30November +

Uppdatering!

Jag och Linnea har bakat bullar och negerbollar. Var första gången i mtt liv som jag bakade bullar, måste säga att de blev sjuktbra och goda.

Här är några bilder på bullarna och negerbollarna



Visst ser det gott ut? ;)
//Jenny


30November

30/11 Tisdag
Skulle klivit upp kl.7 imorse men sjuk och vädret ute är man inte direkt sugen att gå ut i så blev att skippa 2 lektioner idag oxå. Borde verkligen inte göra det men imorrn ska jag iaf på universitetet kl.10.15-12.00 på realia. Efter det blir det tvättid.

Har inte gjort speciellt mkt idag, ska strax fixa middag till mig själv. Linnea hjälper aldrig till längre.... blir sjukt less på det... Aja till helgen ska jag iaf hem till Brände längtar som fan...

åh, nu är kl.18.00 så ska skynda med middagen.

Pusshej!

//Jenny


29November

29/11 Måndag

Hade 2 lektioner idag men när jag vaknade imorse så kändes det inte bra pga förkylningen så skippade lektionerna och sov till innan 5 idag. Är fortfarande förkyld men kan hoppas det går över snart.

Så har inte gjort så himla mkt idag bara tagit det lugnt.

Pusshej!
//Jenny


26,27 & 28 November

26/11 Fredag
Klev upp gjorde frukost och skyndade mig till Östra paveljongen för att skriva omtentan i fonetik, det kändes bra när jag var klar med det men när det brukar känns bra så brukar det gå skit.. Så får helt enkelt se när han har rättat om det blir omtenta igen. Orkar verkligen inte det. Skrev iaf provet på 1h 15 min så efter det så drog jag på mig Linnea täckbyxor som jag hade lånat.. Var ju världens snöoväder i fredags så var sjukt drygt att gå.

När jag kom tillbaka till lägenheten så åt jag lite sen la jag mig och sov ett bra tag. Var tänkt att jag och Linnea skulle på Iksu och gymma men vi skippade det eftersom det var så sjuktdåligt väder. Iaf sen blev det att dra ner på stan vid halv3 tiden för att träffa Annicka och kolla på massa affärer. Jag köpte ett linne och en tubsjal på Gina Tricot. Sen så gick vi och köpte bussbiljetter innan vi skulle skynda till en buss och åka till Ålidhem. Bussarna var sjukt seg i fredags pga vädret. Men väl upp på Ålidhem gick vi och köpte pizza sen till lägenheten och käkade och gjorde oss klara för kvällen som blev bra. Det var jag,Linnea, Annicka, Ida, Tilda och Melina som på Five. Var sjuktmkt folk vilket var nice. Sen blev det taxi från frasses på stan till Ålidhem. Sova!

27/11 Lördag
Vaknade och hade sjukt ont i huvudet så blev inge Iksu då heller. Jag och Linnea käkade tacos som middag. Sen blev det att gå till Nus vid halv6 tiden för att hämta Tilda. Men vi slapp gå från Nus för min storebror kom och skjutsade oss så det var ju skönt. Blev iaf utgång på Krogenkrogen var rättmkt folk där eftersom det var lönehelg. Var en kul kväll iaf.

28/11 Söndag
Vaknade vid halv12 skyndade och klädde mig och följde Tilda till bussen. Sen blev det hem och sova igen var så sjukttrött + att jag har blivit sjuk oxå så mådde inte så himla bra. Ont i öronen, huvudet och förkyld. Så gjorde ingenting igår. Somnade inte förrän efter 3.

Uppdateringen från helgen.
//Jenny



25November

Torsdag 25/11

Idag klev jag upp kl.9 ungefär kokade havregrynsgröt till mig och Linnea. Sen blev det att skynda sig till universitetet för lektion mellan 10.15-12.00. Då kom mamma och pappa och hämtade oss och vi for på djurmagasinet och köpte massa grejer till Ditte och Busan. Längtar till jag får träffa älsklingarna, blir tyvärr inte förrän nästa lördag.

