Juni29

Har blivit väldigt lite bloggande nu på slutet,men beror på att jag inte sitter vid datorn lika ofta nu när det är så fint väder.
Så ni får räkna med att det inte kommer bli så många inlägg.

förra veckan så var jag ut och cyklade ganska mkt, vilket jag ska försöka göra varje dag helst. Sen har jag rehabat oxå. jag har oxå kollat på match, i fredags spelade mitt lag mot klintarna blev 1-1. Annicka stackarn gjorde illa knäet, bara hoppas att det inte är nått allvarligt.

I lördags satt jag och min familj upp poolen,så lär bli att bada senare idag kanske. Sen så har jag solat oxå, men måste sola mera blir inte så brun.

har även haft körlektion den 25 då körde jag landsväg och det gick bra, så imorrn blir det stadskörning, hoppas det kommer gå bra, vill ta körkortet snart.

igår så solade jag, sen på kvällen kollade jag på herrmatchen i flarken, de vann med 2-1.
Idag ska jag snart åka till burträsk med mamma,sen på kvällen blir det troligtvis holmsund för att se match.

Nu har jag inge mer att skriva.
bye!
btw kommer nog bli få inlägg fortfarande. skriver när jag har lust och ork.
//Jenny

Juni23

Blir ett kort inlägg.

Har börjat läsa "Om jag kunde drömma", snart läst ut den. Den är jättebra, man vill inte sluta läsa när man väl börjat. Har den andra boken med, så kan ju forsätta med den.

Idag blir det att städa, sen läsa boken, kanske cykla lite med.

Jag har bokat 2 till körtider, en nu på torsdag får se om jag måste boka av den.men hoppas inte för hon jag kör med hon har inte så många tider längreså måste typ ta de hon har. Vill ju ta körkortet snart ju.

ska gå nu, skiver kanske ett inlägg senare

//Jenny

Juni19

Sitter i skellefteå på campingen med min familj just nu blir här till söndag åker då till bureå för att se  syrranoch laget spela match hoppas på vinst.


Har inte skrivit på flera dagar för jag har vart hos min mormor i umeå, har kört 3 ggr,det har bara gått bra att köra. körlärarn tkr det bara går framåt, så hoppas på körkort snart ;)

Nu ska jag käka lite mer vattenmelon,hejdå :)

//Jenny

Juni12

Onsdag
*körlektion, gick bra.
*betygen/studieplanen, har 3Mvg, några Vg resten G.
*aulan,kolla på de som sjöng och spelade.
*vänta på Linnea och Caroline,de tog studenten.
*mormor,fika med familj och syrrans familj.
*Great Easten kl15.00, med familj och syrrans familj.
*efter det, lämna Linnea hos Ida.
*for på coop, hm och handlade.
*Gisela, åkte med oss till Brednoret, där blev det fika och kolla på katterna.
*sen hem, och gjorde inget.

Tordag
*sov väldigt länge
*såg tv
*åt tacos sent på kvällen

Fredag
*vaknade halv12
*åt frukost, blev rabarberkräm och en macka med skinka.
*gjort lite rehab, ska göra mera sen.
*nu  ska jag kolla om det finns nått att göra.

Ikväll blir det att kanske kolla match i Flarken, innan det kanske hitta på nått med Annicka och Ida,fårse hur det blir.

De senaste dagarna kort.
//Jenny

Juni9

Igår var det brännboll på mariehemsängarna, kollade på, blev solbränd ändå fast det blåste mkt. Sen på kvällen blev det stan och kolla match på dragon2.
Idag rengjorde jag mitt skåp, sen blev det tårta som de som spelade brännboll vann för bästa utklädnaden. Sen blev det stan med Ida, Em och Lina. Åkte 13.10 bussen hem. Nu snart ska jag till flarken och kolla match, sen åka till stan och sova hos mormor, har körlektion imorrn 7.10.

Imorrn är det sista dagen sen är det sommarlov. Kommer sakna vissa i klassen som man inte kommer träffa. Men vissa är jag glada att slippa i 2 månader...

Nu ska jag fara.
//Jenny

Juni7

Har hunnit med mycket, har inte orkat updatera, men nu skriver jag lite kort om de senaste dagarna

Har gjort klart alla skolgrejer,klarat av alla kurser. Så nu är bara sista dryga dagarna kvar.
Igår var det match i skellefteå mot Myckle blev 2-2. Sen när jag kom hem somnade jag och sov till 1 på natten steg upp och såg lite på tv sen gick jag och la mig igen och sov till typ 11.

Imorrn är det brännboll på mariehemsängarna,blir att kolla på.
På tisdag blir det att städa skåpet,nog för att det  redan är gjort,sen blir det nydala med klassen. Onsdag blir det körlektion 7.10, sen är det skolavslutning, sen kolla på syrran som tar studenten.

Nu ska jag kolla om maten är klar, efter maten blir det att övningsköra.

//Jenny


Juni3

2/6 tisdag
går hade jag vanlig dag, började med idrott, jag gymmade, sen småA fick Vg i kursen, efter lunchen hade klassen värderingsövningar, sen svenska, sist historia.

Hemma blev det att fixa svenskan lite, äta och fara och övningsköra
Blev Ånäset-Flarken sen tillbaka.

3/6 Onsdag
Åkte 5över8 till stan klev av vid samhällsvetarhuset, gick till campus där klassen och ettorna var och spelade brännboll,blev att sitta och kolla på, när vi slutade gick jag och Lina tillbaka till skolan, Annicka och Markus gick till nus.

Kl.13.30 blev det körlektion, gick jättebra, klarade av backa runt gatuhörn, sen vändningar i olika korsningar, fickparkera och köra höger i 2 rondeller.

Nu vill syrran att jag ska fika, men orkar typ inte :P

//Jenny


Juni1

Dålig uppdatering, har inte haft tid,satt inte vid datorn varken fredag,lördag och orkade verkligen inte skriva i söndags.

Iaf var barnvakt åt min syrras barn i helgen,vilket var helt underbart älskar verkligen de, de är så sjukt snäll.

Syrran och hennes man kom och hämtade de söndags då fick jag,Linnea och Elin en biopresentkort på 150kr var av de. Vilket var sjuktnice. Så lär bli bio snart. Har kvar en som jag fick av de i julklapp oxå.

Måndag
Idag hade jag svenska på morgonen blev att lämna igen alla böcker förutom en bok. Sen sitta vid dator ett tag,men fick ingenting gjort. På fotbollen gick jag och gymmade på gymmet,sen kollade jag på träningen. På matten hade jag ingen lektion,italienskan gick hörövningen åt helvete vill jag lova. Bara hoppas det inte drar ner så mkt.

Fick veta betyg på massagen idag,fick Mvg på första provet, G på det sista, men fick Mvg i slutbetyg eftersom jag hade Mvg på det praktiska och närvaron. Helt underbart.

Var ute och övningskörde idag,gick bra.

Sen så har jag gjort lite på svenskan, nu ska jag sova.
Gonatt!

//Jenny

RSS 2.0