var riktigt gott.



Dagens middag!

Fredagens Out-fit bild!


Pusshej!
//Jenny


Lördag 21:a!

Hejhej!

Igår blev det spontan utgång på Allstar med Linnea, Tilda och Anna. Kan bara säga att jag verkligen inte tycker om Allstar... Höll på få ett slag i ansiktet av en turkjävel.... Men kan lova att hade han slagit mig hade han fan fått tillbaka som fan både av mig och Linnea..

Nyss var jag på IKSU och sprang på löpbandet, rätt skönt nu efteråt men suger att jag får så ont i höftböjarna men det blir säkert bättre när man håller igång med löpningen.

Nu ska jag och Linnea alldelens strax till Carlshem och hälsa på Caroline och Alejandro ifall de är hemma. Sen ikväll blir det utgång på Corona troligtvis. Måste ta igen den dryga utgången igår.

Nu ska jag skynda mig och göra mig klar och får tag på Carro.

Pusshej!
//Jenny


Tvättat & städat!

Hej igen!

Så nu har jag hunnit tvättat, diskat och städat läggan.

Nyss käkade jag köttbullar och makaroner.
Nu blir det IKSU med Linnea!

Sen får jag se vad som händer ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Pusshej!
//Jenny


Fredag 20:de!

Hej igen!

Var ner till tvättstugan vid 7 och startade 4 maskiner, sitter nu och käkar frukost medans jag väntar på att de ska bli klara så jag kan starta 2 nya och hänga det som är klart. Sen medans tvätten torkar ska jag städa läggan.
Känner mig riktigt duktig... Gäller bara att hålla det så jag inte lägger mig och sover istället.

Sen får jag se om jag och Linnea hinner med IKSU idag lr inte.. Men jag är grymt sugen så borde nog gå klämma in någonstans idag.

Annars vet jag inte vad som händer kanske ska hänga med Tilda lite men får se helt enkelt vart dagen slutar.
Lär ju lix uppdatera fler gånger idag.

Pusshej!
//Jenny


Time for me to sleep!

Hejhej!

Nu är det dags för mig att sova har tvättid imorrn kl.7.00. Usch så tidigt det känns men så går det när man lyckas få jobbcoachmötet samtidigt som jag hade min tvättid egentligen.. + att Linnea jobbar så måste tvätta själv. Ska även försöka hinna städa i läggan är grymt snuskigt här.. Måste även diska även fast jag diska undan lite idag så lyckas det alltid bli mycket disk.
Och Linnea jobbar + har träningar på kvällen så hon hinner inte disk, städa lr tvätta. Så blir jag blir värsta hemmafrun här i läggan.

Men förhoppningsvis så har jag jobb snart så Linnea får ge tillbaka lite oxå.


Imorrn ska jag även försöka ta mig på IKSU en sväng känner att jag måste träna! Får typ panik när jag inte tränar. Min syrra tränar ju 10ggr mera än mig eftersom hon spelar fotboll, så jag känner mig ju sjuktlat.. Usch..
Måste skärpa mig på träningsfronten.



Satsar på magrutor till sommaren!

Lite ändrade planer för helgen: blir på söndag jag och Linnea ska se bio med våran systerdotter Gisela.
Är grymt taggad!

Sov gott!
//Jenny


Biggest loser!

Hej igen!

Nu sitter jag och väntar tills Biggest loser Sverige börjar, vilket är alldelens snart.

Har laddat upp med kladdkaka, sås, hallon och fryst mango så kvällen kan inte bli bättre. Kör på en tjockis-torsdag.


Nu börjar det.
Pusshej!

//Jenny


Torsdag 19:de!

Hejsan!

Nu har jag hunnit ringa till ett företag och skickat iväg Cv och personligt brev till några stycken. Så bara hoppas man får sig nå jobb snart. Nu ska jag testa ringa till ett företag sen skippar jag det ifall det inte svarar. Då väntar jag tills kl.14 och ringer till jobbcoahen.

Idag blir det sen middag eftersom Linnea har tidig träning. Jag ska kanske försöka mig ut på en promenad men får se hur vädret ser ut senare.

Nu ska jag ringa sen käka nått mera har bara hunnit käka en macka än så är fortfarande hungrig.

Kung nu kom posten, så ska hämta den!

Pusshej!


Mango!

Hej igen!

Sitter själv i läggan nu och käkar fryst mango, har tyvärr ätit upp min choklad som jag hade. Är hungrig men ska vänta med att fika tills Linnea kommer hem från träningen.

Visar nu lite bilder från mobilkameran.