Iaf efter djurmagasinet åkte vi till lägenheten och mamma hade tagit med sig massa julgrejer som vi ska sätta upp. Sen blev det att fara på Nus för mamma hade tid där, så vi följde med dit sen for vi på maxi direkt efter så skulle de spara lite tid. Blev att käka på mcdonalds innan vi handlade. Jag och Linnea handlade för sjukt mkt, men berodde på att vi inte vart och storhandlat på ett bra tag. Efter vi hade handlat for vi till lägenheten och fikade en snabbis med mamma och pappa innan de for hem. Är så sjukt sällan man träffar de när jag aldrig åker hem, saknar de.

Men nästa lördag får jag träffa hela familjen + syrrans familj kommer blir kanon :D

Har pluggat hela kvällen till omtentan i fonetik hoppas verkligen att jag klarar den imorrn, kl.9-13 är den. men lär inte behöva hela tiden.

Åh, har inte käkat middag idag insåg jag nu, är hungrig som fan. Får käka lite kvällsfika sen gå i säng så jag tar mig upp imorrn. Brukar ju lyckas försova mig sjuktmkt. Just det måste duscha oxå men det tar inte hela kvällen :P

Näe, nu har jag inge mer på hjärtat.

Pusshej!
//Jenny


24November

Onsdag 24/11

Idag klev jag upp innan 9 egentligen skulle jag kliva upp 8 men orkade inte var så sjukt kallt. Men lyckas kliva upp tidigt om man jämför med andra dagar då jag sovit till 1-2, så har gjort lite framsteg.

Iaf jag och Linnea käkade frukost och klädde på oss ordentligt sen gick vi till Nus hämtade ut pengar, sen ner på östra för att fixa biljetterna till på fredag, så nu är det gjort. Vi hade tänkt dra på iksu direkt efter vi vart på östra men vi blev så himla sent så vi ska dit efter vi har tvättat istället.

Nu måste jag skynda mig till tvättstugan kl. är 13 nu.

Så pusshej!

//Jenny


23November

Tisdag

Idag är en pluggdag, men har inte ens öppnat böckerna än. Känner mig så sjuktkass, borde verkligen plugga. Men finns verkligen ingen ork. Måste ändra mitt dygn kliva upp på morgonen och gå i säng i tid.

Ska öppna boken en stund nu och plugga sen blir det att fixa middag och ikväll är det desperate housewives kl.21 så blir att se det.

Nu ska jag plugga till omtentan.

Bjuder på en fin bild på min älsklingshund. Måste fara hem och till henne snart.
Saknar som fan.
Pusshej!
//Jenny


22November

Snabb uppdatering sen i torsdags.

Fredag 19/11
Hade omtenta i realia kl.9 på morgonen. Fick 42 av 50 så klarade tentan vilket kändes skönt. Sen så gick jag och Linnea till Nus och möte Tilda sen handlade vi på ica PÅ centrum. Sen hände det inte så mkt mera typ.

Lördag 20/11
Sov ett bra tag sen blev det att kliva upp käka fruost sen tror jag att jag somnade igen. Vaknade ganska så sent men blev en impuls utgång på krogenkrogen med Linnea. Var verkligen inte mkt folk där, men träffade Jessica och hennes kille där. Sen var det en galen liten indiekille som var helt galen på dansgolvet. Har fan aldrig skrattat så mkt åt någon förut tror jag. Aja sen blev det hem och sova.

Söndag 21/11
Gjorde absolut ingenting igår.

Måndag 22/11

Idag missade jag 2 av mina 3 lektioner. Försov mig sjuktmkt, hade ingen cykel så hann inte direkt till universitetet. Men hann på den sista fonetikgenomgången inför omtentan som är på fredag. Så det var ju bra det.

Nu snart blir det att fixa middag. Ikväll kanske det blir en sväng på iksu ifall jag orkar gå ut i kylan. Hatar verkligen kylan.

Nu ska jag kolla hur mkt pengar jag har på mitt bankkonto.

