31 Januari

Måndag!

Idag sov jag till innan 1, då ringde de från the Studio och frågade om jag ville kom och bli sminkad och fotoad där. Jag tackade jag så den 9mars ska jag och några vänner dit. Hoppas det kommer bli kul, men alla som vart där säger att det är kul så hoppas det stämmer.

Kl.13.00-16.00 hade jag och Linnea tvättid så blev att tvätta jättemkt idag och det är typ det enda vi gjort idag. jag började städa men var så drygt så orkade inte fortsätta. Men nu ska jag kolla om Linnea vill hjälpa mig med maten, undra vad vi ska äta för något. Aja, vi hittar säkert nått i frysen.

I veckan måste vi dra på arbetsförmedlingen och fixa sen måste jag och hämta omtentorna på universitetet oxå.

Så nu ska jag kolla om Linnea vaknar.

Pusshej!
//Jenny

Helgen!

Hejsan!

Fredag 28/1

Det blev Strömpilen med Em och Linnea vid 12-tiden. Vi käkade på mcdonalds sen gick vi på maxi och köpte lite grejer. Sen skjutsade Em hem mig och Linnea. Då blev det Iksu en stund körde cykel i 20min. Sen skyndade vi ner på stan och möte Annicka. Kollade på några affärer sen drog vi till Ålidhem. Handlade mat på Ica sen hem och fixade middagen. Vi käkade tacos sen började vi göra oss klara för kvällen. Em kom vid 9-tiden, vi andra var inte riktigt klara då men vi skyndade oss. Tyvärr så var det inte så jättekul på Corona på fredagen men det funkade ju hade ju trevligt sällskap. Iaf när Corona stängde drog jag, Linnea och Annicka ner på max på e4an och käkade stripsmeny. Sen drog vi på efterfest. Tog en buss från Vasaplan efter 7 på morgonen hem till Ålidhem. Kom till lägenheten typ 7.30 då blev det att sova till kl.16.


Vem?!, Jag, Linnea & Annicka!
Lördag 29/1

Vaknade vid 16 började med maten sen skyndade vi att duscha och göra oss klara för andra utgången på Corona. Den här utgången blev mkt bättre. Efter blev det efterfest på Berghem med 3killar. Vid 3 drog jag hem till Pär och sov där.

Söndag 30/1

Annickas 20-årsdag!

Linnea, Annicka & Jag!

Minns inte riktigt när jag klev upp, men käkade frukost hos Pär sen skjutsade han hem mig. Då sov jag ett tag sen ringde mamma och sa att hon, pappa och Elin skulle komma förbi med stolen som de fixat. Somnade sen kom de och plingade på drygt 1h senare. Då blev det att bjuda på fika sen dra till maxi handla åt mormor sen förbi hos henne och hälsa på. Sen drog vi och käkade på Ersboda på frasses efter det skjutsade de hem mig och Linnea. Sen for de hem, just det de tog med sig 2 stolar för att laga de.

Pusshej!
//Jenny

27Januari

Hejsan!

Idag kom Em hit vid 11.30 för vi skulle dra på stan och kolla. Jag köpte ett löparset på stadium + ett träningslinne. Så nu har jag träningskläder. Vi gick runt på stan ett bra tag sen drog vi på strömpilen och shoppade oxå. Jag köpte underkläder på rea. Så nu ska jag ta det lugnt med pengarna ett bra tag eftersom jag inte har någon inkomst.

Taggar morgonen då blir det Corona med Linnea & Annicka, kommer bli kanon. Sen på lördag blir det nog oxå utgång på Corona som det ser ut nu iaf. 

Om ett tag ska jag och Linnea dra på Iksu och träna lite. Vill köra ett spinningpass men Linnea var inte så sugen + gick passet inga bra tider. Så får helt enkelt bli någon annan gång. Blir nog lite crosstrainer sen lite mage-&ryggövningar igen även fast vi körde det igår. Lr får se hur mkt folk det är på gymmet.



Ditte <3 miss U!


Busan <3 miss U 2!

TAGGAR UTGÅNG MED ER BRUDAR!

Pusshej!
//Jenny

Uppdatering

Hejsan!

Har vart på telia och fixat mobila bredbandet så nu har jag och Linnea internet igen. Har vart utan sen vi kom tillbaka från Brände tror jag. Men nu är det fixat.