Lax-& spenatpajen!
Den är grymt god och mättande, rekommendera den starkt.



Tonfiskröra med råris och sallad!
Den var faktiskt väldigt god, var rätt skeptiskt till en början för har inte tyckt om tonfisk men det gick helt klart att äta. Ni bör testa den.



Grahamsgröt med kanel!
Lätt att göra och faktiskt mycket god.



Fryst mango och en god choklad!

När man äter mörkchoklad kan man inte äta lika mycket som man skulle gjort om man hade ljuschoklad.
Sen är den faktiskt mycket godare, tack till min syrra som gjort att jag börjat äta den istället för ljuschoklad.

Pusshej!

//Jenny


Bio!

Hej igen!

Har hunnit ringa min jobbcoach så imorrn ska jag ringa fler företag och sen ringa till jobbcoachen kl.14.00.

Till middag idag blev det grahamsgröt, enkelt att göra och gott.

Nu ligger jag och kolla vilka barnfilmer som går på bio på fredag och lördag. Gisela kommer få bestämma vilken film vi ska se. Tyvärr går de så himla konstiga tider men det ska nog gå ändå. Lär bli lördag vi måste se eftersom Linnea jobbar på fredag och Gisela går i skolan och filmerna visas typ vid 13-15.



<3



Fin tjejen!

Var länge sen man var med henne, längtar i helgen ska vi hänga!

Pusshej!

//Jenny


18:de Onsdag

Hejhej!

Nu har jag hunnit ringa till 4 av 5. Är sjuktnöjd, även fast ingen av dom hade jobb till mig just nu.

Nu blir det att ta det lugnt och kika på tv ett tag sen får jag se vad som händer senare. Har sjukträningsvärk efter spinningen igår. Men det är bara bra att veta att det gav nått.

Pusshej!
//Jenny


Spinning!

Hej igen!

Nu ligger jag i sängen och vilar maten, har bokat in ett spinningpass kl. 19.10-20.05. Är så grymt taggad!!

När jag kommer hem därifrån så blir det att fika och duscha sen fixa ordning lite grejer till imorrn som jag måste gjort innan jag ska börja ringa och söka jobb. Har till kl.15 imorrn på mig att fixa några samtal sen ska jag ringa till min jobbcoach och berätta hur det gick. Minst 5st samtal ska hinnas med. Så ska gå i säng i tid ska börja ringa kl.9 imorrn, så jag får det bort gjort. Är sjuktnervös.. haha
Men det ska väl gå bra.

Bjuder på en bild.


Kanske ska ta och skaffa en björnfitta! Lr vad tycker ni?

Pusshej!

//Jenny


Tisdag 17:de!

Hejhej!

Har just kommit hem från jobbcoachen. Nu sitter jag och laddar med lax- och spenatpaj innan jag beger mig till IKSU för att träna.

Skriver senare.

Pusshej!

//Jenny


Laddar!

Hej igen!

Nu ligger jag i sängen och väntar till lax- och spenatpajen (middagen) ska smälta så jag och syrran kan dra på IKSU och gymma. Är grymt taggad på att träna även fast mitt huvud verkar ha gett upp för idag.
Bara hoppas det blir bättre efter lite träning.

Idag på Maxi lyckades jag ju med nått som bara jag kan lyckas med... Vi skulle köpa toamedel, och Harpic lr vad den heter har två sorter och den vi har är en grönförpackning men medlet i är blått. Så jag skulle lukta på den så att det blev rätt vi tog. Då lyckades jag klämma ut så jag fick toamedel i näsan, ögat och på min nytvättade halsduk.. Usch, vad pinsamt det var.. Jag hoppas bara att min syrra som såg det..

Där fick nått att skratta åt!

Pusshej!
//Jenny


Måndag 16:de!

Hejhej!

Idag blir det att fara på Maxi och handla, ska även hinna på IKSU och träna. Sen blir det bara att ta det lugnt. Lägga mig och sova i tid.

Pusshej!


Söndagen!

Hejsan!

Idag har jag legat i sängen hela dagen efter gårdagens utgång på Corona med Linnea, Ida och Petra, vart en lyckad utgång. Blev tyvärr ingen nykter utgång.. Menmen jag mår ju som jag förtjänar idag kan jag lova... Så får skylla mig själv. Efter Corona drog jag, Linnea och Ida till Max och käkade sen fixade Ida skjuts åt oss alla.

När jag kom hem blev det att sova, vilket behövdes.

Nyss käkade jag middag Leverbiff och potatis. Var hur gott som helst.