Pusshej!
//Jenny


18November

Torsdag 18/11.

Vaknade av att jag fick sms innan 7 imorse av min äldsta storasyster. Hon undrade om jag och Linnea vill hjälpa till att flyttstäda imorrn. Jag vill jättegärna hjälpa till men tyvärr så har jag omtenta imorrn så kan inte hjälpa till, men Linnea ska iaf hjälpa till. Får hoppas det kommer fler tillfällen.

Kl. 10 imorse hade vi tvättid så nyss så var vi och hämtade rentvätten och nu ska vi fortsätta städa lägenheten så vi blir klar någongång.

Får se vad som sker senare idag. Men nu ska jag fortsätta städa så jag får det bort gjort.

Pusshej!
//Jenny


17November +

Hej!

Middagen idag var ingen favvo, men man måste ju äta. Blev inge iksu idag, orkade inte gå ut i kyla. Så jag och Linnea bakade vinbärskaka istället, tömde frysen på lite vinbär som vi hade. Såg grey´s ikväll och för ett tag sen så duschade jag.

Blir nog att sova snart, imorrn har vi tvättid 10.00-13.00, måste städa lägenheten då oxå. Var ett tag sen vi städade.

Hoppas det blir en sväng på iksu imorrn, måste träna känner jag.

Jag förra sommaren.

Gonatt!
//Jenny


17November

16/11-10 Tisdag.

Igår hade jag lektion 8.15-10.00 och en lektion 10.15-12.00 käkade lunch på universitetet med Linnea. Sen när hon började sin lektion gick jag på sjukhuset och hälsade på Caroline och Alejandro :) Var där till efter  5 någongång. Sen gick jag till lägenheten kokade ris till kycklingen som Linnea hade gjort ordning. Sen efter 8 drog vi på iksu, skulle köra kondition vid en orbitreak lr vad de heter men blev att vi cyklade istället eftersom det inte fanns några lediga bredvid varandra. Cyklade 1 timma och kollade på Desperate housewives samtidigt. Sen blev det att gå hem och käka kvällsfika.

Skullekliva upp 8 imorse och fara på iksu men sov väldigt länge idag. Orkar verkligen inte att jag aldrig kan kliva upp dagarna. Måste verkligen skärpa mig och ta tag i mitt liv nu.

Nu håller jag på att laga mat, väntar bara på att ugnen ska bli varm så jag kan lägga in fisken. sen ska den vara i i 20 min sen blir det att käka.

Efter middagen får jag se vad som händer kanske blir iksu en sväng får se vad Linnea tycker.

Nu ska fisken i ugnen.

Pusshej!
//Jenny


14November

Lördag 13 November!

Igår blev det Corona med Linnea, Tilda och Anna. Var sjukt mkt folk där, men var inte speciellt kul där..

Snart blir det att packa lite grejer sen gå till sjukhuset hälsa på Carro och Alejandro sen ta bussen till Sikeå så hämtar mamma mig och Linnea. Hemma blir det att fira pappa på farsdag och käka tårta och sånt gott. Senare ikväll får vi skjuts in till stan.

Ikväll måste jag göra kulturuppgiften som ska vara klar imorrn.

Nu ska jag göra mig klar sen gå till Nus.

Pusshej!
//Jenny


Iksu

Nu blir det iksu för att gymma med Linnea :) efter det kanske det blir en sväng på sjukhuset och hälsa på Carolines bebis :)
Pusshej!
//Jenny


12November

Fredag!

Klev upp innan kl.9. Skulle som göra omtentan i realia idag. Men visade sig att den tydligen är nästa fredag. Men klev ju upp iaf så nu ska jag försöka fixa textanalysgrejen som ska skickas in idag, även fast jag inte fattar någonting av den. Men bara göra så gott det går.

Skriver kanske senare.
Pusshej!
//Jenny


11November

Torsdag!