Minns inte vad jag gjort det senaste dagarna.

Så orkar inte skriva nått om det eftersom jag inte kommer ihåg.

//Jenny

20Januari

Torsdag 20/1

Hejsan!


Idag blev det sovmorgon igen till 12 ungefär. Upp käkade frukost, duschade och har hunnit packat kläderna som jag ska ha till lägenheten ikväll. Nu blir det att käka semla med mamma, Linnea & Daniel.

Det blir att packa in i bilen lite senare ikväll skjutsar mamma och pappa in mig och Linnea till stan.

Nu ska jag skynda mig.

Pusshej!

//Jenny

19 Januari

Onsdag 19/1

Hejsan!

Tog en sovmorgon imorse oxå klev inte upp förrän efter 13.00 tiden ungefär. Hann att fika sen halv 3 drog jag, Linnea, Ditte & Busan ut på en långpromenad. Var ute ungefär 2 timmar. Jag förfrös kinderna ändå fast det inte var direkt kallt ute typ -12. Men tydligen tålde inte mina kinder den kylan.
Var riktigt skönt att vara ute och gå en stund.

Jag har även hunnit med att fixa en kalender från personligalmanacka.se kan verkligen rekommendera den hemsidan. Nu får man göra med egen bild på både fram och baksidan.
Så den almanackan kommer om drygt 2 veckor.
Jag tog en bild på Ditte & en på Busan, är nöjd med den.

Idag så fixade Elin hem bilderna som hon tog på julafton så ska nog lägga ut några bilder därifrån.



Jag & Elin på julafton!



Julgranen hos syrran!



Petter & Daniel!



Daniel, Gisela & Linnea!

Pusshej!
//Jenny

18Januari

Hejsan!

Idag tog jag en sovmorgon till ungefär 12.30. Klev upp käkade frukost sen tog jag det lugnt ett bra tag. Jag och Linnea skottade det sista från taket idag var inte så jättemkt kvar. Sen gick jag in käkade sen gick jag och somnade ett tag oxå. Var riktigt skönt kan jag säga.

Ikväll så ät vi semla oxå men orkade tyvärr bara halva. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22.55 då är det Criminal Minds på 5:an. Efter det blir det att sova.

Pusshej!
//Jenny

Update 13-17 Januari

Uppdatering

torsdag 13/1

* översättningstenta.
* iksu gymma mage & rygg

fredag 14/1

* tvättid 10.00-13.00
* stan mötte upp Annicka och kollade olika affärer. Köpte en ny kjol.
* buss till Ålidhem och handlade frukost till lördagen osv.
* lägenheten fixa middag och gjorde oss klara för utgång på five.
* tog buss till renmarkstorget

Var inte så mkt folk på Five, de flesta var nog på Corona. Efter Five blev det Max sen taxi till Ålidhem.

Lördag 15/1

Jag, Annicka och Linnea tog 17.25 bussen till Ånäset. Blev pizza till middag med familjen sen gjorde jag nog inte så mkt mera.

Söndag 16/1

Blev att kliva upp ganska tidigt och gå ut för att hjälpa till att skotta tak. Jag var ut och lekte med hundarna sen började jag att skotta av min bil. Sen efter jag hade vart inne och fikat blev det att gå upp på taket och hjälpa Linnea och pappa. Vi hann inte skotta klart för det blev så mörkt.

Till middag blev det kotletter och potatisgratäng, riktigt gott.

Måndag 17/1

Ditte väckte mig typ kl.4 på morgonen för hon skällde som en idiot. Tror det är för att hon hör råttorna som är i väggen... vilket var sjukt drygt.. Var tvungen att släppa ut henne kl.5 för jag trodde hon behövde kissa lr bajsa. Men då vägrade hon typ komma in så jag var inte lite arg på henne... Mikael fick tillslut in henne. Blev iaf att kliva upp halv7 och följa med mamma och pappa till Ske-å. för att hålla mamma sällskap när hon skulle tillbaka efter hon hade lämnat pappa.

Vi for till Ånäset och handlade på vägen hem.

Sen blev det att sova en stund när jag kom hem för jag hade sovit dåligt. Sen blevjag väckt för att gå ut och skotta taket med Linnea. Vi hann inte klart då heller för det hann bli mörkt.

Sen blev det att duscha sen på kvällen for jag, mamma, Linnea, Elin och Mikael till Brednoret till storasyrran som hjälpte mig och Linnea med Cv och personligtbrev.

