Söndag31Mars!

Hejsan!
 
Tiden bara rusar iväg, redan gått en vecka typ. Som sagt hinner bara med att plugga, träna och ibland jobba typ nu för tiden. I fredags hann jag träffa Ida blev filmkväll med hon och Linnea. Såg en Oväntad vänskap och Ted. Sen blev det att sova eftersom jag började jobba kl7 i Bygdeå dagen efter.  Sen lördagen spenderades på jobbet slutade inte förrän kl.21. Men det gick bara finfint förutom att jag var världens osocialaste när jag kom hem somna typ direkt nästan och sov i 12 timmar typ. 
Men idag blev det att dra iväg på Iksu och köra lite löpning och triceps vilket gick över förväntan. Så bara att jag håller i löpningen så kanske det går bättre och bättre och förhoppningsvis ger inte knäna upp även fast dom helst skulle vilja. 
 
Efter gymmet har jag hunnit käka middag och diskat. Nu väntar jag på duschen. ska blir skönt att få duscha. Lär blir en väldigt långdusch kan jag lova. Usch vad jag önskar att jag hade en badkar ibland. Men inom en snar framtid så kanske jag och syrran bytt upp oss så vi får både badkar och en dusch, hade ju vart gudomligt kan jag lova. 
 
Förlorade ju en timma i natt oxå men det gör inget känns bara skönt att solen skiner på dagarna och snön smälter bara hoppas det fortsätter så vill så gärna ha sommar nu. Men bara tagga på att åka utomlands efter sommaren är sååå taggad.
 
Åh, nu är hon klar så nu får jag duschen. 
Pusshej!
//Jenny

Onsdag27Mars!

Hej!
Uppdateringen sker ju inte så ofta tyvärr. Men ni är ju några som kikar in ändå, så ska försöka förbättra mig.
 
Iaf helgen spenderades i Brände var med lillasyrra och var hundvakt. Medans mamma och pappa var i Lycksele på hotellet. Blev massa gotta både fredag och lördag. Men på helgen får man ju unna sig lite sånt. Blev stan på söndag och en sväng till Iksu. 
 
fredags och lördagsens gotta!
Måndag klev jag upp tidigt för att vara mig och drog i väg på Iksu med syrran. Sen hem och käka lite sen handla på Maxi och iväg till mormor och fira henne en dag i förväg eftersom Linnea var ledig. 
 
Fick veta att det blir omprov på psykologin men det visst jag redan eftersom det gick ju åt fanders men bara plugga tills nästa fredag och ge järnet då och hoppas på att det går bättre då. 
 
Hade tvättidtid igår 13-16 så hann städa läggan för veckan oxå, vilket var skönt.
 
Igår var mamma, pappa och Elin förbi en sväng, vilket var trevligt. 
 
Nu blir det att äta lite lättare sen fara på Iksu för legday bland annat. 
 
I måndags fick jag csn och idag kom lönen så det känns skönt.
 
Nu ska jag äta sen byta om.
Pusshej!
bär med kvarg och vanliljvisp!
//Jenny
 
 

Tisdag19Mars!

Hej!
 
Klev upp precis till tvättiden idag kl.10. Sen blev det att plugga lite etik och sen började jag med psykologin som jag har prov i på fredag.. känner mig verkligen inte säker på det provet.. Känns så himla svårt.. någon som vill hjälpa mig så det fastnar i min hjärna? Orkar inte få omprov, vill ba klara den så det är bortgjort sen.. Bara hoppas det inte är så svårt att få E på provet. Men imorrn blir det att plugga psykologi från det att jag vaknar tills jag ska å träna på kvällen. Men ska försöka fixa klart etik uppgiften som är till på torsdag.. Sen blir det att spendera alla timmar till psykologin. Förhoppningsvis så sitter det tills på fredag iaf men även längre än så.
 
Blev som sagt första gympasset i veckan som blev bröst, mage och vader.. Hoppas på träningsvärk imorrn. 
Imorrn blir det andra gympasset för veckan och det är typ ben, axlar och triceps om jag inte minns fel. Är taggad som tusan. 
 
Var och handlade för veckan på Maxi efter vi hade gymmat. blev ändå inte så farligt mycket grejer ändå. Typ det vanliga frukt, grönsaker, ägg, kvarg och mat för veckan. handlar typ alltid det. Men är ju det som går åt mest hemma hos oss.
 
Nu har syrran precis duschat klart så ska kila å duscha nu sen blir det att försöka sova. Hoppas jag lyckas.. Imorrn måste jag försöka hålla mig vaken på dagen så inte pluggtiden går till spillo, behöver ju pluggtiden å vet ju det själv.. blir bara så förbannad på mig själv.. Usch skärpning..
 
Näe, nu blir det duschen nästa. 
Pusshej!
//Jenny

Måndag18Mars!

Hejsan!
 
Idag blev det skola från 10 till efter 14 nångång. När jag kom hem käka jag lite sen blev det att plugga etik. Men alltså måste säga att den boken verkligen får mig att somna på 2 sekunder. Måste finna nått sätt att läsa den på utan att somna. 
Var på info om gymnasiearbetet imorse, känns drygt att göra det.. men jag har bestämt mig för att göra det eftersom jag vill ju ha undersköterskelönen när jag söker jobb. Känns ju som onödigt att utbilda sig till det om man inte får högre lön. Men nu gäller det ju bara att försöka komma på vad man ska göra. Men jag kommer inte göra något avancerat för man kan ju bara få E eller F i betyg så orkar ju inte satsa som fan då.
 