Hade en lektion idag, men jag har hamnat i en latperiod nu och orkar typ inte med någonting, så skippade lektionen. Egentligen behöver man inte vara på den så gjorde ju inte så mkt. Men nästa vecka måste jag verkligen ta tagit i mitt liv och börja kliva upp i tid.

Iaf idag har jag sovit länge, sen har jag och Linnea tvättat, käkat middag och jag har även pluggat till min omtenta i realia som jag har imorrn kl.9. Så ska kliva upp 8 äta frukost och tagga till. Efter jag gjort tentan så blir det att kanske fixa uppgiften som jag har till textanalysen som ska in imorrn. Sen blir det även en sväng på Iksu, skulle farit dit idag men skippade det och pluggade istället. Måste ju prioritera plugget nu så jag inte får fler ign.

Sen ska jag även kolla med Caroline om jag får följa med henne och hälsa på hennes lilla bebis Alejandro lr hur det stavas. Ska bli kul har sett framemot det länge men har inte haft tid pga allt plugg.

Sen imorgon kväll blir det Five med Linnea, Ida och Tilda. Borde inte gå ut eftersom jag inte har råd egentligen.. Men är ju sjukt kul + vad ska man göra om man inte går ut. Sitta i lägenheten och ruttna kanske.

Nu ska jag duscha sen blir det att sova.

En bil på 2 av mina älskade systrar.



Jag för några år sedan.

Gonatt och pusshej!

//Jenny


10November

Idag klev jag upp efter 9 och gjorde mig klar, min Victoria min storasyster kom och hämtade mig, Linnea och skjutsade oss till Nus + så lämnade hon våra New body grejer som vi köpt av Gisela. Så blir att betala 300kr till henne någon dag. Iaf så åkte jag och Linnea till Sikeå så hämtade mamma oss där sen blev det Robertsfors direkt Linnea hade tandläkartid så medans hon var hos tandläkarn så for jag och mamma och köpte grejer för att laga cyklarna. Sen handlade vi i Ånäset, jag bestämde att vi ska äta levergryta till middag idag :D det är verkligen hur gott som helst. Var längesen jag åt det, inte direkt så man äter det i lägenheten. Så får passa på när man är hemma i Brände.


Ikväll så åker jag och Linnea tillbaka till stan. Imorrn har vi lektion 10.15-12.00 sen har vi tvättid oxå, sen blir det iksu, var ju ett tag sen man var där. Måste börja träna igen, känner mig så sjukt lat. 

På fredag har jag omtenta i Realia så blir att plugga till den oxå, orkar inte göra en till omtenta, efter omtentan ska jag nog försöka kolla om jag får följa med Caroline och hälsa på hennes lillkille :D

På kvällen kanske det blir utgång.

Btw jag vill ha sommar nu!
Hatar verkligen kylan och snön mer än allt annat. Kan iaf säga att Ditte och Busan uppskattar nog snön haha

Nu ska jag hitta på nått annat innan middagen.

Pusshej!
//Jenny


9November

Idag så skulle jag kliva upp 9 och fixa frukost, tror ni jag lyckas? Nej, försov mig vaknade när min lektion började, så hann inte på den. Sen blev det att sova till efter 15 någongång, sen klev jag upp och diskade. Nu har jag hunnit äta middag och nu snart ska jag börja med översättningen som ska vara klar på torsdag.

Så ska börja med den nu.
Just det ikväll är det DH, så ska skynda mig att göra bort plugget.
Pusshej!

//Jenny


7November

Idag klev jag upp efter 11. Nu sitter jag i köket och väntar på att mamma, pappa och Daniel ska komma hem från Ske-å. Sen blir det för mig att åka tillbaka till Umeå innan det blir mörkt. Sen måste jag fixa Kulturuppgiften till imorrn. Åhh, just det kommer måste gå till universitetet imorrn.

Aja har inge mer att skriva nu, ska gå och vara med Ditte och Busan nu.

Pusshej!