Nu ska jag kika på Tv och bara ta det lugnt.

Pusshej!
//Jenny


Utgång på Corona!

Hejhej!

Igår blev det utgång på Corona med syrran, tyvärr var inga andra vänner taggad vilket sög. Men som man säger det blir vad man gör det till.

Bjuder på några bilder från igår.

Gårdagens Out-fit!





Jag och Linnea! <3

//Jenny



Fredag den 13:de!

Hejhej!

Idag blev det att fara på IKSU med Linnea och Em. Vi gymmade mage & rygg, så jag lär ju vara sängliggade imorrn.

Till middag idag blev det lax och pasta.

Ikväll blir det utgång på Corona med Linnea. Blir nykter för mig vilket känns väldigt bra, måste ju skärpa mig när det gäller alkoholen. Har blivit FÖR mycket på sista tiden. Så nu är det ett nytt år och då gäller det att skäpa sig, så att träningen ger nått.



Satsar på ett år där jag känner mig tränad och mår bra!

Pusshej!

//Jenny


lugn dag!

Hejhej!

blev inget IKSU idag heller, nu liggerr jag i sängen och väntar på att "Biggest Loser Sverige" ska börja.

Pusshej!'

//Jenny


Torsdag 12:de

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket som vanligt. De ringde från hemtjänsten och ville jag skulle jobba en delad tur på fredag men tackade nej till det.

Sen har jag även fått mail av min jobbcoach har möte nästa tisdag kl. 11.

Får se vad som händer ikväll om jag orkar dra på IKSU lr om jag bara ska ta en lugn kväll hemma.

//Jenny


11 Januari 2012

Hejhej!

Idag har jag och Linnea städat lägenheten så nu luktar det nystädat och fräscht, blev oxå renbäddning.

Ni får en bild på min fina säng!



Såg på "Biggest Loser Sverige" ikväll, ååhhh började typ gråta när det berättade varför de var där. Så imorrn blir det att kika på det igen.

Måste även ta tag i träningen känner jag. Har vart på latsidan nu ett tag. Men måste bara våga dra på gymmet själv... Suger att Linnea ska vara sjuk, men hon kommer ju inte kunna följa mig hela tiden heller. Så dags att lära mig att dra dit själv.



Gonatt!
//Jenny


Tisdag 10

Hejhej!

Hade planerat min dag rätt bra men inte lyckades jag göra det jag planerade :/ det enda som jag hunnit göra är tvättat och sovit.. Nu blir det att fixa middagen är hungrig.

//Jenny


Måndag!

Hejhej!

Köpte en fin kjol på HM idag, skulle inte shoppa men kom på att jag hade presentkort där så tog chansen när jag väl hittade nå fint. (lägger upp bild på den senare)

Sen blev det att handla på Maxi sen bussen hem. Hemma blev det att ta en lite powernap sen fixa middag. Middagen blev misslyckad eftersom vi inte hade gammeldagsmakaroner, men gick ändå äta.

Tyvärr blev det inget Spinningpass ikväll, tänkte ta det imorrn istället med Linnea. Tänkte bara berätta att min högra vad dödar mig, fattar inte ens vad jag gjort.. Men bara hoppas det blir bra snart.

Åhh, nu är jag hungrig, ska ta mig en frukt sen när Linnea kommer hem från fotbollsträningen ska vi nog fika.

Imorrn har vi tvättid 10-13, måste städa lägenheten då oxå, sen blir det nog IKSU, på kvällen hoppas jag vi kör ett spinningpass var ett bra tag sen sist.

Pusshej!
//Jenny


9januari

Hejsan!

Nu har jag hunnit vara på IKSU och tränat. Nu väntar jag på Linnea ska duscha klart sen bär det av till maxi för att handla för veckan.

Ikväll kanske jag ska orka dra mig på IKSU för ett spinningpass. Men får se blir ju att fara själv eftersom Linnea har fotbollsträning. Men känner mig lat när hon alltid är och tränar fotboll själv ligger jag hemma och gör ingenting, så ska försöka hitta orken. Vet att jag kommer älska känslan efteråt, det svårar är bara att ta sig dit.



Nu är Linnea klar!
Pusshej!
//Jenny


8januari

Hej igen!

Uppdaterat bloggen väldigt flitigt idag men ville får det bort gjort medans jag hade tid.

Nyss duschade jag och alldelens strax ska jag sova. Tänkte bara skriva vad som händer imorrn.