Sen blev det hem och fika sen sova.

Pusshej!
//Jenny


12Januari

Onsdag 12/1

Hejsan!

Idag när jag klev upp blev det att skynda käka frukost och dra på iksu och gymma ben med Linnea. Kan säga att jag hade redan träningsvärk i benen sen igår och nu är den mkt värre. Men det är en skön känsla så det är ju bra :)

Sen efter iksu så gick vi och handlade på ica sen skynda hem och fika sen skyndade jag till Östra paveljongen för att skriva omtentan i grammatik. Gick inte direkt bra, läraren hade gjort mkt svårare än sist. Men hoppas att översättningstentan imorrn kommer gå bättre.

Har pluggat lite till tentan, blir att plugga innan jag går i säng oxå. Men känns som att jag inte kan plugga så mkt till den eftersom att jag är så jättedålig på ord.. Men ska iaf inte få massa minus för sånt som jag kan om jag tänker efter. Så blir att försöka att fixa sån lätta grejer som jag faila på förra gången.

Jag och Linnea har oxå hunnit göra bars med nötter och havregryn hoppas de blev goda.

Måste bara säga att man hinner med  hur mkt som helst när man kliver upp på morgonen och inte sover bort hela dagen. Vi åt till och med middag kl.17 idag vi som brukar äta hur sent som helst.

Hoppas jag är trött i tid i kväll och somnar i tid. För imorrn blir det att kliva upp 7.45.

Igår kväll gjorde jag och linnea ansiktsmask.



Det var en ansiktsmask som blev varm, minns inte vad den hette.

//Jenny

Löppass

Hallå!

Så har nu vart ute på ett löppass i ungefär 1 timma, sprang i 40 min drygt.
Väl tillbaka i lägenheten blev det att käka sen strecha.

Bild på det jag käkade:



Blev kvarg med tropical fruits, vatten och en kiwi.

Ska kanske göra en ansiktsmask nu, sen blir det att duscha och sova så jag tar mig upp imorrn.

Gonatt!
//Jenny

11Januari

Tisdag 11/1

Vaknade kl.7.45 drog mig till 8. Väckte Linnea käkade frukost och gjorde mig klar och gick till Östra paveljongen gjorde Vocabulary test 2&3 var klar ungefär 10.15. Då gick jag tillbaka till lägenheten. Där råkade jag somna sen har jag hunnit plugga till Grammatik tentan som jag har imorrn. Den är kl.14.00-17.00 så hinner nog plugga lite imorrn oxå.

Om ett litet tag ska jag och Linnea ut och springa/gå beror på hur kallt det är. Sen imorrn ska vi kliva upp och dra på Iksu en sväng och gymma.

Just det har frågat min storasyster om hjälp med ett cv så snart blir det att fixa det och börja söka jobb.

Nu är det bara 2 st tentor kvar:

* Onsdag 14.00-17.00, Grammatik.
* Torsdag 9.00-13.00, Översättning.

På fredag blir det utgång, sen på lördag blir det hem en sväng till Brände för att skott tak.

//Jenny

10Januari

Måndag 10/1

Idag hade jag realia tentan kl.9 var klar 9.30 ungefär. Så då gick jag och Linnea till Universitetet och hämtade tentorna vi gjorde innan jul. Sen gick vi till lägenheten och jag började plugga sen sov jag ett tag oxå.

Sen efter 5 fixade jag middag sen började jag plugga och har nu gjort klart båda häfterna som ska vara gjorda inför imorrn. Imorrn är tentan i vocabulary kl.9.00-11.00 på Östra paveljongen. Så blir att kliva upp 7.45.

Så ska snabb fika lite nu sen kanske det blir att duscha om jag orkar sen gå i säng.

kommer kanske inte uppdatera så mkt nu i veckan eftersom jag måste satsa på omtentorna.

Pusshej!
//Jenny

14: En bild som påminner dig om gamla tider

Jag efter operationen den 7/9-09

//Jenny


6Januari

Torsdag 6/1

Idag vakna jag 11 och starta tvn och kollade på tv tills jag somnade och vaknade efter 3 klev upp och gjort frukost och sen duschade. Sen har jag pluggat klart ena häftet till vocabulary.