//Jenny


6November

Hej!
Klev upp 8 idag med mamma och gick ut med hundarna. Sen så gick jag upp till mamma och pappa och snackade med de ett tag, kollade datorn men var typ ingen som var vaken och social då, så blev att käka frukost sen kolla på tv. Somnade ett tag så följde inte med mamma, pappa och Elin till Ånäset. Känner att jag är påväg att bli sjuk har ont i huvudet, fryser. Men bara hoppas att jag inbillar mig, orkar inte bli sjuk..

Skulle ha hjälpt till med maten idag men sov istället, blev iaf tacos till middag.

För ett litet tag sen var jag ut med Ditte och nu ska jag gå och kolla om det är nått bra på tv, för verkar inte vara någon inne på datorn en lördag som denna.

Jag, Ditte och Busan!

Måste verkligen börja ta nya bilder, har bara massa gamla tråkiga bilder.

Pusshej!

//Jenny


5November

Idag klev jag upp vid 13 och duschade sen packade jag ihop för att fara hem till Brände. När jag väl kommer till bilen så kunde jag bara låsa upp min sida, tänkte inte mer på det, men när jag satt mig i bilen för att starta så funkar inte biljäveln.. Nådigt irri jag blev, så nu sitter jag i lägenheten själv. Linnea for nyss, hon skulle cykla till stan. Min bror ska komma med en laddare till bilen, men han visste inte när han skulle fara så får sitta här helt själv och vänta... Jag som inte vill köra bil i mörker, hatar det! 

Iaf i helgen blir det en lugn helg hemma i Brände, ska umgås med mina älsklingshundar. Blir att åka tillbaka till stan på söndag, sen måste jag fixa en uppgift till på måndag oxå..

Linnea lånade min cykel när hon skulle cykla till stan eftersom hennes hade punka, tror ni inte hon lyckas cykla punka på min cykel med :O haha aja inget att bli sur över... Men måste typ gå till universitetet varje dag nu isf. och det kommer typ ta en evighet.. Fattar inte att det bli punka på cykeln bara för att det blir lite kallt ute.

Åh, kan inte bara sommaren komma tillbaka, vill ha värme nu!!!



Linnea, Ditte och jag!
//Jenny


4November

I tisdags den 2/11 så hade jag grammatiklektion 10.15-12.00 sen blev det hem till lägenheten och städa medans Linnea var på och hade lektion. Hon slutade 15.00 så efter det blev det att fara på strömpilen och kolla kläder och sånt sen blev det att handla på maxi. När vi kom till lägenheten kom Amanda så hon fick kolla på när vi käkade middag. Sen kom Ida och Tilda efter ett tag. Sen blev det att duscha och göra sig klar. Vid 20.30 ungefär så kom Em. Efter 22.00 tog vi taxi till Corona eftersom det regnade så himla mkt. Var inte så jättemkt folk där, men det var ändå kul.

Sen efter så gick jag, Ida och Em till lägenheten. Em fick skjuts hem av sin mamma medans jag och Ida gick upp till lägenheten och väntade på Linnea, Amanda och Tilda. Sen fikade vi lite innan vi gick och la oss.

Onsdag 3/11 minns inte när jag vaknade men vid 14.00 ungefär tror jag att vi käkade frukost. Amanda hade dragit hem tidigare någongång. Sen blev det att skynda sig och göra sig ordning och fara för att skriva tentan kl.16.00 var typ klar efter 40 min. Gick som det alltid går... Vill säga dåligt.... Vi käkade middag kl.12 igår på natten sen gjorde vi klart översättningen.

Idag klev jag upp 9.30 gjorde mig klar sen for vi på univeristetet för översättningslektionen blev så att Linnea skjutsade mig på min cykel eftersom hennes hade punka.. Efter översättningen så blev det att jag skjutsade Linnea och det gick bara bra sen packade vi ihop tvätten eftersom vi hade tvättid kl.13.00-16.00. Internet har inte funkat heller.Men nu funkar det. Till middag käkade vi rester från igår och potatisbullar.

Har inge mer att berätta just nu.

Bjuder på 1 gammal bilder från första gången vi var ute på Corona.

//Jenny


RSS 2.0