Onsdag19December!

Hejsan!
 
Fick jullov igår, vilket känns underbart skönt. Och att veta att jag klarat hela första terminen är och helt underbart. Nu ska jag njuta av lovet så länge det varar. Jobbar nästan hela nästa vecka men det är bra att tjäna lite pengar, speciellt nu när det är storhelgsersättning å allt. Men blir att unna sig en utgång på annandagen bara för att  jag är ledig på torsdagen. 
 
Idag gymmade jag och Linnea sista gympasset på vårat träningsschema som vi haft i 8veckor tror jag det var så imorrn ska vi kolla om det blivit någon skillnad sen sist. 
 
Jag har äntligen hittat insperation till träning så jag är taggad till tusen. Bara hoppas det håller i sig.
 
Idag har jag vart på stan med Annicka, vilket var jättetrevligt var ju en evighet sen vi sågs sist. Shoppade även lite grejer till mig själv och en julklapp till min lillasyster. Fick en bra besked på kontot idag så slösade lite mera än det var tänkt. Men ibland måste man få unna sig lite nya grejer. Igår var även jag och Linnea på Strömpilen och där hittade jag en ny Bh och ny tröja. Men Bh får vi se hur länge jag behåller. Dom är alltid så himla osköna.. Men man får lida pin för att bli fin som man har lärt sig. 
 
Imorrn ska jag bara ta det lugnt. Måste även diska och har tvättid men den är inte förrän kl.16. Men ska försöka börja packa inför veckan som ska spenderas i Brände. 
Ska blir skönt att få en vecka ute på landet med mina föräldrar, småsyskon, Ditte och Busan. 
 
Ska försöka gå många promenader med tjejerna dom älskar ju att vara ute i snön.
 
Nu ska jag kolla på nån film sen sova
<3
<3
Pusshej!
//Jenny

Söndag16December!

Hej!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Sett film hela dagen och tagit det väldigt lugnt. Blev en sväng förbi centrum för att handla lite frukt till skolan imorrn. Skönt att få komma ut å få lite frisk luft. 
 
Nu är det dags att sova så jag tar mig upp 7.15 imorrn och fixa det sista innan jag ska med bussen till Nus. 
 
Har en föreläsning i voms2 imorrn 9-10, sen blir det hälsosammaavslutningen 10 tills vi är klara.
 
Sen blir det hem och käka lunch. Efter det blir det antingen gymmet eller att handla först men båda grejerna ska hinnas med innan det är sovdags ingen.
bild från i fredags när jag gick till skolan!
Gonatt&sovgott!
//Jenny

Lördag15December!

Hejsan!
 
Har haft fullt upp sen senaste uppdateringen. Hade Hälsopedagogikprovet förra fredagen och fick veta resultatet redan på måndagen. Klarade provet vilket känns underbart att behöva tänka på det nå mer. Sen på tisdagen hade jag sista redovisningen i Hälsopedagogiken om varför svenska blir fetare och fetare och det gick bara bra på den redovisningen. Sen hade vi föreläsning/redovisning och metod i diabetes på Voms2. Sen har jag pluggat hela veckan till provet som jag hade i fredags i Voms2. Har även hunnit träna 3ggr den här veckan, vilket känns riktigt bra. Har bara kvar 3 pass på träningsschemat som jag och Linnea kör på. 
 
I helgen blir det bara att ta det lugnt eftersom Linnea har jobbar helg så är mest hemma själv.
 
Nu väntar jag på att klockan ska bli 20, för att se så mycket bättre.
 
Nästa vecka har jag bara lektioner måndag och tisdag sen är det jullov. Min julvecka består av jobb, men skönt att tjäna lite pengar.
 
Kommer vara i Brände hela den veckan med undantag för den 26:de som ska spenderas i Umeå för utgång förhoppningsvis.
Mina stiliga tjejer! <3
//Jenny

Torsdag6December!

Hej!
 
Gick bra på redovisningen idag om vård i livets slutskede. Slutade vid 11 for hem och käkade lunch sen började jag plugga till hälsopedagogik provet och pluggade till efter 16 nångång. 
 
 
Till middag blev det blodpudding, lingonsylt, moroter och broccoli, som jag hade längtat i veckor efter blodpudding. Blodpudding är som bäst när man inte ätit det på fler månader. Den här gången gjorde jag och Linnea de i ugnen och det blev så mycket bättre och godare än stekt, så det rekomenderar jag. 
 
Iksu blev det även idag sista passet för veckan mage/rygg, känner redan av träningsvärken vilket är gött.. Sen träningsvärken i benen sen i förrgår har blivit värre. 
 
Älskar mitt Iksukort!
 
Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp 7.15 för att hinna förbereda mig mentalt till provet och käka en ordentlig frukost.
Direkt efter provet blir det att åka till Mariedal och djurmagasinet och handla lite grejer till mamma och Elins kanin och marsvin.
Sen kanske det blir att käka lunch på stan med Linnea sen hem och tvätta 13-16. och hinna packa allt till helgen i Brände och jobbet på söndag. 
 
Gonatt och sov gott! 
//Jenny

Onsdag5December!

Hejhej!
 
Att kliva upp i tid är inte min grejer alltså.. Men har hunnit plugga lite och försökt fixa med försäkringspapperna som ska in i veckan. Men ska ta hjälp av min storasyster så allt blir rätt. Annars har jag inte hunnit så mycket idag, fryser även fast jag ligger inbäddad under täcket med mjukisbyxor, fleccetröja och tjocksockar. 
 
Blir att fixa middag när Linnea kommer hem sen blir det Iksu ikväll för 3:dje passet den här veckan.. Imorrn är sista passet för veckan eftersom vi ska spendera helgen i älskade Brände. Saknar min familj och älsklingstjejerna <3
 
 
<3
Åker hem på fredag efter tvättiden sen på lördag blir det julbord utanför Lövånger med familjen. Söndag kommer jag jobba 7-21 i Bygdeå sen blir det nog hem till Brände efter jobbet och sova där till på måndag och ta bussen hem.
 
Blir ett sent pass på Iksu eftersom vi ska köra överkropp och det lär vara mycket folk där vid 19-tiden, men ska funka ändå.
 
Pusshej!
//Jenny

Tisdag4December!

Hejsan!
 
Hade skola idag 10.00-11.00, redovisning i dokumentation osv. skulle löst en uppgift med gruppen och redovisa för läraren. 
 
Efter lektionen for jag hem och pluggade och fixade med powerpointen till min redovisning i hälsopedagogiken som jag har nästa tisdag. Är nästan helt klar med den ska bara finslipa den lite till och fixa med animeringen. Sen måste jag skriva 2sidor ungefär och skicka in till lärarna. Men det ska jag kanske hinna fixa imorrn och hinna plugga till provet i hälsopedagogiken som är på fredag. Ska även läsa igenom om paliativvård och skriva lite inför redovisningen som är på torsdag.
 
Var ner på stan en sväng idag Linnea fixade en ny mobil eftersom hennes hade gett upp. Jag köpte mig lite nya träningskläder på rea. Sen blev det hem och fixa middag. Vid 21 drog vi iväg på Iksu och gymmade ben.
 
Nu ska jag ta och sova så jag tar mig upp nångång imorrn.
 
Ska lägga in nya bilder från mobilen imorrn så jag har några nya att välja mellan.
Pusshej!
//Jenny

Girl On Fire!

Nu blir det att byta om och dra iväg till Iksu även fast jag helst vill ligga inne under täcket pga kyla.
 
Huvudet värker och kroppen fryser men bara att härda och klä på sig ordenligt, efteråt kommer det känns bra.
 
Jag längtar tills jag får bättre ekonomi så jag kan köpa nya träningskläder, men får nöja mig med det jag har tillsvidare.
 
 
Strong is the new skinny!
Pusshej!
//Jenny

Måndag3December!

Hejsan!
 
I fredags blev det jobb i Bygdeå 7.45-16.45 sen buss hem till Umeå. Blev en riktigt lugn kväll med lite gosaker coh film. Lördag så bakade jag och Linnea lussebullar när vi hade vaknat. Sen på kvällen blev det utgång på Rex med Caroline, Ida och Ida G. Efter det så blev det Max en sväng efter det och hem och sova. 
 
Söndag blev det en dag i sängen var grymt trött.
 
Idag så var jag ledig från skolan. Klev upp väldigt sent men har hunnit duscha och plugga lite. Har läste lite om vård och omsorg i livets slutskede och försökt mig på powerpointen som jag ska ha till redovisningen nästa tisdag. Vill bli klar med den så jag bara behöver träna på den sen. Har som sagt prov i hälsopedagogik på fredag så vill lägga all energi på det just nu. 
 
Imorrn har jag skola 10-11.30. Sen blir det hem och plugga för fulla muggar. Sen onsdag ska jag kliva upp i tid och plugga hela dagen. Men ska även hinna med och träna på Iksu. 
 
Nu har Linnea kommit hem från jobbet så ska ta oss nått sen åka ner till Maxi och handla för veckan. Sen blir det att fixa middag och dra på Iksu för att gymma första passet för veckan. 
 
 
//Jenny

RSS 2.0