Så har några grejer kvar att plugga:
* Vocabulary sets 5-6
* American realia
* Grammatik
* Översättning

Men jag kommer att hinna plugga allt innan tentorna. Bara nästa vecka kvar sen blir det att ta tag i jobbsökandet.

Ikväll blir det en lugn kväll orkar inte plugga mera idag måste smälta det jag försökt få in av det jag pluggat hittills.
Nu ska jag passa på att kolla runt på massa bloggar och sånt innan Linnea vill ha internetet.

Pusshej!
//Jenny

4Januari

Tisdag 4/1

Idag klev jag upp vid 12 och gjorde frukost till mig och Linnea. Efter det pluggade jag enda till 4 ungefär då fixade jag middag.

Sen blev det att duscha kollade på tv till 8 ungefär sen kom Pär och hämtade mig och vi for och på bion och kollade på "Due date".

Nu blir det snart att sova så jag tar mig upp imorrn och plugga. Har även tvättid kl.13.00-16.00imorrn.

Pusshej!
//Jenny

13: Du och någon klasskompis

//Jenny


12: En bild på din vardag

//Jenny


11: En person du kan berätta allt för

//Jenny


10: Någon du tycker är väldigt snäll

//Jenny

9: Någon i din släkt

Min underbara systerdotter Gisela!

//Jenny


8: En person som du saknar



Jag saknar att vi inte är med varandra lika mkt längre nu när jag och Linnea flyttat till Umeå.
Förut var vi med varandra varje dag.

Jag älskar er min underbara systrar!

//Jenny

Nyår

Hejsan, uppdateringen på bloggen har inte var så bra den här veckan. Men det beror på att jag inte haft nått internet och nu använder jag mobila bredbandet.

Ska försöka skriva om nyår.
Torsdag 30/12!
Jag och Linnea drog ner på stan och kollade mellandagsrean. Jag köpte en spetströja på Jc. Sen tog vi buss till Ålidhem gjorde middag. Sen duschade jag och gjorde mig klar sen kom Pär och hämtade mig, vi for och hyrde filmen Inception och for till han och såg den efter det skjutsade han hem mig. När jag kom hem blev det att packa alla grejer till Nyår sen fikade jag och gick i säng.

Fredag 31/12 Nyår!


Jag klev upp efter 10 käkade frukost och gjort mig klar vid 12 kom Ida, Tilda och Annicka och hämtade mig och Linnea. Vi for ner på stan för Tilda skulle köpa nya skor. Vi gick och köpte strumpbyxor på Åhlens. Sen for vi på maxi och fixade allt vi behövde till middagen. Sen köpte vi tomtebloss innan vi åkte från Maxi. Sen tills Idas lägenhet. Började med att göra förrätten och efterrätten. Vi käkade förrätten sen gjorde vi varmrätten. Efter vi hade käkat vamrätten började vi duscha och göra oss klara för kvällen. När alla var klara så visade jag och Linnea våran fina överraskning och till det åt vi efterrätten.

Bilder på våran 3-rättersnyårsmiddag!



Förrätten



+



Varmrätten



Efterrätten

Vi började dricka vid 20-tiden då körde jag, Tilda och Ida ölspelet med kortlek.
Efter ett tag så kom Annickas kompis Fredrik sen kom oxå Pär, H-e & Mikael.

23.30 började vi går ner till stan för att vara där vid 12-slaget men hann tyvärr inte ner till det blev lite sena. Var iaf nere på stan ett tag sen gick jag, Ida, Tilda, Pär, H-e & Mikael tillbaka till Haga medans Linnea och Annicka drog på nån fest på Teg.

Men när vi var på väg tillbaka till Haga tappa vi bort Mikael så var tvungen att leta han. Så tog ett tag innan vi var tillbaka hos Ida. Tror vi kom tillbaka dit kl.2.

Då drog Pär och Mikael hem till Pär. Så var jag, Ida, Tilda & H-e kvar hos Ida sen kom Linnea tillbaka oxå. Sen nångång drog H-e hem till Pär.

Tror vi andra somnade vid 6 nångång.

Det var mitt nyår!

Bilder från kvällen


Tilda är taggad!


Ida


Linnea håller på göra sig klar!


Linnea & Annicka!


Jag & Linnea!


Fredrik!


Pär & H-e!


Tilda & Annickas blandning!


Jag!

Hoppas alla hade en bra nyår!

//Jenny

RSS 2.0