Onsdag31Juli!

Hejsan!
 
Sitter just nu och väntar på mamma och lillasyrran ska kom hit och hämta upp mig och syrran för att åka på maxi en sväng sen åka ut till flygplasten.. Är så grymttaggad och samtidigt nervös.. Kunde inte sova i natt heller. Men lyckades kliva upp ändå och gymma ett sista benpass innan.. Gick sjukt bra ökade nästan på alla grejer vilket är sjuktskönt.. 

 
 
Nu i Turkiet ska jag satsa på att bli vig.. Men kanske blir att gymma där oxå eftersom vi ska va där i 2 veckor...
 
Hoppas ni får det bra i Sverige.. 
 
 
Ska bli brun utan att bränna mig.. har ju köpt solskyddsfaktor 50 så ska nog klara mig hoppas jag :)7
 
ha det bra, pusshej!
//Jenny

Måndag29Juli!

Hejhej!
 
Ni är några tappra själar som kikar in även fast jag är värdelös på uppdatera. 
 
Har jobbat mina sista pass på hemtjänsten här i stan.. Är så nöjd att det är slut nu.. att jag kan koppla av och känna lugnet.. 
 
På onsdagkväll bär det av till Turkiet med syrran, är såååå taggad trots att en förkylning har lyckats bryta ut men hoppas bara den hinner bli bättre innan onsdag.. 
 
Spenderade helgen som var hemma i Brände men familjen <3 Skönt att få spendera lite tid på landet och ladda lite krafter. 
 
 
Var på Strömpilen idag och shoppade det sista inför resan. Men måste förbi stan imorrn och införskaffa det absolut sista. Sen är jag redo för Turkiet.
 
Köpt solskyddsfaktor 50 så jag hoppas verkligen att jag inte kommer bränna min vita kropp det första jag gör.. Bara att smörja som en galning så ska jag nog lyckas att inte göra det.
 
Kollade just på vädret i Alanya och det såg ut att bli fint väder över 33grader varmt så det är bara hoppas det stämmer.
 
åhh, är så taggad så jag nästa spricker..
 
Har packat i resväskan men lär bli att packa om x antal ggr innan man är riktigt färdig. 
 
Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorrn så jag hinner med allt som ska göras och fixas. 
 
Hare bra pusshej!
 
//Jenny

Söndag14Juli!

Hejsan!
 
Tiden verkligen springer förbi speciellt helgerna när man är ledig.. Men bara att bita ihop nu är inte många dagar kvar på jobbet.. Så ska nog överleva sista passen. I fredags var jag ledig var förbi polisen och hämta ut passet. Fyfan vad ful man blev men ska ju inte visa det för nå många och det är väl tur det...
 
Shoppade även lite grejer, hittade två klänningar på Jc på rea så blev billigt... Vart utgång med Linnea, Ida och Em på allstar på fredagen. Hade även tänkt gå ut i lördags men ingen var sugen så blev en hemmakväll istället.. Det kanske var bra eftersom jag och syrran var förbi Bräntberget idag och körde backintervaller... Fy så jobbigt det var men nu efteråt känns det underbart att det är gjort för veckan... suger bara att mina knän inte pallar det egentligen.. Men bara att bita ihop och köra.. Kanske blir bättre med tiden.. lr kan ju hoppas på det iaf...
 
När vi kom hem blev det att käka tacos och nu har jag hunnit duscha och väntar på att Linnea ska bli klar sen blir det att kika på nån film sen sova i tid så jag tar mig upp i tid så vi hinner gymma imorrn innan jag ska på jobbet...
 
I veckan jobbar jag måndag-fredag.. Sen är det helg som kommer spenderas hemma hos föräldrarna eftersom det är öltält i ånäset fredag-lördag... Bara hoppas det blir trevligt iaf.
 
Bara drygt 2 veckor kvar tills Turkiet är så grymttaggad!!!
 
Pusshej!
//Jenny

Fredag5Juli!

Hejsan!
 
Hinner inte uppdatera så mycket på veckorna. Det som händer är jobba, träning och sova typ.
 
Älskar att träna! <3
 
Förra helgen var jag ledig och var på stadsfesten i Skellefteå. Bäst var helt klart Petter. Sen på söndag blev det att käka middag i Brände med familjen. Sen hem till Umeå för att sova så man tog sig upp till jobbet.
Har så dålig telefon så fick inga bra bilder :/
 
Var ledig igår, sov hela dagen är så grymt slut efter jobbet.. Men mycket beror nog på att jag inte trivs på jobbet.. men bara göra bästa av situationen. Idag kl. 14 går jag på min jobbarhelg. Bara hoppas det går fort så man får va ledig en dag. Sen har jag rätt chill vecka nästa vecka så längtar till det. 
 
Igår kväll följde jag Em på stadium sen teamsportia för att hon skulle köpa nya springskor. Men fanns så dåligt utbud så blev inga. Sen när vi var på väg till läggan så ringde lillasyrran å sa att dom skulle komma å hälsa på så vi mötte upp dom på maxi. Vilket var perfekt eftersom jag behövde handla, hade ingenting hemma. 
 
Sen åkte vi hit å fikade ett tag. Sen var tanken att jag skulle följa linnea å springa igår kväll men jag började må jätteilla. Men kan nig vart för att jag bara käkade 3 mackor igår och fikade kakor på kvällen..  Måste allvarligt skärpa mig med kosten..
Åh, är bara 26dagar kvar till Turkiet!
Längtar som fan att bara få vara å ta det lugnt i 2 veckor.
 
Nu ska jag skynda å duscha sen käka mig nått innan jag ska iväg på jobbet..
2 av mina fina systrar som jag fick spendera helgen i Skellefteå med! <3
Hare bra pusshej!
 
//Jenny

RSS 2.0