Tisdag5November!

Hejsan!
 
Nu har jag hunnit skicka in sista och 3:dje studieenheten till psykiatrin. Även fått de andra 2 rättade. Så nu blir det bara att plugga som en galning till provet som är på fredag. 
 
Just nu ligger jag i sängen och är helt mör i benen och rumpan efter dagens ben- och rumppass på gymmet. Träningsvärken har redan börjat krypa sig på.. Men det är en underbar känsla då vet man att man gjort ett grymt pass.. 
 
Imorrn måste jag kliva upp i tid så jag hinner plugga lite till provet innan jag ska iväg på gymmet... Blir även att plugga efter förstås nu har jag ju två hela dagar att plugga till provet måste ta till vara på det så jag kan få lite bättre betyg.. 
Lite instabilderbilder!
 
 
legday! 
förra veckans squats!
 
näe, orkar inte plugga nå mera ikväll tar tag i det imorrn istället.
Pusshej!
//Jenny

Söndag3November!

Hejsan!
 
Veckorna bara springer förbi, hinner verkligen inte med... Nu har jag äntligen fått veta vart jag ska spendera mina 5 veckor innan jul, det blir på Teg på ett gruppboende med inriktining inom ADHD/ADD, Aspergers syndrom, Autism, Downs syndrom, Förvärvad hjärnskada. Så det ser jag verkligen framemot.
 
Nyss skickade jag in 2av3 uppgifter som ska in innan fredag i psykiatrin så bara finslipa 3 och sista uppgiften innan jag kan skicka in den. Det fixar jag imorrn, sen blir det att plugga hela veckan till provet som är på fredag. Sen är det sista provet veckan eftersom det blir att plugga till och det är etikprovet. Jag måste verkligen ha press på mig för att ta tag i saker jag har haft på mig enda sen vecka 35 inte hunnit fixa klart grejerna än det är ju skandal hur osmart man är ibland.. Menmen bara att försöka prestera så bra som möjligt på de sista proven nu. Sen är det som sagt bara en till uppgift kvar i specialpedagogik 2 och det är en lite större inlämningsuppgift där man ska specialstudera någon ovanlig funktionsnedsättning t.ex. fragile-X eller retts syndrom. Så ska bara välja någon sen är det bara sätta igång och fixa den.
 
I helgen blev det väldigt lugnt i fredags, hade tvättid 7-10 sen blev det gymmet en sväng, sen drog jag och syrran förbi barnens hus för att fixa det sista inför halloween outfiten. Sen blev det att skynda till Robertsfors för en föreläsning genom hemtjänsten där jag jobbar extra. Sen handla lite och tillbaka hem till Umeå där det blev tacos till middag sen bara chill hela kvällen framför idol och sen såg jag och syrran the conjuring. Trodde fan att jag skulle dö där ett tag.. Skrek som en galning, fattar inte att jag utsätter mig för att se såna filmer när jag vet att jag blir jätterädd.. Men iaf lördagen blev lugn hela dagen sen blev det att fixa sig för kvällen blev utgång med Linnea och Ida. Hade en riktigt trevlig kväll.. 
 
Jag skule föreställa catwoman!
 
 
Idag blev det dock en heldag i sängen, men har hunnit fixa cv och personligt brev inför jobbsökandet.. Även hunnit kika platsbanken finns ute rätt mycket undersköterskejobb... Är ritkigt taggad på att börja jobba men frågan är ju bara vart man ska välja.. Mest sugen på sjukhuset just nu iaf.. Nära och bra, så får se om man lyckas få sig nå jobb där...
 
Näe, nu är det dags att byta om och dra på Iksu för lite backintervaller. Ska bara kolla om syrran är redo oxå..
Denna hatkärlek till löpningen, är grymtjobbigt att ta sig iväg och köra men när man väl är klar med löpningen så man så grymt nöjd med sig själv.. Så bara att bita ihop och köra man blir lite starkare och bättre för varje gång..
 
 
 
Hoppas alla haft en bra helg.
Pusshej!
//Jenny

RSS 2.0