Då börjar en ny start på mitt liv, ska kliva upp 8.30 käka frukost och göra mig klar för träning ska möta upp Linnea på IKSU kl 10.30 och gymma. Nu måste jag allvarligt ta tag i att bli en morgonmänniska och att sköta kosten. Är sjukttaggad på att träna och må bra, så nu satsar jag på att bli fit inför den efterlängtade sommaren.

Gonatt och sov gott :D

//Jenny


December 2011

December 2011!

* Promenader höll jag på med ett tag i december oxå.

* Shoppade mycket i december.

* Var på julklappskväll på stadium 30% rabatt. Shoppade mycket träningskläder, 3par skor.

* Utgång på Allstar.

* Jobbcoach möte.

* Jobb i Bygdeå.

* Jobb i Ånäset.

* Julbord på Lufta med familjen.

* "Flyttade" hem till Brände för att jobba i Ånäset.

* Promenader med Ditte och Busan.

* Shoppade julklappar.

* Såg filmen "Drive" på bio med Linnea, Elin och Em.

Sen firades även det nyåret in i Umeå med Linnea, Ida, Annicka och Em. Käkade trerätters sen blev det förfest här med några till sen ner på stan och se fyrverkerierna sen efterfest nere på stan nånstans.

//Jenny


November 2011

November 2011!

* Tränade flitigt på IKSU.

* Hängde på stan rätt mycket.

* Gick från stan till lägenheten med Linnea cykel som hade punktering.

* Utgång som vanligt antingen Five, Corona lr Allstar.

* Många promenader runt Kinabron.

* Första mötet med jobbcoachen på Lernia.

* Fick värsta rycket och bakade.

* Åkte på öroninflammation. 
 
* Började kolla om större lägenheter.

* Skickade in ansökan om korttids vikariat på Umeå kommuns hemsida.

* Sjukaste hösten har vi även haft nu 2011. Har vart varmt och ingen snö.

* Firade farsdag hemma i Brände med min älskade familj.

* Chefen från hemtjänsten ringde och frågade om jag ville jobba lite i december.
 Så klart tackade jag inte nej till det.

//Jenny


INTERNET!!

Hatar att internet har börjat lagga!!!!


Hade just gjort ett jättelångt inlägg från november 2011 och det är nu borta!!!!

Usch!!

//Jenny


Oktober 2011

Oktober 2011!

* Blev många utgång den här månaden.

* Hjälpte mormor rätt mycket med hennes flytt till Haga.

* Gjorde även en flyttändring så nu är jag skriven i Umeå.

* Var och hälsade på min systerdotter Caroline och Alejandro.

* Tränade även rätt mycket på IKSU den här månaden.

* Var till Brednoret och firade Caroline som fyllt 22år och Alejandro som fyllt 1 år.

* Blev några promenader runt Kinabron.

//Jenny


September 2011

September 2011!

* Jobba litegrann.

* Hade en jobbintervju på Hemtrivsel.

* Gymmade och körde spinning på IKSU.

* Tränade inte fotboll pga knäet.
 Hade inte haft tid att gymma nått under sommaren.

* Köpte jultidningar av Gisela.

* Kollade på bio med mina systrar Linnea och Elin.

* Min älsklingshundar fyllde hela 2år!


* Gick på promenad med Linnea, Elin, Ditte och Busan.

* Drog med lillasyrran på Iksu en gång och plågade henne.


* Använde mycket pengar på shoppning.
 Har man pengar kan man verkligen inte hålla igen.

//Jenny


Augusti 2011

Augusti 2011!

* Jobbade på mitt schema på Hemtjänsten i Ånäset till den 14:de.

* Fick inskola mig på Hemtjänsten i Bygdeå.

* Flyttade tillbaka till Umeå igen.

* Spelade fotboll och matcher som jag inte hade gjort på 3-4 pga min knän.
 Lyckades göra illa mitt vänstra knä som jag opererat 2ggr redan, under uppvärmningen när vi skulle möta Mff borta.

* Träffade Amanda Gillewård en sista gång innan hon drog till Kalmar för att plugga.

* Den 26:e köpte jag min älskade Iphone 4.

* Blev några utgångar den här månaden oxå.


* Min lillebror fyllde 19år.

* Min lillasyster fyllde 17år.

* Den här månaden började jag dricka FÖRmycket alkohol...
 Måste skärpa mig på den fronten.

* Tackade både ja och nej till jobb den här månaden.

//Jenny


Juli 2011

Juli 2011!

* Jobbade en heltid så jobbade nästan varje dag.
 Var ledig en helg i juli.

* Spelade fotboll.