Blev ett sent pass på Iksu ikväll, väntade på Linnea som slutade kl.21. Blev iaf 1h på crosstrainern och strech efteråt, vilket var grymt skönt. Satsar på att bli vigare.
 
Nu ska jag strax kila in i duschen. Imorrn har jag tvättid 10-13. Så blir att varva tvättiden med plugg. Sen på kvällen blir det Iksu för att gymma bröst, mage och vader. Är taggad!
Ska skynda nu så jag tar mig upp imorrn till tvättiden.
Pusshej!
//Jenny

Söndag17Mars!

Hejsan!

Långt mellan gångerna. Det jag hinner på dagarna nu är typ skolan, plugga, träna. Men har verkligen kommit in i träningen nu och verkligen älskar det eftersom jag börjat se och känna skillnad vilket är underbart. 
 
I måndags började jag och Linnea med det nya träningsprogrammet så har som gått igenom i veckan och provat hur det kändes. Och det kändes helt okej, har haft träningsvärk hela veckan så. 
 
I tisdags så hade jag metod- och föreläsningsdag i akutsjukvård, fick ta venprover.
Sen på eftermiddagen blev det 1h PW ute. Det var skönt förutom att det blåste som fan. 
 
Hunnit plugga och så i veckan oxå, även fast det inte vart 110%fokus på det.. måste skärpa mig.. måste planera så jag får in plugget, träningen och att jag äter ordentligt.. Då kommer allt bli så mycket lättare förhoppningsvis.
 
I onsdags hade jag föreläsning i etik och människans livsvilkor, sen blev det ner på stan och lämna in arbetsgivarintygen. Smidig som jag är lyckades jag komma precis när dom hade lunch så var tvungen att vänta 1 h.. Men nu är det iaf gjort så då är det bara vänta på att dom ska höra av sig angående jobb. På kvällen blev det att gymma på Iksu.
 
Torsdagen blev det att plugga hela dagen. Sen blev det Cardio på Iksu på kvällen.
 
Fredags var Linnea ledig från jobbet så blev ett pass på Iksu, sen åkte vi ner till stan och kollade på affärer och sen hyrde vi 3 filmer på hemmakväll. Kvällen blev det tacos och filmkväll. Mamma, pappa och Elin kom förbi en stund oxå. 
 
Lördagen tog jag det bara lugnt hela dagen, sen kom Ida hit och vi fixade oss sen åkte vi ner och käkade på Ronyas. Sen blev det hem och fixa till sig för kvällen som spenderades på TC. 
Idag har jag vart på Iksu och gjort mitt första löppass på år och dar. Men kändes helt okej, även fast jag inte sprang så länge sammanlagt 20min typ men bättre än inget alls. Bara att försöka få mera tid nästa gång. 
Måste ju som sagt ta tag i konditionen så bara att göra det helt enkelt och hoppas att knäna inte ska ge vika. 
Pusshej!
//Jenny
 

Torsdag7Mars!

Hejsan!
 
Var ett tag sen jag skrev här. Har hunnit vara hemma i Brände förra helgen, blev en roadtrip med mamma, pappa, Elin och hundarna i skitvädret. Avslutade i Skellefteå med lite pizza på Tre kroner, vilket var gudomligt gott. 
Mums!
 
Måndag så följde jag med mormor till tandläkarn på Umedalen, blev massa strul med taxi osv. så var typ död efteråt.. åt innan jag åkte till mormor vid 11 kanske sen åt jag ingenting förrän jag kom hem vid kanske 17- tiden så hade världens huvudvärk..Men blev att handla för veckan på Maxi sen hem och plugga lite. 
 
Pricken över i:et den dagen var ju att jag fick parkeringsböter... Blev så jävla förbannad.. är ju så jälva typiskt när man inte har speciellt mycket pengar vill man inte lägga pengar på sånt.. Trodde det skulle gå lösa oxå.. men får se om mamma kan fixa det.. 
Jävla p-böter!
 
I tisdags blev det att följa Linnea till stan för att tatuera sig.. blev sjuktsugen jag med.. men har man inte pengar så kan man ju inte göra det heller.. Så bara vänta tills man har pengar.. 
 
Efter det blev det att fika på stan med Linnea, Ida och Annicka. sen gå på stan en sväng oxå.
Jordgubbscheesecake från Cafe station!
 
I onsdags hade jag arbetsintervju kl13 på stadshuset och det gick bara fint så hoppas dom hör av sig att man har sommarjobb i sommar, skulle vara grymtskönt att slippa körtiden och besinen som tar till å från Bygdeå. Men bara vänta och se hur det slutar.
 
Hann även springa förbi några affärer innan intervjun så köpte 3st träningslinnen och 3st vanliga linnen. 
 
Igår valde jag att stå i kön på Nus för att byta mitt busskort.. Kan ju säga att det tog timmar.. Men nu är det iaf gjort som tur var.

På kvällen blev det Iksu för att träna mage/rygg.. Kan då säga att efter dom här 8veckorna har då jag fått lite skillnad på mage. Vilket är skönt..
 
Idag har jag pluggat och sovit lite..
 
Men nu blir det Iksu för att träna lite armar och överkropp.. Sista passet för veckan och sista på det här träningsprogramet. På måndag blir det nytt program, är så grymttaggad på lite nya övningar.
 
Fin magbild från instagram.
Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0