20 juli

Hejsan!

Väldigt dålig uppdatering av mig, men sitter nästan inte vid datorn när det är så fint väder ute.

Den 16 juli i fredags så var jag, mamma, pappa, Linnea och Elin till stan och köpte en bäddsoffa till lägenheten på jysk, sen for vi på returmarknaden och köpte en cykel och ett soffbord så nu har jag och Linnea varsin cykel i stan oxå, så vi har det mesta nu.

Senare på kvällen blev det öltält i Ånäset med Linnea, Daniel, Ida, Tilda och Amanda.

Lördag 17 Juli

Blev det inte gjort så mkt på dagen sov väldigt länge, sen på kvällen blev det först förfest hos Ida. Det var jag, Daniel, Tilda och Ida så klart. Sen kl.21 for jag och hämtade Linnea på jobbet och skjutsade hem henne så hon fick duscha och göra sig klar för öltältet. Ner till Ånäset följde även Mikael med. Sen var det fullfart hela kvällen.


Söndag 18 Juli

Skjutsade Linnea till jobbet. Sen gick jag i säng när jag kom hem och sov ett bra tag. Sen gymmade jag oxå.

Gjorde inte så mkt mera.

Måndag 19 Juli

tog det bara lugnt typ.

Tisdag 20 Juli
Klev upp 7 gick ut med hundarna och gav de mat, sen gick jag och sov till kl.14 ungefär.

Kl. 15.30 for jag och Linnea ut och gjorde 2 st löppass, så har bara ett löppass kvar den här veckan, vilket känns underbart.

Nu är det middag sen ska jag skjutsa ner syrran på jobbet. Efter det blir det att städa bilen, imorrn måste jag städa mitt rum.

På kvällen blir det att fara in till Umeå, ska på Olles med syrran tror jag.

Måste kila nu, men ni ser ju när jag uppdaterar nästan gång.

Hare bäst, pusshej!


//Jenny


12 juli

Idag klev jag upp efter 7, gav hundarna mat sen 7.30 skjutsade jag Linnea till jobbet.

När jag kom hem käkade jag frukost och sånt sen så blev det att sova i köket med hundarna till 11.45 då gick jag ut med de.

Kl.13.00 gymmade jag och nu ska jag fika något sen blir det att vara ute i solen med hundarna. Har nyss tagit på mig solkräm och bikinin, ska försöka få lite färg på min bleka kropp.

Senare ikväll ska jag, Linnea och Elin dra till fotbollsplan och träna.


Nu blir det ut i solen, hejdå!
//Jenny


10 Juli

Lördag

Idag klev jag upp 12.30 ungefär, fikade frukost och sånt. Sen har jag vart ute och sprungit veckans andra distans pass på 40 min. Gick bättre än förra gången men mådde piss iaf, men sprang iaf och gjorde mitt bästa.

Så nu har jag gjort 2 löppass i veckan och 1 gympass, så imorrn blir mitt andra gympass. + att jag, Linnea och Elin ska på fotbollsplan imorrn och köra lite grejer.

Idag så blåser det sjuktmkt ute, men är ändå varmt fast solen är inte framme.

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt. Egentligen hade jag tänkt fara på stadsfesten i helgen men ville inte fara själv, le hade ju vart med lillebrorsan men hade ju ändå vart lite drygt.

Snart blir det grillat till middag, taggar!

Nu har jag inget att skriva.



//Jenny


8 JULI

Torsdag den 8 juli

Idag klev jag upp kl. 7, tog på mig träningskläder och for ut på en springtur med min lillasyster. Var riktigt skönt, men smart som jag var åt jag ingen frukost så mådde skit illa flera gånger. Men sprang så gott jag kunde. Nu har jag redan träningsvärk, fast det kan vara från gympasset igår oxå men det är riktigt skönt.

Kl.10 idag hade Busan tid hos vetrinären, så jag, Daniel och Elin åkte dit med henne. Hon rev sönder min mage och bröstkorg + mina ben, sen tuggade hon av mitt hår så var inte direkt glad på henne.. Menmen vad gör man inte en söt hund som henne?

Sen kl.12 skulle Daniel åka med en buss från Ånäset så skjutsade ner han och for och handlade men då visade det sig att bussarna inte gick på sommarlovet så fick skjutsa han till Burträsk så hämtade hans kompis upp han.

Har gjort rätt mkt idag, tagit hand om hundarna. Strax ska jag fara och hämta Linnea sen blir det att ge Chilli mat och rensa hos henne.

Nu ska jag gå.

Här får ni en bild från när jag solade idag.


//Jenny


5 Juli

Hejsan, väldigt dålig uppdatering känner jag. Men har haft fullt upp den senaste veckan.
Var till Umeå förra tisdagen och hämtade lägenhetsnyckel med mamma och Linnea. Efter det böjade vi bärain grejer. Bar in grejer nästan hela veckan.

I fredags hade jag och Linnea inflyttningsfest efter det drog vi ut på droskan och hade trevligt.

Lördag på dagen skulle jag köra bil hem,men bilen fuckade upp sig så jag vägrade köra den från stan, så pappa och mikael kom och  hämtade bilen och mig.

Hemma gjorde jag typ ingenting, sen på söndagen kollade jag på matchen mellan Nysätra och Morön som Nysätra vann med 3-0. Sen skynda jag att skjutsa hem mamma och elin sen körde jag,Linnea och Ida in till stan. Åkte lämnade min bil och Linnea på Ålidhem sen åkte jag med Ida till Fanny där Em och Emma också var. Jag och Ida käkade tacos sen såg vi filmen Dear John och  snackade ganska mkt. Sen skjutsade Ida mig till lägenheten.

Vaknade kl.4på natten av åskan....men somnade om som tur var.

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorrn:) gonatt

//Jenny


RSS 2.0