Torsdag 22mars!

Hejsan!

Imorse klev jag upp vid 10 och skyndade ner till tvättstugan. Sen blev det att städa samtidigt som vi tvättade. Jag hann även diska undan massa grejer.

Sen insåg jag och Linnea att locket till våran sminklåda är spårlöst borta. Vi har gått igenom hela läggan, verkligen kollat överallt. Jag är nådigt less på att söka den och kan inte heller sluta fundera vart den tagit vägen. Vi har kommit fram till att vi inte hade gått ut med soporna så vi har inte kunnat kasta den. Vi hade den i helgen eftersom vi städade förra fredagen och då var den här så nån som vart här måste ha snott den känns det som.. Men det tror jag inte, jag blir typ galen känns som att jag är senil.. Usch vad less jag blir.. Så någon som vart hos oss fårn förra fredagen har ni möjligtvis inte fått med er ett svart lock?
Kan ju säga att locket är inte litet heller så jag fattar inte att vi inte hittar det.
Aja, så småning om kommer väl locket fram hoppas jag.

Jobbet gick bara fint idag, vi var 3st så gick ju rätt fort vilket var skönt.
Skickade in lönerapporten för marsmånad idag. Och imorrn får jag lönen för februari, skönt då behöver man inte känna sig så fattig längre.

Till middag idag blev det fajitas.

Nu ska jag packa lite inför helgen som kommer spenderas i Brände med min älskade familj. Vi ska fira pappa på lördag så kommer några släktingar då och det blir ju trevligt.

Men åker hem till Brände redan imorrn för att hjälpa till och städa sen för att hinna umgås med familjen så mycket som möjligt. Är ju inte hem direkt ofta längre, så tar chansen att vara hem när jag får den.

Blir att åka hem själv rätt tidigt eftersom Linnea jobbar till 17 och jag orkar inte vänta så länge.

Åh, gud vad trött jag är, men lär ju inte kunna sova bara för det där jävla locket.. Jag blir fan galen!

Pusshej!
//Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0