29Augusti

Måndag!

Imorse ringde de från Bygdeå och ville jag skulle jobba. Tackade nej, kände mig inte pigg alls för att jobba :/

Men har iaf tackat ja till att jobba lördag och söndag. Lär säkert bli mera jobb oxå förhoppningsvis.

Nu ska snart jag och Linnea dra på Iksu och gymma.

Pusshej!
//Jenny


Elin 17 år!

Igår fyllde bästa lillasyrran hela 17år!

Tyvärr var jag inte hem och firade henne utan firade henne i lördags istället.

Hoppas du fick en underbar fördelsedag lillagumman!

Puss!

//Jenny


TC

I lördags var det först match i Skellefteå var och kollade med mamma, pappa, Elin och Annicka. Nyästra förlorade mot sörböle 6-0. Sen blev det hem käka sen stan med Linnea, Ida och Annicka.


Där blev det utgång på Tc. Bästa kvällen på väldigt länge.

Bjuder på en fin bild på oss:



Tack brudar för en underbar lördagkväll! :D

//Jenny


Iksu

hello!
Blev Iksu nu på kvällen med Linnea. Har inte gymmat någonting alls nu under sommarn har bara jobbat hela tiden. Så nu blir det att ta tag i gymmadet. Gymmade ben idag så lär vara död imorrn.

Men är skönt att börja gymma igen. 

Har hunnit fika nu snart blir det att fixa avloppet och hoppas det blir bättre så att man kan duscha utan att drunkna.

Imorrn kommer Ida till stan vid 12, så blir att hämta henne och fara ner på stan.

Lönen kommer ju imorrn så blir skönt med massa pengar på kontot :D

Nu är jag trött så ska skynda mig att göra allt jag ska sen blir det sängen.

Gonatt!

//Jenny


25Augusti

Igår var jag och kollade på match i Flarken, Nysätra-Buträsk som slutade med förlust 0-9. Sen blev det hem till Brände och fika och sånt. Sen blev det stan igen för mig och Linnea. Var sjukt svårt att köra bil igår kväll var hur mkt dimma som helst man såg ingenting nästa. Men vi tog oss hem.

25/8 Torsdag.

Idag ringde hemtjänst chefen och ville jag skulle jobba i helgen fredag-söndag. Men tackade tyvärr nej eftersom jag redan planerat helgen. Borde ju egentligen tacka ja till allt jag får. Men känns sjukt jobbigt att åka till Ånäset för att jobba.

Imorrn får jag min lön för juli då blir det att köpa en I-phone 4 och betala hyran.

Blir även hem till Brände imorrn för att umgås med familjen. Sen på Lördag är det match borta mot Sörböle som jag ska se.

Sen taggar jag kvällen sjuktmkt blir utgång på Tc med Linnea, Ida och Annicka.

På söndag fyller min lillasyster hela 17år hon är inte så liten längre ;)

 Nu ska jag ta mig nått att äta.

Pusshej!
//Jenny


23Augusti

Hejsan!

Igår var jag, Linnea, Ida och Amanda på stan. Amanda drar ju till Kalmar nu och lämnar Umeå hon som redan vart i England i 8 månader. Hoppas du kommer ha det bra i Kalmar.


Sen efter häng på stan blev det att skjutsa Amanda till hennes mammas jobb sen drog jag, Linnea och Ida på intersport, djurmagasinet och maxi sen blev det hem till Brände. Hade träning på kvällen i Flarken.

De ringde från hemtjänsten i Ånäset igår och ville jag skulle jobba idag 7-14. Så snäll som jag är kan jag ju inte säga nej. Efter jobbet drog jag tillbaka till stan. Har inte gjort mkt idag sen jag kom hit. Borde ta tag i träningen och börja gymma. Saknar att kunna träna. Fotbollen har blivit lidande pga att jag inte gymmat i sommar.

Nu ska jag fixa mig nått att äta.

Hare bäst, pusshej!


//Jenny


21Augusti

Hejsan!
 
Har nu jobbat klart mitt semesterschema på hemtjänsten i Ånäset. Jag har även hunnit inskola mig på hemtjänsten i Bygdeå så ska rycka in och jobba där när de behöver folk. Känns bättre att jobba där än i Ånäset, blir så himla långt att köra från stan till Ånäset.

Jag har även flyttat tillbaka till stan, så nu bor jag i Umeå igen. Blir att försöka söka jobba och hoppas jag hittar nått.

Jag har även kunnat spelat fotboll i sommar som jag inte kunnat på 3-4 år, men tyvärr så gjorde jag illa knäet för en vecka sen så nu väntar ju rehab, bara hoppas det inte var nått allvarligt.

Det är typ det som har hänt mig i sommar har tyvärr inte kunnat sola så mkt så är ju vitare än vitast. Men har ju iaf tjänat pengar vilket var ett måste i mitt fall som inte hade så bra ekonomi.

Nu ska jaag ta mig nått att käka är hungrig.

//Jenny



RSS 2.0