* Fick reda på att killen jag verkligen gillade hade träffat och skaffat tjej.
Kändes förjävligt men försökte gå vidare, även fast större delen av min sommar betod av gråt pga det.

* Vill nästan inte ens flytta tillbaka till Umeå pga det men bestämde att det skulle inte få dra ner mig.

//Jenny


Juni 2011

Juni 2011!

*Flyttade hem till Brände för att jobba.

* Min lillebror Daniel tog studenten från fordonsprogrammet i Skellefteå.

* 13 juni första inskolning avklarad på sommarjobbet.

* 20juni började jobba.

* Tränade fotboll fullt ut.
 Spelade matcher men fick tyvärr inte tillräckligt med speltid.

* Jobbade hela juni ut.


//Jenny


Maj 2011

Maj 2011!

Uppdaterade inte min blogg under maj.

* Jag fyllde 20år!
 Vilket firades med mina vänner och utgång på Corona!

* Hade introduktion+delegering på sommarjobbet.
 Fick alla rätt på medicindelegeringen.

* Började med Nysätra igen.
 Tränade bara.

Inga bilder tyvärr!

//Jenny


April 2011

April 2011!

* Fixade sommarjobb.
* Hjälpte mormor att putsa fönster.
* Trände på IKSU.
* Utgång.

Har tyvärr inga bilder från april heller.

//Jenny


Mars 2011

Mars 2011!

* Blev sminkad och fotad med mamma, Elin och Annicka på "The Studio"


* När jag var hemma i Brände var ju ute mycket med min älsklingstjejer!


* Jobbade lite åt min storasysters företag K.A.O.S med flyttstädning och tjänade lite egna pengar.
* Tränade på IKSU, gym men även spinning.

Mars 2011.
//Jenny


Februari 2011

Februari 2011!

* Tränade både på IKSU och sprang utomhus.
* Kolla på bio med Linnea, Elin och Annicka "Love and other drugs"!
* Körde spinning på IKSU.
* Var och kollade på Intersportcupen på Nolia.
* Jag och Linnea började träna med Mff-damer.
* Utgång som vanligt.

Så såg februari ut för mig ungefär, har tyvärr inga bilder.

//Jenny


Januari 2011

Januari!

* Jag och Linnea gick sista delen på engelskakursen på universitetet, klarade inte kursen.
* Tränade på IKSU.
* Använde ansiktsmasker väldig ofta.
* Sprang rätt mycket.
* Hann med många utgånger.
* Skottade snö från taket hemma i Brände.
*


Bilder:


En av alla utgångar!






En av alla ansiktsmaskar vi gjorde.

Har kasst med bilder!
//Jenny


Återblick från 2011!

Hej tänkte göra en återblick från 2011 månad för månad.

//Jenny


8 Januari 2012

Hej igen!

Gud vad tiden springer iväg. Idag har det redan gått 8 dagar av januari och jag har typ inte gjort någonting känns det som. Men har hunnit vara hem till Brände en sväng, sov där från onsdag-fredag då fick jag skjuts in av mamma, pappa och lillasyrran. Hunnit gymma några gånger, tvättat även hunnit med en utgång som inte riktigt blev lyckad, men kommer fler gånger.


Idag ska jag och Linnea planera vad vi ska käka till veckan så vi sköter kosten, har blivit väldigt dåligt nu på sistonde. Typ käkat middag kl 21 osv. Sen ska vi även på IKSU en sväng sen har Linnea träning ikväll så vi måste nog dit snart så vi gjort bort det så hon slipper stressa.

Jag ska försöka göra återblickar från 2011 med texter när jag känner jag orkar.

Nu ska jag käka frukost. Vilket även är nått jag måste skärpa mig med, äta frukost i tid.

Pusshej!
//Jenny

2012

Hejsan!
Nu är det ett nytt år igen! Tiden går så ruskigt fort känns det som.
Några grejer jag måste skärpa mig med är:
* Fixa ett jobb. Anstränga mig när jag söker jobb osv.
* Kliva upp i tid, så jag inte sover bort hela dagarna. Men även så jag har några rutiner i min vardag.
* Sköta träningen ordenligt.
* Inte spendera så mycket pengar på alkohol. Vilket det blev mycket av på slutet av 2011.
* Även sköta så jag har råd med mat, hyra osv.
Så det är nig grejerna jag ska lägga ner tid på och fixa det här året.
Kommer bilder från NYÅR senare. Nu ska jag kolla om Linnea vill hjälpa till med middagen. Sen blir det kanske en sväng på IKSU.
Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0